Декемврийското дете, стяга бански за море

• 21 238
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Криси, като се прибера в София, ще видя какво мога да ти дам. Видях много евтини стерилизатори за МВ. Обаче тези девойки ако нямат МВ то е безсмислено... Може да им купя 2-3 шишета от Чиковския разтвор например. А идеята за събиране на пари и купуване от продавалника на някои неща наистина е добра. Участвам, но когато се върна - след около 2 седмици.

# 196
  • София
Къде сте сите бре? Много умряло в таз тема напоследък Simple Smile
ето ви малко снимки с делфини по този случай. Днес бяхме с Мая в делфинариума. Много й хареса. Само неразбрах защо им казваше пингвини... Видяхме и бебето делфин, което се роди преди няколко седмици. Много е сладко!

# 197
Привет девойки,
набързо с кафето при вас, докато по стаите е още тихо  Simple Smile
Райка, от март месец сме у Бавария. Много ни харесва, Бон не ми липсва грам. Голям град е Мюнхен, с много забавления за малки и големи, прекрасни бирени градини, повечето от които с детски кътове към тях. Хората са и по-нашенци  Wink, по-освободени, забавляват се чудесно, вкл. и ми подсквиркват, като съм с колата  Laughing Това на север не се случваше често. Ако имаш време, обади се, докато си тук  Hug А иначе на Червенка ще сме откъм 20.08 за 2 седмици.
Смайли, къде почезна, дарлинг? Как са последните седмици? Heart Eyes
Янче браво на вас за разходките. Завиждам!  Crossing Arms
Мони, ти оправи ли се? Набивай мръвки, бях чувала и за чай от коприва, който върши чудеса.
Марси, разправяй за Босна. Как е живота там?
мкп, ме разби отново  Laughing
Деси, как така като я тормози това дете Габи и няма да ходи? Дали така ще се реши проблема?  Thinking По-скоро разговор с родителите на въпросното бих предприела...Кажи как са нещата. Peace
Ели, как е нашата адашка? WinkВие преместихте ли се, ще ходи ли на градина от есента?

При нас всичко е наред.  Simple Smile Гледаме се, гушкаме се. Цял ден мога да я мачкам Емма и пак ще ми е малко.  Heart Eyes Вече се усмихва осъзнато, агу и подобни отдавна ги говори.
А, Диана е без памперс от 2 седмици и едва от няколко дни има прогрес  Peace Изобщо не стана работата, както при повечето от вас, за 2-3 дни...а и още я страх от акото и в повечето случаи е в гащите, но ще се справи и с това все някога.
Весела седмица! Тук са адски жегииии  Grinning

# 198
шоши, в момента пия някакви хапчета. два месеца ще ги вземам и после пак ще си правя изследвания. но от както ги вземам вече една седмица се чуствам по добре - явно са почнали да действат. а това с копривата ще го проверя днеска в билковата аптека. мерси за идеята   Heart Eyes
при нас сьщо е супер жега отново. вече с нетьрпение чакам денят , в който заминаваме на морето....
ЯНчЕ, готини снимки с делфините.  мойте много си падат по тях . имаме си няколко плюшени делфина ( от миналото лято като ходихме) и целият хладилник ни е в магнити с делфини и магнитни рамки за снимки с делфини. изкупихме една сергия тогава  ooooh!
Деси, теди много е пораснала. и какви сладки физиономийки прави .... Laughing  пу-пу , сладуранка готина.

# 199
Ето ме. Върнахме се най-после.
Хубаво е в Благоевград, но най си е хубаво в къщи. Там ни глезеха, аз успях малко да си почина поне откъм домакинска работа иначе грижите, разходките и забавленията на Дара пак си бяха мое задължение.
Бяхме и на плаж с Вики и Марси, и няколко пъти в зоопарка, единия от които с Ана-Мария и Деси, и покрай реката, и по площадките - пълна програма. Дори в един ветровит ден, когато не ставаше за разходки, я замъкнах в градската библиотека. Направиха й, моля ви, читателста карта в детския отдел. Там намерихме книжката за Пук и Чук, издание 80инякоя година. Аз дадох да ни я преснимат /заболя ме главата като ми казаха, че дължа 25 кинта в Офис1  Crazy/, но си заслужава, защото е много хубава и като текст и като илюстрации и като идея. Дара е на път да я научи наизуст, все нея иска да четем. Изобщо останах супер изненадана колко хубави книжки има в детската библиотека /и стари и нови издания/ и ще взимам книжки от там при всяка възможност. И така - наша Минка е първа читателка  Laughing

Шош, благодаря за поздравите за твореската тема. Позанемарихме изкуството тия дни поради ангажименти извън дома, но не съвсем. Купих комплект от три керамични фигурки и акрилни боички и Дара оцвети една кокошка и някакво мече. Кокошката стана доста хубава, шарена, с наситени цветове. Освен това иска много да играем с пластелин, особено вечер когато е уморена за други неща. Идеи имам много, но сега лятото нямаме много време  Wink
В клуб Лейди всяка събота има урок по рисуване за деца. Смятам да я заведа.

Дара е стана много, ама наистина много любвеобвилна. Постоянно ми казва колко много ме обича, целува ме, прегръща ме. Не пропуска да ми каже колко ми е хубава прическата или лака и колко ми отива това червило. Вчера ми каза, че чехлите ми били красиви  Flutter И когато нещо съм се ядосала решава да ми каже: "Колко си сладка, мамооо"  Laughing Лисица голяма е, по-хитра е от стадо хлебарки!!! Как й идват на ума такива неща, не знам! Аз пък се разтапям от кеф и не пропускам случай да си изпрося някоя целувка или комплимент Heart Eyes
Все говори и как нямала търпение да дойде бебето и да го гушка и да го обича. Онзи ден каза, че до половин час щяло да порастне много и да се роди  Mr. Green Много знае тя колко е половин час  Laughing

Предстои ни пак ново обучение - след махането на бибата и памперса идва ред на самостоятелното спане. Другата седмица пристигат матраците за новите легла в детската стая, трябва да закупя и чаршафи на пуховци, феи и принцеси. Пожелайте ни успех, ще ви държа в течение естествено. Приемам и идеи всякакви.

Докато ни нямаше Румен се нагърби с ремонта, по-мръсната част като че ли попремина, но има още доста неща за правене. Не мога да отрека, че доста се е постарал докато ни няма и вчера ни посрещна чистичка къща. Поне още седмица-две обаче ще има неща за довършване  ooooh!
Надявам се и бебко да се укроти малко, защото е много нетърпелив явно. Много мърдоли, а вече е тясно и боли. Аз ставам все по-трудно подвижна, вечер отичат ръце и крака, но ше трая. В петък ще го видим колко е порастнал и ще докладвам.

Крис, приемам идеята да помогнем на двете майчета в нужда, но ще трябва да ме изчакаш и мен. Още малко ми трябва да приключим с ремонта и ще започна да подреждам гардероби и скринове. Тогава ще знам какво бих могла да отделя за техните бебета.
Бяхте ли при Чамурлийска?

Ще кача и аз снимки тия дни.
За сега - красив ден!

# 200
О Нели моля те не отсътвай вече токова време - липсваше ми #2gunfire Heart Eyes
Знаеш ли кво ти пожелавам, а маймуно - и второто да е с енергията и таланта на първото ти дете, Дара е чудесна, мога цял ден да ви чета преживелиците, кипри такива.
Нели има една майка от плевен, пише във форума - помагаме и, с 3 деца е, но го пиша, защото ще купуваш спални комплекти - шие невероятни и детски и за големи - по поръчка и тн. Ако искаш - хем ще направиш добро дело, хем ще имаш нови чаршафи, да ти пусна линк към ника и, а?
всъщност ето за всички, които искат да видят какво шие - като това с асмо примерн, мисля, че спокойно може да си изберете краските , плата и тн Peace. Аз лично скоро ще си поръчвам от нея за спалнята
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2201826 - тук са снимките, а това и е профила - пиеш често в форума http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=51583

хайде и аз да кажа - за съжаление, нали съм работлива, през седмицата освен далудеем по улицата пред нас до тъмно, други екстри не мога да му осигуря на баце ви, но за това пък, в неделя го водих да се вози на влак - слензахме до София и се върнахме до Курило с влака, но той ми се разсърди, защо се вози, а не го кара влака, ей 1 час му обяснявах на сиамския ми близнак - като се лепне за мен, в момента в който ме види и като почне да ми обяснява колко ме обича, колко му липсвам - Дара втори номер - а мама се оаква от кеф, нали се сещате Crazy Crazy. Творчеството му не се развива по план - обича да оцветява, но опитах с пластелин - почна да го яде Shocked, опитах да лепиме - на Самйли от сайта дет опусна - ми аз си лепих сама, ама поне си имам вълк и снежанка Joy. Обаче обожава да чисти - вчера, аз простирам, на него му се допикало, отишъл в банята, взел гърнето, свалил гащите и се изпишкал, обил се, но като вдигнал гърнето да го върне в банята - го разсипал, решил, че трябва а избърше и взел кърпата за лице #Crazy, нагъзил се и аз го заварвам как пъшка и бърше и нещо си мърмори Laughing Laughing, не му се скраха,с амо му показах, с кой парцал се бърше ако разсипе каквото и да било. После пра една пътека с мен - четка яко с четката, и нали тече вода -с танахме на познайте какво, но я изпрахме bowuu bowuu, после готвихме, после ходихме на нивата - много ми е рационално детето, а най се кефя, че вече го командоря - Вики, донеси ми цигарите от пералнята - и той тръчка горкия, а мама лежи и се кефи - експлоатация на детския труд bowuu

# 201
Знаеш ли кво ти пожелавам, а маймуно - и второто да е с енергията и таланта на първото ти дете...
Благодаря! Аз лично се надявах да е по-спокойно детенце  Crazy

За Чамурлето нищо не каза ...

Цунки на Викича. Още ли иска да става поп или вече е на вълна машинисти?
Дара щяла балерина да става  Crazy По едно време беше художничка  Crazy

Ще разгледам снимките и профила на това майче с интерес. Не забравяй, че имаш три торби с бебешки дрехи при мен и едно бънджи дето уж щях да ти го давам, ама то май детето, за което беше предназначено вече порастна, а?

# 202
Хехе, Крис, експлоататорке на детски труд такава!  Laughing И аз обичам, когато децата в известна степен са дистанционно  Sunglasses
Смайли, от творческата тема и аз изпоразпечатах сума ти неща, мерси пак  Hug Диана стана върл фен на лепенето, а маже и здраво с боички за ръце.
Мони, радвам се, че си по-добре  Hug

П.П. И Диана е в лювбеобвилна фаза и ме гали, целува и ме обича безкрайно. Същото се отнася слава Богу и за Емма Hug

# 203
Нели не казах, щото за да и звънна трябва заплата да взема, на заплата ще и звъня newsm78
Ами Нели, аз исках бънджито, за мои познати, но в крайна сметка ми писна, все аз някого с нещо да уреждам, защото им казах, че е в Дианабад, да палнат колата и да дойдеме - те се мусят, ми майната ви гъзина, отивате тогава и си купувате - не стига, че им намираш нещо, ми и да им го вземеш и да им го занесеш. Ми леко ми омръзнА, и им казах - ако искате бънди - отиваме с вашата кола до Дианабад, ако ли не - мойто дете е голямо, не ми е цел ден в ръцее и не аз се оплаквам от кръст, леко лоша съм напоследък. Кво ще кажеш - отива ли ми Laughing Laughing
А дрешките - ми ще ги взема, само да ми проработи колата Twisted Evil

# 204
Ааа не знаех каква е историята с бънджито. Сега ми се изясни.
За дрешките - надявам се скоро да се видим. Няма нужда чак до тук да идваш.
Цунка!

# 205
  • София
Криси тез девойчета дет ще ги подпомагаме къде живеят и кога трябва да раждат?

# 206
  • София
Здравейте и от мен, завърнахме се, починах си Grinning. Снимки ако искате да гледате http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154216. Чудесно си изкарахме ваканцията първо на море, после на планина. Сега ме чака едно голямо пране и простиране, по-късно ще ви чета Grinning

# 207
  • на езерото
  Здравейте момичета!
  Смайли, добре се завърнала при нас Hug, с интерес ще следа развитието на мисията спя сам Laughing.И аз съм намислила да отделя малкият звяр когато се преместим, да видим  Thinking
  Криске, твоя баце Виктор е страшен направо го заплявам за зет Grinning
  мкп, завиждам ти за покупките
  асе, страхотни снимки, разкажини къде точно сте били  bouquet

# 208
  • Бургас
Здравейте, завръщащи се от почивка, тепърва заминаващи и оставащи вкъщи също! И аз вече стягам куфарите, защото след десетина дни тръгвам за Мюнхен. Голямата ми радост е, че заминавам без деца - оставям ги горкичките без мама и татко, да подлудяват бабите си.
Шоши, казваш, че е горещо при вас... мен пък ме бяха наплашили, че лятно време дори чорапогащници трябва да си нося. Много се надявам в рамките на семинара да ни оставят един ден свободен поне - искам да отида до Нойшванщайн, детска мечта ми е, ще се пръсна от яд ако не успея! Пише, че от Мюнхен до там се стига за 2-3 часа (дано не се загубя). Та това ми е в главата сега!
Днес се видяхме с elena_ml, правихме декемврийска среща на плажа, но без нашата декемврийка. Саня е станала много капризна и налагаща се, предпочитам денем да се тръшка на лелите в яслата отколкото на мен. За сметка но това батковците наистина се харесаха и се забавляваха добре  Sunglasses
Айде ще ви пиша пак като сляза от облаците! Поздрави!

# 209
уф, наистина ми е скапан компът напоследък и все ме изхвърля, като пиша тук, но си чета за всички ваши екскурзии и творчески успехи на децата и ви се радвам много! савко само дето става все по-голям автоманиак, друго ново май няма, до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт