Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо само варненци се борят за правата на децата си и за своите родителски права? Къде са останалите големи градове?
Какви са основните искания на участниците в дискусията?
Какви са предизвикателствата, свързани с недостига на места в детските градини и ясли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо само варненци се борят за правата на децата си и за своите родителски права? Къде са останалите големи градове?
-
Какви са основните искания на участниците в дискусията?
-
Какви са предизвикателствата, свързани с недостига на места в детските градини и ясли?
-
Какви са предложените решения за проблемите с детските заведения?
-
Какви действия се предлагат за подкрепа на инициативата?
Може би наистина няма достатъчно гласност?!Но пък и защо някой друг недоволен не подеме нещата,пък ние да го подкрепим?!Вчера им заявих на част от нашите майки в квартала,че се срамувам от тях,и тяхното бездействие...Ми те ме срещат,и ми казват-Браво,добре изглеждаше по телевизията,стискаме ви палци!-На кого?!Че аз за кого се боря,започвам да се питам вече?!За да ми стискат палци ли?!Или за да може когато някоя от тях реши,да подаде молба за ДЯ,или градина,да не се държат към нея като към някакво молещо и хленчещо съкщество,а да им се зарадват,да им обърнат внимание,и да ги приемат подобаващо...Моето си дете,не е прието в ДЯ,но пък си имаме баба къщовница,която си го гледка с голямо желание.Чудя се по някога какво правя в този форум?! 

Страшно се радвам че все пак има някакъв напредък.