НОЕМВРИйско пумпалче щурее, майка му ще полудее!!!

• 12 197
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Силве, нямаш грешка. Имаше си светкавици и гръмотевици, а дъжс малко валя.

Честито на всички месечинки!!!  bouquet

Роня, браво на вас. Продължавайте да пълните пампите. Peace

Успокоих се, че има още доста неозъбени дечица. Да не сме само ние единствените  Mr. Green

Клюки, барзо да оздравяват болните в къщи. Ивко е голям сладур. Peace

Дима, хайде, къде се губиш??? Добре дошла отново   bouquet

Аз в петък смятам да намина в парка Заимов до към обяд, така, че ако някой ще е там тогава да свирка. Иначе ние излизаме между 8 и 9 часа сутринта и в 12 се прибираме. Много жега става после. Следобедният сън е в къщи. Днес Алекс се люля на една бебешка люлка  Mr. Green Много ми беше сладък. Очудих се, защото за първи път го слагам в люлка, а той веднага започна да се люлее сам  Shocked -  засилва се навежда си главата и после я изправя. Това си е то - инстинкт. Явно като порасне няма да мога да го сваля от катерушки и люлки.  1swing Не, че е ненормално  Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 15:03 от bubalina

# 136
...
Успокоих се, че има още доста неозъбени дечица. Да не сме само ние единствените  Mr. Green
...
Спокойно - нали ви казах - племенничката е на 1г. и почти 4 м. - още няма зъб! Както Ивиче обаче писа - няма останали без зъби Wink. А за люлките - има дечица,  които нямат този инстикт, а при вас Алекс го има и то отрано - това е то, природа. Той ще бъде много спортно гадже  Flutter.

# 137
Горещи целувки и от нас с Теди! sun

Ние се прибрахме да премине жегата, че направо  sweating , а и Тедката да удари един следобеден сън на хладно...макар че вчера спа само час - от 2 до 3 и после чак в 9 заспа...как издържа направо се чудя newsm78
TALI, и при нас има проблем с изпотяването и дори да сложа памучна пеленка, пак е мокро всичко Sad И в количката възглавницата е мокра, ама явно така ще е ooooh!
dima_dari, добре си се завърнала  bouquet ...снощи се сетих за теб и даже днес щях да пиша, че отдавна не си се появявала...
клюки, и на теб ти изгубих спатиите Mr. Green ама Ивко е голям сладур и все повече ми прилича на теб Peace
ronja, браво на Лина за мармалада Sick
gadamer, честити ви придобивки и лек полет довечера Simple Smile
masha, аз го дебна зъба от няколко седмици tooth и накрая, когато най-неочаквах, една приятелка ми вика "Ами вие зъбче имате вече?!?", а
аз "Така ли?!?" Grinning
Ели, аз нямам такъв проблем Thinking
karil, не се спотайвай Naughty Видях те, че сутринта беше "на линия" Heart Eyes

Аз вече сериозно се замислям да излизаме сутрин към 8ч. и да се прибираме след като взема кухнята в 11.30...не се издържа в тази жега...той и без това Теди се буди около 6.30...кой знае как ще ме гледат минувачите?!?...Ама не ми пука!

Вече взех да къпя Тедката и на обед след разходка newsm37 че то милото се изпотява, прахоляци, а и да спинка по-добре...

Замислили сме да му купуваме стол за кола, че коша вече му е малък...Имате ли някакви впечатления?!? Харесала съм тези на Бертони
и

Прохладен следобед! Flowers Bouquet

# 138
  • София
...
...
Спокойно - нали ви казах - племенничката е на 1г. и почти 4 м. - още няма зъб! Както Ивиче обаче писа - няма останали без зъби Wink. А за люлките - има дечица,  които нямат този инстикт, а при вас Алекс го има и то отрано - това е то, природа. Той ще бъде много спортно гадже  Flutter.

Роси, аз нали казах, че ще го правя футболист. Хич не му трябват един шкаф тапии или пък да се занивама с изкуство  Naughty Затова и пъпа му е хвърлен на стадиона в Барселона. Mr. Green

Дени, като се приберем на обяд от разходката удрям един душ на Алекс - под чучура на мивката  Mr. Green То верно си е много мръсно вън
Crazy

# 139
  • София
Верче извинявай, че не звъннах, че няма да идваме, но се оказа, че миналия път не съм ти записала телефона. Иначе утре сме на линия та ще има ред за люлката. И ние миналият път слагахме в нея малките.

Тали
и Митко се поти много в столчето смотана е самата материя. Затова сега като купуваме ново няма да е нито Чиполино, нито Бертони, а някое по-хубаво с дишаща материя (ама как се изразих само Embarassed).

Роня честито акане. Знам какво е Митко нали все ми е запечен (напоследък е по-добре пу-пу). Що круши и сливи е изял знае ли се. При нас действаше само крушата. От сините сливи нямаше ефект.

Ечи
извинявай, че не ти отговорих на ЛС, но тъкмо излизахме - от Люлин са Клюки, Фъстъчка, Рагтайм.

И сега въпрос - нас зъбките определено почнаха да ни мъчат и Калгела не действа. Кажете някое друго средство - чувала съм за някаква Хамомила, но хомеопат ли го изписва? Може ли сама да си го купя. Напоследък много ми проплаква и днес не успя да заспи следобед и само мрънка, плаче, хапе и накрая му дадох Панадол и детето се успокои и след 15 мин. заспа, но това все пак си е лекарство затова предпочитам нещо друго. ПОМАГАЙТЕ!!! .

Иначе детето е добре - върти се като пумпал, редовно го намирам с крака върху възглавницата, а той заврян под обиколника, придвижва се до това което иска да вземе въртейки се или огъвайки се като червейче (движи крака, но не се сеща да включи ръцете, за да пълзи), не може да седи стабилно захлупва се напред по лице и направо си полягва по коремче.

Ами това е от нас! Лек и прохладен ден!!! Hug  

Сетих се - Маша паркът на Герена наистина е много хубав. В него съм си изкарала детството и много ми липсва сега за разходките с Митко. Тук има само една градинка и това е.

# 140
И сега въпрос - нас зъбките определено почнаха да ни мъчат и Калгела не действа... 

Мони, освен Калгел, други мазила за зъбки са Дентинокс и Пансорал(този ми го препоръча моята зъболекарка)...пак тя ми каза, че много добре влияело ципата на лука...не парела изобщо...налагала се върху венеца...аз лично не съм пробвала все още...А за различните видове гелове ми казаха, че успокояват и намаляват болката, НО втърдявали венеца и зъбките избивали по - трудно newsm78 незнам доколко е вярно...  33uu

# 141
Мони, явно не е до марка това с материите на калъфчетата на столчетата. Нашето е Cam пък нИще да диша  Tired
Аз давам на Вики хамомила, но ми е дадена от хомеопат /тук за малко да напиша психопат  Mr. Green / Верчето ползваше гранули, тя ще ти каже от къде и как  Peace  /топнах те Верче, ще трябва да се обясниш сега  Twisted Evil /
Вчера като бяхме на консултация сутринта наистина беше приятно за разходка. Ще опитам да се организирам да излизаме малко сутрин.

# 142
Роси, аз нали казах, че ще го правя футболист. Хич не му трябват един шкаф тапии или пък да се занивама с изкуство  Naughty Затова и пъпа му е хвърлен на стадиона в Барселона. Mr. Green

Дени, като се приберем на обяд от разходката удрям един душ на Алекс - под чучура на мивката  Mr. Green То верно си е много мръсно вън[/b] Crazy

bubalinka, за какво ти е да става футболист??? Ако има лИбоФ към спорта, по-добре го направи тенисист. Хем повече пари има в този спорт, хем е по-красив спорт  Laughing Майтапа настрана, мъжа ми е бивш футболист, бил е много добър навремето, но го контузят и край футбол, край всичко. Много енергия и време е посветил на този спорт, много си го обича, но е прав като казва, че в тениса разчиташ на себе си и е спорт, който развива по-добре от футбола.

Против потенето в количката слагам една пеленка под Габи и няма проблеми. Дени, опитайте без възглавница, че и в кошарата дори - по-удобно е за децата  Peace

Мони, Камомила е хомеопатично лекарство и действа успокояващо без изобщо да вреди. Отиваш в аптеката и искаш Камомила, 9-то разреждане. Там да ти покажат как се отварят флакончетата. Разтваряш по 5 гранули в чаена лъж.вода и даваш сутрин и вечер. При нужда и на обед по 5. Това е все едно да даваш чайче от лайка.

Моя пост стана като на дърта свекърва да давам съвети без да ми ги искат  Rolling Eyes ....

Цункам ви всички   bouquet    bouquet    bouquet

# 143
  • София
Дени мерси записах си ги Hug

Тали кофти, че неще да диша Кама Laughing Аз пък си мислих, че понеже моето е Бертони и затова запарява детето, но явно съм в грешка. И хайде де организирай се за сутрешна разходка да видим Вики най-накрая! А Верчето още утре ще я питам на кафето!

# 144
Изабела, и с пелена опитах - ефекта е същия...просто му е топло на детенце Tired само когато е седнал в количката не се изпотява...
Мони, те общо взето материите са едни и същи...нашето кошче е Чиполино, ползвах преди време на една приятелка Чико-то и пак се
изпотява Тедката ooooh! А кои са "дишащите" марки?!? Mr. Green

# 145
За изпотяването в кошниците за кола - Вени ми каза, че продават специални чаршафчета от дишаща материя специално за Макси Кози, но може и да стават на другите модели.

Мен нещо ме е налегнала депресарската и не ми се пише.

# 146
Ей, голяма жега, как да се организираш!

за потенето - няма как да му избягаш, според мен, само ще си даваме парите за разни "дишащи" неща. наблюдавала съм по-голямот: като спи му избиват капчици пот по горната устничка, около очите, слепоочията, вратлето ... Ами мокро е! Пелената помага, не че спира да се изпотява, ами просто попива потта. И само трябва да внимаваме после потни да не ги "лъхне вятърът" и настинат, както казват бабите..

По-нервни бебета Аз мисля, че е от зъби, от жега, от всичко и трябва спокойно да изчакаме да го израстат. Тази камомила - дето, нали, се и чиста лайка, ама на английски, аз също си я купих без никаква полза и сега си варя чайче от лайка, мисля че е съвсем същото.

Ето, присъедих се към бабите-съветнички, упс, опа и мноу съжалявам!

# 147
  Здравейте мацки-ползвам   чико и си запарва хем здравата.
    Днес бяхме на консулт. и хич не съм доволна :педи вика леко зачервено гърло-доки(уши ,нос)вика няма зачервено.И пак старата песен или било вирус или било алергия към цветя или влага и аз какво да правя ,какво да му давам-пууу утре пак сме на лекар-пак да го прослушали-АМАН.
     Аз мами ползвам калгел и съм доволна-малко след като му мацна на бебо (е вече не е бебо де-74 см-9100) и му олеква,но понякога прибягвам и до панадолче или нурофен.
   Много щях да пиша амаааа какво беще-тая жега ще ме умори.
    Варненки я кажете вие водите ли бебоците на плажче и смятате ли да го правите?

# 148
А видяхте ли това за зъбките във форума на "Майки-бъдещи и настоящи":

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199496.0

# 149
Тука, съм ...тука съм...ама Дани е мнооого кисел бе хора, честно направо не мога да си почина ...все го мъкна насам натам..

Вчера пък бяхме цял ден в колата с мъжо и Дани ...по работа, и после не ми се четеше , не им се пишеше...
не съм в Провинцията, Маша, аз като тръгна ще се обадя..

Деничка, мързеше ме да пиша. ДА НЕ СИ ПОСМЯЛА ДА СИ СМЕНИШ АВАТАРА ЕЙ!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Чакам да захладнее и да изляза да се поразходя сред махленските "градинки" тип - торбички, найлонки ,,кофички от мляко и превръзки.. Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт