Отговори
# 210
    Звъня,звъня на секретарката на Фъндъкова,но никой не вдига?!А утре е събота...Защо всичко става в последният момент... Mr. Green
    Пак предлагам да се съберем на една сбирка,поне някак да определим ядрото,защото така организацията ни много се размива,и не е ефективна...

# 211
   Пуснах имейл до секретарката на Фандъкова,със запитване за представянето,с напомняне да ми изпрати списъците със затворените ОДЗта...Дано ми отговорят навреме,и ако можем наистина да участваме в това предснтавяне.

# 212
  • София
Нашето заминаване се отлага за неизвестно кога  Cry но пък съм на линия за срещата  Peace

По отношение на СОС намерих това: http://www.sofiacouncil.bg/index.php?page=sessions&id=134
Заседанията могат да се посещават и слушат ог граждани, но никъде в Дневния ред не видях нещо за ДГ  newsm78

# 213
  • София
Да поразмърдам темата WinkОпитах се да науча нещо повече за това, че "Столичната община ще представи програмата за увеличаването на броя на местата в детските градини, ремонта и строителството на нови детски заведения, каза още заместник-кметът по образование", но уви!... На телефоните, на които звънях никой не вдига, въпреки че пише, че дават инфо. от 9 до 17 часа. На самата Фандъкова не съм звъняла обаче. Трябва да продължаваме да бутаме нещата, защото явно безхаберието продължа щом няма кой един телефон да вдигне в отдела за образование в столичната община #2gunfire

# 214
     Ми аз и имейл нали им пуснах...На секретарката на фандъкова,обаче отговор нямам...Радвам се че от време на време някой се включва!Ми утре ако не забравя ще звънна директно.Лошото е че и в работата имам страшно много рабонта,сега е сезонът...а и майка се разболя,дето гледаше децата,та сега и с тях работя като съвсем се наложи...пък съм и на кормуване...ама ще се опитам отново да позадвижа нещата.Трябва да се обадя и на неправителственните организации с пкоито подържам връзка,за подкрепа...а и да искаме среща със правителственни представители...пишете!!!

# 215
Момичета, темата ви от тук и клюкарника започна да се повтаря. Изберете си една от тях да е активна... Peace

# 216
  • София
С една нова и с четири реконструирани детски градини ще посрещне София учебната 2008/2009 г., каза за БТА столичният заместник-кмет по образованието Йорданка Фандъкова. До края на лятото ще е готова за прием на деца новата детска градина в "Люлин 10", а дотогава ще завърши и реконструкцията на четири детски градини, към които имаше предписания от "Пожарна и аварийна безопасност".
    През тази година ще бъдат проектирани други 10 нови детски градини, чието строителство се предвижда да започне следващата година. Така в районите "Слатина", "Люлин" , "Триадица", "Сердика", "Овча купел", "Илинден", "Студентски", "Младост" и "Красна поляна" ще бъдат осигурени в близко бъдеще още 1450 места в детски градини.
    През 2008 г. ще отворят три нови детски градини, чието строителство ще започне през следващите няколко месеца. Детските заведения са в "Красно село", "Подуяне" и "Оборище" - за общо 450 деца.
    Столичната община ще проектира и извърши разширяването на сградите на 10 детски градини, като по този начин ще се увеличи капацитетът им със 600 места.

# 217
  • Sofia
С една нова и с четири реконструирани детски градини ще посрещне София учебната 2008/2009 г., каза за БТА столичният заместник-кмет по образованието Йорданка Фандъкова. До края на лятото ще е готова за прием на деца новата детска градина в "Люлин 10", а дотогава ще завърши и реконструкцията на четири детски градини, към които имаше предписания от "Пожарна и аварийна безопасност".
    През тази година ще бъдат проектирани други 10 нови детски градини, чието строителство се предвижда да започне следващата година. Така в районите "Слатина", "Люлин" , "Триадица", "Сердика", "Овча купел", "Илинден", "Студентски", "Младост" и "Красна поляна" ще бъдат осигурени в близко бъдеще още 1450 места в детски градини.
    През 2008 г. ще отворят три нови детски градини, чието строителство ще започне през следващите няколко месеца. Детските заведения са в "Красно село", "Подуяне" и "Оборище" - за общо 450 деца.
    Столичната община ще проектира и извърши разширяването на сградите на 10 детски градини, като по този начин ще се увеличи капацитетът им със 600 места.

смятам, че подбни изявления целят само да успокоят публичността, но не показват справяне с проблема. Ако столичния кмет искаше да прояви воля за решението на този проблем, може много лесно да освободи заетите сгради, които са отдадени от общините за частни училища и други. Така с обещания може да откара още 2 мандата

# 218
аз мисля че е чудесно че се пускат нови детски градини тук-там, айде нищо че ние в нашия квартал няма да намажем, а имаме огромна нужда от кухня и ясла, но какво казват по другия въпрос, който не е толкова сложен за решаване- за работното време и летните отпуски?

# 219
      За всички интересуващи се от тези проблеми,Имаме среща във събота от 9:30часа,в МОЛа на Станболииски,горе при Мак Доналдс.Заповядайте!

# 220
ок, ще гледам да дойдем, с деца нали?

# 221
    Хей,дане забравите за утре?!
   28.07.07,от 9:30часа,имаме среща в МОЛа на Станболииски!!!Чакам ви!

# 222
  • София
В 9:30 нямаше никой, защо така?

# 223
     Тониа,всички които бяха потвърдили че ще дойдат,вчера написаха че няма да идват,и сутринта се оказа че няма кой да ме закара до там,и аз се отказах да ходя...Сега много ме е яд,че не бях дошла,но пък ти защо вчера не написа че ще идваш,да има и как да се познаем,защото с другите съм се виждала,но с теб не...

# 224
  • София
Следях до последно темата, никой тук не написа, че се отказва или че има някакви възражения. Не знаех, че трябва някъде да потвърждаваме за срещата - може би следващия път трябва да помисли за по-добра организация... Освен това - темата може да се чете и от хора, които не пишат, така че явно допълнителните уговорки на "лични" би трябвало да се споменат изрично.

Общи условия

Активация на акаунт