Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как мога да намеря лекар за видеозонна консултация без предварително записване?
За да намерите лекар за видеозонна консултация без предварително записване, можете да опитате да се свържете с лекар, който обикновено преглежда след обяд или да потърсите такъв, който приема пациенти без предварително записан час. Въпреки това е важно да имате предвид, че някои лекари може все още да изискват предварително записване на час.
-
Какви са препоръките за раждане в държавна болница и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за управление на хеморроиди по време и след бременност?
-
Какво представляват хемороидите и как могат да бъдат облекчени?
Ти къде ги намери такива добри хора около теб. на мен досега никой не ми е отстъпвал на опашката. Добре че поне ми правят място в автобуса и най вече в маршрутката ( че аз пътувам предимно с нея)
това посещение ми подейства много депресиращо. Хем чистичко там, хем мизерия. Там стаите са с 2 легла, телевизор и повиват бебето пред теб. бебе е при вас, но ако искате да си починете малко има и детска стая където да го оставите, ако искате. Вип стаите се различават само че има санитарен възел при тях, нищо особено, така че там не си струва вип. като попитах за избора на лекар и плащане ми казаха че се плаща единствено такса в касата 800 лв, независимо дали е нормално или секцио раждането, и това ме озадачи, защото аз знаех други тарифи по принцип.
Хальо, мамита
нещо ми се е развалил правописа
абе и мен ме бяха шашнали преди. Отивам на периодичен преглед на гърдите като очаквах да ми кажат, че всичко е наред. Не бях бременна още и беше рано сутринта и аз съответно още незакусила. И оня ми ти "лекар" да вземе да ми изтърси, че имам бучки и на двете гърди
като посинях, позеленях, залитнах, хванаха ме и ме сложиха да летна на кушетката
Каза, че нямам АБСОЛЮТНО никакви индикации за всякакви бучки !!!!

При това само мойте, бил се връщал куриера за други дето също бил забравил, ама мойте не ги бил донесъл
за всички и сладки сънища!!!!