АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 582
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
miss_74 smile3534 Имам огромно желание да те видя!  Hug 
Те това отдавна и аз си го мисля Simple Smile
И аз ....... и аз....айде miss_74 разкривай се...давай да те гледкаме  smile3521

За Големия общ Ден-няма ли да е чак през септември,когато всички ще са със сигурност пораснали?
На 3 септември ни е последното най-малкото августинче (Насето  Heart Eyes) тъй че може да се спретне празненство тогава наистина  Grinning
Де да можехме и ние да дойдем...ама няма как  smile3506 освен да заформим и по градовете по едно  Laughing

# 301
Де да можехме и ние да дойдем...ама няма как  smile3506 освен да заформим и по градовете по едно  Laughing
Валка, ами това ще е 4удесно. То София не еБългария, а и нашита августин4ета са разпръснати из цялата страна( а и не само там), така 4е, наистина ще е много хубаво да се заформят мини-рожденни дни по градове.Така ще има няколк празника Hug.За общонационална среща едва ли ще стане организацията, така 4е, това е добър вариант Wink

# 302
  • варненка от София
Не е лоша идеята за общ РД. Аз съм също за, ако се организира в София, ето един подходящ повод да дойдем и ние. А покрай малките се сещам поне за две майчета Августинки, за себе си  Blush и за Бубчето, ако има още да свиркат  Whistling

Иначе благодаря за комплиментите, която рецепта ви интересува конкретно питайте, ще споделям опит. Иначе нещата съм ги правила и за нас, и по повод, просто обичам кулинарията да я практикувам и да я унищожавам след това  Mr. Green и ми личи де. Лоено топче съм.

Иначе, права си, Валка, хората с климатиците, дето са ги измислили са много свестни, да. Ние също имаме такъв, но е в коридора, още в кашоните  Laughing, ще го монтират чак в събота ooooh!

Сега отивам да се къпя, че вече мириша на партенка.

Само да кажа, че днес на консултацията сме пораснали с 0 сантиметра, оставаме на 71 и сме качили 200 грама - 9,950 кг. На мама буфтичката ми е тя моята Шушелитка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Блан, и аз съм в неведение какво е просеко  Embarassed Embarassed Embarassed

# 303
# 304
Ето какво намери 4у4ко Гугъл за просеко:
Просеко е пенливото вино от Северна Италия, което беше на върха на модната вълна в Европа преди десетина години; у нас едва сега си пробива път по баровете. С леки стъпки обаче.
И още:
 Във Виена шампанското се лее щедро, наричат го просеко и го смесват с портокалов сок. Не се учудвайте, ако ви го предложат още сутринта, особено ако отивате на гости, поднесено с малки хапки.

# 305
Да се включа и за комарите - купих машинката на чико още миналото лято - много съм доволна. Може да се закача и на количката като излизате на разходка. Абе аз изобщо съм си фенка на Чико.

# 306
Да се включа и за комарите - купих машинката на чико още миналото лято - много съм доволна. Може да се закача и на количката като излизате на разходка. Абе аз изобщо съм си фенка на Чико.
Дрийкмсче, абе и аз търся тази портативната машинка з аколи4ка, но никъде не мога да я намеря Rolling Eyes.Само онези за контакти виждам. Ако знаеш къде има нали4ност, кажи ми , моля т е Praynig Не ми се иска да мажа Дария с каквото и да било, защоото ще й станат ве4е  твърде много мазилата Crazy.Едно за проблемната кожа за ле4ението, дуро, за слънце, трето  обикновено .... ooooh!.И ако добавя и някакво за комари.... ще я бетонирам направо Sick

# 307
Четох, четох, малко ще попиша и пак ще продължа като нямам работа.
Karim и ние спим по два-три пъти на ден. Пиите и по една за нас!

4baby Добре дошла и се радвам, че успяваш с ясла, кърмене и през деня и работа.

MamaMargo повече ги плашат реакциите на хората, отколкото ги боли или им се реве.

Rozi бързо оздравяване!

Adrianska, честита победа!!!

Dany777k не се ужасявай. На една мама детето беше надуло балон, които беше намерило от земята. Оказа се презерватив -използван.

# 308
  • Бургас
Аз съм съгласна с това да направим празненство и по градовете.
Като ви чета как в София постояно се събирате,а ние тук в Бургас.. Weary.....и направо ви завиждам.smile3501
Забравих да ви се похваля имаме си втори зъб newsm68
Толкова се притеснявах,че още нямаме зъби,а те и двата излязоха един след друг за 5-6 дни

# 309
IrrA-78,  браво за зъбите! Ние още си седим с двата от няколко месеца. На горното венче има две бели като малки мехурчета, знам че преди май се беше приказвало за такива работи.
Иначе от вчера сме с разстройство, незнам какво да й давам, кърмим се и й оставих бананово пюре на яслата, днеска два пъти е акала рядко. Ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт