Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за козметиката на Мустела и Бюбхен?
Какво мислите за изследването на токсоплазмозата и за замразяването на стволови клетки?
Как да се справя с подутите крака по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за козметиката на Мустела и Бюбхен?
Мненията за козметиката на Мустела и Бюбхен са предимно положителни. Някои майки предпочитат Мустела заради по-мазничката текстура и приятния аромат, докато други хвалят Bübchen за по-бързото попиване. Препоръчват се кремове против стрии, като Mustela е известна със своя крем за тяло за цялото тяло, който е много добър. Важно е да се отбележи, че реакцията на кожата може да варира от жена на жена, така че е препоръчително да се тестват различни продукти, за да се намери най-подходящият за конкретния тип кожа.
-
Какво мислите за изследването на токсоплазмозата и за замразяването на стволови клетки?
Мненията относно изследването на токсоплазмозата са смесени. Някои майки смятат, че това е включено в първоначалните кръвни и уринарни изследвания и не е струвало допълнително, докато други са изненадани, че не им е предложено изследване за токсоплазмоза. Що се отнася до замразяването на стволови клетки, мненията са разделени. Някои майки смятат, че процедурата е скъпа, но си заслужава инвестицията, докато други имат опасения относно финансовата страна на въпроса. От съществено значение е да се вземат предвид индивидуалните нужди и възможности преди вземането на решение за замразяване на стволови клетки.
-
Как да се справя с подутите крака по време на бременност?
За да се справите с подуването на краката по време на бременност, избягвайте да стоите или седите дълго време, почивайте повече и дръжте краката си повдигнати. Можете също така да използвате освежаващи кремове за предотвратяване на подуване. Важно е да се консултирате с лекар за допълнителни съвети и да следвате неговите препоръки за изследвания, ако подуването продължава.
-
Какво е мнението за замразяването на стволови клетки в България?
-
Как мога да направя поръчка от уебсайта на Laredu?
Добре,че бях за няколко спирки.А и никой не стана
.
така че ще помоля да ме оцветите в розаво и ако може да промените термина на 8.10 Нашия татко направо онемя до последно си мислеше че ще е момченце 
,
Щото наистина не е евтино, а ако няма гаранция както казвате и разчиташ само на късмет, ми то същото като да чакаш донор (ако не дай си боже се наложи). Имам предвид, че шансовете да ти съхранят достатъчно количество твои стволови клетки са равни на шансовете да си намериш подходящ донор някой ден (пак казвам да не дава господ). И в двата случая не знаеш ще стане ли или не? 
Гледам, че имат магазин в Истанбул, може да изкрънкам главатаря на семейството да отскочим "уж само на екскурзийка до там
"
НАправо не е истина
)
Мисля да пазарувам началото на септември, живот и здраве. А пък август да мацнем с латекс тук таме, за да се поосвежи малко квартирката..