Отговори
# 45
  • sf
добро утро и от мен!

сега станах и цялата съм подута  Crazy

менструалните болки може да са признак на скорошно раждане- най-добре е да се пита доки.
айде отивам да си взема   food010

# 46
  • На края на вселената!
Здравейте, сладуранчета!
Аз изчезнах тези дни, защото компа ми заби и ни звук, ни картина вадеше. Та се наложи да тормозя хората по тел  Grinning Да се похваля че вече си взехме количката - пег перего, чентро комплето-оранжевата. Поизпрах и изгладих дрешките на бебата, останаха само пелени, завивки, чаршафи.
За рисунките на коремите от вчера - Лина пита кой ме е рисувал  Laughing Казах й, че кака Силва ме е рисувала и сега иска да се запознае с нея. А след като си измих тумбака, Лина каза, че кака Силва ще ми нарисува друга картинка  Mr. Green

Имате поздрави от mama jojo - термин 20 юли. Тя ще ражда в болница Вита, планово секцио на 9 юли, момиче, при д-р Кълвачева.

# 47
  • BG
NaMeLeSz честита придобивка - със здраве да си я ползваш!  Wink
Голям късмет извадих - оказа се, че Гери е пред кабинета на доки и ми помогна да се свържа с нея! Много съм и благодарна!  Heart Eyes
Доки ме извика на слушане на тонове - стискайте палци новината да не е скорошно раждане, че термина ми е чак края на следващия месец ...   Confused

# 48
  • в мечтите си
Добро утро на всички ранобудни балончета... Stephy не се притеснявай ,аз както писах имам такива болки от петък ..и вече мога да кажа ,че корема ми е като крушка...много ама много смъкнат на долу,и това става за 5-6 дни..явно бебораните слизат и си проправят път надолу и от тук са и болките...пък и нали им казват предродилни контракции  newsm78

# 49
  • sf
здрасти, Томасе, добре дошла!   bouquet

лелеле, сега ходих до магазина на 200м от нас. ужас, едва се тътрих.   Animal Snail така и до Черни връх не съм се чувствала.  пляскам се в хола сега, че там е направо студено в сравнение с другите стаи   Nature Sunny

# 50
Томасе честита количка  Hug СЪс здраве да си я ползвате. Сигурна съм че е хубав избор /нали и нашата е такава  Joy/

# 51
  • BG
Лекси, donsyy - благодаря за успокоението!  Hug
mixilena, аз се притеснявам, че е прекалено рано за контракции - все пак още месец остава ....  Confused
Томасе - липсваше ни! Добре дошла!  Hug   bouquet

# 52
Ей, момичета. И аз да се включа, че съм на финалната права.
Томасе ви писа, че ще ме резнат по-раничко и сега тръпна в очакване. Всичко съм си приготвила вече, че то баткото бая неща имам.
Обаче от жегите ли, от бременността ли, не знам вече, съм отекла като самун. Направо пръстите на ръцете не мога да си свия. До сега нямах такъв проблем, ама на финала, знаете, че е така.

Целувам ви всички смели мами и стискайте палци

# 53
Добро утро на всички!
Аз само ще се отчета, че още не съм родила и за сега няма признаци да е днес. Глезените ми отново са поддути и не знам вече какво да ги правя. Явно е от жегата, защото още не съм се движила като хората днес. За всеки случай си преместих багажа в колата и вече ми се струва съвсем скорошно и реално раждането.
Стефи, на мен такива болки миналия месец ми бяха от разтягането на корема при смъкването на бебко (поне акушерката така ми го обясни).
Лекси, подложката е необходима при преобличане на бебока, защото като се махне пампата обикновено от по-хладния въздух, бебчо се изчишква и може да понамокри доста голяма площ под себе си Simple Smile
Мими, честито апаратче:) Много снимки на бебка да правиш Simple Smile
Отивам да се наливам с плодови млекца Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 54
привет на всички   bouquet виждам, че и вас ви морят жегите рано рано, като и мен  ooooh! днес съм решила цял ден да работи климатика в офиса, защото вчера се правих на герой и едвам дишах  Crazy

Sofi_Bo, мерси мила  Hug ще се хваля, стига да има с какво  Laughing

NaMeLeSz, честита ти придобивка  Joy и ние се сдобихме с фотоапарат преди 2-3 седмици с идеята да си снимаме бебо на воля като му дойде врмето, живот и здраве. засега само го дебнем да го снимаме на клипче как шава, но безуспешно. нищо де - аз не се предавам  Naughty

elpet и аз още се чудя какво да ги правя тия шишета... даже не съм много сигурна, че ще ползвам след поредната статия, която прочетох по въпроса какво да не се дава освен кърма... а как ще се справяме без чайче против колики пък съвсем не ми е ясно... а за помпата - със сигурност реших да купя стерилизатор и сега това е в списъка за съботния пазар  bowuu

Томасе, добре дошла обратно  Hug

сигурно съм пропуснала нещо, но на всички ни е простено сега  Rolling Eyes
успешна борба с жегата днес   bouquet

# 55
  • София
Renie78 , ама аз ще преобличам на плот за преповиване, който е върху скринче, а не в/у леглото. Иначе и така става, ама за цената на подложката, може да се купи плот за преповиване, който е по-удобен /по-твърд, с бордове против претъркулване, а може да се закрепи и върху самото легло, ако няма място/. Иначе е вярно, че не само се изпишкват, когато ги преобличат, ами често са и доста омазани с аки и поради тази причина плотовете са гумирани.
А аз имам излизане към 12  Sick Дано оцелея, че както съм се разкекала и размързелила напоследък....
Някой чувал ли се е с Мунка да каже как се чувстват с бебо?
А щом не се препоръчва стерилизация на някои помпи, трябва само да се мият ли?

# 56
Не стига дето съм болна в тея жеги ( тече ми носа и ме боли гърлото, гласса ми е дрезгав), ами току що на вратата звънна някаква полциайка с униформа с надпис Security police и една загубена лична карта в ръката на непозната за мен дама, но с нашия адрес Shocked.

Вие като спите през деня завивате ли се с нещо? Че аз имам подозрения че от такава дрямка съм настинала....
Отделно тая нощ се събудих от бурята, та ставах да изключвам мрежата на пс-то и кабела на телевизора.
Намрънках се.
Лекси, и аз ще излизам по обед. Слагам шапката, очилата, нарамвам една бутилка вода и бавно бавно шляпам по улиците.

# 57
r0ksi аз се завивам само с чаршаф и то защото съм само по гащи. И пак съм цялата изпотена като се събудя  Confused
Някакви гадове са ни оставили бележка че утре щели да ни спират тока за целия ден  #2gunfire

# 58
Добър ви ден на всички.
Софи благодаря за съчувствието наистина е ад тук но аз стоя повече в къщи излизам само вечер и то пред блока защото вече и огромните чехли които си купих не ми стават краката ми са като напомпени.
 Много сте сладки с тези нарисувани коремчета момичета.
виждам че вече всички почти са приключили с покупки и приготовления сега остава да издържим тези горещи дни и да чакаме
Хайде хубав ден ви желая.  bouquet

# 59
Да се разпиша и аз в новата тема.
Аз откакто са почнали жегите не се завивам с нищо.А през деня единственото нещо което ме спасява това е чаша пълна с лед ,тоник и лимон,като се прибера на обяд от работа пръхтейки зареждам чашата и само доливам ,дори чаша студена бира не може да ме съблазни.

Общи условия

Активация на акаунт