Първо честито на всички празнуващи тези дни.
майра и на мен много ми хареса особено хола .Това е мечта има място да се гонят поне още две три дечица

Narina
нямам просто коментарarllina наистина много неприятна случка .И майка ми я беше блъснала кола ,но по-леко .В Пловдив ,тя тръгнала на зелено ,но по-средата на платното светва жълто и един с бясна скорост я повлича.Добре,че я е задрал от страни и не беше лошо. Пожелавам му скорошно възстановяване.
Моят започва да се тръшка и да сяда по земята и се разкрачва и започва да си бие главата от земята, или ако е в количката се мята напред- назад и плаче!
Ужас, а като си помисля какъв ще бъде като порасне 
което никога не ми се случвало при баткото Така ,а сега за нас.Явно тези дни са тройно критични за майките на юлчетата.Преди две нощи Валери се събуди с голям рев и аз го гушнах ,но той продължи и нали в момента си имаме сополи се получи една тапа ,много сополи които не можа да преглътне и започна да се задушава ,направо посиняваше.Много се уплаши ,бях и сама и го обърнах с краката на долу и той успя да повърне всички храчки и му олекна ,но после пак много плака ,защото се уплаши.Така се борихме около 1 час ,после заспа милото на рамото ми.
На следващата нощ Валери явно беше уморен и заспа бързо ,но този път баткото ми изкара акъла.Видях го преди да си легне ,че малко подсмърча и си взех моите бабешки методи и той заспа.Аз през това време реших да сготвя за да не става горещо през деня.Към 12 часа през нощта Марти се събуди и започна да плаче ,отидох да видя какво става ,а той ми каза ,че сънувал лош сън .Гушнах го и го успокоих и си мислех ,че заспа.Да ама не през половин час ставаше и започна една много странна лаеща кашлица.Той през цялото време ми обясняваше ,че не може да диша нито през носа нито през устата.През цялото време плачеше и положението се влошаваше от неговото реване.Много му се скарах заплаших го (чувствам се гузна,но лекарката ми каза ,че така е трябвало).И така няма да изпадам в подробности цяла нощ сме правили какви ли не процедури и накрая в 4 и 30 сутринта аз му направих инхалация с лайка и малко сода .Олекна му и заспа ,така спа около 4 часа.На следващия ден баща му си дойде (и най-интересното е ,че като го видяха и двамата и почти не кашляха)и ни закара при лекарката.Аз не посмях да се кача да карам ,защото 48 часа нямах и един час сън.Когато отидохме при лекарката се изцъклих ,тя ми каза че Марти през нощта е получил много остър алергичен пристъп и го е спасило това ,че съм му направила инхалация и ми каза ,че ако друг път чуя такава кашлица и такова хъркане да бягам към болницата да му бият Урбазон. Излезнах от кабинета разтреперена с мисълта какво е можело да стане ,но човек докато не си напати и не знае.Той никога не ми е проявявал някаква алергия ,може би единствено към шоколада и за това до 5 г. ядеше само бял(а и сега не е любител,яде много рядко).Сега вече е малко по-добре и двамата спаха по нормално тази нощ.
Ох оплаках ви се .При нас заваля и стана прохладно и приятно.
лек ден .децата се събудиха

.
.
!!!
.
Кое ремонтирахте вие и кое си беше така? Само да не ви е студено през зимата, че ние по едно време живяхме в една приземна къщичка и зимата умирахме от студа и влагата, че беше и близо до морето, без кости останахме. Виждам, че има тръби за парно, като е отоплено на всякъде може и да нямате подобен проблем. Да ви е честит новия дом!

Все още нищо не е произвел, ама и аз не знам как да му обясня какво се иска от него.