Радостта ни стана още по-голяма - бебо ритка в НОЕМВРИйската си мама

• 12 031
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте. Много сте изписали през тези дни . Аз бях за няколко дни на море с малкия и таткото и за това не можах да пиша тук. Честито  момиче на Sladurka.
Като стана въпрос за работата , аз може би съм най натоварения човек в службата. Нали съм ръководител а регионален офис  #Crazy. Но шефа като че ми се сърди че съм бременна.
Отивам да  взема някакъв аванс за отпуската - нали отиваме на море  не може без пари. И той някакъв такъв все едно на заем ми дава. Както и да е. Не му обръщам внимание. Да видим от 2 юли като се върна на работа какк ще е?? Аз защото за пръв път излизам в отпуска като я взимам цялата. Иначе  четири години съм взимала по 10 дни  - не ми даваше повече.

# 91
  • варна
Аз от страна на началството нямам никакъв проблем засега,не ме товарят с допълнителна работа и винаги,ако имам нужда мога да си взема болничен или отпуската-на две части ли цяла както аз искам! Просто аз се чувствам нормално досега и си работя даже повече и от преди,единствения ми проблем в службата е оная злоба,която се връща в понеделник от отпуска и пак ще накара корема ми да подскача от нерви Cry
sladurka не разбрах цялата история със злобата , това е някаква колежка така ли ? дето те тормози ... ? Абе миличка , показвай си гордо коремчето пред нея , ако трябва даже ти настъпи , не я оставяй да те поставя в отбранителна позиция , засичай смело ... Абе смачкай я бе мила , да не идвам аз Simple Smile Знаеш ли какво ги правя тия дебили тук Simple Smile а са много недоброжелателите  #2gunfire, но на нас с таткото не ни дреме . Ей не могат да го приемат че гастербайтерите могат да живеят по-щастливо от месните ей ! но проблема си е техен , айде че много изписах  Simple Smile А ако искаш и се усмихвай , тогава най са в шах

# 92
shanti,тя е толкова изтъкана от злоба,че нито мога да се усмихна,нито нищо..клечка да запалиш в офиа и ще гръмнем-такова е напрежението...

# 93
  • варна
shanti,тя е толкова изтъкана от злоба,че нито мога да се усмихна,нито нищо..клечка да запалиш в офиа и ще гръмнем-такова е напрежението...
Ейй , сладурка , не така ! Как нищо ??Не си трай , това да ти е свито сърцето и да се притесняваш от нея е по-голямата беда , ако трябва да гърми напрежението , да гърми !! Не се оставяй да те манипулира . Просто издебни момента когато ти си в правото си и давай смело ! Ако трябва я набий Simple Smile И това ти го казвам напълно сериозно , с риск че мамите тук ще ме обявят за агресор  Embarassed извинявам се , но понякога само това помага срещу недооправени жени . Пак се извинявам за думите си Simple Smile

# 94
Тази вечер в новините,когато показваха мамите на протеста видях Диана Т.Мина пред камерата,гонейки малкия сладур.

# 95
Тази вечер в новините,когато показваха мамите на протеста видях Диана Т.Мина пред камерата,гонейки малкия сладур.
ее,изтървала съм го Laughingкъде сте бе мами?

# 96
  • София
Ееейй...да му се невидиии...реших, че няма да дадат репортаж, да прехвърля по другите канали и го изпуснах! Май само аз не съм го гледала  Rolling Eyes
Видя ли какво коремище имам...а ти ми казваш, че не ми личал Crazy

За работата аз писах още преди...но при мен е малко по-различно, защото изкарвам две бременности една след друга. Така или иначе, мислех да остана до 9-ти месец, но не се получи.
Ужасно ми е кофти, като чета как реагират шефовете...наистина хората са озъбиха, овълчиха и гледат само себе си. Малко хора се радват на чуждото щастие или на нещо толкова прекрасно, като появата на нов човек на този свят.

# 97
     Simple Smile Привет от мен! Аз да ви кажа...цял ден не съм се спряла! В Плевен беше ужасна жега,но с мъжо оня ден взехме едно бъги и днес ходихме да ме вози и да покарам малко,защото сме се разбрали,докато съм бременна да не карам ( то и екипа не ми става) та ме вози из Кайлъцка (това е плевенски парки с алей много голам)  и така... возихме се на лодки,правихме си много снимки Simple Smile
Ето един сайт със снимки,на който му е интересно Simple Smile там ми има и корема (нова снимка)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143922&photo=7

Сладурке
,не знам според мен трябва да преприемеш нещо по въпроса.В смисъл да смениш тактиката,щом сега все още се тормозих з тая куха лейка!
     А за работодателите....много нприятна работа е спор няма.Има много некоректини и безчувствени хора,на който не им пука.
     Днес отивам на пазара да си купя домати и се спирам на един щанд и викам да ми даде чантичка да си избеа доматки ...бях безкрайно любезна,а той ми вика "Айде не си избирай! Ние да не продаваме..." Толкова се изнервих и му викам "Пожелавам ти всичките домати да ти изгният ! "  Неможах да се стърпя и го проклех! Е добре де,аз за какво си давам парите за изгнили домата ли? Пък и като ме видя,че съм бременна можеше за мен да направи компромис,дори и да не дава на хората да си избират сами! Ами,ако бях пощелива? Страшен слабоумник!
     Галка-26   Много се радвам,че си добре и,че се появи.Ако можеш пиши по-честичко   bouquet

# 98
ProstoAz,ако беше си дала и паролата да видим снимките Laughing

# 99
оо сори Simple Smile паролата ми е    babagichka

# 100
оо сори Simple Smile паролата ми е    babagichka
копирах я и не става

# 101
не става ли ... пробвай сега трябва да стане            babagichka

сега става    цъкаш тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143922
и после паролата    babagichka

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 22:27 от ProstoAz

# 102
сега и аз искам да се возя на бъгиии.... Grinning
ProstoAz,ти ще си майка манекенка Wink,ама така е као не си лакома като мен Joy
М/у другото ей сега преглеждах едни таблици за определяна на пола...сега пък ми показват момиче Shockedа преди най-вече момче..какво се промени не знам newsm78

# 103
  • София
Hehe...ProstoAz и вие сте били в секси стаите в Марица Whistling Много добре ни подействаха на нас преди няколко седмици  Flutter

А котето ти е фантастично! Пу-пу...а ти си безумно слаба..как може д аси 63кг не знам..и аз съм толкова, ама съм кюфтак Blush

# 104
Simple Smile като се родят бебоците е най-безопасно,че много много тресе Simple Smile

а за пола...то малко и на психическа основа.Освен,ако наще не си го менят  newsm78
ох не знам...аз искам да ходя на моренце вече .... ама кога ще стане ?
Сладурке,някой щастлив ден можем да си устроим една среща в Пловдив. Аз редовно прескачам до Търново,София и Пловдив... утре ще ходя до София,но някой ден може да се срещнем в Пловдив по нататък Simple Smile Имам чувството,че те познавам много добре покрай тези наши терзания с бебоците  Laughing

Diana_T     bouquet   благодаря ти за хубавите думи! Стаите в марица са много...много секси! Simple Smile А пък килограмите,не знам,то зависи от много неща,а пък и аз казах,че вечер като си лягам съм 63,попринцип съм 60...все още.Бебо като гледам как расте  ooooh! скоро няма да е така

Общи условия

Активация на акаунт