, по-освободени, забавляват се чудесно, вкл. и ми подсквиркват, като съм с колата
А иначе на Червенка ще сме откъм 20.08 за 2 седмици.

По-скоро разговор с родителите на въпросното бих предприела...Кажи как са нещата. 
Вие преместихте ли се, ще ходи ли на градина от есента?
Гледаме се, гушкаме се. Цял ден мога да я мачкам Емма и пак ще ми е малко.
Вече се усмихва осъзнато, агу и подобни отдавна ги говори.
Изобщо не стана работата, както при повечето от вас, за 2-3 дни...а и още я страх от акото и в повечето случаи е в гащите, но ще се справи и с това все някога.

/, но си заслужава, защото е много хубава и като текст и като илюстрации и като идея. Дара е на път да я научи наизуст, все нея иска да четем. Изобщо останах супер изненадана колко хубави книжки има в детската библиотека /и стари и нови издания/ и ще взимам книжки от там при всяка възможност. И така - наша Минка е първа читателка 
И когато нещо съм се ядосала решава да ми каже: "Колко си сладка, мамооо" 

. Аз лично скоро ще си поръчвам от нея за спалнята
. Творчеството му не се развива по план - обича да оцветява, но опитах с пластелин - почна да го яде
. Обаче обожава да чисти - вчера, аз простирам, на него му се допикало, отишъл в банята, взел гърнето, свалил гащите и се изпишкал, обил се, но като вдигнал гърнето да го върне в банята - го разсипал, решил, че трябва а избърше и взел кърпата за лице
, нагъзил се и аз го заварвам как пъшка и бърше и нещо си мърмори
, после готвихме, после ходихме на нивата - много ми е рационално детето, а най се кефя, че вече го командоря - Вики, донеси ми цигарите от пералнята - и той тръчка горкия, а мама лежи и се кефи - експлоатация на детския труд

По едно време беше художничка 

Диана стана върл фен на лепенето, а маже и здраво с боички за ръце. 

. Снимки ако искате да гледате http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154216. Чудесно си изкарахме ваканцията първо на море, после на планина. Сега ме чака едно голямо пране и простиране, по-късно ще ви чета
, с интерес ще следа развитието на мисията спя сам 

Препоръчани теми