НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 075
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • Отвъд алеята зад шкафа
Роси Честит ви първи зъб!!!!

А бе темата нещо съвсем не върви  newsm78 имам усещането. че само аз кися тук
  Thinking

# 61

А бе темата нещо съвсем не върви  newsm78 имам усещането. че само аз кися тук
  Thinking

и аз така...ще взема да пропускам да влизам.. Tired

# 62
Благодаря за честитото!!!  Heart Eyes Ние бяхме малко навън, наистина взе да става супер жега... Утре ще ходим на консултация, ще бият и последния Хеп Б - и ще се отчета колко е наддала дудка и колко е порастнала Simple Smile.

# 63
За парка - хубаво е и през събота и неделя, НО не където ходят всички. По-навътре в парка си е спокойствие Simple Smile Вчера бяхме там, на една полянка, сенчица, хлад..
Среща скоро?

# 64
  • у дома...
Здравейте мамета! И бебоци прекрасни!  bouquet

Ние сме си вече у дома. Home, sweet home... Снощи се прибрахме след двуседмично гости у Майнинград. Бе много жега там бре. Чак се чудих как съм изкарала 30 години там. Ани Калпазани се скапа милата, ама пък вдигнахме гюролтия и там. Отделно колко лъжички си "инвентаризирахме" не е истина. Разходихме се до Бачково, понапазарувахме... Абе друго си е тати да си ме поглези...

А как ми липсвахте... Хайде да чета а после пак ще пиша! Целувам ви и ви прегръщам силно!

# 65
Здравейте и от мен  Hug И ние бяхме за малко навън, че май това ще ни е за днес. Страхотни жеги  ooooh! Искам моренце...
И аз пак да се похваля, че имаме и второ зъбче - много набързо й излязоха - няма една седмица от избиването на едното и хайде второ  Grinning Каква ти седмица - сега гледам, че в петък й е избило. Добре, че си водя записки, че ме тресе старческата деменция  Laughing Laughing Laughing
Роси, честито озъбване и на Гери  Grinning

# 66
три пъти се опитвам да публикувам пост и забива форума.... #Cussing out

по ред ви отпочвам  Mr. Green

masha, онзи ден тръгнах да ти отговарям в кю-то, но пък имаше някаква буря и кабелната спря.

lightblue, добре си решила за дизайна - сигурна съм, че ще се справиш и ще стане много хубаво. и после да ме поканиш да видя, ей. Laughing

ki4022
, добре че ме подсети за урината.  bouquet съвсем бях забравила покрай варицелата на Макка, а трябваше вече да съм я дала отдавна... Embarassed

gadamer, този път съм 100% съгласна с мнението ти за препоръките на педиатрите. момичета, наистина смятам, че понякога е по-добре превантивно да се отиде на преглед, отколкото да се загуби ценно време. masha, това не означава, че на Мишето му има нещо, но просто не е зле да се види от специалист, за да се успокоиш. така се оказа, че Марена е с падащ свод на стъпалото поради наследена кофти походка, която ако педито не беше видяла и не ни беше пратила в Горня Баня, би могла след години да й създаде проблеми. още повече, че ако са му по-слаби мускулите на Мишо, може да ти покажат хубави упражнения, които да правите. пък и винаги можеш да откажеш, ако става въпрос за пари.
просто смятам, че сме се събрали тук да се подкрепяме, но е хубаво да бъдем много внимателни в даването на съвети, които не са от нашата компетенция.

karil, за циците.....душа, какво да ти кажа - май вуду ще ти свърши най-добра работа. Mr. Green

Sbruny
, в южен парк има много яки местенца, които не са в общата тълпа. а и през седмицата там е невероятно хубаво. thumbsup

кой каза среща????

# 67
  • у дома...
Хайде сега да пиша пак - и ние пропихме вода. Е, Ани пропи, щото аз си къркам по три литра, че и горница... То бивало и  да не пропие - тез жеги у Пловдивско...

Нашата скица иска да стои права! Shocked И се опитва да прави някакви стъпчици... Преди беше зор да я удържам легнала /тя искаше да стои седнала/, а сега - хайде мама да я чанча и да ме държи права. И ако не я изправя познайте какво следва - рев майка рев. Проходилката я кара като Пършинг.

карил, душата, недей с тези цици... ако знаеш какво бреме са... Ако пък подейства вудуто, кажи как да махна половината от моите.

А, щях да забравя - Ангелина се научи да спи по два часа следобед! От жегите ли, от друго ли незнам, ама ме изненада приятно.

# 68
Ей, karil, как така нема да влизаш, бе жена?!? Sad верно, че тук не е като преди, ама ако вземем да се откажем всички какво ще стане Crossing Arms то и на мен ми е криво, особено събота и неделя, като нема никой, ама не се давам - упорита съм като магаре Mr. Green
Наде, добре си се завърнала! Hug
Роси, честито ви озъбване tooth

За водата - и Тедката я пропи, ама то в тази жега стои ли се жаден Grinning
За циците -  хич не ви трябват Naughty ...аз ако има начин ще отида да си ги намаля...от години ме боли гърба, а сега даже и по-често...

# 69
Привет и от мен  Flutter,

присъединявам се към оредялата дружина с пожеланието за прекрасен ден   Nature Sunny, макар и горещ.
Също искам да ви почерпя  beer3 cook cook Misc Baby Bottleсрам ме е, но така и не се научих да слагам картинки. Точно преди една година на тази дата станах госпожа  newsm10.

Роси, честито първо зъбче на малката Гери.
Pam , вие прогресивно се озъбвате  newsm47.
Карил, присъединявам се към теб за циците  newsm53. Моля, ако ти попадне изгодно предложение, да го споделиш. И от моите нищо не остана, егати самочувствието...
Надя, добре сте се завърнали. Обожавам го този град.

Снощи за първи път от няколко седмици Анито се размина без мляко - само вода. Но в тази жега и аз нямам апетит.Следобед и тя си изгради навика да спи по 2 часа. Изобщо големи човечета са вече. По-голяма става радостта, която носят.

Поздрави на всички и доскоро   bouquet.

# 70
Елимира ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!!
ето ти картинка Hug

# 71
Здравейте
Мами  - доплака ми се, оказа се че било натдало много детето! Какво да правя - освен да го държа гладно. Незнам...някой път се буди нощем друг път не, просто незнам какво да направя. Ако дам вода след 10 минути рев..
Пак стигаме дотам че всички трябва да са еднакви - еднакво да натдават, еднакво дълги. Като не и дам мног жално плаче...

# 72
  • на странно място ......
Elimira , честита годишнина, бъдете едно сплотено и голямо семейство!!! ЗА МЕН 2 ПЪРЖОЛКИ И ЕДИН БИРЧОК!!! cheers
Карил, Роси мерси за съветите относно мазилото, ще проверя в аптеката и дано помогне, че съм като че някой ме е копал в лицето  Confused
Ивиче, Жени съмнявам се кракът ми да стъпи във вашият парк скоро поради простата причина че не живея никак близо до там, иначе с удоволствие бих проверила Вашите скришни и спокойни местенца, то и в Борисовата градина е същото, но и аз знам тайните прекрасни кътчета там  Wink

Аз чух за срещата!!!

Честити зъби на озъбените  tooth

Наде, добре дошла отново в нашите редици!  newsm19

Ама защо да е оредяла дружината, то какво да се прави дойде лятото хората почиват, нормално е сектата да замре, ама нали знаете, НА ЕСЕН С ПЕСЕН Hug newsm49
Аз все още съм тук  Joy Joy Joy

# 73
Ауууууу Карил, ама то много опасна картинка бе жена    smile3532 newsm10.

Рepipetia, колко е наддало детенцето, та се тревожиш толкова?

# 74
Elimira, честита годишнина   bouquet Още дъъъълги години семейно щастие и разбирателство  Hug

Общи условия

Активация на акаунт