НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 076
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
pepipetia, не се тревожи  Hug Габи също наддаваше много в началото, но сега забави темпове.

Момичета, ние с нашия тати също сме с паднали сводове, но всичко си ни е ОК.. е само дето си кривим подметките на различни посоки ... При нас д-р Райков по този повод каза, че ортопедичните обувки нищо не помагат (и аз мога да потвърдя, защото много ме тормозеха като малка), единственото хубаво нещо, което може да се направи за детето е да ходи босичко  Peace

Мариянка, това с билетите много кофти ... зълва ми ще си идват това лято и се оказа, че билетите от хАмерика до тук за по-евтини, отколкото от някоя дестинация в Европа. Луда работа  #Crazy

Гери, честито ви зъбче  Grinning И ние чакаме нашето с голямо нетърпение вече  Sick

Елимира, присъединявам се към пожеланието на Карил  Heart Eyes

Момичета, нашата педиатърка ни препоръча вече да давам и кашички следобед с плодовото пюре. Можете ли да ми препоръчате марки и видове ?

Тези дни наистина е много спокойно тук ...  Thinking

# 76
Благодаря отново!  Heart Eyes

Честито 2-ро зъбче на Моника на Пам!

Елимира - Честита годишнина! Много приятни изненади ти пожелавам!    
   bouquet

Pepipetia - утре ще споделя колко е наддала Гери, но ми се струва че не е малко - моето педи не ми прави забележки, особено като знае, че е само на кърма!  Naughty Обяснявам си го така - те все още не се движат много, и не изразходват - но другия месец съм сигурна, че няма да е така - Гергана чрез обръщане започна да обикаля спалнята и леглото си, а ще стават и още по-активни! Твоето педи да си гледа работата  Crossing Arms.

Gadamer - братовчедка ми като идва за кръщенето на Гери също си беше взела полет от Виена, тогава беше 100 Евро - защото от Прага е бил 300... а разстоянието Прага-Виена - с рейс. Факт е, наистина, че полетите до САЩ са най-евтините... не мога да го обясня, може би защото много хора пътуват натам...  newsm78

Карил - аз ще заложа на самовнушението, нали е голяма сила - заставам пред огледалото и си мисля колко големи искам да бъдат - но това като спра с кърменето де  Wink. Защото тогава ще заприличат на "палачинка с черешка"  Joy.

Наде - добре дошла отново!  Hug

Ивиче - какво става с Марена? Поддържа ли още Т?

# 77
  • София
Eлимира, честита годишнина. Желая ти още много години щастлив семеен живот!!!

Роси и Пам, честити ви зъбки Mr. Green

Наде, хайде бре душа, къде се губиш. Забрави се в този
Пловдив. Не ти ли домъчня за свеки? Twisted Evil

Джени, ти как даваш на Сашко оризовите бисквити? Аз пробвах само с АМ, но не му хареса на Алекс.

Изабела, честно казано за кашите моят син не хареса Милупа с банан Shocked, така че аз се отказвам да давам акъл. Иначе на пазара има много разновидности  Peace

# 78
Elimira, честита ви годишнина ! много да се обичате ! txtloves

Роси, мерси, че попита - не, вече няма Т, живна детето, не го сърбят вече, не го болят....сега леко полудява в къщи и само пита кога ще ходи на ДГ. newsm44

Sbruny, той парка не е мой и на мен не ми е супер близо. само с кола мога да отида. е, и пеша, ама пътя до там е  Sick

# 79
И от мен пожелания за много споделена любов и вдъхновени от нея преживявания, Елимира!
Sbruny, Dermatix e кремчето, скъпичко е, но се маже на много тънък слой  два пъти дневно в продължение на 2 месеца, на Ради за 2-3 дупчици стигнаха 6 гр. Дано и на теб ти помогне - струва ми се, че при него запълни белезите, но е важно после да се мажеш със слънцезащитен крем. мазахме и с някакво направено, ама ми го донесоха, ако искаш като има среща, ще ти донеса от него.
Роси, Пам, честито ви зъбче!
Наде, Деничка, Роси, честито пропиване на водичка - дано и при нас скоро се случи, че в тия жеги не знам как ще издеяни, милото, само на цица...
Карилче, ако самовнушението помага, дай да правим групова терапия за цицонарастване. Или да вземем от имащите в излишък и си пришием на нас - така, де, пак в ноемврийските редици остава материала, нали сме си сектичка... Joy
Изабела, Никълчето харесва на Хип ябълковата и с елда.
малчо спинка, хайде да се метна да си доизмия прозорците, че скоро ще се прибере домочадието...

# 80
Роси, честито зъбче

НАде, добре дошла! Аз пък днес отпрашвам към моарето- надявам се да си почина и децата да се забавляват : ) Дени, на 29 се прибираме и ще ти звънна, освен ако нещо непредвидено не изникне по пътя Simple Smile

Гадамер, и аз мисля да отбивам Неда дкъм 9 месец- нещо се изморих......

По този повод не мисля, че майките, на които им е казано от личните лекари да си заведат децата в специализирано ортопедично заведение, трябва да бъдат успокоявани с думите, че така се печелят пари от клинични пътеки и че на децата всъщност нищо им няма. Именно покрай убеждението, че децата са различни може да се пропусне нещо важно.[/b]

аз нямах предвид да не се води детето на лекар- даже напротив, по- добре да отидеш напразно, отколкото после да съжаляваш, че проблема не е открит на време. Имах впредвид ТАЗИ клиника в Красна поляна- не мисля, че на нормално развиващо се бебе трябва да му се прилага гимнастика като на дете с ДЦП. Не искам да гледам как детето ми се гърчи под ръцете на безмилостна рехабилитарка без нужда..

Маша, Неда е с 10 дни по- голяма от Мишо и започна да седи стабилно и да пълзи едва от няколко дни- даже днес се набра сама до седнало положение- да не говорим, че започна да се обръща от гръб на корем на 6 месеца , че и от горе- ако все пак се притесняваш- заведи детето си на консултация, масаж, но не и н тази клиника в Красна поляна- всъщност според мен Неда укрепна след като спрях да я връзвам с презрамксите на количката и  я слагах по- дълго да лежи по корем

МАМИ, ОБИЧАМ ВИ- ЧАО ОТ МЕН ДО СЛЕД 10 ДНИ Simple Smile

# 81
хайде на джулепа за 7 месечинката ни ! Laughing
някой искаше бира, моля  заповядайте Laughing!
Честито на Елимира ! Щастие и любов !
Честити зъбки, да никнат лесно като гъбки ! Hug
Поздрави на морето от нас и приятно на почиващите !

# 82
Цвети - весело изкарване на морето!  Hug Да се чипкате и за нас!!!

Шехеразада - благодаря за почерпката! Добре ми се отрази в жегата  Party. Честита месечинка!   Heart Eyes

Ивиче - радвам се, че при Марена вече се нормализират полека-лека нещата Peace. Хем и ти ще се поуспокоиш  Hug

# 83
е айде дееееее-100 човека питали за среща а никой нищо не предложил Crossing Arms
казвайте коа и да се мятаме да се видим ,ч след някой и друг ден и аз зачезвам за месец Wink към морето пъ ако ми хареса-ще поостана
Mr. Green

# 84
Благодаря за подкрепата!
Натдали сме 0,500 гр. за 20 дена - 70 см. на 9.400, но имайте в предвид че не спира и за минута цял ден е в движение, обръща се ,подскача като я държа под мишките...Взе да ми прелива чашата, първо беше слаба, сега пък да я държя гладна. Ще спра да ходя на доктор вече.
Предимно сме на кърма, преди малко една майка ми каза че за същото казано от док. спряла кашата, особено в тези жеги. Ще се опитам да я залъжа с вода, но ако плаче ще и дам цица. Излиза че природата е тъпа- дала ми е мляко, а аз да тъпча детето с боклуци. Моля да ме извините, но толкова се ядосах, че си поплаках тайно.

# 85
Натдали сме 0,500 гр. за 20 дена - 70 см. на 9.400, но имайте в предвид че не спира и за минута ...
Не мога да разбера какъв е толкова проблема, че докторите постоянно натякват , че бебетата били дебели newsm78. Вилхелмина миналия месец беше 9 кг. и 70 см. - качила беше само 300 г. , което е нормално Peace преди това , качваше по 600 - 700 - но докторката ни никога не е казвала , чее много , и че детето е дебело baby_neutral И като я гледам как изглежда , имам представа, как изглежда и бебе - по-тежко с 400 г. - абсолютно нормално Peace

Роси -  Hug  надявам се някой ден да почерпя и на живо bowuu

# 86
Момичета, сърдечно ви благодаря за милите думи и хубави пожелания  Hug Heart Eyes

Pepipetia, при нас положението е аналогично с разликата, че не сме на кърма. Нашата педиатърка не се е затръшкала, че сме дебели  Naughty. Не е споменала нещо да я е обезпокоило. Аз избягвам кашите, предпочитам да давам киселчета / ако изобщо може да се твърди, че това е по-малкото зло /. Предполагам, че от тях по-малко се наддава  newsm78. Така, че по-спокойно  Peace да ти е живо и здраво детенцето, бели кахъри са твоите.

Lavizata1000, виждам четеш, а не си писала отдавна. Как сте вие?

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 22:31 от Elimira

# 87
Привет и от нас!

ЕЛИ, честита ви годишнина!Желая ви дълъг и безоблачен семеен живот!   bouquet

И аз се позагубих 2 дни, ама събота бяхме на прощъпулник на гаджето на Теа  Wink Това е момченцето на наши приятели, с което са родени и двамата на 24-ти, но той е юли, а тя октомври.Та ги спрягаме за гаджета още от бременни  Mr. Green И майтап, майтап. ама той като види Теа и я награбва да я гушка с две ръце и да я целува  #Crazy А през другото време само й обикаля количката и я гледа какво прави.

Иве, разбира се, че ще те поканя  Hug Радвам се, че сладката Марена е по-добре  Praynig
Роси, честито ви зъбче!
Карил, мерси за инфото за количката  Hug И ние купихме такава.Все още свиквам с нея, май Куинито определено ми е по-удобна, но на тази й се кефя, че не я разглобявам и не я сгъвам, а директно я прибирам в гаража, където другата не мога да я вкарам, че е с широка задница.А за циците...повярвай ми, тежат си, а и сутиени по-трудно се намират.Миналата седмица едва си намерих сутиени с "С" чашка, които като започнах да ги нося, се оказа, че май не съм ги подбрала добре...като се наведа и циците ми излизат навън  Embarassed Ама то след миналата седмица, май свикнах а си ги развявам  Wink
Сбруни, не зная дали ще имам време да звънна утре, мила, защото няма да съм с моята кола, че е на ремонт, а ще ме карат.Но, ако съм доволна от Доки, пак ще ходя и тогава ще се обадя задължително.

Ние днес излязохме от 9.30-13.00 и после от 15.30-19.00.В жегите ще е така.Вече си познавам отлично шушулката кога ще  спи отново и гледам, когато ще заспива да е вече в количката, че иначе, ако заспи и докато я сваля от 5-тия до 1-я етаж(нямаме асансьор, представете си какъв фитнес правя всеки ден по 4 пъти  Rolling Eyes) и да я настаня в количката вече съм я изнервила и събудила.Също спинкаме на два пъти по 1,5-2 часа и една по-лека дрямка.

Жени, какви са ти плановете за утре  newsm78
Надеее, хайде бе жена, от кога се оглеждаме за теб тук  Hug

Аааа, дА НЕ ЗАБРАВЯ ...днес се видяхме с Григ  Joy Добре, че са децата, че по тях да се познаем  Laughing Аз загледах Дана и я познах, а тя Теа и така се познахме и ние.Побъбрихме си 30-40 мин, много ми допадна, готина мацка е.А за Дана нямам думи...голяма е сладуранка, много миличко и спокойно детенце, страхотна е  Simple Smile Григ, поработва в къщи(ама то за фолкаджийките спирка няма  Mr. Green) та не й остава време за форума.Но иначе са много добре.

Желая ви лека нощ, мацки!   bouquet

# 88
Pepipetia, защо вода вместо кърма пък ще му даваш като му се яде на детето???!! Колко пъти ядете и за нощем ли става дума?
С

Среща? центъра май? около 13 часа? в четвъртък? айде вие да измислите къде!

лека, че моите двама по-големи мъже си легнаха и не мога повече да почуквам.... smile3540

на всички желаещи желая  bombs

# 89
Цвети, благодаря ти. HugХубаво време и емоции на морето! Peace

Общи условия

Активация на акаунт