Октомврийското мъниче с мама към морето тича!

• 12 011
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета аз днес съм малкко по добре
silverarrow благодаря много, 4увал4етата са страхотни
и аз си полу4их коли4ката най накрая не е то4но цвета който исках но е много сладка (това беше на промоциа и ми стана съвестно да дам оЩе 150? за цвят), но за сметка на това майка ми ме зарадва и ми каза 4е ми е взела невероятно портбебе или незнам как се казват за зимния кош
моми4ета кажете ми къде да намеря (в Бг, магазин или сайт, майка ми живее във Варна но и в софия може има кой да го вземе) такова портбебе и за лятната коли4ка и най ве4е за стол4ето за кола, имам си 4увал4е но искам от тези типи4но бебешките с къдри4ки и тем подобни глезотийки незнам дали се изразих правилно
зай4е ме4е тук ули има големи рапродажби само ми напомни (не вярвам да забравя заЩото и аз тях 4акам то4но заради тази игра4ка и за лулката) та тогава Ще ти я взема на разпродажба надявам се да и намалят цената а Ще ти я пратя когато искаш

# 46
  • София
Здравейте,момичета.
Голяма жега!Цаката е да не се излиза по жегите навън.Вчера още в 10:30ч като се качих в трамвая беше такъв мор, че ми стана лошо. #CrazyДобре,че бях за няколко спирки.А и никой не стана Rage.
Относно стволовите клетки-много ми се иска да имам някаква сигурност за бъдещето на детето,но едва ли ще го направим.Доста е скъпо.
Страхотни са последните ви покупки,момичета.Само гледам и се наслаждавам. smile3501

# 47
  • варна
Здравейте момичета  Laughing
Вчера бях на преглед и нашия бебчо вече се разкри ще си имаме момиченце  stork-girl така че ще помоля да ме оцветите в розаво и ако може да промените термина на 8.10   Нашия татко направо онемя до последно си мислеше че ще е момченце yes
И аз още се чудя за стволовите клетки ама имам още няколко месеца за размисъл.
Възхищавам се на страхотните покупки които сте направили вече аз все още нищо не съм купувала  newsm12

# 48
Здравейте тумбаци Grinning ,
виждам, че разисквате една много актуална за мен тема-съхранението на стволови клетки.
Аз да ви кажа убедих мъжо да си съхраним, но сега като ви гледам какво пишете и почвам да размислям newsm78 Щото наистина не е евтино, а ако няма гаранция както казвате и разчиташ само на късмет, ми то същото като да чакаш донор (ако не дай си боже се наложи). Имам предвид, че шансовете да ти съхранят достатъчно количество твои стволови клетки са равни на шансовете да си намериш подходящ донор някой ден (пак казвам да не дава господ). И в двата случая не знаеш ще стане ли или не?  newsm78 Thinking
 Ай стига толкова за тия клетки, ма вие ако имате някакво инфо, моля не се срамувайте да го споделите   ruporuu
А тия неща на КАЛОО са наистина сладки. Аз досега съм виждала само парфюмчетата и не знаех, че правят и други беберийки Satisfied Гледам, че имат магазин в Истанбул, може да изкрънкам главатаря на семейството да отскочим "уж само на екскурзийка до там  Wink "
Оффф абе какви са тия температури навън бе?  Nature Sunny Ill НАправо не е истина sweating
Айде момичета, сядам пак да чета (какво по хубаво в лятната жега, от това да се пържиш и изпити да имаш да взимаш? Confounded )

# 49
Навън верно не е реално!!!!!!! В Дубай беше така края на април, ама там поне навсякъде има климатици и не се усеща..а тука ЗАГИВАШ!!!!! Да живееят моловете!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Поли, успех с изпита и с хитрото планче за Истамбул ! newsm10  Mr. Green Mr. Green

Иначе и аз още нищо не съм купила, само списък с необходимите неща си направих и съответно колко кинти ще хвръкнат горе-долу. Само количката е налице, чакаме следващата седмица да я пратят и ще снимам и кача Simple Smile Мисля да пазарувам началото на септември, живот и здраве. А пък август да мацнем с латекс тук таме, за да се поосвежи малко квартирката..

Мирама мерси за инфото за стволовите клетки, винаги интуитивно съм чувствала, че нещата тук май не са баш както трябва.

Човек винаги трябва да се доверява на интуицията си! Досега няколко пъти не съм се съобразявала с вътрешния ми глас и за някой от нещата още съжалявам. Но това е друга тема  Laughing

ИВОН, страшно ме кефи темичката!   newsm20

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 14:03 от Nigella

# 50
Аз качих още няколко снимки в албумчето, може да погледнете който иска. ))))
Иначе като гледам какви пари хвърчат за отрицателно време, направо не знам. Уж за разни дребни неща за бебето, а то - ама че дребни. ))) Или аз много харча, или не знам. А уж почти нищо не съм купила.
При вас не знам как е.)))

# 51
чакайте да ви кажа един виц, че от одеве само с мими_мими му се смеем, а не е честно да не го споделя с всички Wink

Бременна жена и 3-годишното й дете се разхождат в парка. Детето пита: "Мамо, ти обичаш ли го това бебе?", а майката: "Да, разбира се!!!", а детето пак:"Ама много ли го обичаш?"; тя пак:"Даааа", а малкото:" Ами тогава защо си го изяла???"  #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 52
  • варна
viodidi вица е страхотен смях се със сълзи чак  newsm62

# 53
 hahaha  hahaha  hahaha

я да си признаем сега защо сме ги изяли тия бебета, като казваме, че ги обичаме????  Joy  Joy  Joy

# 54
viodidi голям смях падна да знаеш  с тоз виц,таман мислих да си легна малко,ти ме разсъни. Laughing Grinning

# 55
 smile3501 ама че виц хахах Joy Joy Joy

# 56
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile)

Аз пак набързо поздравявам и малко по-късно ще ви прочета хубаво и ще направя промените в главната страница. Пак цяла сутрин скитах и сега ще си вдигна краката високо и юе ги намажа с лиотон.

Прочетох вица и да ви кажа нали мъжът ми ме нарича заек, зайце и то следва, че и бебка също е заек. Има една реклама на активиа , в която една девойка се хвали как преди и е бил подут корема, но вече не е. Пък аз казвам, че моя преди не е бил подут, но вече постоянно е.  Mr. Green И мъжът ми все ме майтапи - ами как няма да ти е толкова голям корема като си толкова лакома, че цял заек си глътнала.  hahaha Joy hahaha И така с нашето зайче - големи лакомнички сме ние, за това са ни такива коремите.  Party

Радвам се, че темата ви хареса.  Hug

# 57
Hi, Dami Simple Smile
Багодаря за поздравите за розовата боя Simple Smile klaudiq, честита и на теб   bouquet
viodidi -  Laughing
стволовите клетки - ако можех да си ги позволя - да, дори в бг, но за сега имаме други пера.
пожелавам на всички мами приятен ден   bouquet

# 58
За авторката Ивон    bouquet

# 59
Здравейте девойки!!!
Ве4е и в офиса от днес  имаме нет и веднага сядам да ви пиша!Mirama страхотни неща си купила на бебо! На коя фирма са лигавни4етата и 4увал4ето абе вси4ко е много красиво!Ако ги има и тук в София ще отида да си купя нещи4ко и аз!
klaudiq 4естита джуфка!

Общи условия

Активация на акаунт