ПЛЕВЕНска лятна и гореща

• 10 909
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Atrakcia, аз пак се извинявам! ама честно казано и на мен понякога ми е до рев от нея,така че....
  Joy Еее, sissi, не се извинявай, нищо сериозно не се е случило. Ми тя, жената, не изглежда страшна, туй диване що така ревна  Rolling Eyes Аз даже си мислих, че ти е майка, асоциация по очилата  Grinning

# 166
  • плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЯ!Желая ти всичко за което мечтаеш да се сбъдне. newsm59

# 167
  • Плевен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЯ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!!!

# 168
  • Плевен
Ние днес пак се рахлаждахме на басейна в Гривица. Ама голяма глупост направих аз. Досега мазах Люси с 40 фактор мазило за слънце, и днес решх да му купя 30,обаче в аптеката нямаше и аптекарката ме убеди да купя на мустела - 50 фактор. И аз го намазах веднъж,ама той хич не почерня,грам. Много силно е. Тъй че ако някой желае мога да му го дам за 20 лв. Аз го купих за 30 Sad

# 169
plamsi, а става ли за малки бебета. Чувала съм,че до третия месец не било хубаво да се маже със слънцезащитни кремове, защото просто не трябва да се излага на слънце, но аз като се знам каква съм бяла и Криси май ще е като мен....и вкъщи изгарям през панелката Joy Ако мислиш,че ще стане за бебка, ще го взема! Mr. Green

# 170
  • Плевен
Ами то си е точно от детската серия на Мустела. Тя тази аптекарка ми каза,че и мойто още е малко и затова трябва с такъв фактор,ама аз мисля с малко по-малък да го мажа. Както решиш. Сега прочетох листовката. Пише enfant, има за babies. Обаче това е 50+,  а за бебета пише 50. И аз не знам. Мисля,че става и за бебета и за малки деца.

# 171
                                         smile3525ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛЯ! smile3525
                            МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ  И ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА!

natalia_viktorovna, съжалявам, че и за теб не мога да гласувам, както и са снимките на Анатоли на Artakcia, но не мога да се регистрирам, тъй като нямам качена снимка   Sad . Но ти пожелавам  Peace!

# 172
Честит рожден ден на Валя в края на деня и от мен. Да си жива и здрава.  Много семейно щастие ти желая в новото ти хубаво жилище. А и като съседи да се срещаме по-често.
Не мога да ти пратя цветя, че не зная как.   newsm78

Атракция, това ти ли си на аватара ти?   Laughing

Утре ни е първия ден на ясла и мен ме тресе предизпитна треска. Не зная защо, но ми е толкова притеснено, че ми се е свил стомаха. Взех по една саксия за четирите сестри и лелята, с цвете, де и една бонбониера. Дано не се изложа. Дали да взема и още нещо?
Утре Арита ще си пие кафето сама на работа, без мен, а аз ще си спомням времето, когато работих като мед.сестра в ДЯ "Дружба"-първият ми трудов стаж.

# 173
  • плевен
Не се притеснявай изобщо.Аз бях така Марио като почна първия ден.Но той си влезе в стаята и изобщо не се обърна да ме види.На Теди много ще му хареса.След 4-5 дена може и да започне да плаче.Марио всяка сутрин плаче,но за 1-2 минути и се е успокоил.Пиши как е минало.

# 174
момичета , едвам изчетох всичко,за да наваксам . Ние бяхме няколко дни на село с немирниците да си почине мама и баба и дядо да им се порадват. Много добре ми дойде,но сега пак сме В плевен и ще видим как ще изкараме в тези жеги.
Отивам да лягам,че утре няма кой да помага Tired И ако успея ще се включа пак,така или иначе цял ден ще сме вкъщи,поне до 19 ч, че то преди това е немислимо да се излиза.

# 175
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЯ! КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

# 176

Честит рожден ден, Валенце! Много здраве, много щастие, много късмет и много любов!

Eто и желаният от теб подарък, за сега само виртуално 
Wink

# 177
Атракция, това ти ли си на аватара ти?   Laughing
Ми кой друг, аз съм-поизпечена, отъняла , издължила се  Mr. Green Като не си ме виждала почти месец....понякога стават чудеса  Laughing

# 178
Аз пък вчера ходих кафенце да пия на тоя басейн на Гривица и много лошо впечатление ми направи...може би аз съм параноична  newsm78  Тоя басейн на Карамфила в Кайлъка не го ли отвориха? Въпреки,че той пък май няма филтри за пречистване...оф - много смотан град си имаме Simple Smile  започват винаги да равят всичко от тавана към пода!

Atrakcia
  с риск да кажа мнение,което не си ми искала... гледах ти снимките от сватбата май,тък във дадените линкове и... по мое мнение сега имаш много по-голямо излъчване и с мъжа ти сте много готини,в смисъл - много си отивате. Сори за грубата намеса  Blush 

# 179

Atrakcia  с риск да кажа мнение,което не си ми искала... гледах ти снимките от сватбата май,тък във дадените линкове и... по мое мнение сега имаш много по-голямо излъчване и с мъжа ти сте много готини,в смисъл - много си отивате. Сори за грубата намеса  Blush  
Малииии, минутки за реклама  Mr. Green Много хора са ни казвали, че си приличаме, ми...намерили сме се  Wink Непременно ще му кажа какво излъчване имам сега, значи той има положителен принос за него  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт