Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за козметиката на Мустела и Бюбхен?
Какво мислите за изследването на токсоплазмозата и за замразяването на стволови клетки?
Как да се справя с подутите крака по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за козметиката на Мустела и Бюбхен?
Мненията за козметиката на Мустела и Бюбхен са предимно положителни. Някои майки предпочитат Мустела заради по-мазничката текстура и приятния аромат, докато други хвалят Bübchen за по-бързото попиване. Препоръчват се кремове против стрии, като Mustela е известна със своя крем за тяло за цялото тяло, който е много добър. Важно е да се отбележи, че реакцията на кожата може да варира от жена на жена, така че е препоръчително да се тестват различни продукти, за да се намери най-подходящият за конкретния тип кожа.
-
Какво мислите за изследването на токсоплазмозата и за замразяването на стволови клетки?
Мненията относно изследването на токсоплазмозата са смесени. Някои майки смятат, че това е включено в първоначалните кръвни и уринарни изследвания и не е струвало допълнително, докато други са изненадани, че не им е предложено изследване за токсоплазмоза. Що се отнася до замразяването на стволови клетки, мненията са разделени. Някои майки смятат, че процедурата е скъпа, но си заслужава инвестицията, докато други имат опасения относно финансовата страна на въпроса. От съществено значение е да се вземат предвид индивидуалните нужди и възможности преди вземането на решение за замразяване на стволови клетки.
-
Как да се справя с подутите крака по време на бременност?
За да се справите с подуването на краката по време на бременност, избягвайте да стоите или седите дълго време, почивайте повече и дръжте краката си повдигнати. Можете също така да използвате освежаващи кремове за предотвратяване на подуване. Важно е да се консултирате с лекар за допълнителни съвети и да следвате неговите препоръки за изследвания, ако подуването продължава.
-
Какво е мнението за замразяването на стволови клетки в България?
-
Как мога да направя поръчка от уебсайта на Laredu?
Това, което знам е от личен опит без да имам претенции, че съм на ясно как е по закон, защото честно казано не съм се ровила скоро в Наредбата, а трябваше.

Маграт правилното ти е казала, че свестен лекар не би отказал болничен на бременна жена. Правилото е, че гинеколога ти дава болничен ДО 7 дена, а после, ако искаш продължение си вземаш специално направление от личния лекар, с което се разправяш по ЛКК и така на всеки 30 дена. Да ме извинява твоя "доктор", ама неговото ми звучи като намек за почерпка, само ти дето не си разбрала. Тук в София си имат тарифи за тази работа, но не си губят времето да намекват, а си ти го казват направо. Дори не те занимават с ЛКК, а сами уреждат всичко и ти връчват "резултата". Така е по-добре, щото не губиш време и нерви. Аз бих се обзаложила, че ако му беше предложила 10лв /чувала съм, че за провинцията е толкова/ щеше вече да си си в къщи с болничен в джоба. Така или инъче, щом е толкова неотзивчив не му пълни гушата с пари, които здравната каса му брои за теб, а го сменяй моментално! За целта вземаш направление №3 от личаната лекарка и отиваш при нов доктор.
е кантара показа 70 кг, с тая разлика, че аз съм почти месец след тебе по бременност мила. Така, че хич нидей рива
... Можете да ме оплюете до лудост, но от днес съм на диета, само плодове и зеленчуци за поне седмица.
Ми аз и на море мисля да ходя, ама с тези кила ще ме е срам да се съблека 
. Ч Е Т И Р И пръста? Е вие представяте ли си го? Ми как да не рита силно бебето, то милото няма място да мръдне наникъде (притиснато от всякъде
)
Егати!!!! 
, бе малко ми беше необичйно, даже странно... Абе едно такова....
, че и аз вече изперквам (от жега ли, от кила ли?) .
ей голям сладур тоз твоя ЦЕЗАРЧО...кат мокро мишле