Отговори
# 150
Привет и от мен  bouquet.Извинявам се че не пиша ама само с болни деца се занимавам ooooh!.За това пък ви чета редовно. NaughtyМилотао ми бебче даже още е болно,и съм сигурна че накрая ще излезе бъбречна инфикция. CryНямам време да обяснявам защо така мисля,че Марти пак е с темп. и отивам да му дам нещо Rolling Eyes.Само да попитам Ники-защо ни няма на първа страница и мога ли да ти пратя по актуална снимка  newsm78.
Честито на всички празнуващи днес.  bouquet  bouquet  bouquet
Абе днес ли беше сватбата на Лилетка newsm78
Лек ден ви желая от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 151
 baloni Честито на празнуващите!!! Да сте живи , здрави и много щастливи!  baloni

...Абе днес ли беше сватбата на Лилетка newsm78..

И аз се бях сетила за Лилетка, мисля че е днес  сватбата.. но нещо ми се мота и 16!

# 152

Почерпете се за мое здраве!
Честито на малките ни рожденици! newsm59  bigdance2 Tada

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 13:24 от sholio2000

# 153
  • Русе
Честито на малките и големите рожденници!
 newsm59  dance   bigdance2  Tada   Party Time  dazzler1  newsm38

# 154
Nikki, не виждам повод за притеснения, просто не му се е хапвало на детето. Ние също сме се събуждали за игра Laughing. В кърмаческия никога не са ми помогнали, те едно си знаят и едно си пеят. Циците по света са милиони и техните категорични твърдения че разбират поведението им са ми крайни  Rolling Eyes. Хубав жегав ден желая!

# 155
Nikki, не виждам повод за притеснения, просто не му се е хапвало на детето. Ние също сме се събуждали за игра Laughing. В кърмаческия никога не са ми помогнали, те едно си знаят и едно си пеят. Циците по света са милиони и техните категорични твърдения че разбират поведението им са ми крайни  Rolling Eyes. Хубав жегав ден желая!

Подкрепям напълно за циците и поведението им!  Joy  Joy  Joy

Благодаря на  KrisDiMar  за хубавите думи!  Hug

Честита  6-та месечинка на всички сладки бебоци! Наш'та е утре!  Laughing

...и на мен си ми харесват наште мъничета изтипосани най-отпред!!! И си гледкам и после ви чета! Приятен следобед желая на всички!  Hug

# 156
честит рожден ден на sholio2000 и на zizzu!!!
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите Ви блести.
Не сте с година остаряли,
вие просто повече си помъдряли!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

честито и на половин годишните дечица!много радост и щастливо детство им желая!

# 157
Привет и от нас Hug
Майчета, как сте в тези жеги ooooh!Кога излизате на разходки? Ние в 9-9,30 гледаме да сме навънка, чеееее ужас голяма жега Confused
Nikki_Ivanova, мила, какво да ти кажа като ти чета поста все едно аз съм го писала Rolling EyesИ преди съм казвала голяма мъка се оказа това кърмене, но си заслужава Peaceаз съм доволна, че стигнахме до тук, ако има още малко добре, ако няма живи и здрави.Ние също незнаем да пием от шише ConfusedВсеки ден нося, мъча я, но Инес си чеше зъбите с биберона Joy
Никки, има едни биберони за каша с голяма дупка, вземи му на Петър та като тече водата може и да глътне нещо newsm78 вместо спринцовка Wink
Хеее, Ники, въри кажи на ония фанатички в кърмаческия, че мислиш да отбиваш.  Mr. Green
На тези жени колкото и да им обясняваш, че някои цици не произвеждат кърма, те тяхната си знаят  Close
В кърмаческият мисля, че освен кърмаческа стачка друго незнаят и др. проблем за тях не съществува, ноо това си е мое мнение Naughty
Естествено, че всички цици не произвеждат еднакво-това е хормон при всички стойностите на този хормон са различни и произвеждат различни количества кърма:peace:
anche_mamche , готина количка-тънка е, но с доставката незнам колко ще ти излезе newsm78
Честито на всички които имат повод за празнуване-малки и големи!Бъдете здрави! Hug

# 158
Тъкмо излязохме и заваля! smile3515
И за да се утеша си взех пастичка от една сладкарничка до нас. Embarassed
А за циците.... Laughing и моите са с тяхно си мнение. Общо взето до 2-рия месец и половина кърменето за мен беше ад - колики по време на кърмене, да не говорим за раните, после стана хубаво. Ама...3 дни има много, после 3 дни не - и така си я караме, аз свикнах и не се тревожа вече, не съм се давала да дохранвам, детето си наддава. Ама и второ да имам пак искам да си го кърмя...
А като казах, че са си с тяхно мнение...и функция имах предвид, че...абе капка не мога да изцедя, ама никога не съм можела, ни на ръка, ни с Авентската помпа, ни с друга. И се мислих, че нямам, пък малката бухтичка само на кърма си наддава чудно.
Никки, в какви тревоги си влязла пак...май една седмица те оставих без контрол и вече си имаш нова параноя. Хайде, от вторник пак по пейките в морската! smile3513 smile3521

# 159

Честито на всички рожденници-и малки и големи.Бъдете винаги засмени.

# 160
Момичета, Венета вече е християнче! Току що се прибираме, весели, доволни! Всичко мина прекрасно, бебето съвсем малко рева и времето беше с нас! Ще кача снимки по някое време.
Поздрави на всички празнуващи!

# 161
Nikki_Ivanova, мила, какво да ти кажа като ти чета поста все едно аз съм го писала Rolling Eyes
И аз, и аз...
Абе същата работа - не яде като хората през деня, не се  буди през нощта, ако я взема  - съвсем малко яде и заспива.
Доскоро тя ме търсеше за кърменето, сега аз - нея   ooooh! И вашите поне са по-големички на кг, пък ние фина мадама падаме.

Но аз си се надявам, че е временно - от моите темпратури, обезводняване и дано се нормализира кърмата и кърменето.  Praynig Често казано не виждам как другия месец на почивка ще се занимавам с шишета, къде ще мия, преварям води, вместо да дам да суче на воля, когато поиска. Но... вчера напълно разбрах какво е да нямаш мляко. Днес обаче е по-добре от вчера, дано утре е по-добре от днес. Наливам се с чайчета за кърма и почнах да пия бирена мая (за нея бях забравила, но от форума ме подсетиха, тъй че за мен си е полезен Crossing Arms )

И със захранването нещо не вървят нещата - от тиквата и от моркова се пообрина, макар и леко и сега вече не знам как да продължа, имайки в предвид, че не знам да има други еднокомпонентни зеленчукови пюрета, а домашни не смея да правя, защото нямам сигурни продукти. А уж тези, пюрта, които дадох се водят НИСКОАЛЕРГЕНИ. #Cussing out  Засега само оризова каша лапа без проблеми. Та в тази връзка какво ще ме посъветвате?
Понтес, май и при вас беше същото положението с пюрета, как мислиш да продължиш?

Сори, че малко песимистично стана, ама да не забравя да кажа, че заспах с термометъра и като станах посред нощ падна и се счупи. Естествено не си държа сяра вкъщи, та мъжът ми го събра в един буркан, преместихме се в другата стая, а на сутринта ходих да купя сяра, посипвах, мих и т.н. Сега не я ползваме тази стая доколкото е възможно поне за няколко дни.
Та макар никога да не съм била песимистка, взх да си мисля, че злото наистина понякога не идва самО.

И накрая за финал нещо весело - оризовата каша не само не ни запича, ами девойката обосира всичко. Сутринта като видях за какви количества става въпрос  #Crazy , на  майтап лепнах обратно пампата и я връчих на мъжа ми, а пък той взе, че я изми   smile3501

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ ВЕНЕТА и на всички, празнуващи днес!
Лек ден и да цункате бебоците!  Hug

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 17:21 от tini-mini

# 162
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ ВЕНЕТА и на всички, празнуващи днес!  newsm51

# 163
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ ВЕНЕТА НА Betty L!

P.S.Честито на Лилетка!Пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот!

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 22:04 от esy

# 164
аз съм самотна мама и не мога да дам глас в анкетата но правя запис в темата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт