НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 197
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
аа това за потенето в кошниците за кола си е направо ...УЖАС ShockedАз слагам тензухена пелена от вчера..

# 151
МОМИЧЕТА имам въпрос към счетоводителките..Който иска да ми пише на лични, да не занимаваме всички девойки с личните ми работи...

Въпроса за мен е сложен, но за всяка от вас  - спецките е елементарен...?????????????????????????????????????????????????????????????

# 152
МОМИЧЕТА имам въпрос към счетоводителките..Който иска да ми пише на лични, да не занимаваме всички девойки с личните ми работи...

Въпроса за мен е сложен, но за всяка от вас  - спецките е елементарен...?????????????????????????????????????????????????????????????

Пиши на лични!

# 153
       Здравейте,момичета!Не сме ви забравили,но сме се отдали на пълноценна почивка на село.Не ни остава време за нета-а,а и умишлено го избягваме.Тук сме от началото на месеца и ще останем още две седмици с децата и племенниците.После планираме две седмици в Сливен и две седмици на море и  лятото май свършва.
     София има 3 зъба/два долни и един горен резец/.Спокойна е,хапва вече кисели с пресни плодове.Къпе се в басейнче със слънчева вода,и спи в хамака,ако не е много горещо.Баткото също е доволен,че си кара колелото,необезпокояван и лудее с децата до тъмно.Аз също съм щастлива,че децата ми са здрави и щастливи./последните дни преди ваканцията бях изпаднала в нервна криза/.Тати е в чужбина вече 10 дни и утре го чакаме с нетърпение.Някой ден ще ви изпратя и снимки.
     Пожелавам ви хубаво лято,изпънено с много любов,положителни емоции и детски смях!Целувам ви!  car003 newsm41 family 1swing

# 154
Здравейте!
Нашето столче за кола и то спарва и е на кенгуру. Следващото ще гледаме да е от тези с дишащите материи , гледахме такова на Рекаро мисля, че има и на Чико, но когато купувахме бяхме по-малко килограми и не бяхме още за тях.
Иначе и ние сме много криви, то в тая жега няма начин, пускам климатик, ама малко ме е страх. Освен това нямаме и зъби и може от това да е.
Роня браво на вас.

# 155
Peti_n, снимката на Никол е  coolcool , направо е "жива"...  Peace
karil, да не би да го мъчат зъбаците Данито newsm78 Тедката е такъв от една седмица и продължава... Tired
raliar, завиждам ти благородно за тази идилия Wink така ми се иска да се махна от града за някоя друга седмица...

Спокойна нощ, момичета! lovekiss

# 156
Здравейте на всички!
Ние имаме напредък, за езна седмица и детето свикна да го издържам. Днес преди да го къпя го развих и то измрънка и после спря, а то се напишкало. Веднага го сложих на гърнето и то пусна още малко - сякаш искало да ми каже - леле колко бързо се научават. Сега нямат още навици, и всичко и се струва интересно.
А за попарата хареса я, но със захар. А не трябва да качваме кила. Обърнах на 5 яденета през деня,(и едно поне през нощта) добре че пропи вода, та ака по лесно
да се похваля днес за пръв път ака сама като я издържам
Голям кеф, значи труда ми не е напразно. И докт. и познати ме поздравиха, защото знаят колко е трудно.
Подариха ми столче за кола - и аз ще слагам тензух, че се изпотява, в колата е сауна. Ще ходим при едната баба, ще ме глези 10 дена , ще готви, ще разнасят бебето и ще го гушкат. Ще сготвим ядене за няколко дена, че таткото ще е сам, той готви само яйца!
За сега нямаме зъбки, но някой път вечер мрънка до 11, и не знам как да му угодя.
ааа да ви кажа нещо смешно сложих я в проходилка- да видя какво ще прави. Първо започна да се бута в мебелите, за точно 2 минути си прищипа пръстите на вр. на шкафа, обърна легена с прани дрехи, обърна кофата за боклук - абе без постоянен надзор не става!!!
 Бях решила да я слагам да спи в креватчето и, и вчера така съм заспала, че се събуждам от неистов рев, а тя се събудила и се обрърнала на колене и се дере леле един час не мога да я успокоя.
чао пак ще ви пиша

# 157
Дени мерси.
Pepipetia ние от 3 дни сме в проходилката и вече много добре се ориентираме в обстановката. Когато нещо и хареса тръгва към него. Днес дори се наложи да вдигна всичко от рафтовете до които има достъп. Прибрах и цветята, че и на тях набързо им скъса по няколко листа. Бенджаминът малко оплешивя  Joy

# 158
по въпроса за нервните бебета -  мойта Моника е невъзможна вече от 2 месеца , реве, не яде, лигави се, мята се.. абе всички екстри за модела.. той лекаря ме излъга още преди 2 месеца че и растат зъби амааа всеки път като я види различни неща казва. вече си мисля че ще и поникнат 15 зъба в бързината. таа исках да споделя че може и да си е наистина нервно бебе  newsm78
Иначе не седим... клатим се като шамандурка.
В проходилка сядаме и обикаляме с "вратите напред" ма само като и е кеф Simple Smile
лека вечер на всички  Simple Smile

# 159
Привет!

Хайде и аз да се оплача...снощи получих бъбречна криза  Sick Еййй, направо ревах от болка  Cry То раждането по-малко болеше  newsm78 Лошото е, че пак ме хвана много изведнъж и дори бяхме навън да хапваме.Наложи се татито да ме носи на ръце до 5-тия етаж(нямаме асансьор).Както каза той : "Добре, че ходя на фитнес" СЛава богу, бърза помощ дойде за около 15 мин.Биха ми инжекция, защото аз бях изпила два течни Бусколизина и две ампули Но-шпа, но ефект никакъв.След боцкането ме поотпусна и заспах доста бързо, ама то след толкова болкоуспокояващи бях като дрогирана.

Утре ще ви напиша какво ми каза Д-р Антонова, че все още не съм добре и не мога много да пиша.

Роси, много си е хубавичка даже Герито.Какво като е по-пухкавка, толкова е сладка и миличка.Акакви чаровни усмивки раздава само, да я схрускаш  Hug
Сашето и Мая са голяма двойка...там закачката е страшна, да знаете.Ама Мая освен, че е хубава е и сериозна мацка, като го метна Сашко да го дърпа и "Няма не искам"  Laughing Ама си е право детето, то такъв готин мъж не е за изпускане  Hug

Сега отивам пак да се свия на кълбо, че така боли по-малко.

Лека нощ мами и бебоци!

# 160
Оххххх,най сетне успях да прочета всичко smile3529
МЕРСАЖИ за топлото посрещане      Two Hearts и се пригответе за дъъъъълъг пост. newsm47 newsm47
Дариян има вече трето зъбче и всички са отдолу.За проходилката-педито каза след седмица-две-като му стане по-стабилно седенето и айдееее в нея да да се трепе там убавеца мамин newsm62
Ние бяхме месец на гости в Пловдивско.Една седмица погостувахме на брат ми (как звучи само-на гости там където си живял само преди няколко години)Малко ми е тъжно все още,но ще мине.
Та значи нахойках се по магазините за детски стоки и понапазарувах точно като невидяла.
КОето си е точно така де smile3521 smile3521Тука има два по-големички детски магазина и ............нямаш избор.Ама да не се оплаквам,да съм си отваряла очите по-рано  #Shocked
Останалото време бяхме на село и на дребния много му хареса.Отвори му се апетита ,който за съжаление като си дойдохме пак се затвори Mr. GreenАма и аз вече не цивря при всеки негов отказ да яде,само се понаядосвам малко и толкова.Така де-аз рева а той се хили насреща ми.Кво ли си вика-тая лудата какви физиономии ми прави #CrazyМного си починах и разведрих на село пък и Дарко успя да мачка и котките и кучетата -ама как ги скубе направо ги съжалих котета.Бях взела бънджито и под асмата се оказа най-доброто място ,на шарена сянка денем,а привечер до нас ,а ние на ракийка и салатка.Обаче там пък му се развали съня ,хем си спеше в неговото легло.През два часа и реееев.Пие вода ,заспива и след час и половина пак рееев и отново вода-и така.Баяха му за уроки и ляха коршум-че то не бяха роднини и приятели,и аз да бях щях да се стресна #CrazyНямаше особен ефект там,тук сега спи по-спокойно,но както се оплаках спря да яде.Е то няма хем-хем.
Аз вече спрях да преварявам вода и малкия пие от Бритата или изворните води за бебета.
ДЕни -жалко че не успяхме да се запознаем,но поради куп причини и аз не успях да се обадя на Надето -за което се извинявам smile3525

ЧЕСТИТИ ЗЪБАЦИ НА ВСИЧКИ ОЗЪБИЛИ СЕ И ЧЕСТИТИ ПРАЗНУВАНКИ НА ПАТЕРИЦИ ОТ НАС
Вчера бяхме на консулт. и сме качили само 300 грама и един сантим.(7800 70 см.)Педи каза да засилим храненето smile3511ама как да стане като той като не ще просто не преглъща.Държи си човчицата отворена и не ще,не плюе просто реве и се инати .Абе цирк голям.Иначе много вода пие,ако засека сигурно 400-500 гр на денонощие ще има.
Гърне още дори не сме купили,щото аз карам всичко по бавно-сигурно съм мързелана,но и Дарко още не стои седнал стабилно и не виждам смисъл да се мъчим взаимно.Има време.
Да се похваля-на 4 август ще имам официално снаха-та ще сме шаферче на брат ми и сега трябва да търся шивач да шиеме костюм на бебока bowuuкоето май няма да е лесна задача за Шумен.
На море ще ходим септември в Царево при свекър ми и по този повод ако някой иска там да почива имаме цяла къща с по два апартамента на етаж.Имаме и много френдове в Синеморец,там сме работили и двамата с мъжа ми като бяхме още гаджета.На времето беше страхотно селце-диво ама диво ви казвам.Нямаше аптека,един магазин и почти никакви хотели,само къщи-и природа,и плажове и Велека и Сфинкса.
Сега е отврат и там,ужасно строителство и цивилизация...............................................................

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ,спирам,че то километър съм изписал,утре пак ще пиша.
Лека на всички

lightblue  да се оправяш бързо...

# 161
Здравейте всички! Благодаря за пожеланията! отбелязахме скромно с кумовете в "Параклиса".
Клюки - да водя, и ще водя Дарин на море - под чадър и с надуваем басейн със слънчева вода.
На Дарин зъбките излязоха без никакви гелчета, само с Хамомила, но по съвет на моята хомеопатка бяхме с потенция 30, 3 гранулки на ден, когато е крив, и направо в устата, без разтваряне във вода.
Лайтблу, пожелавам бързо възстановяване, и да не повтаряш скоро тази екстра.
Ох, четох толкова бързо, че вече не помня какво исках да пиша  Embarassed  Mr. Green
Опа, столчето за кола и изпотяването. Ние имаме Макси-кози, и е съвместима с количката, та я ползваме всеки ден по 2-3 часа, Дарин е потен по главата и гръбчето (но не чак мокър), слагам ми пелената от тензух (дето бях купила за новородено), и му е по-комфортно на бебо (егати дългото изречение). Но ще си купя от хавлиените бели калъфи, че тапицерията е тъмно синя, това допълнително затопля.
Иначе Дарин от потенето му е зачервена кожата по главата, като обрив, и днес на консултацията ще питам доки как да му помогна, че вече се почесва самичък, или си търка главата като е легнал.
Габи, каква нова работа почваш?
Аз от началото на юни ходя на нова работа, първо по 2 часа, ама не стигат, да сега ходя по 4 часа на ден... Пак счети, и пак в морския транспорт, ама с нови колеги. Не че толкова ми се работи, ама подписахме за строеж на апартамент, и трябват пари за вноски. Бебо е с баба си (свекърва ми), а аз съм спокойна, щото са си в къщи, ядат, спят, играят.. А сутрин и вечер мама го разхожда Simple Smile
Ох, забравих, днес ставаме на 7 месеца Simple Smile Кога минаха, кога порастна на мама и тати съкровището.
Снимки и тт-данни - следобед, след консултация и среща с гаджетата Лина и Габи.

# 162
Добро утро, майчета! Hug
Бързам да се разпиша, че ще излизаме с Тедката на разходка...тази сутрин си обърка режима - събуди се в 5, до 6 игра, папкане и сън до 7.40...та сега правя му попарата и излизаме по хладното... Simple Smile
Дима, аз също съжалявам, че не се видяхме, но живот и здраве наесен пак ще идваме в Шумен Wink а това за морето ме заинтересува...ние сме решили да ходим на Синеморец - на свекъра приятел уж ще ни препоръчва хотелчета, ама ако имаш нещо хубаво и разумно впредвид, казвай...много ще съм ти задължена...
Ради, бързо оздрявяване Praynig
Честито на празнуващите днес!  bouquet

Хубав и прохладен ден!...и "пазете" сянката! Mr. Green

# 163
Добро утро  Hug

Това дете ме побърка цяла нощ. Новата й мода е да спи по корем. Това добре, ама се обръща насън и си оставя едната ръчичка затисната, в следствие на което след около час се буди с рев, защото ръката й е изтръпнала. Аз ставам, обръщам я в нормално положение и след час се повтаря същото. Та, този филм го играхме няколко пъти тази нощ  Tired
Ние вчера бяхме на ДК. Моника е наддала само 250 гр. и сега е 7500, 68 см, ама тя по толкова си наддава (педи каза, че си продължава в нейния си ритъм). Даже се осмелих да призная, че сме на 4 хранения и за мое учудване педи не ме критикува, а каза, че детето само си показвало. Така че, Дима Дари, не сте единствените малко наддаващи  Peace
Днес тук един хууубав вятър е задухал. Дано така да подухва през целия ден, че да разхлади малко!

Лек и прохладен ден на всички  Hug

# 164
Понеже днес е четвъртък - среща ще има ли, няма ли, къде и т.н... че нас не ни свърта също вкъщи. Вчера цял ден пак навън, прибрахме се към 5-6  -уморени яко от жегата, ама...
Ради, мерси Simple Smile Ама всички са ни мнооого сладки Simple Smile
Бубалина, ти нали питаше за бисквитките - ами давам му малки парченца 1/6 - 1/8 от бисквитката, сам си я държи и си гризка. Научил се е и да дъвче, но все пак не го оставям без надзор. Страх ме е да не се задави и съм винаги до него. После си "прокарва" с вода, после следващо парченце и така..
Последните дни от жегата ли, от какво.. не ще да яде много Сашко. Нито сутрин, нито следобед.
Да питам тези които давате каши - давате ли ги от шише, с колко дупки и т.н.. Че той досега пие само вода от шише, а кашата (оризовата)поне с кърма става много редичка. И мисля да го пробвам това да хапне днес. Ама дали да пробия още дупки на биберона, че не ми се търси..

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 10:53 от jenny_b

Общи условия

Активация на акаунт