В коремчето ми бебе се върти, ДЕКЕМВРИ то ще се роди!"

• 12 636
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички за прекрасните пожелания.... newsm51 newsm51 newsm51 Супер сте момичета...с вас ми започва деня....много е хубаво така...
Лек ден пак от мен и слънчево настроение за всички!

# 181
Честит рожден ден на всички рожденнички, много щастие , усмивки и още повече любов дано мечтите ви се осъществят.  bouquet
Pink77 благодаря за успокоението, какво казва твоят лекар за тези болки...
а всички които ходиха или ще ходят на море исках да питам дали ви се струва подходящо аз искам да отида през август , тогава ще съм в шестия месец, и незнам дали не е малко рисковано...

# 182
  • София
Аз смятам да ходя на море даже през септември, в Гърция. Но не мисля да се пека и да се къпя, де. Според мен не би трябвало да има проблем, но е хубаво да се консултираш с лекаря си.

# 183
Момичета,благодаря ви за хубавите пожелания Hug толкова сте мили!И аз мисля да ходя на море през септември,но първо ще се консултирам с доктора,ако всичко е ок  sport027 Аз и без друго много много не обичам да влизам във водата,пък и слънцето септември вече не е толкова силно,така че мисля ,че няма да има проблем.Но дотогава има тооооолкова време...

# 184
  • Варна
Някъде прочетох, че най-доброто време за ходене на море по време на бременността е около 25-тата седмица. Да си призная, не разбрах защо точно тогава  newsm78 Разбира се, най-добре би било да се говори с лекаря от ЖК, но ако няма проблем, мисля че малко слънчице и морски въздух няма да навредят Peace Аз лично мисля да ида в края на август за една седмичка - хем да помогна на сестра ми с нейната красавица, хем да си почина малко. Предполагам, че ние с куклата ще стоим под чадъра и дружно ще се мажем с фактор 50+, но все пак си е моренцееееееееееее Hug

# 185
Моята лекарка казва, че плуването е много подходящо за бременни, затова смятам, че няма нищо лошо в почивката на море. Само трябва обилно да се мажем със слънцезащитни кремове, защото петната после почти не се заличават. Така, че уманата - с кремчето и под чадърчето  grinning039. Аз понеже съм във Варна сигурно ще направя някоя и друга баня, но копнея за почивка на планина. Да дойде август, че да отидем в Девин - чист въздух и прохлада, и басейн разбира се. В тази връзка, мислите ли , че плуването в басейн може да навреди - имам в предвид разни инфекции и т.н.?!

# 186
Ох - с миналата бременност плувах по 2 километра до 5-я месец и спрях, защото започнах да получавам контракции. Причината беше в студената вода - около25 градуса - все пак е плувния басейн на Империал. Не съм завъдила машрумс тогава - чак към 8-я месец.
Тази година смятаме да ходим на почивка в Китен към средата на август. Идея си нямам какво ще каже доктора. Дано и се закрепи бебешока дотогава. Но под чадър - задължително! И висок фактор - хлоазмата ни дебне/  newsm78 така ли му се викаше /

# 187
да се вкюча към морската тема  Grinning ние ще ходим края на юли и началото на август. избрахме го заради Ема да е топла водата че само се плацика вътре. аз мисля да поплувам, изобщо що се шашкате толкова? наши познати вече заминаха, други се връщат, а ние имаме още месец и и нещо - как ще изкарам в софия незнам. за басейните ако са минерални аз влизам иначе в обикновени не. има и такива с морска вода в които пак влизам. трябва бански да си купя че на този циците ми ще изхвърчат навън  Shocked ама кви са цените не е истина - гледах един каталог на триумф под 100 лева май нямаше. вие с какви бански ще бъдете?

# 188
Не съм завъдила машрумс тогава - чак към 8-я месец.

Амадис , незнам ама аз май ще получа контракции от смях с тия машрумс ...как ти ги роди главата  Joy много ме накефи. Едно ми беше тъпо и скучно докато прочетох поста ти и сега не мога да спра да се хиля. Голям си ми сладур  Hug

# 189
  • София
Не съм завъдила машрумс тогава - чак към 8-я месец.

Амадис , незнам ама аз май ще получа контракции от смях с тия машрумс ...как ти ги роди главата  Joy много ме накефи. Едно ми беше тъпо и скучно докато прочетох поста ти и сега не мога да спра да се хиля. Голям си ми сладур  Hug

Е това е як лаф наистина!  Joy

# 190
Мами някоя от вас има ли непоносимост към месо??Аз имам такава още от началото,освен риба свинско,телешко или пилешко изобщо не хапвам,само като ми замирише и вече ще повърна.Странно ми е...

# 191
  • Бургас
Честит рожден ден на рожденничките!Да са живи и здрави и много щастливи!Минералните басейни не са много препоръчителни за бременни заради състава на водата най-вредни са радоните!Също от значение е и да не е много топъл!Трябва да се направи и консултация с лекар!
Тук в Бургас е много топло.Сложих детето да спи и сега малко почивка за мен!

# 192
Здравейте момичета!!! Честит рожден ден и на трите празнуващи!!! newsm67
Да се похваля,вчера бях на консултация. Отслабнала съм с килограм и нещо,кръвното ми е нормално,бебчо  е добре. Направо не можахме да го хванем мирен,за да направи доктора хубава снимка. Поне го измери-от главата до дупето е 5 см. Доктора каза,че всичко е нормално и урината ми е чиста. Даде ми бланка за изследвания. Видях,че има бранш на същата лаборатория,с която работи клиниката, и до нас,така че не трябва да пътувам много много в трафика. Много ме е страх още от сега какви ще са ми резултатите,въпреки че още не съм направила изследванията. Най-гадното е,че няма да мога да си видя изследванията първо аз,защото ги пращат директно в кабинета на лекаря. Но ако нещо не  е наред,който и да ги види пръв все е тая. В крайна сметка ще се опитам да мисля положително не само заради себе си,но и заради бебока.

# 193
Moonlight, и аз съм така - не съм хапвала месо от началото на бременноста. Само при вида му ми се гади, но пък и не мога да държа мъжа ми гладен. И така сме - той на месце, аз на тиквички. Майка ми е била така - с непоносимост към месото и аз много, много не се притеснявам, че ще навредя на бебето. Иначе се старая да се храня пълноценно (доколкото ми се яде, разбира се)-млечни продукти, плодове и зеленчуци, зърнени храни - но за месо не искам и да чуя. Може пък и да отмине - едва в началото на бременноста сме. newsm78

# 194
Много Весел Рожден Ден, мили Мами,
Желая ви здраве, късмет и здрави бебчета!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт