Игри, моделиране и апликации за малки и големи.

• 252 762
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 255
не- от чупи- купи. А от тази съм правила с бялата- съхне си нормално, не съм усетила миризма newsm78
Другия вариант е солено тесто(в Добричката тема вече пуснах линкове)

# 256
Теа, правих фигурки с бяла, самосъхнеща глина и станаха. Доволна съм. После боядисах с темперни  бои, но най- добре с акрилни.
Моята беше на Кохинор. Сега съм купила като твоята (бяла и червена), но не съм ги пробвала.

Няма нужда да печеш.Нали е самосъхнеща? Ако много бързаш, можеш да изсушиш във фурна на около 50 градуса.

# 257
Дали някои детски рисунки не могат да се аранжират като картички и да се включат в http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230560.100

# 258
Тази тема е страхотна!
Пепи още почти в нищо не го бива, овсен в пеенето, ама то не е за тук Crazy
Прочетох цялата тема, но други линкове с картинки за изрязване не видях от типа на пицата и аквариума от първите страници. Ако имате нещо под ръка, ще се радвам да споделите  bouquet

# 259
Ето още един линк с много книжки по темата: http://ibox.org.ua/37917/

# 260
  • нейде там, където ....
Ето още един линк с много книжки по темата: http://ibox.org.ua/37917/

Благодаря!   bouquet Ще се използва, при това много скоро.

# 261
да подновя темата.
По настояване на дъщеря ми Wink
Произведенията й изработи в ....нещо като школа- използване на различни материали- пастели+ туш, сухи пастели, глина, кукли от картон и плат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177036&photo=9

# 262
Мимиту, нещата изработени от дъщеря ти са страхотни. Браво  smile3501

И моята от глина е правила грънци или по скоро сервиз се води  Simple Smile, ама не знам кога ще ги снимам, за да ги пусна.

# 263
Мими, много интересни неща е направила дъщеря ти. Ще те мине, да знаеш!

# 264
Мими, разкошни са! Браво!

# 265
Благодаря ви!  bouquet
Снимките станаха мъгляви. Картината с черен фон е много интересна техника с туш. В действителност изглежда много по- добре.
Планирам да ги сложим в рамки и да ги окачим в детската.
Калина е много горда с всички и се хвали на всеки, който дойде у нас Flutter

# 266
  • София
Мимиту, има с какво да се хвали Калина  smile3501. Много интересни идеи. Картината ми изглежда сякаш е направена от прежда, така ли е?

# 267
Не не е. Драска се с маслен пастел, а после се излива туш....
После...аз не съм виждала как се прави де, но се изстъргвало от туша за да стане гладко.
Понеже не е драскала плътно с пастела и между чертичките се е оцветило с туш, за това ти се струва, че е с конци.

# 268
Здравейте и от мен, момичета.
Благодаря ви за пожеланията покрай раждането на Ясен, макар и с двумесечно закъснение, за което моля за извинение  Embarassed
Аз се позагубих - причини колкото искаш - но сега успях да наваксам с четенето /и най-вече с разглеждането на линковете, които сте дали - книгите там са изключително интересни/.

Много хубави творби видях във вашите албуми. Поздравления!

Дара тръгна на градина. Там правят много интересни неща с госпожите. Ето някои от тях:

На първата задачата е била да нарисуват бодли и ябълки на Ежко, а на втората да нарисуват оградка. Явно упражняват прави линии.

Отделно съм я записала на кръжок изобразително изкуство. Казва, че там работят с глина, но още не са ми показвали нищо конкретно. 

За съжаление вече не ни остава много време за творене в къщи.
Все пак пластилина си остава едно от любимите ни занимания. Ето по-хубавите неща:

По идея на Анда си припомних короните от есенни листа от детството ми:

Днес си купихме свестни пастели и сега правим отпечатъци на листа върху лист хартия и ще направим есенно дърво пак по идея на Анда. Надявам се да завършим проекта тази вечер.

Обещавам да не зачезвам за толкова дълго пак  Wink

# 269
мимиту с кирилизация, много са и хубави нещата на щерка ти. поздрави !

Смайли, обяснимо е зачезването ти. нормално след като имате и бебче.
добре, че ме подсети за короните от листа - ще направим в най-скоро време една. Peace

аз също напоследък нямам време. в неделя изкарвам премиерата на кукленото представление и съм ... леко полудяла.
а пък сряда бебето става на 1 година...кога мина това време, вчера я родих. и ще правим поредния карнавал - ще бъде насекомено прати.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт