Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при кърменето на бебета?
-
Какви са някои стратегии за успешно кърмене на бебета?
-
Какво представлява мекониумът и как се променя консистенцията на бебешките изпражнения след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата по време на раждането и след това?
-
Какви са някои стратегии за справяне с предизвикателствата по време на раждането и след това?
голяма радост!Ама и малкия владко си го бива
Мамчета мерси за инфото за акото вече съм спокойна! Сега ми казаха да мия бебето с тетра за кожичката там нещо си! А и за нощното хранене в 3:00 до сега не съм чула доктор който да толерира това хранене! Вече 4 вечер бебчо изкарва така малко ми е трудно щото не мога да спя много добре, но за сметка на това се надявам после да мога да спинкам! Не толерират това хранене защото коремчето на бебето се разширявало и било склонно към дебелеене!
Абе нямам нищо против при вас как е работата! Момичета свекърва ми идва днес и така няколко дни! Ако имам възможност и не ме изнерви много ще драсна някой друг ред!
това в кръгът на шегата, да не ми пречи искам само! Ади чао и целувки!

. Уси, за Димитриана не знам, но аз това със секса ще взема да го пробвам довечера (за радост на мъжа ми
. Колкото по-късно, толкова по-добре