Дъжд от юнски бебенца вали, прекрасно е това, нали?

• 16 100
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Здравей Лилибон,радвам се че се включи пак при нас!Пожелавам ти много сили и вяра,и дано малкия Кристиян да оздравее,и да те направи най-щастливата майка на света! newsm51
Честито бебе на Еличко!  bouquetДа ти е здраво момичето и много да те слуша!
Честито и на другите мами ,които са се обебили  bouquet
Кети според мен детенцето иска да го гушнеш,или някакво внимание:да му поговориш.А може и да бодърства повечко нали растете.Моя син беше същия само дето и помрънкваше то кърма давах,то вода давах,памперси сменях,накрая извиках докторката,викам и да не е болен.Тя като дойде и то се успокои,заключението и че е здрав човека,но искал компания Grinningа аз съм по цял ден при него Grinning
Аз малко се поотплеснах,хайде майчета излизайте на разходка!

# 76
А, ама Лилибончето имало рожден ден днес!   bouquet
Надявам се, Лилибон, че няма да ми се разсърдиш, че пожеланията ми са отправени предимно към малкото ти момченце: да оздравява бързо и да порасне здрав и силен мъж, а тревогите ви скоро да са минало!  bouquet На теб ти пожелавам да все така силна и всеотдайна майка, благословена с три прекрасни същества. За мен лично си пример за любов и всеотдайност!  bouquet

# 77
  • Варна
Благодаря, момичета! Черпя една виртуална торта, ама си я представете, че нямам време да ровя из нета за съблазнителни картинки.   chef Дано всичките ви пожелания за Криси се сбъднат, ако има нещо вярно в това, че мислите се материализирали...

Нашия пъп падна на 14я ден. Сега му слагам или спирт или лилавото нещо. Коремчето го тормози от време на време, тогава промрънква и свива крачета и чак като се изпръцка или напълни памперса мирясва. Но иначе има дълги спокойни периоди, когато си лежи, оглежда наоколо със сериозен поглед да види къде е попаднал. В болницата всичко беше бяло и му слагах едни шарени списания отстрани до креватчето, за да има нещо за гледане все пак. Та - от малки зяпаме манекенки.  Simple Smile

И да знаете, че ви завиждам за разходките - аз не съм подавала нос навън от сто години! Пак добре, че свалих дотук 12 килограма и горе-долу се пъхам в старите ми дрехи, иначе ще видя магазини кой знае кога и през кой крив макарон. Да си хойкате и вместо мен, пазителя на домашното/болничното огнище.  Sunglasses

# 78
Ееех, значи какви сме блейки, октомврийка да ни светка за такъв хубав празник! илонита, задължени сме ти!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИБОН!
НЕКА СЕ СБЪДНАТ НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ ТИ МЕЧТИ И ЖЕЛАНИЯ!
С ТЕБ СМЕ!

АКО ИМА КАКВО ДА ТИ ПОМОГНЕМ, МОЛЯ НЕ СЕ ДВОУМИ! ОБИЧАМЕ ТЕ!

Момичета, определено ме успокоихте с отзивите за Мая... ако само това й е проблема, няма да се отърве от мама лесно  Hug

# 79
Честито, на ЛИЛИБОН! Бърди все така борбена и веотдайна! Heart Eyes   bouquet

# 80
  • Варна
Хелоу! И аз съм си вкъщи с беборанчо  Hug
Качих 3 снимки в албума. Ние сме добре, с колики и апетит, суче като помпа милото. Аз още съм на коластра, спря за ден и я подкарахме отначало. Надявам се скоро да потече и нормална кърма.
Аз се оправям, операцията беше много тежка, но вече не мисля за нея. Ходя изправена, спя по 5 часа на денонощие, въобще познати работи за повечето, а  Wink

Сега отивам да ям. Дори не знам колко кг съм назад. За протокола на първа страница, бебо се роди 51 см.

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИБОН   bouquet ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!

Ех момичета много ми липсвахте. Искам да честитя на всички родили, да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват. На неродилите леко и безпроблемно раждане Hug.

Прави са хората като казват, че не е лесно да си родител. От както са ни изписали едва вчера включих лаптотопа да видя какво става по форума и какво да видя много хубави бебета са се появили  Laughing

Аз родих малко изненадващо за мен и за всички около мен. Ей така както си спинкам една нощ и в 5 ч. сутринта се събуждам от някаква странна болка в кръста. Позачудих се какво става и така в леки унасания та до сутринта. Като казах на милия какво ми има той вика отиваме в болница, а аз а не то сигурно неудобно съм спала и ми се е натоварил кръста (аз от къде да знам, че така болят контракциите пък и на мен ми беше рано). И го накарах да ме закара на курса за бременни и там хахо хихи с Тони, Лили и Алисия почти не се сещах за гадните болки в кръста само като са по- силнички ги усетя и толкоз. От там се качихме в колата на Тони та при Кетката да я видим и си викам то отиваме в родилен дом, ако стане нещо там ще ми помогнат. Видяхме Кети и малката Мая, те отидоха да похапнат , а ние седнахме в Майчин дом на едни седалки да поизчакаме да спре да вали. И от там аз и Лили на едно такси та в Шейново тя на ЖК, а аз да ми изпишат нещо за гъбички, че секрета ми не бил чист. Като влязох и им казах за странните болки в кръста и доки ми вика хайде на магарета и 1,5 см разкритие и после на апарата за тонове и тоновете на детето бяха добри и си имах контракции и ме изпратиха за приемане- това беше към 15:30ч. и в 18:53 малкия Стенли изрева. Добре, че майка ми и сестра ми си бяха вкъщи та ми донесат багажа и документите за болницата, че както се досещате не се размотавам с тях из София Embarassed. Към 20ч. се обадих на Кетката да и кажа и тя неможа да повярва и ми вика нали на обяд беше при мен newsm78. Естествено отнесох едно конско от доки, защо не съм отишла сутринта ама Embarassed. И така вече сме си вкъщи влизаме в ритъм, вече почти свикнах с безсънието, кърмим се по 7 пъти на ден, когато малкия мъж пожелае през останалото време спинка или си будува тихичко, ака по много пъти на ден от което съдя, че си похапва добре.

Ето това е от мен вече ще съм на линия Wink и ще пиша по-често по по-малко Laughing

# 82
  • Варна
Честит рожден ден на Лилибон! Бъди все така всеотдайна и любяща майка и запази оптимизма си! Много здраве и кураж на цялото семейство.  bouquet  bouquet  bouquet
Много се зарадвах като видях поста ти. Радвам се, че звучиш така оптимистично. Вярвам, че всичко ще бъде наред и няма да се спреш докато не направиш и  невъзможното. Винаги сме с вас мислено Hug Peace.

Светли, добре дошла отново! Ех, какъв хубавец е този Божидар и с каква коса  Laughing.

Момичета много са ви хубави бебенца! Аз друго не мога да правя освен да гледам снимките на вашите гарджета.

Днес бях на преглед. Дими, Хепи и нашата глава е 95 мм, ама не ще да слиза в таза. Все високо. Вече ще взема да скачам, пък дано слезе. Пъпът ми не бил изгладен като за доносено бебе. К`во ли значи пък това? Абе, с две думи изглед за скорошно раждане цъ.

Аре, чао

# 83
Лилибон, честит рожден ден! Пожелавам ти нещата с Криско да се развият по най-добрия въможен начин! И аз ще повторя останалите момичета: ако има нещо, с което можем да помогнем, насреща сме  Hug
Еличко, честито бебче! Да ти е живо и здраво!   bouquet

Кетка, и мойто зверче от вчера действа по същия начин. Бях леко стъписана, защото досега беше бебе-мечта - ядеше, спинкаше и акаше - никакво мрънкане, плач много, ама много рядко (ако не броим засукването, ама за това по-надолу). И изведнъж от вчера - същата история като твойта Мая.... Thinking не знам, аз го гушкам, ама дали помага...

Момичета, как са ви гърдите? Имам предвид в какво състояние? Мажете ли ги с нещо? Компреси правите ли им? Моите бяха много зле в болницата - появиха ми се бучки и бяха станали като опт камък, ама ги оправих с горещи компреси преди кърмене и със студени след + малко изцеждане. Зърната обаче още ме болят.... Като захапе, направо  Sick 

И още да ви питам - имаме проблем с засукването - бориме се от 5 до 15 минути някой път докато засуче като хората - само изплюва зърното и после пак отваря уста да го налапа и пак изплюва и реве  и се мята и стигаме до истерия понякога. Аз се изнервям, изпотявам цялата, пъхвам му едната ръка под мен (ако се кърмим легнали), другата му я държа - или аз или таткото и така - борба  #Crazy  Много рядко му се случва да захапе от раз. Аз му държа зърното заедно с голяма част от ареола и му пъхам в устата и пак не се получава...  Sad  Има моменти, дето си мисля, че ще се побъркам.  Tired  Веднъж като захапе, дърпа като за световно, ама докато захапе, умирам.  Помогнете! Какво да направя, че да тръгнат нещата?

За памперсите какво да ви кажа - ние купихме също Памперс и останах доволна. Не се е изринал. Но ги свършихме и пратих мъжа да купи още - пък в магазина нямало Памперс нюборн, та той купил Хъгис нюборн, сега сме на тях - и от тях съм доволна. Още съм ползвала и Бейбилав, ама тези не знам дали ги има в БГ, немски на Дрогери маркет - на една приятелки и останал половин пакет и ми го даде - и от тях съм доволна. Може пък бебешокът да е с по-нечувствителна кожа  Thinking

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИБОНЧЕ! newsm51 newsm51 newsm51
Пожелавам ти всичкото щастие, което може да ти се случи - да си щастлива майка, която да гушка гордо здравото си бебче, да си обичана и обсипвана с внимание жена, да си в щастлива компания от приятели, и всичко друго, за което не се сещам!
При товя оптимизъм и вяра, не се съмнявам, че бебчето ти ще се оправи; ние всички продължаваме да се молим и да вярваме също.  bouquet

Честито и на всички родили мами: Jujata, Kristie, Trapezica, Tanita77, Bosilek, Еличко! smile3525 newsm51
Да са ви здравички, послушнички, сучещи и усмихнати бебоците, да ви растат щастливи и умники!

На останалите все още чакащи мами, като мен - леко раждане   bouquet

# 85
  • София, под Карлсон
Макар и доста късно вече, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИБОН! Пожелавам ти бързо оздравяване на Криско, защото съм сигурна, че това е най- хубавият подарък, който ще получиш. Бъди силна и не спирай да вярваш!

Момичета, ние сме все така 2 в 1, няма и признак за появяването на бебешора. Нито санитиметър разкритие, никакви контракции...Да ви кажа честно нито ми се чете, нито ми се пише, за което моля да ме извините. Гони ме някаква депресия вече...Въпреки, че като цяло съм много спокойна. Не съм се притеснила още, че бебо закъснява, но не спирам да мисля дали наистина е добре вътре Whistling Praynig

Добре дошли отново на Лаленцето и Гери-бейби  bouquet
А, за малко да пропусна да честитя и на Еличко- да ви е жива и здрава бебешорката!  bouquet

Лека нощ и успех на всички- кърмещи, раждащи, очакващи...

# 86
Честит рожден ден,мила наша ЛИЛИБОН!!!Присъединявам се с цялото си сърце към прекрасните пожелания на другите юнки.Аз днес се понапънах да родя своята принцеса,но не успях...жалко можеше да е силна като теб!Възхищавам ти се!

Ох,мили родили мами,честито ви...как ви завиждам вече...аман от тая бременност моята Laughing
А тва със зърната направо ме кара да агонизирам,аз вече само дето със сатъра не съм ги търкала,за да ги свикна...има ли изобщо някоя мама без рани в болницата???Милост...

mama Ana ,айде да се съберем да скачаме на въже ,щото с бънджи ме е страх да не хвърля бебето далеч,после да не успея да го намеря Wink.Няма да се плашиш,аз пак ще ходя на рекламация на термина!Ще им купя нови карти да ми гледат пак...
Моят съвет е не бързайте за патологията ако ви препоръчат това,но нека първо го пробвам аз и да ви кажа със сигурност.
В тоя ред на мисли-ycu ,ти имаше ли признаци на преносване?Как е кожата на маминото Коце?Предписаха ли ти нещо специално?Готвя се за голямо конско като отида да раждам...та за тва питам да си знам урока предварително...

# 87
Честит рожден ден Лилибонче,желая ти всичко най хубаво и много здраве на малкия Криско,присъединявам се към хубавите пожелания на другите мами.

Аз и днес съм си тук мили мами,утре ми е термина и стискайте палци дано бебо да реши да излиза,днес такова ходене му драпнах,ама ..... Димитрина моя доктор ми каза че дори и хоро да играя тва нямало да помогне за по-бързото излизане на бебето,тъй че май и въжето няма да помогне.Айде лека и повече контракции пожелавам на чакащите мами като мен

# 88
[А тва със зърната направо ме кара да агонизирам,аз вече само дето със сатъра не съм ги търкала,за да ги свикна...има ли изобщо някоя мама без рани в болницата???Милост...
В тоя ред на мисли-ycu ,ти имаше ли признаци на преносване?Как е кожата на маминото Коце?Предписаха ли ти нещо специално?Готвя се за голямо конско като отида да раждам...та за тва питам да си знам урока предварително...
Хе хе хе  Joy дими недей със сатъра душко и след търкането мажи с гармастан много помага! Относно кърмещите аз съм без рани, но 45 дена преди да родя всяка вечер имаше ритуал на циците! После като родих малкото зверче преди всяко кърмене ги миех с топла водичка и държах много на правилното захапване! Ако не захапеше като хората го махах от зърното и пак опити да го поставя борбата беше нейстова защото нито място можех да си намеря нито знаех как да го хвана! newsm78 В резултат на дълго упорстване от моя и негова страна двамата успяхме да се координираме! За преносване за кожата ами е тази вапросната ТЕТРА! Ама то няма лошо ще се оправи бебчето! Аз не намирам кой знае какво по кожата му, но докторите си знаят работата! И момичета да ви се оплача днес от 15:30 до 21:30 такъв тормоз се създаде, че направо се побърках! Хранихме се и след като заспа на мен го оставих да спи, тъкмо си мислех че всичко е пушка и пак се събуди пак гладен и така момичета хранехме се и спахме до 19:00 накрая се изнервих и го оставих, а той рев мамата си джаса бе пустото му! Оставих го да реве и към 21:30 след баня и хранене благополучно заспа, но за първа вечер толкова много яде и е толкова дълго време буден! Това нормално ли е? В крайна сметка е само на 6 дни човека! Ади лека вечер че вече заспивам пред РС-то а трябва след 4ас да събудя малкия да папка!   bouquet На чакащите мами! Оф как ви разбирам ако знаете, успех и имайте предвид че неделя е хубав ден за раждане, по спокойничко е! Wink

# 89
Лилибонче, да си жива и здрава, както и всички около теб!!! От все сърце се надявам всичко да се оправи с Крис!  Hug
Момичета, с по 2 деца...как смогвате?  Grinning Аз все още имам на помощ баби, чувствам се супер жизнено, но някакси едвам намирам по някоя минутка свободно време. Все си мисля, че тайната е в организацията и се надявам скоро да вляза в крачка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт