Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
-
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
-
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата по време на раждането и след това?
-
Какви са някои стратегии за справяне с предизвикателствата по време на раждането и след това?

Да ти е здраво момичето и много да те слуша!
а аз съм по цял ден при него
Дано всичките ви пожелания за Криси се сбъднат, ако има нещо вярно в това, че мислите се материализирали...

. Естествено отнесох едно конско от доки, защо не съм отишла сутринта ама
.
не знам, аз го гушкам, ама дали помага...
Много рядко му се случва да захапе от раз. Аз му държа зърното заедно с голяма част от ареола и му пъхам в устата и пак не се получава...
Има моменти, дето си мисля, че ще се побъркам.
Веднъж като захапе, дърпа като за световно, ама докато захапе, умирам. Помогнете! Какво да направя, че да тръгнат нещата?

дими недей със сатъра душко и след търкането мажи с гармастан много помага! Относно кърмещите аз съм без рани, но 45 дена преди да родя всяка вечер имаше ритуал на циците! После като родих малкото зверче преди всяко кърмене ги миех с топла водичка и държах много на правилното захапване! Ако не захапеше като хората го махах от зърното и пак опити да го поставя борбата беше нейстова защото нито място можех да си намеря нито знаех как да го хвана!