Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 725
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Aх колко примамливо кафенце Grinning
Дита,хубаво си се сетила,а идеята за заглавие е чудесна,ей сега я включвам в списъка на чакащите Peace
Дай насам малко облаци и дъжд бе момиче,кво си ги криеш само за теб hahaha Joy Лелеее тук е ужас ви казвам,а уж не сме в най топлия район Thinking

Отново си замълчавам за килограми,целулит и стрии (от тях нямам засега де),щото това ,ми е най болната тема от 2 години насам.Но ми предстои ожесточена борба и прословутия си инат мисля най сетне да успея Tired За сега обаче на първо място поставям здравето и живота на децата ми Peace

Аз откакто преди 2 седмици усетих един як шут,не се е повтаряло.Усещам само леки помръдвания - кротуваме си Mr. Green,засега де Wink

На мен работата не ми пречи,даже много ми е приятно и се разтоварвам сред децата,които са супер добрички.Остава ми и другата седмица и сигурно ще почивам вече,не е ясно де.

Лек и спорен ден ви желая,аз сядам да уча ooooh!

# 61
Дес, дъжда при нас от около час е само прохладен спомен... Tired вече си е жега...

# 62
  • На тиха улица
ДЕС,

Присъствието на девойката от снимката оправдава всички килограми на света   bouquet

# 63
ДЕС,
Присъствието на девойката от снимката оправдава всички килограми на света   bouquet
Hug  bouquet

# 64
Azade,
с бяла завист ти завиждам че си толкова енергична,аз преди не се спирах на едно място,но откакто съм бременна съм пълен дроб и нямам сили за нищо.Само ми дай да си полегна и съм най-доволната.

# 65
Оф, аз като 30-то ноемврийка само си ви гледам и завиждам... Днес тепърва влизам в 17 седмица  Crazy Добре поне че малкото почна да рита.
Моят младеж нещо почна да се буди в 6 сутрин от жегата - ние сме първи петли в къщата, ходим да будим после майка да прави кафето, че без кафе трудно се проглежда.  
Дес, ти май си си замислила цялостна програма за след второто раждане  Laughing Давай идеи насам, че аз имам едни 10 кила излишъци от първия път, сега не знам какво ще бъде, но за първи път видях по себе си целулит и не ми харесва!

Аз за кремовете имам някакъв спомен, че не трябва да съдържат кофеин... Ама тия дето съдържат кофеин за целулит ли бяха или за стягане - ясен спомен нямам. Имам постоянно течение в главата и забравям.

# 66
Аз за кремовете имам някакъв спомен, че не трябва да съдържат кофеин... Ама тия дето съдържат кофеин за целулит ли бяха или за стягане - ясен спомен нямам. Имам постоянно течение в главата и забравям.
Тук из форумите го четох това за кофеина - пишеше, че може да предизвика контракции, защото макар да не го пием на кафе, чрез кожата стига до бебето. Почти всички антицелулитни и стягащи кремове/гелове го имат. Много ефективен срещу целулит е масажът с кафе, но за бременни е противопоказен. Не знам колко е вярно, защото само тук съм чела за това, а не в някаква научна статия, но не ми се рискува Wink
Да ви се похваля при нас сигурно е 20 градуса в момента след вчерашните близо 40. Пристигна студения фронт Grinning Снощи имаше буря с всички екстри - градушка, гръмотевици, светкавици, ураганен вятър. И всичко това сега пътува за София - така че чакайте захлаждане Grinning

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 11:13 от Kanela

# 67
  • София
Здравейте и от мен, момичета! Чудесна нова тема!

Ох, с тоя целулит е някакъв ужас при мен! И без това бедрата са ми проблемна зона, сега направо е ужас. Ама ще му мисля след раждането, масажи, кремове, това му е майката!

Kanela, извинявай ако съм тъпа, ама не разбрах къде точно е това "тук", дето стволовите клетки струват 2600 лв? newsm78 Аз сериозно съм се замислила над въпросът със замразяването, но ще изчакам първо да се уверя, че с бебето всичко е наред преди да направя сериозни проучвания.

Иначе за парите за раждането. Мисля, че е добре по-нататък да обсъдим покупките, необходими за бебето. Имайте предвид,че от опит знам, че в списъците, които се разменят из нета, има много излишни неща. Вероятно и други мами, които вече имат деца, ще ви кажат подобни неща, така че едно обсъждане предварително и обмяна на опит няма да е излишна! Peace

# 68
Имайте предвид,че от опит знам, че в списъците, които се разменят из нета, има много излишни неща.
Супер много даже,чак ми става смешно на моменти Grinning

# 69
мамчета привет от мен.напоследък нямах време да ви пиша и много ми липсваше това.
в сряда бях на лекар и добре се развива малкото ми мъжле.но доктора ме сложи на диета защото съм качила 3 килограма за 1 месец и каза че не е нормално и хубаво,защото до сега съм вървяла по 1 и оп изведнъж толкова много.и сега ще трябва да погладувам и да се лиша от сладоледи и газирано,от дупезалепващи храни.но трябва.  Rolling Eyes
искам и вечер да се разхождам ама татко драго е много изморен и си стоя вкъщи.  smile3516
но поне си е в къщи.не знам тези мами дето си седят сами как издържат.аз няма да се справя.
ние си купихме кола тази седмица.и съм много щастлива.повече няма да ме бутат по рейсовете.днес рейса спря рязко и и аз се набих в едно желязо.заболя ме.ще ида в понеделник при доктора да види как е бебчо.дано му няма нищо че иначе ще откъсна главата на транспортния министър.  smile3521  smile3508
нашия татко е роден на 26 октомври а термина ми е за 27.чудя се дали да не се напъна и да го родя на 26.  newsm78 ама то не става много много по поръчка.
да ви питам за басейните и къпането в морето.......може ли?ще ходим на море и не знам дали е препоръчително да се чипкам.
и нещо друго исках да ви питам.преди получавах имейли за новите писания в нашите темички,но напоследък спряха.от къде да ги активирам?

# 70
Ох не знам...целулити целулити - много се плаша.За сега още не ми личи,но като си сисна с ръка кожата и не ми харесва как е тръгнало.Имайки в предвид,че от 3г се храня здравословно,не ям сладко,не пия газирано и какво ли ощ не - но ето! Дано да е на хормонална и да изчезне по-лесно,защото ще откача.

Азаде
и аз ти завиждам Simple Smile преди седях в/у велоаргометъра по час и 15мин при пулс най-много 140,но сега не мога да мръдна  ooooh! и аз съм като дроб  Laughing  все ми се лежи и ме мързи!

Нооо това за на Дес снимката ми хареса! Определено ще намираме утеха в нея   Hug

# 71
Здравейте,

мина амниото-не е от най-приятните изживявания, които съм имала, но не е болезнено.
Според Марков мина успешно, тоест не е засегнал плацента или нещо друго и сег аостава чакането-след минимум 3 седмци ще знаем.

Иначе...да ви кажа вчера посетих и Николов(свети лазар) и мазнейкова.
От първия съм адски разочароване-това са хоа превърнали професията си в машина за пари. Прегледът беше заедно с обясненията около 3-4 мин и струваше 80лв. Дори не ми разпечата нещо-каза, че е сугласен, че е по добре да се направи амнио, питах го за бъбрека и докато той гледаше главичката на бебето-каза а да да виждам две легенчета.ИДИОТ.
Мазнейкова беше пък толкова арогантна-тоест поне ме успокои, но усетих, че май е някаква борба с Марков. Такива лекари трябвало да се дават на етична комисия и т.н., защото тя не виждала основания за Амнио...не пусна доплер въпреки, че я помолих, каза, че не вижда аномалии...но отново прегледа беше..5 мин..
и така незнам...явно, че ще чакам. Марков каза, че ако са наред резултатите..ще се гледаме пак и може тогава да се види бъбречето, защото сега са още много малки...

айде стига съм ви пълнила главата..

и аз си въртя когато имам време велото у нас...е тези дни абсурд..вече усещам вторичнат аболка в корема..

# 72
сори за грешките-по принцип не правя така Heart Eyes

# 73
Ох, момичета, аз сега съм в предстартова треска, от 16 съм на 3Д. Надявам се да му се види всичко на бебето и всичко да му е наред! Стискайте палци!
Какво стана с mimi 22,  дали е минало амниото и дали всичко е наред?....Дано да се появи с хубави новини!
Ще ви пиша след прегледа, чао и се пазете от тия жеги!  Hug

А, Мими, писали сме едновременно! Добре, че е минало амниото, сега се пази и си почивай. Мисля, че имаш повод за успокоение, ще стистаме палци за резултатите!

# 74
Клер, такава е цената в Унгария. А що се отнася до здравето на бебо, може да се поръча вземане на стволови клетки, но ако след раждането се установи, не дай Боже Praynig, че има проблем, винаги може и да се откаже взимането на клетките и тогава се плащат само транспортните разходи - това специално, няма начин и в България да не е така.
И аз още не съм проучвала детайлно въпроса, защото не съм фен на това да се опитвам да застраховам бебо от всичко, то няма и начин. Може да му осигуря стволови клетки, но пък от друго да не мога да го предпазя, затова предпочитам да се осланям на съдбата. Свекърва ми обаче не подлага на съмнение, че замразяването на клетки е нужно, така че няма да ни се размине - сигурно ще докара екипа в болницата дори и да не искаме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт