Споделете 11.8

• 15 941
  • 584
  •   1
Отговори
# 255
Не ми харесва звука на помпата на пералнята... не ми се мисли за продължението.

# 256
Споделям, че имам чудесни баби - ще се избият кой да гледа Иван - така се изпокараха днес, че накрая остава тая вечер при едната, утре при другата и така до Неделя вечер. А аз  Sunglasses

# 257
Ура! Най-сетне получих кофти лично съобщение.

Блазя ти, пък на мен никой не ми пише кофти ЛС! Tired

# 258
Може ли и на мен две такива (баби)? Още не съм отразила плаж.

# 259
Ура! Най-сетне получих кофти лично съобщение.

Блазя ти, пък на мен никой не ми пише кофти ЛС! Tired
сега като завалят едни гадни ЛС, не се оплаквайте! съфорумци ви правят услуга!!!  Joy Joy

# 260
  • UK
На мен пък никой не ми пише никакви лични.

Боли ме отзад на крака, мисля че вчера си разтегнах нещо точно над петата и сега ме боли. Ще мине.

Освен това споделям, че чакам да ми отговорят на едно съобщение в един сайт и се надявам да е положително... Не знам дали да се надявам и какво, ако е, но се надявам.

# 261
Аз не вярвам на тези сайтове. Пишат всичко - информацията е 50% вярна, но и 50% не. Всеки може да напише, че е брат на най добрата приятелка на лелята на Роулинг, и аз мога. Вие, на мястото на Роулинг, бихте ли дали каквато и да било поверителна информация за книгата на човек, на когото нямате пълно и безрезервно доверие и мислите ли, че човек, на когото имате такова доверие би изтичал да разпространи информацията?

Една част от нещата са казани на сайта на Роулинг. А авторът на постинга в хакерския сайт твърди, че е проникнал в  компютрите на издателството, откдето прочел края... Книгата трябва да излезе на 21-и юли в полунощ в Лондон и още няколко англоезични страни. Чудя се има ли откъде да си я поръчам тук, не ми се чака да я превеждат на български, което ще стане най-рано през октомври-ноември предполагам.

Мърморанке, ако попаднеш на текста след 21 юли, плийз не ме пропускай... Помня, че ми прати 6-а част.  

# 262
Да споделя, че имам нов бански и ми се ходи на море, ама много ми се ходи, а август е далееееч Tired
Днес имам 6 на изпита, обаче на 27 ми е поправката от онзи ден, дето ме скъсаха и днес не успях да се зарадвам.
В неделя съм кума, притеснено ми е дали ще ми направят косата както аз искам, не искам да се излагам все пак Laughing
Притеснено ми е мъжът ми каква реч ще дръпне, той е по-притеснителен от мен, да не се оплеска нещо от срам ooooh!
Изобщо съм кълбо от нерви, няма ли да ми идва вече по дяволите #Cussing out

# 263
Сложих вода да се стопли в микровелето за кафе и се заблях из темите. Фурната звънна, че е готова водата.
Извадих чашката, отворих шкафа с кафето, но нещо неестествено ми се стори, че правя. Вместо кафе, съм взела адаптираното мляко на бебето и се чудя защо пред мен има чашка, а не шишенце  ooooh!
Щях да си забъркам АМ.

# 264
В неделя съм кума, притеснено ми е дали ще ми направят косата както аз искам, не искам да се излагам все пак Laughing

Ако искаш да приличаш на Виктория Бекъм с цвете забучено отзад, за бога не ходи във варненски салон!!!

# 265
  • UK
Divana, ако ми попадне, ще ти я пратя, сигурно скоро след премиерата ще излезе и в нета. Аз ще си я взема на премиерата, 40 лева е - с отстъпка. И ще я чета на английски.

Отговора за който се чудех, е положителен. Но ми се случи нещо странно... Не е точно дежа ву, никога не съм сънувала дежа ву-то, че и да помня, че съм. А сега помня, че сънувах, че пиша на човек, когото не съм виждала отдавна, и го питам за името му, не помнех името но се сещах че е нещо като Иван, Петър, Николай - разпространено. И че той ми отговаря точно както ми отговори. Даже казвах на Стефан че съм го сънувала, и днес ми се случи. Гот. А сега - накъде?

# 266
Андж ме подсети и си направих кафе. С мента, и шпек салам.  Crazy

# 267

Ако искаш да приличаш на Виктория Бекъм с цвете забучено отзад, за бога не ходи във варненски салон!!!

ъ?

# 268
  • UK
Андж ме подсети и си направих кафе. С мента, и шпек салам.  Crazy
Кафето с мента и шпек салам е новото три в едно. Simple Smile

# 269
Хъхъхъхъхъ,
обичам 3в1  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт