Отговори
# 360
Аз днес прекалих - сутринта уж тръгна добре, кафе и после на фитнес - 45 минути пътека и 15 минути велоергометър. Но после като се почна - сладолед, 2 пилешки шишчета, и много, ама много таратор, 2 праскови. Сега изпих и 1 фрапе, без захар, но с мляко. Пресметнах си калориите - 1634.6 - просто ужасно! А най-лошото е, че довечера сме канени на гости на барбекю! Както съм я подкарала днес май е ден за унищожаване на постигнатото.  ooooh!
Да имах волята довечера да хапна само от зеленчуците на барбекюто без месо, ох, ама като си се знам каква съм .....
Дано всички вие да се справяте по-добре от мен!

# 361
Здравейте  bouquetИ аз днес съм изключително разтроена и бясна #Cussing outСнощи преди да си легна се притеглих кантара ме показа 66 кг като всеки път а тази сутрин на гладно 69 Shockedв съня си значи съм качила 3 кг  #2gunfire Sickпотиснах се много сега пак се тегля и пак толкова 69 Cryнямам думи но да не ви занимавам с моите проблеми лека вечер Hug

# 362
За мерките ми ги пишете същите, аз там рядко имам промяна, изисква време.
Иначе тази сутрин успях да докарам кантара до 49,5 кг. Това при положение, че вчера си направих цялата тренировка и ядох доста малко. Свалила съм 200 гр. Но толкова, повече няма. Честно казано вече се чудя дали ще мога да ги докарам до 47, с тези бавни темпове. Но ако не друго поне ще опитам, знам ли и аз, може пък да успея.
А днес съм яла много малко, положението е добре засега. Само ме притеснява, че тази вечер ще ходя на ресторант, дано да успея да не ям много.

Гладнес, дано да издържиш диетата, а ако успееш и да набереш сили и да спортуваш редовно ще е още по-хубаво.

ane_sim, не го мисли толкова, случват се такива работи, не може да сме безгрешни. Утре ще продължиш с нови сили.

EMANOELITA, много е голяма тази разлика, сигурна ли си, че всичко е наред с кантара? А и за първи път чувам някой да е качил докато спи, направо невъзможно ми се струва.

# 363
  • У дома... някъде
Здравейте,сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!Изгубих се малко от полезрението ви,но то е само защото боядисвахме у дома и нали се сещате с бебе и едновременно чистене на каква станах   Crazy Crazy Crazy
Миранди,както обещах мерките ми са на лични Peace
Тази седмица в жегите хич ме няма да хапвам,резултата е -1кг,което пак си е нещо до крайната цел PartyЗамислям щом толкова се хвали Девата-розовата да си я купя и да се мажа и с нея,освен със стягащия гел и дано се поскрият някак си гадните стрии и целулит Praynig
Хайде мацки оставям ви и отивам да си направя топло зелено чайче,нали в жегите се пият  повече горещи напитки,за да не се потим толкова Laughing

# 364
Здравейте момичета  Hug

GlaDneSS Благодаря много за линка   bouquet Много ще ми е от полза  Hug Успех на теб в диетата  Peace

Бухтичка Ще ги стигнеш тия 47. Бавно, но славно  Peace А пък и ако успееш да ги запазиш още по-добре  Peace

Еманоелитке Не е възможно това с 3те кг. Просто нещо не е както трябва или в кантара или нещо друго   newsm78  Ще видиш след 1-2 дни, че всичко си е нормално  Peace Нема се плашиш Simple Smile

Рали82 Супер меню  Simple Smile Де да бях примерна като теб.... Продължавай в същия дух и не се предавай  Hug

мами73 Много е тежко положението. Едвам дишам. Само сладоледчета ям и направо ми иде да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Heartbeat Идвай по-честичко, че като гледам имаш още доста да сваляш  Simple Smile  Ако идваш по-редовно и се хванеш сериозно ще пожънеш добри резултати  Peace

ане сим Споко бе мила Simple Smile Хапни си днес хубаво на барбекюто и утре ще се ограничаваш малко повече и така ще компенсираш  Hug

Миранди Дали е от времето това настроение  newsm78 Ама трябва да се оправим, не може така повече  Naughty Хубаво е, че ще разчистиш табличката. Така ще се види действителност кой е тук и кой не... Между другото кога ще пускаш новото теми ? В понеделник нали  Thinking

валерия81 Честито ти килограмче  Hug  Не знаех, че в жегите ако се пие топло няма да се потим  Thinking Интересен факт  Peace

Белинеа Ти сега на каква диетка си Simple Smile 

За туй сега се сещам. Аз съм много разочарована от себе си....  Rolling Eyes Само хапвам тестено и сладко  #Cussing out Трябва скоро да се мотивирам, че не може така да продължавам  Sad

# 365
Сетих се в жегите какви са ми мечтите сега съм ГОЛЯМО КЮФТЕ , а искам да съм СЛАБО КЕБАПЧЕ и мисля да сбъдна мечтите си каквото и да ми коства това .
Ако трябва минавам на диета сутрин вариш едно яйце,на обяд го белиш ,а вечер го изхвърляш защото се е развалило  Crazy Crazy Crazy
[/color][/color][/color][/color][/color][/b]

# 366
Hello момичета  Party
Днес бях на баскетбол изкарах си много забавно след цялото викане и жега като се върнах бях със 500 гр. по слаба  Mr. Green Laughing
С диетата се справям много добре изгубих си апетита нещо  newsm78 ама не го и ща да се връща де  Blush Naughty яла съм около 300гр. ориз и много малко вода съм пила  Crazy

sisin4e радвам се, че ти е бил от полза

EMANOELITA това което казваш е ужасно ама честно казано и на мен ми се е случвало да се притегля и после да ме показва повече знам че е кофти но ти си силна и ще се справиш  Praynig Hug

valeria81 честито ти минусче

ane_sim не се притеснявай всеки има нужда да разпусне малко  Wink Hug

мами 73 важното е че продължаваш да се бориш и се храниш диетично  Peace

Heartbeat добре си дошла отново   bouquet

ANGYA; Миранди къде сте милички  Sad

# 367
ANGYA; Миранди къде сте милички  Sad
Twisted Evil аз понеже съм антидиетична тези дни не пиша - а за Миранди  до обяд беше в Кю-то -  тъкми новата тема

извинявам се че няма да си споменавам поименно -> но е към всички
сега в жегите наблягаите на  течностите, за да не  ви прилошава много

за тези който са качили - може да сте хапнали  малко повече сол -> дневната  дажба на организма е 3гр. ако сте хапнали малко повече сте задържали  вода

за да се качи един килограм трябва приход на около 7000Ккал - за да се изразходва един кг. мазнини също - така че за малки периоди  не могат  така драстично да се вдигнат кг . най вероятно е задържана вода

# 368
Здравейте, пращам ви обещаната диета и отивам да уча. По-късно ще пиша и чета какво е ставало днес  Hug А и имам да се поквалвам с нови придобивки  Laughing

Диетата на мама (тя каза, че е на Мария Гигова – известна гимнастичка, но според мен си е нейната  Joy )

10 минути преди всяко ядене се пие 100мл вода с един изцеден лимон в нея + 1 лъжичка соево брашно (разбъркано с течността)

ЗАКУСКА (еднаква през 7 те дни)
Две сухарчета намазани много леко с масло + чай/кафе – неподсладени или подсладени със захарин

1 ДЕН
Обяд и вечеря – по едно твърдо сварено яйце със салата

2 ДЕН
Обяд – 150гр телешко месо + салата
Вечеря – 100гр телешко месо + салата

3 ДРН
Обяд – 150гр кашкавал или обезсолено сирене + салата
Вечеря – 100гр кашкавал или обезсолено сирене + салата

4 ДЕН
Обяд – 150гр пилешко + салата
Вечеря – 100гр  пилешко + салата

5 ДЕН
Обяд – 150гр риба + салата
Вечеря – 100гр риба + салата

6 ДЕН
Обяд и вечеря – готвени зеленчуци (по една порция)

7 ДЕН
Половин печено пиле се разделя за обяд и за вечеря + салата. За вечеря се яде и десерт ябълка

Салатата може да се подправя с 1 чаена лъчжика зехтин и много малко сол за диабетици (по-добре е да се избягва)
Месото трябва да е печено или варено

УПРАЖНЕНИЯ
1 ден – правят се упражнения за врата (правите кръгове и извивате в четирите посоки) и после 30 мин студен компрес на тила и врата. Така се блокира мозъчния център на храненето. Това се прави три пъти за деня
4 ден – по 20 наклона към земята и към всеки крак. Така се освобождава тялото от задържаната вода. Пак няколко пъти на ден

За другите дни майка ми не си спомня какви са упражненията. Хубаво е да има физическа активност и да спортувате!

# 369
Миранди къде сте милички  Sad

Миранди е на маса  #2gunfire хапва и пийва (шопска салата + малко сладолед и утре + 2 кила сигура)  #2gunfire ефекта от лунната ще да е нулев... затова утре само на вода  Mr. Green

Далал мерси за публикацията на диетката  Hug

Някой попита кога ще пусна новата тема... Неделя вечер или понеделник сутрин ще е  Peace

Нямам търпение да излезна в отпуска... ако мога на някой самотен остров бих се преселила  Mr. Green

А за протокола днес съм изпила като никога над 4 л. вода  Sick

До утре  Embarassed

# 370
Привет и от мен  Grinning
Далал   мерси за диетата  Hug Малко ми прилича на японското чудо   Joy  А и това соево брашно с лимонче  трябва да се опита  Laughing  А колко кг се свалят горе-долу с тази диета?
Миранди спокойно де и ти си човек  Hug Имаш право да си хапнеш вкусно  от време на време   Hug
мами 73 много сладко си описала мечтата си   Laughing Пожелавам ти в най-скоро време да станеш едно  хубаво кебаче  Hug  Laughing
Бухтичка   ще стигнеш 47кг спокойно  Hug  Само търпение и постоянсто  Peace Ти за колко време свали тези 5-6кг?  newsm78

# 371
Здравейте,
сега приключих с вечерната тренировка. Направих 50 минутки кростренажор Simple Smile И днес съм на 600мл фреш (портокал и грейпфрут) и няколко (5-6) черешки и четвъртинка ябълка. Много съм доволна. Аз като наближи неделя и трябва да се разписвам в табличката и ми идва power-а. Ще видим утре сутринта какъв ще е резултата.
vodka_s_led , аз не помня колко свалих като в правих, защото беше още в тинейджърските ми години. Но майка ми казва, че се свалят 3-4 кг ако се спазва стриктно и се правят упражненията. Според мен е възможно. А и мисля скоро да сменям плодовата диета. Имам чувството, че не ми действат отслабващо. Ще мина предимно на зеленчуци Simple Smile Абе истината в отслабването е многото движение, малкото хранене и вида на храната - зеленчуците са най-добре си мисля
Лека вечер и до утре!
Нямам много време да пиша на всеки, защото изпитите наближават и за това моля да ме извините
Целувки  Heart Eyes

# 372
Здравейте момичета Simple Smile Как сте в тази горещина? Да ви се похваля преди няколко дни си купил лаптоп ей така за личен кеф и ми излизаше и много изгодно тЪ сега го сефтосвам Simple Smile)))
Сисинче@ от няколко дни съм на пилешка пържолка с тараторченце, но покрай МЦ съм освирепяла Simple Smile Иначе мисля да се придържам към режима по една пилешка пържолка на ден и купички таратор Simple Smile С него мисля да не се ограничавам защото не му слагам мазнини и сол Simple Smile)) Като цяло това е Simple Smile

# 373
Частит ти Лаптопец Белинейче  Party Party Party Дай подробности къФ е, що е... може и снимка  Crazy

Аз сега седя и си бутам дебелото шкембо... след тези 4 литра вода и това ядене очаквам експлозия всеки момент  Mr. Green

Оххххх  Sick #2gunfire #Cussing out

Момичета утре ша спя цял ден и да знайте няма съм ви забравила... просто ще се давя в литрите с вода и няма да ям нищо, защото започвам моряща диета пък да видим кой ще отцелее...  Praynig Дано всичко ми се развие по план  Heart Eyes

Заглавие НЕ чакам тази седмица, данни чакам до 18 часа в неделя...повтарям за нечетящите назаде  Mr. Green

Лека ви вечар  Heart Eyes

# 374
Аз днес прекалих - сутринта уж тръгна добре, кафе и после на фитнес - 45 минути пътека и 15 минути велоергометър. Но после като се почна - сладолед, 2 пилешки шишчета, и много, ама много таратор, 2 праскови. Сега изпих и 1 фрапе, без захар, но с мляко. Пресметнах си калориите - 1634.6 - просто ужасно! А най-лошото е, че довечера сме канени на гости на барбекю! Както съм я подкарала днес май е ден за унищожаване на постигнатото.  ooooh!
Да имах волята довечера да хапна само от зеленчуците на барбекюто без месо, ох, ама като си се знам каква съм .....
Дано всички вие да се справяте по-добре от мен!
  Как си изчисляваш калориите с точност до една десета?  Shocked  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт