Отговори
# 195
  • София
Здравейте,

Моля да ме посъветвате какво може да се направи за дете с ДЦП-12год. - имаме големи проблеми с писането -учителите не могат да му разчетат. Този проблем като че ли се задълбочава в последната година.

# 196
Здравейте и от Русе!
Д-р Чавдаров, интересува ме как мога да запазя час за преглед за недоносено бебенце 9 месеца /7 месеца/ в поверената Ви болница "Света София"?Изчетох целия форум, но няма въпроси за първични прегледи?Интересува ме дали важат направления и към какъв специалист трябва да са- невролог...?
Моето момиченце стоя 37 дни в кувиоз и имаше мозъчен кръвоизлив- хиперогенни зони в ляво полукълбо!При последния преглед -трансфонтанелно се установи ченяма вече тези зони и кръвоизлива се е изчистил!Мускулатурата и обаче е стегната...?Има желяние да стои права, но не се объща сама, не седи и не пълзи...Не мога да преценя дали изостава психически?...Лекарите в Русе смятат че няма ДЦП, но ни казаха да дойдем в София за по-голяма сигурност!
бЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРА! smile3547
С УВАЖЕНИЕ: ИВА БОРИСОВА

# 197
Informacia:

za Iskrena - problemite s grafomotorikata mogat da sa ot nai-razli4no estestvo.  Otgovorat mi niama da e korekten bez pregled.

za ivi2000 - vzemete napravlenie za nevrolog i se obadete na 02 9200 445, za da Vi zapi6at 4as za pregled, sled koeto 6te se re6i dali v momenta deteto ima nujda ot rehabilitacia.  Kakto ni informirate, smiatam 4e deteto Vi e vav visoko riskova grupa i triabva, nai-malko da se nabliudava. Ne gubete vreme....

# 198
Благодаря за д-р Чавдаров за бързия отговор!
В най-скоро време ще сме в София за преглед!

# 199
Здравейте. Ако срещнете затруднения с посочения телефонен номер, можете да се свържете с мен или ст. сестра Зайова на 02 232 872.Приятен ден.

# 200
Наистина имах проблем да се свържа, но преди малко разговарях с д-р Радославова и имаме час за сряда 13 часа!
Благодаря Ви!

# 201
Аз всъщност търсех Вас д-р Петров, тъй като д-р Чавдаров мв насочи , но от регистратурата всеки път ме прехвърляха към д-р Радославова!И се чух с нея!Има ли значение при кого сме?

# 202
Здравейте. Предварително се извинявам че се намесвам в тази тема, но виждам, че разговора и без това е тъгнал натам.

Пиша до д-р Чавдаров.

Здравейте, д-р Чавдаров.
Ние посещаваме болницата за процедури отдавна. Срещали сме се няколко пъти и бих искала пак да уговоря час за преглед при вас. Знам реда за записване, но вече съм "отчаяна" - няколко седмици нямам късмет да ви уцеля в часа за записвания. Разбира се, напълно разбирам защо и оправдавам вашата заетост. Но ето че намираме и алтернативни начини за комуникация.  Simple Smile

Тази седмица часовете ни са насрочени за 11.50. За мен е удобно дори тук да ми напишете кога сте свободен, за да можете да ни приемете. Имам готовност за всеки един момент.

Пожелавам спокоен и спорен ден. Елена

# 203
Zdraveite Elena,

Trudno "Ulovim"  sam prez poslednite 2-3 meseca, no finansiite na bolnicata vse sa na kosam....... i dori toku 6to se pribiram ot sre6ta s Ministara na Zdraveopazvaneto, za koiato sre nadiavah i 4akam otdavna, svarzana sas statuta na Bolnicata.

Zapisana ste za 22.02.2006 g ot  14,00 chasa,
nosete vsi4kite si med. dokumenti  s Vas

Dr. Iv. chavdarov

# 204
Д-р Чавдаров,
благодаря за бързия ви отговор. Напълно разбирам ангажираността ви в трудните за болницата моменти, а и не само тогава. Дано започнат да "валят" все по-добри новини. Благодаря и за записания час.
Ще е видим тогава.

Пожелавам добри новини през следващите дни.

# 205
Добро утро на всички. За Ентусиаст - няма никакви проблеми, щом сте се свързали с д-р Радославова, аз и без това щях да ви насоча към нея за първоначалния преглед, след това ще решим какво да правим. До скоро.

# 206
Здравейте д-р Чавдаров,
Здравейте д-р Петров.
Искам да попитам как стои въпроса с ваксините?
Детето ми е на 2г.и2м., искам от септември да го запиша за детска градина. Подадох документи, но ми казаха, че задължително трябва да са му бити всички ваксини, в противен случай няма да го приемат и  ми казаха да отида на някаква комисия в ХЕИ, която да прецени дали може  да го приемат без ваксини и да назначи дати на поставянето им.
До сега са му бити само хепатит 5 приема и полиомиелит 5 приема.
ДТК имам намерение ижобщо да не му слагам - има ли такава възможност?
И последно кои други ваксини са живи?

# 207
Не мога да взема отношение по ваксините, тъй като не съм педиатър, д-р Чавдаров също. Най-рано мога да запиша детето за консултация с д-р Гергинова за 11.00 на 16.02. Ако ви устройва, потвърдете, а ако ви е късно, звъннете на 0886-834-148, ще мислим допълнително. Приятна вечер и весело празнуване, който каквото почита Grinning

# 208
Здравейте д-р Чавдаров,
вече  ниаколко  пьти се опитвам да се сваржа с вас , но не успявам.На регистратурата ми дадоха   друг телефон на които да ви тарся ,но пак не мога да ви открия.
Може да изчакаме още малко.Знам ,че имате много неща за оправяне все още.
Успех...

# 209
Zdravei Samira,

Kakav e problema?

Na direktnia tel. 9208061 moje6 da me nameri6 kogato sam do kompiutara si.
Direktno moje6 da mi pi6e6 prez www.cpcentresof-bg.com

Общи условия

Активация на акаунт