Октомврийското мъниче с мама към морето тича!

• 12 025
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • La casa de Mickey Mouse
меги малкия маймун4о е супер сладък нацелувай го и го нагушкай от мен
като го изкарате от водата не ви ли е сърдит маликия и не се овъргаля целия в пясъка, заЩото моя така прави
давай оЩе снимки

# 226
хихихихи, много е готин Цезар!!!! Миличкия колкото е мъничък как цопа на дълбокото ... сигурно много го е шубе.
За историите с бременелски мозъци, да ви разкажа моя нов бисер.
Майка ми ще пътува Русе-Хисаря и такъв автобус има, при това директен. Аз обаче взех да я придумвам да мине през София на гости и оттук да продължи за Хисаря. Жената съвестно провери в нета, по телефона и резултата беше, че от София представете си автобус спиращ там нямааааааа. Аз обаче нали съм инатче, казах и, че лично ще се намеся и ще "оправя" нещата. Та имам аз запазен номера на автогарата в GSMа си и се обадих ... "Имате ли за Хисаря", "Да, имаме". Ръгам мъжо в ребрата, в най-голямата жега в неделя и отиваме ние на софийската автогара. Питам на информация откъде да си купя билета и оная ми вика "Ами то до там няма. Отивате до Пловдив и после на друг автобус до Хисаря". Бре изпокарах се с нея.... и настоявам, че току що съм питала по телефона.....и трябва да има директен до там! Жената ме отряза .... и аз си проверявам GSMа, да докажа, че съм звъняла .... и к`во да видя...... обадила съм се на русенската автогара, а не на софийската  Joy  Joy  Joy Мъж ми се търкаля от смях и, макар че обеща да не ми го натяква .... току  hahaha почва да се киска гадно!

# 227

А за дрехите за бременни, аз лично ви съветвам вместо да ходите по такива магазини да си пазарувате от нормалните.
И аз имам една рокля от индийски магазин и съм много доволна, защото е чист памук.
А иначе как процедирам - влизам в някой магазин (с рокли, т.к. за лятото ги предпочитам) и просто си взимам следващият размер. )))) Примерно вместо М, взимам L и ми стават идеално.
)

А, то аз не съм от най-слабичките, но ми стават още. Не си мисли, че съм с манекенски размери, бая далеч съм от там.)))

# 228
ПРИЗИВ

На 29.06.2007г.,от 10часа,ще се проведе протестно шествие,което ще започне от НДК,и ще завърши пред Софииска община.То ще бъде по повод летните отпуски на ДГ,неспазване на работното време,и най-вече недостига на места в тях.
    Протестното шествие е организирано,от недоволни родители,и подкрепено от неправителственни организации.
    Призоваваме всички потърпевши,или солидарни да се включат!
    Нека се преборим за по-доброто бъдеще,и възможности за нашите деца!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=201547.new#new

# 229
Добър вечер дами  Hug
Ние почваме да правим ремонт тези дни и не ме питаите как се чувствам, у нас е толкова разхвърляно и топло в стаите ни са 30гр., а климатик нямаме аз още се опъвам да купим. Да си кажа честно не зная кога ще приключим но се надявам до средата на юли спалнята вече да е готова и да си спинкаме там на чистичко и новичко.
Да се пазите и по една огромна целувка на тумбачетата   love001

# 230
Добро утро! Е не може да се спи в тая жега........направо панелите са се напекли и няма въздух!
Irenn и в къщи сме в ремонт и е весело!
meggyv ми то било доказано че мъжете бременеят заедно с нас  newsm62 и на тях чавка им изпива мозъка! А Цезар е велик!!!Да го изядеш - голям циркаджия!
И не се оправдавай за снимките че нямало да има място - направи ги панорамни за да хващат и отстрани Joy  нали разбираш от майтам??? silverarrow
лютичко обичам ама ми излизат киселини а пък и не трябвало заради бебовците да ядеме пикантни храни!
polly1234 де ги тури тия кила бре моме??? я си свали зимния кожух и ушанката и апреските и пах се премери!
Мечтание много добре те е посъветвала dobra  newsm10 Нещастници всякакви.......ама към бременна жена направо е престъпление  #Sniper #Sniper #Sniper
Айде целувки и прегръдки и се пазете в тая жега!!! Hug

# 231
 Party Добро утро и от мен ! Моя мъж най-после писа емайл, че се качил на корабчето -сега ще ми е по спокойно, че дося го мислих в АНГЛИЯ как гаси пожари/някакъв курс кара там/ Вече е на Бахамските острови о обикалят с туристите  Whistling има надежда да се върне не НОЕМВРИ, а Септември..ма това е почти 2 месеца по рано-като разбере със сигурност-ще докладвам..найстина вашите пожелания и стискане на палци ПОМАГА Blush  Naughty
 Днес ще идва майка ми на гости е утре ще си ходи, но все е нещо-мисля да отида до моренцето да топна копито, че срамота във Варна живея още не съм Blush ама в тез жеги как да изляза сама-мъжо заръча да съм послушна и да се паза-това и правя  Peace абе момичета какво стана с нашата Варненска среща???? newsm78

# 232
Дами, днес ще ходя на лекцията в МОЛа на Стамболийски от 10ч. Вече имам една съмишленичка от форума, ако и някоя от вас реши да се присъедини ще си направим веселбата. Като стимул само ще ви напомня, че днес, в най-горещия ден, в МОЛа ще е хладничко  и приятно.
Първоначално мислехме да ходим на лекцията на "9 месеца" зад хотел Плиска, но това за мен е на свърши свят  ooooh! и трябва да прекося половин София в задръстванията.
ХАЙДЕ ЧАКАМ ВИ!!!!!!!!!!!   bouquet

# 233
dobra , благодарение на теб, най-сетне разнищих историята с болнични и майчинство....   bouquet

Мечтание, кой е тоя лекар - Станев ли? Я да му... #Cussing out Идвай при моята лекарка - Павлова в Хигия. При нас ситуацията е обратна - тя ми предложи болничен за юли и август, при положение, че дори не съм й намекнала (а и - Слава Богу не съм с някакви фрапиращи оплаквания), а аз мислех да си работя до 45-те дни. Наскоро чух пак кофти неща за Станев - бил по рушветите, не правел необходимите изследвания... А аз вече 3 пъти съм правила изследвания. Просто си вземи картона и бягай!

Няма да ви казвам колко килограма съм, за да не ми се скарате, че съм много кльощава  Joy  Ама аз си влизам в по-ефирните роклички от преди и досега единствените дрехи, които съм си купила са едно дънково сукманче и един бял панталон (който още ми е широкичък  Embarassed ).

Никой обаче да не се оплаква - galentinass хубаво ви го казва - ако много ви дотежи, влезте в "Искам бебе" и вижте колко много жени искат да са на наше място... Ние сме благословени, нямаме право да се оплакваме!

# 234
dobra , а къде може да се види графика за лекциите в МОЛ-а? Кой е организатор и може ли да се ходи така свободно или трябва да се запишеш? Аз ходих на лекциите на "9 месеца" до сега(тези които се провеждат на Кракра 2А), но от другия месец ще са само зад Плиска и няма как да ходя. Мисля юли да си взема болничен и ще имам доста време да посещавам лекциите  Grinning.
Охххх и ние правим ремонт на новото жилище и сме до никъде, само мърсотия и разхвърляно навсякъде Rolling Eyes как ще изчистя после незнам  clean.
В тези жеги вече няма и спане, само се будя. А сутринта и така ми се схванаха и двата крака, че мъжа ми се събуди от вика ми. Незнам дали от жегите или от нещо друго, но такова схващане никога не съм имала.
За кремчето аз си взех първо някакво френско, от което имам още малко и после започвам да мажа тумбака с Мустела.
Пожелавам ви усмихнат ден и дано сте някъде на климатик  Nature Snowman

# 235
Добро утро тумбалани
Ние с тумбачко какво да ви кажа, се повече растем на корем се едно е гъба моя корем, но сега му е момента. И бели ако знаете колко правим ей сега счупих термометъра да го прибера и го изпуснах  ooooh! направо съм станала толкова непохватна.
Мамите който са на морето да си изкупят крачетата и заради нас с мишката, че ние тази година ще го пропуснем. Айде пазете се аз си чакам майстора да ми почва спалнята и после на работа ще се ходи затова до довечера.
И ествествено по една целувка за всички тумбачета   love001

# 236

Аз си мажа коремчето с бебешко олио Джонсън / около 4-5 лв./ Това ми е втора бременност и съм много дебелушка, нооо нямам нито една стрия. Може и със зехтин, но лятото не е за предпочитане. Бебешкото олио е супер, хем мирише хубаво, хем е безвредно /без многхо химия- нали е за бебета/, хем е на достъпни цени. Важното е кожата да се омазнява като се опъва. Стрии се получават, когато кожата е суха , та този продукт е напълно подходящ. Не си давайте парите за скъпотии.На мен ми го каза мед. лице.

# 237
Мечтание, след като ти е по здравната каса тоя бий му шута  #Cussing out Лошото е, че за да го смениш трябва да минеш през личната лекарка и тя да ти издаде нова бележка за новия гинеколог.., ама по-добре така, отколкото тоя да го търпиш! Не го е срам! Confused

Ние вече като хълцаме цялото ми коремче подскача  Laughing
Иначе не мога да се оплача - много е нежна моята душичка - ритка съвсем леко! Като пеперудка е!  Heart Eyes

# 238
Ивон, получава ОТЛИЧЕН!! Темата е трепач!!!   bouquet

Здравейте и от мен!

Мерси за хубавите теми! Искам и аз да се включа. Нямам си линийка, но моя бебо са ми казали , че ще се роди на 22 Октомври.

Много хубави дни желая на всички тумбалани октоврийки  Laughing.

И ще следя какво става около вас.

Лени

# 239

Имам въпросче вие мили мами с какво си мажете коремчетата?
Аз си взех Мустела ... понеже горещо ми го препоръчаха този
продукт ... но все пак бих искала да знам ако имате някакви
други препоръки Simple Smile

Аз си взех Авент, честно казано мажа се веднъж на два дни, но засега не съм забелязала стрии по корема. Ще видим по-нататък как ще е.

Аз се мажа с Мамма Донна на Chicco. Взех си олио против стрии. За сега съм доволна. Цените са им малко високи.....   Sad

Общи условия

Активация на акаунт