В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 635
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
 Момичета моля ви нека всички се включим в протеста като изпратим и по- една картичка Praynig  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197467.msg4171661#msg4171661

# 91
На мен доста рано ми пуснаха всички изследвания, още в 10-та седмица някъде и ми казаха, че всичко е наред и в норма. А през първите седмици наистина ми се гадеше, но само дотам, до крайности се е стигало едва 3-4 пъти, a към 12-та седмица взе да отшумява неразположението и затова не разбирам реакцията на доктора за витамините, но вероятно е прав.
Иначе месец,преди да разбера, че съм бременна и аз изкарах един курс Центрум, защото след зимата бях доста изтощена- и физически и психически. Ами дано плодовете и зеленчуците стигат на човечето, месото малко съм понамалила обаче, че тук го готвят алангле
и ме е страх да го ям- то, дето се вика, още мърда в чинията   Shocked

# 92
mei, аз бях уж в 14 седмица и 6 дни. след една седмица обаче ме премериха пак толкова и тази докторка каза, че било малко рано, трябвало да имаш 15 навършени седмици. и сега ще ходя следващия петък, дано съм избутала една седмица, щото защо не ми расте бебето, не знам. много искам да видя на доплер кръвотоците, дали се захранва
колкото до изследванията. тук ми пускаха преди да забременея, първо тримесечие и сега след 10на дни - второ тримесечие пакети някакви. иначе аз правя всяка седмица по нещо. може би ме успокоява Simple Smile
момичета, благодаря ви за подкрепата. много е хубаво да можеш да споделиш с някого. мъжът ми поема, но не искам да прекалявам, че и без това казва, че се втелясвам. ама все пак нали съм бременна  Laughing

# 93
Мей аз май също се отказах да правя БХС.. няколко мои вече родили колежки ми казаха, че резултатите, които са получили от БХС са им се отразили много зле.. в смисъл докарали са им притеснения и безсънни нощи.. от друга страна пък като си направиш това изследване се презастраховаш срещу евентуални неприятни изненади като се роди бебето.. и така като пиша, май още не съм решила какво да го правя това БХС  newsm78 Май ще се наложи да помисля още  newsm78

Иначе след последния преглед на 8ми, докторката ми спря фолиевата и ми предписа сиропчето на Хип за бременни. В него има и фолиева и желязо и йод, та сега го пия него.

# 94
Мей аз май също се отказах да правя БХС.. няколко мои вече родили колежки ми казаха, че резултатите, които са получили от БХС са им се отразили много зле.. в смисъл докарали са им притеснения и безсънни нощи.. от друга страна пък като си направиш това изследване се презастраховаш срещу евентуални неприятни изненади като се роди бебето.. и така като пиша, май още не съм решила какво да го правя това БХС  newsm78 Май ще се наложи да помисля още  newsm78

Иначе след последния преглед на 8ми, докторката ми спря фолиевата и ми предписа сиропчето на Хип за бременни. В него има и фолиева и желязо и йод, та сега го пия него.

За сиропчето на Хип  , дай малко повече инфо и как го пиеш !!!!!

# 95
момичета кажете изследването за токсоплазмозата кога се прави и кой го поема? всички ли лаборатории го правят? в нашия вход е пълно с котки и започнах да се притеснявам вече...

# 96

Сиропа на ХИПП го има в Щъркел и е на най- добра цена.Като кажеш витамини за браменни на ХИПП и те ще ти ги дадат. В кутията са 2 шишенца има и мерителна 4ашка, пие се по 20 грама....всеки ден.То си е направо натурален сок. След като се отвори шишето обаче трябва да стои в хладилника!
Аа ги пия от както знам че съм бременна и от опит казвам че влияят добре на пересталтиката Joy Joy Joy

# 97

[/quote]

Сиропа на ХИПП го има в Щъркел и е на най- добра цена.Като кажеш витамини за браменни на ХИПП и те ще ти ги дадат. В кутията са 2 шишенца има и мерителна 4ашка, пие се по 20 грама....всеки ден.То си е направо натурален сок. След като се отвори шишето обаче трябва да стои в хладилника!
Аа ги пия от както знам че съм бременна и от опит казвам че влияят добре на пересталтиката Joy Joy Joy
[/quote]

Лионката супер си го обяснила   bouquet За влиянието върху перисталтиката да ти кажа и аз го забелязах Wink Иначе продуктите на ХИПП ги има в почти всички по-големи аптеки.

# 98
Приятна и усмихната събота и неделя и от мен, мили момичета!

# 99
  • Sofia
valkata за голямомое съжаление скоро не се очертава да се върна в Испания  Sad  Въпреки,че бях далеч от приятели, родителите ми с които имам много силна връзка и естествено любимия, там се чуствах като в ръкавица, всичко ми беше удобно все едно съм родена за там...
Странно е защото после ходих на едно обучение за 1 месец  пак така се чуствах...Някой ден надявам се ако имам такава възможност няма да я откажа!
За сиропчето на ХИПП, аз не обичам разтворими лекарства, дори някои натурални сокове ми напомнят з атакива разтворими гадорийки и незнам дали да си го купя...Имам приятелки които са много доволни от него.

# 100
Rozi ,благодаря, подобно и на теб  Hug Hug

Ами предвид ,че ще вали, стягам багажчето и беж на вилата. Там поне като вали е приятно и свежо. Весел уикенд девойки  Hug

# 101
Венчо, аз БХС ще правя следващата седмица, въпреки че съм в 15,6 г.с.  в момента. Доктора ме посъветва, защото бебето отговаря на седмиците, но бипариеталния диаметър е по-малък.
Аз си мисля, че може би рано си го направила и не са достатъчно високи нивата на алфа-фето протеините, затова може да дава неверен резултат. На колко си години? Всъщност, момичета, БХС е насочен предимно към младите жени - там да се видят рисковете, за тези като мен над 35  Wink, амниоцентеза така или иначе се препоръчва!!

# 102
kalinuccia,  и на мен другата ми лекарка ми каза да ида чак следващата седмица, трябва да съм някъде точно 16та, ако все пак се развие плавно. точно заради алфа фето, те са ми по - ниски от референтините за най - ниската група. ще навърша 31 следващата седмица, но и аз съм се наредила за амниоцентеза, не искам да оставям никакви съмнения. ако следващото БХС даде по - добри резултати просто ще съм малко по - спокойна по време на кратката ни почивка

# 103
kalinuccia,  и на мен другата ми лекарка ми каза да ида чак следващата седмица, трябва да съм някъде точно 16та, ако все пак се развие плавно. точно заради алфа фето, те са ми по - ниски от референтините за най - ниската група. ще навърша 31 следващата седмица, но и аз съм се наредила за амниоцентеза, не искам да оставям никакви съмнения. ако следващото БХС даде по - добри резултати просто ще съм малко по - спокойна по време на кратката ни почивка
Да, може би няма да е зла да го повториш. Но ако си решила твърдо за амнио е все едно!!! Аз не съм решила твърдо, ще видим БХС какво ще покаже. Ходих при проф. Кременски, говорих с него надълго и широко - ей, страхотен човек е това!!  bouquet
Та, стана ясно, че след 35 резултата ми няма да е повече от 1:300 най-вероятно, т.е. съмненията ще останат, затова казвам, че е насочен към по-младите. Въпреки че резултат над 1:250 се счита за нисък риск, твоя колко е?

# 104
1:50, при риск за възрастта малко над 1:600. трагедия

Общи условия

Активация на акаунт