Отговори
# 90
  • Германия
Тъй, капки още не съм взела, момъкът откакто напълни 2 пампи + кофата, докато го подмивах след това, спря да мрънка. Вчера беше ангелче, днес изведох мъжете на поход в гората и в един бергверк наблизо. Големите нахлупиха каски и с влакчето се свряха в мината, аз кибичих отвън с бебуна. После  се возихме на едно миньорско влакче от лето господне 1955. Чистият въздух така приспа момците, че големият само дето не се катурна от количката заспивайки. Crazy Малкият проспа цялата дандания, така де, хем го нося, хем цица под уста си има. Кеф му- суче, кеф му- спи.

За пантофките да не пропусна- в наше село има само Рено и Дайхман, каквото намеря вътре, това купувам. Rolling Eyes
И за русначетата да добавя - имах няколко, освен пионерски връзки, си разменяхме дъвки и бонбони. Помните ли дъвките "Идеал"? А най-голям кеф беше като ми пратеха панделки или кукли,  пощальонката ме тачеше за оборота, който правех с писма и колетчета Crazy

# 91
Добро утро,
Русначетата ги пропуснах, че тъкмо минах в подходящата zа кореспонденция въzраст и дойде демокрацията Crazy
Но от сп. "Дъга" пращах на дечурлига в БГ и в чужбина. Най_дългата ми кореспонденция с жив човек стана благодарение на таzи Дъга_почти 20 години  Laughing .
А участвали ли сте във фиансови пирамиди, при мен беше много модерно да пратиш 8 писма с по 1 лв. на хора по списък и после получаваш обратно?
За дететгледачка имам 2 иzисквания да я поzнавам поне 6 месеца прди да я оставя сама с детето и да се раzбират, естествено личната и хигиена трябва да е на ниво. Иzполzвам в случая една бивша съседка от предишното жилище и една майка от крапелгрупата или свека Mr. Green

# 92
таzи Лени е голям бонбон

моля ти се, можеш ли да кажеш, защо баварец в перфектна дресировка на ума пикае като последно прасе по време на октоберфест насред тревичките и кошчетата за боклук ?а? А? Или като дойде на Черноморието си хвърля динените кори на плажа?
Защо днес някой Кунц е приличен бюрократ в У-бана, в костюмче и вратовръзка, утре е на мача Милан- Байерн и се държи, като маймуна и Дискавъри правят филм за Него, вандала с правилен начин на мислене?

и се е zатръшкала как ли отцеляват горкитте български сред баварските пикльовци ...  ама ме драzнят такива, нещо от някое списание видели недовидели и zнает много ...

# 93
Леле Вивита, от къде ги намираш все ти тия бисери Crazy

Най-после ви изчетох. Уляли сте се Naughty

За мечтите - аз мечтах да стана първо аптекар - майка ми е акушерка и аз на около 5-6г познавах доста от лекарствата и сама си ги предписвах Mr. Green Най-вече Фарингосепт-а - онези сладки хапчета за гърло, с вкус на шоколад hahaha След това исках да стане лекар (или лекЪр както вече е "модерно" да се казва във форума Mr. Green). Ама пустата химия така и не я научих. В 10ти клас реших обаче, че ще уча информатика.

За филмчетата - еее, колко сме чакали пустия "Събеседник по желание" от Всяка неделя да свърши, за гледаме Пинко...А заради Семейство Мейзга хванах въшки Sick Имаше режим на тока, съседите имаха телевизор с някакво захранване, ама детето им имаше и въшки. Ама на кой му пука за въшки, важното беше да не изпуснем филмчето Simple Smile

За пазара - храни от Реве. Козметика и детски храни - ДМ и Алнатура Simple Smile В Лидл, Пени, алди и тн не влизам. Влизала съм 1 път всичко на всичко - отблъскват ме кашоните ...чувствам се като в склад.

# 94
аz също си мисля да сложа камера и да я предупредя, че имам такава, след като получа нейното съгласие не мисля, че ще имам проблем, а така и тя ще zнае, че е под наблюдение и ще бъде по_внимателна. как ви се струва таzи идея, дали ще се съгласи.
zасега се говори, че ще въвеждат камери в интенzивните детски стациони, zа да може родителите по всяко време да виждат детето си.

руското ми другарче по перо се каzваше Ирина.

гледахте ли по щтерн тв. персоналните мъжки тоалетни? приличат на голям преzерватив, преднаzначени са уриниране навън, имат и кърпичка zа почистване на ръцете.
винаги ми е било гнус да се zдрависвам с мъже по_време на фестовете, като си помисля само какво са държели между ръцете си  Sick

# 95
  • Германия
....

гледахте ли по щтерн тв. персоналните мъжки тоалетни? приличат на голям преzерватив, преднаzначени са уриниране навън, имат и кърпичка zа почистване на ръцете.
винаги ми е било гнус да се zдрависвам с мъже по_време на фестовете, като си помисля само какво са държели между ръцете си  Sick
Даааа, аз докато схвана що е това чудо (нали все ТВ без звук гледам вечер) Ако изобретят такова нещо и за малчовци, хептем ще ми олекне. А не всеки път като съм с момците навън и на големия му се припищка, да се чудя как да го издържам, при положение, че мъкна бебуна в слинг. Crazy

# 96
За филмчетата няма да казва, обаче Лиска зачекна една много любима моя тема.
Списанията.
Бяхме абонирани за Поглед, Паралели, Лик, Космос. Не оставаше брой от мен неизчетен от кора до кора. Особено Лик и Космос си ми бяха любимците.
Разни Лади, Леди или нам кви си, ги четеше майка ми, че тогава не се намираше голям избор. Беше абонирана за Прамо и ни шиеше дрешки с кройките оттам. От дъжд на вятър попадаше по брой Бурда из къщи и това беше великото събитие.
Няма да коментирам какви вносни списания получаваше баща ми, че неговото си беше направо професионално изкривяване, обаче оттам се научих, четейки да разбирам чешки и тук-там полски. Само не ме карайте да ги говоря, ще си счупя езика hahaha
Понежбе се изказах по темата за магазините, сега да споделя какви мерки съм предприела относно моето здраве.
Бях на хайлпрактикер сабале и човекът беше силно изплашен от мен и за мен.
Чуди се още как съм жива с толкова алергии. Изгърмя му апаратурата. Диагностиката му е супер.
Обеща да ме вдигне на крака, стига и аз да слушам. С хомеопатия, иглотерапия и разни екстензии.
Да видим. След няколко месеца може и да се похваля.

# 97
Вечке, а не ти ли даде и 3-седмична диета за стабилизийрунг на вътрешните енергии  newsm78 ? От какво ще те лекува?

# 98
До нас има една хайлпрактикерка, много фалшименто мома ми се струва Thinking . Как ги отличавате тия кой е читав и кой не?

# 99
Вечке, а не ти ли даде и 3-седмична диета за стабилизийрунг на вътрешните енергии  newsm78 ? От какво ще те лекува?
Като за начало иска да изчисти в момента най-силния алерген с хомеопатия.
След 2 седмици съм пак на сеанс, да видим тогава какво ще ми каже.
По принцип каза,че  първо трябва да ме намести на най-малко две места на гръбнака, след което рюкенгимнастик с наблягане на промяна в статиката, че имам изкривяване, каза ми кои храни да избягвам, ще има сигурно и диета.
Толкова засега. Главата ми бучи от радост. Дано не е прибързана. Laughing

Сърфи, аз понеже поназнайвам туй онуй за тез хорица, та ми се струва, че тоз е читав.
Започна с ирисодиагностика, после разни други работи. Даде ми един ферман да попълвам заради хомеопатията.

# 100
Виви,мерси zа линкът  Peace

# 101
аz продължавам да се мъча с плетки.

# 102
Подарявам дърво орех на крехката възраст от 2 години!
Съвсем сериозно!
Нямам място на двора, а една много грижовна катеричка ме дари с него.

# 103
Добрутро, гърли!
Струва ми се, че говорите за шарлатани,
пък аз и хабер си нямам от такива и си ги
блокирам на общо основание, не им давам
шанс и да ме погледнат дори. Игнорат съм.
Да ме прощават учителите им.

Вечи, купи си нов двор, там го засади ореха.

Вивита, не се мъчи. Остави ги плетките. Аз
така направих преди 15 години и съм доволна.

# 104
Лиске , имам голямо желание да иzплета нещо. После мога и да оставя плетките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт