Октомврийското мъниче с мама към морето тича!

• 12 008
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • La casa de Mickey Mouse
ПО4ИНА????????? незнаех много ми беше сладък сина му не го познавам аз завърших преди доста време

# 76
Ивон   Hug страхотна темичка.
Аз бях малко болнични и си починах добре. Цяла седмица без интернет само почивка и разходки, супер ми беше  Laughing
Да се похваля купих си тънко перде за стаята на бебчо - цялото е на мечо Пух и приятелите му, много е сладко. Ходихме и на ЖК, бебо пак си върви по-голям. Мисля да изкарам една седмица на работа и пак да си взема почивка, взе че ми хареса hahaha

# 77
  • София
Добро утро момичета! Simple Smile))

Mirama - Много благодаря за подробното описание:) И аз ще харесам нещо и може да си поръчам.Simple Smile))

galentinass - успех на изпита:)) Ще се справиш, а ние ще ти стискаме палци...стискането на палци на момичетата тук винаги дава резултат... smile3521

tanya_p - хич не се притеснявай и мойта бебка е седалищно. Имат доста време да си се връткат, както си искат. Понякога и 1-2 дена преди раждането се обръщат, а ние сме още далеч от там...така че няма какво да го мислим от сега.  Peace
Аз реших от сега нататък на пълно спокойствие да се отдам и да не мисля за проблеми - както д-р Марков каза бебка е напълно перфектна, плацентата ми се е вдигнала, на феталната морфология нямаше проблеми с пъпната връв, пък и той каза, че няма как да се задушат в коремчето, а съм сигурна, че въпреки че е седалищно ще се обърне. Пък и да не се обърне ние да ги мислим и да не ги мислим няма какво да направим, те си имат собствено мнение.  Mr. Green

BettyV - радвам се, че си си починала...наистина гледай да си вземеш още малко болнични, защото то хубаво се оказа.  Party Аз честно казано нямам представа как щях да издържам по цял ден на стол и да пътувам в най-пиковите часове.  ooooh!

Хайде, аз вече си напазарувах, изведох рошльото на разходка и отивам да хапна малко нектаринки.  Party

До по-късно!

# 78
Mirama,благодаря за разяснението за поръчката  Hugи мен това ме интересуваше

# 79
Zdraveite, az ot izvestno vreme se opitvam da se vmukna v spisuka vi, no nikoga ne se vijdam vutre Cry
Ta zna4i nie sme s termin 20.10 i sme s momi4ence Simple Smile Molia da buda zapisana Laughing
A ina4e po temata. Az mnogo bih iskala da se zati4am za malko kum moreto, no triabva da e niakude kum 11.07. Vie kak ste s otpuskite i po4ivkite?

# 80
  • София
Готово, minana вече си в списъка.   bouquet

Искам само да те помоля, ако можеш да пишеш на кирилица или, ако нямаш такава на компютъра си да изпозлваш Кредора. Благодаря!  Hug

# 81
Zdraveite, az ot izvestno vreme se opitvam da se vmukna v spisuka vi, no nikoga ne se vijdam vutre Cry
Ta zna4i nie sme s termin 20.10 i sme s momi4ence Simple Smile Molia da buda zapisana

Добре дошла мила  newsm51  Виждаш, че сме много големи бърборани и в галимацията сме те изпуснали. Сигурна съм, че Ивон сега ще те добави. Пиши от кой град си, на колко години и кое бебче ти е това. И моля пиши на кирилица -тук така е прието.
Още веднъж - добре дошла при мами тумбалани!

# 82
  • София
Здравейте бърборани  Hug  Hug
Ние жегите ги проспиваме, ама днес може и по-късно до плажа да се свалим да си изкъпе дупето половинката ми и да пльоснем Цезар във водата, та снимки да направя, тук има един готин вятър та за сега не е мор.
Светле днес пиши за тези резултати, че вече те сънувам - сигурна съм, че бебо си е добре, въпроса е да не се притесняваш ти.
Ивон абсолютно си права бебоците понякога се обръщат точно преди да се родят, та няма какво да му мислим чак толкова много, но четох някъде за начини да им помогнем да се обърнат, но сега не мога да го намеря - мисля че беше нещо със спането - лекарката ти казва на коя страна да спиш, та да не му е особенно приятно на бебето и да се обърне. Нашата девойка до момента също е седалищно и като си легна на ляво направо почва да раздава бойни шутове.
Страхотна темичка си сътворила   bouquet
galentinass  Praynig стискаме палци, ще го изкараш, то коцкарите рядко късат момичета.
klaudiq добре дошла в отбора на тъщите   bouquet
Надя 73 на мен френският ми е дива индия, ама верно нещата на снимка са уникално сладки.
silverarrow красотии си взела ти - спалните човалчета са приказка.

Мамчета аз ту имам нет ту нямам, та ако се организирате за варненска среща съм налице, ако разбера де, че два дни бях без нет.

minana добре дошла, тя Ивон бързо ще те вмъкне в списъка, то с нашите бременилски мозъчета е възможно да забравяме. Честита ти мома - Вече се увеличаваме девойките и ще настигнем юнаците   bouquet   bouquet. Аз съм в почивка от самото начало- отразява ми се прекрасно с изключение на килограмите, който се трупат от въздуха  Cry

# 83
  • София
Момичета аз не знам дали ви казах вчера, че бях на лекцията на списание 9 месеца на тема "Видове контракции". Много съм доволна, интересно беше.  Peace За другия вторник пак има лекция за развитието на бебето от 0-12м, ако някоя от вас иска да се обади и да ходим заедно.  Party

Да не забравя  и още нещо - казаха, че и другия месец ще има дни на отворените врати в болниците, така че, който е пропуснал да отиде този месец може да го направи другия. И тази новина много ме зарадва. Simple Smile))

meggyv - добре дошлаа.... Simple Smile))) Радвам се, че е прохладно при вас и да не забравиш задължително снимки на сладура Цезар във водата да ни пуснеш.  Mr. Green Препоръчвам да се цопнете и вие с бебка малко....Simple Smile))

И аз чакам новини от Светлето, мисля я цяла седмици. Дано да се похвали скоро как всички притеснения са били напразни и да се наслажда спокойно на бременността от тук нататък.  Praynig

# 84
Ще пиша на кирилица, просто по навик ползвам латиницатал Благодаря на dobra за посрещането Sunglasses Та не разбрах как сте с почивките, или засега не предвиждате такива. Аз много се чудя дали в шестия месец не е късно, въпреки че аз се чувствам доста добре Laughing даже и жегите добре ми понасят. Вие до кога смятате да ходите на работа Stop

# 85
  • София
minana - и аз вече съм почивка.  Mr. Green Не мисля, че 6 месец е късно за море, аз заминавам на 30 юни и ще съм в края на 6, началото на 7 месец и не мисля, че ще ми попречи. Лекарката каза, че е добре за бременната почвика на море и плуване, така че давай смело.  Peace Разбира се е хубаво да се посъветваш и с гинеколога си. 

# 86
На мен ми казаха, не гинеколожката други хора, че не било хубаво да плувам и да ходя в морето, та затова се чудя. Thinking
Иначе знам, че и на слънце не трябва много да се излагам, ти мислиш ли да хващаш тен.

# 87
Аз даже мисля да ходя през септември - на хладно!  Sunglasses Ще си се ципликам по цял ден в морето, защото точно тогава ще съм ГОЛЕМИЯ КИТ!  Animal Pig newsm47
Мисля да си работя до края на бременността, че хич не си представям как си стоя в къщи и правя...?!??! нищо примерно  Laughing
Ще полудея така!
meggyv, ако намериш някаква информация по въпроса за завъртането на бебетата, моля те сподели, че живо ме вълнува! На миналия преглед си лежеше напреки моята сладурана и ми казаха приятелки да спя така, че главата й да бъде надолу.., ама още не съм проверила дали има резултат...

# 88
  • София
Плуването е страшно полезно за тумбалани, повече даже от ходенето, друг е въпроса за такива като мен слоници, дето ги е срам да се съблекат, та затова не влизам в морето, Само трябва да получиш зелена светлина от доктора ти и нямаш проблеми, а морето е за предпочитане пред съмнително чистите ни басейни.

ushco абе в някъква тема в бъдещи и настоящи майки го четох, но сега не мога да я намеря,  #Cussing out - продължавам да търся, но можем по-нататък сами да пуснем такава тема.

# 89
Мерси meggyv, и аз ще потърся! Ако препоръката на моите раждали приятелки проработи ще пиша! Имам подозрения, че има някакъв резултата, защото бебка преди като хълцаше ме удряше от дясно, а сега се блъска точно в пикочния ми мехур  Sad, та си мисля, че може би кратунката й е слезла надолу!
Препоръката им беше подобна на това, което ти каза - трябва на беби да му стане неудобно за да се завърти...  Joy

За плуването подкрепям с 2 ръце (ако лекаря изрично не е казал, че не е препоръчително)
Плуването е най-полезното занимание на света, а и най-приятното!  newsm10 Пристрастна съм разбира се, защото съм бивша плувкиня  Blush

Общи условия

Активация на акаунт