"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 124 591
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 90
Аз правех такива от солено тесто  Mr. Green
И аз имах идея да правя такива, но ако мислите, че ще станат много, да не почвам? newsm78

# 91
Въй, аз защо чак на на 5-тата страница забелязвам темата?  newsm78

Мисля да се включа и аз. Не, няма какво да му мисля, включвам се.  Grinning

# 92
  • София
Летящя, ако знаеш от кога чакам да видиш и да се появиш  Hug
Аз вече имам лична поръчка ...за шал Mr. Green След като разгледах снимките от фотосесията съм силно впечатлена  Hug Heart Eyes
А за шапката която оплете на малкия - нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Дамаянти, гледам боравиш с вътрешна информация.  Sunglasses Тъкмо като се разшуми около фотосесията, ще има повече заинтригувани за базара.

# 94
Викс, свещничетата много ми харесват. Аз бих си купила.
Летяща, и аз искам шал този път, пък.

# 95
Никой не ми отговаря по въпроса за картичките newsm78
Пуснах линка към темата в Гоблените.ком-дано има отзовали се и от там Hug

# 96
Чучулига, аз правих (и ще правя и тази година) картички от картон, върху които правих различни украси, рисунки, апликации и т.н. Ти ако решиш да правиш картички, спокойно можеш да залепиш снимките върху картонени подложки. Картон си купувам от кварталната книжарница.

# 97
Така мислех и аз да направя но се притеснявах да не стане грубо-щом е пробвано и аз така ще действам newsm47

# 98
Аз правех такива от солено тесто  Mr. Green
И аз имах идея да правя такива, но ако мислите, че ще станат много, да не почвам? newsm78
Незнам дали ще стигна до там, така че прави и ти, н мен друго ми се върти в главата и ако успея да го издокарам, няма да правя от тях
А за рецептата, ако не се лъжа сол:брашно=2:1 (или 1:2  newsm78, май първият вариянт) и съвсем малко вода, пак по спомени около 120мл. на посоченото количество. Слага се да съхне във фурната , която е загрята предварително температурата е мужду 120-160 градуса.Щом порозовеят се вадят, изтиват, боядисват се и това е. Миналата година много момичета ги правеха за украса по коледа, да споделят и те

# 99
  • София
Момичета, страхотни неща правите!  bouquet Аз май ще съм от купувачите само.

# 100
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Кате, исках да те помоля да покажеш 1-2 кесийки от онези за подаръци , че и на мен ми се въртят в главата Peace

мими, след двойната молба а и за пресняване паметта на дамаянти, давам линк към албума с моите торбички:

# 101
Кате, ми те цели колажи!!!
 Hug

# 102
за шиещите коледни картички тук и  тук се намират албуми  с коледни мотиви.
По-добре е да се шият, разбира се, малки мотиви.
Днес сканирах няколко схеми съвсем подходящи според мен.
Малки, бързо се шият и мисля ,че ще се купуват.
Слагам сега снимки, ако има интерес ще закача някъде схемите

тук има място за снимка

Всички са малки и могат да се направят като картички. Имам в едно списание обяснение как се слага бродерия в картичка и утре ще сканирам. Аз за моята ползвах готови - залепя се бродерията, а иначе отпред украсата сама я надрасках Mr. Green

# 103
Здравейте,аз правя малки гобленчета.Ще се постарая да приготвя нещо, но ще помоля да дадете координати къде точно да донеса нещата си.Има време и ще се радвам да участвам в такова благородно начинание. Hug

# 104
  • Добрич
Здравейте и от мен.
Аз ще участвам в Добричкия коледен базар, но току-що попаднах на израбтка на КОЛЕДЕН БОТУШ и реших да споделя, ако някой има желание да направи. Ако мога да направя повече бройки ще се включа и при вас.

Общи условия

Активация на акаунт