Габи също наддаваше много в началото, но сега забави темпове.Момичета, ние с нашия тати също сме с паднали сводове, но всичко си ни е ОК.. е само дето си кривим подметките на различни посоки ... При нас д-р Райков по този повод каза, че ортопедичните обувки нищо не помагат (и аз мога да потвърдя, защото много ме тормозеха като малка), единственото хубаво нещо, което може да се направи за детето е да ходи босичко
Мариянка, това с билетите много кофти ... зълва ми ще си идват това лято и се оказа, че билетите от хАмерика до тук за по-евтини, отколкото от някоя дестинация в Европа. Луда работа
Гери, честито ви зъбче
И ние чакаме нашето с голямо нетърпение вече
Елимира, присъединявам се към пожеланието на Карил
Момичета, нашата педиатърка ни препоръча вече да давам и кашички следобед с плодовото пюре. Можете ли да ми препоръчате марки и видове ?
Тези дни наистина е много спокойно тук ...

Обяснявам си го така - те все още не се движат много, и не изразходват - но другия месец съм сигурна, че няма да е така - Гергана чрез обръщане започна да обикаля спалнята и леглото си, а ще стават и още по-активни! Твоето педи да си гледа работата
.
. Защото тогава ще заприличат на "палачинка с черешка"
.

. Честита месечинка!
И като я гледам как изглежда , имам представа, как изглежда и бебе - по-тежко с 400 г. - абсолютно нормално