Ех, че сладка среща са си спретнали бургазлийки, пък за мамите и бебетата да не говорим

Честит празник на Миши 06

Денис, явно наистина си имала нужда от почивка, я виж какъв дълъг пост си ни драснала
И честито за ходещето ти човече
няма и да усетиш кога ще подтичваш след него:)Кузманка, за твоите свекъри думи нямам! Момичетата са написали хубави и верни неща, аз бих добавила, че всичко зависи от мъжа ти! Той е този, които трябва да ги постави на мястото им и да се грижи за спокойствието, и щастието на Вашето семейство!
За ясла вече съм твърде За, преди да тръгне Ивайло имах известни съмнения, но той вече година и половина ходи с голямо желание майчиното ми сърце усеща, че това за него е +. А това което е описала Денис е далеч от ясла, за съжаление обаче колкото и тъпо да е, това са частните детски ясли и градини, които се помещават в някои апартамент и децата се "разхождат" в близката градинка... та след тази тирада
Ирини, явно сте на финалната права, ти си мъжко момиче, ще издържиш

Марианка, твоите истории направо ме потрисат, явно екшъна около вас не спира

На Ави... Тунис - остров Джерба... пожелавам го на нея, на мен и на всички вас

Морето! Ах морето....
Мислех поста ми да бъде в картинки, но нещо време не остава да направя колажа, та качих известно количество снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150037 , които в последствие ще поизтрия да не товаря много албумчето ни. Има снимки и от рафтинга, оградила съм се в кръгче на едната снимка да не би да не ме познаете 
ох, хайде, че няма-няма, пък като се отплесна... хубава вечер на всички!
! А що се отнася за зъбките ,на Габи и израстнаха два по два ,горните едновременно и долните едновременно,ама при вас явно по четири
Хубаво е децата да могат да си играят на воля ,без да се притесняваш за коли или дали ще лапне някой фас от площадката ! Е хайде стига толкова,отивам да се поизлегна ,да поизпъна гръбчето ,че утре пак тичане ме чака
Приятна и спокойна нощ ! 

Ами това дете как да разбере какво става,това е моето мнение,що се отнася до контактите,подкрепям мнението н Веселка, а и децата са непрекъснато по паркове и градинки сред други деца.Това е моето мнение,всеки сам решава какво да прави със собственото си дете.
Отивам да храня моите бебоци,по-късно ще се включа пак,ако успея.На всички усмихнат и приятен ден!
, че като ме види...
Лаци лаци ка то торпедо... много ме кефи, но и вече се чувства самостоятелен и няма нужда от моето мнение къде да ходи и какво да прави, сега е сам в кухнята и нещо троши... сега ще го хвана..