Вече правиме покупки за наште септемврийски бубки

• 18 506
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
Karen -миличка кой ти каза това нещо "Казват, че организмът повтаря спонтанните аборти по едно и също време на бременността "
Това з амен с апълни дрън,дрън чиплясовци Naughty Naughty

Ти пиеш ли някакви хапчета за задържане и за контракции ?????
Ако пиеш няма страшно....Аз пия най силното за контракции ГИНИПРАЛ...в него пише че е за предпазване от  преждевременно раждане и аборти...
Аз миналата година защитавах дипломна работа и напрежението ми беше ОГРОООМНООО #Crazy #CrazyИ честно да ти кажа ако бях бременна щях да пукясам сигурно.Но като си има впредвид че си видимо с тумбак  мисля че НЯМА ДА ТЕ ПРИТЕСНЯВАТ С ВЪПРОСИТЕ СИ ЧАК ТОЛКОВА...
Успокой се и си повтаряй че всичко ще е наред.Утре ще видиш как ще се похвалиш каква си отличничка   bouquet  bouquet

# 196
  • Sofia
Благодаря ви за успокоителните думи!
Дано нанистина не ме мъчат и да мина бързо покрай бременността.  Wink
ani-bani , пия само Магнерич от 5 -я мес. и контракциите ми доста намаляха.
След 30 г.с. шансовете за бебетата са много по-добри. Дотогава ще съм на тръни.
Стискайте ми палци за петък сутринта!  Grinning

# 197
ще стискаме мила ,не се притеснявай.И аз съм на твойто дередже с контракциите и притесненията.Нали и аз имам неуспешна бременност... Cry CryТака че съм с теб

# 198
Карен с теб сме. Всички много, много ще ти стискаме палци за изпита, а за другото хич не си го помисляй даже. Всичко ще е наред! Чакаме хубави новини петък следобяд.
 ти все пак вземи изпий освен това което пиеш още нещо за контракции, дори и да нямаш, пък било то и 2 нош-па ( нямя да ти навредят).

Ани аз имах предвид същото, че тези гащи могат да се носят чак след 2 седмици, и затова няма нужда от тях в болницата.

Ади сан
и мойто кръвно е така. Аз по принцип съм с ниско 90/60, но откакто съм бременна кръвното ми се нормализира ( според хората) 120/80, а според мен е високо за мен, но лекарите не обръщат внимание.

Инче честито за зъбчето, а какво донесе феята? Simple Smile

# 199
Karen   стискам палци за изпита! Само спокойно и с коремчето напред, ще се справиш и ще ни се похвалиш!

lexy не се притеснявай за сестра си. Каквото има да става ще стане, не го мисли. Аз имам неуспешен брак, мъжът ми също. Като погледна назад към провала в отношенията с предишния много хора ще кажат "тая пък какво иска", ама то всеки знае него си. Не казвам, чи бившият ми е лош, напротив за него си или пък за подходящата за него жена ще е много добър, но за сега предпочитам да стои по-далеч от мен и детето ми. Може би така стоят и отношенията при приятелят на сестра ти. Когато се разделят хората взаимно много се нараняват и за съжаление това оказва влияние. Хубаво е, че с времето нещата улягат и си идват на мястото. Аз лично бих и пожелала щастие и разум, да обмисли добре нещата. Все пак тя ще живее с този човек, а не ти. Това е нейна отговорност. Децата на мъжът ми не ме приемат все още, макар че от много време сме заедно (ние двамата, те живеят с майка си). Въобще в страхотен латиносериал съм, ама аз съм си го избрала така и се чуствам щастлива именно с този човек. Пък за разликата във възрастта даже няма да коментирам...

Inna честито за зъбчето! Много здрави и белички да Ви донесе Феята.

# 200
  • Бургас
Благодаря на всички за успокоителните думи!
Приятна вечер и до утре

# 201
Здравейте пак момичета,
Ето и резултата от ЖК-то: добре сме, вече тежим 1,400кг - било в норма за седмицата в която съм  newsm68. Все още не се е обърнала нашата бебка, крачетата са и долу и беше с гръб наляво.
Накараха ми се, че спя по гръб - не трябвало щото не стигал достатъчно кислород до бебето. Пък аз като заспя ( обикновено докато гледам ТВ ) и съм като труп - по цяла нощ не мърдам. Как ще го глася това спане настрани незнам newsm78
За изследванията нищо не каза, само ми поръча да си хапвам повече месо, яйца и да пия повече течности. Спря ми магнезия за известно време  newsm44, но желязо ще продължавам да пия Sad , че с този хемоглобин 103... Sick
Препоръча ми да не ходя с чехли с равни подметки. Сега като сме били с изместен център на тежестта, трябвало подметките да са повдигнати отзад, за да не ни болят краката.
Katrin7, и на мен все ми казват че кръвното ми било чудесно, в нормални граници и нищо повече, но пък ги притеснява високия пулс. Не знам вече и аз  Thinking
Karen, стискам палци за изпита. Важното е да тръгнеш с положителна нагласа, че всичко ще е наред. И ще видиш че наистина ще са наред нещата.
Инче, честито и от мен за зъбчето   bouquet Дано новите да са здрави и бели newsm10

Аз пак да питам - има ли желаещи за училището утре? За Моренката разбрах, че е под въпрос. А някой друг да се отзове ?

Хайде да ходя да хапна малко руло "Стефани" с доматки и по-късно пак ще погледна ( ако моя кънтър страйкъджия ме пусне на компютъра де  Wink)

# 202
Ето ме и мен Hug
Инче,честито за зъбчето   bouquet
Карен, стискам палци за изпита и мисли позитивно! Няма да се повтори лошото, не си го и помисляй.Искаме те тук,няма само ние да грухтим ,я Laughing

Моренка,благодаря за рецептата за пица.Стана страхотна! Hug

Ние сме добре,растем и ритаме нон -стоп,ту вляво,ту вдясно.В сряда съм на изследвания и дано се е покачил хемоглобина Praynig,че този Малтофер го ненавиждам Sick
Момичета,къде изчезнаха другите бъдещи близнашки мами? Я бързо на отчет Naughty

# 203
E, днес наистина съм караконджул. Скоро не бях ставала преди 6.00ч #Crazy
Karen, успех и от мен мила-недей да си мислиш глупости. Нагласата е много важна. Въобще не си и помисляй, че може да се случи нещо лошо Naughty Само ще се тревожиш и ще притесняваш бебко. Аз това не го вярвам, че организма повтарял абортите в същите седмици. Не съм чувала някой да е имал подобно преживяване по абсолютно едно и също време. Thinking Хайде зареди се с положителна енергия и ще чакаме скоро да се похвалиш  bouquet
Инче, честито ви първо паднало зъбче. Голям мъж си имаш вече, явно Flutter
Моренка, какво казва синчето за изпитите, доволен ли е как са минали. Дано да се е справил добре. Аз още си спомням от моето кандидатстване какви емоции бяха bowuu
Абе, Ади това със спането май не е много сигурно. Аз последния път също леко притеснена питах моята докторка може ли да спя по гръб, че така ми е най-удобно, а съм чела че не е много добре. Тя каза, че щом на мен ми е комфортно нямало проблем. И че спането по гръб причинявало дискомфорт по скоро на мамата, а не на бебчето. Притискала се някаква артерия и можело да и стане лошо. Може би оттам и по-малкото кислород за бебо. Но док каза, ако аз не се чувствам зле и да ми тежи прекалено корема или да ми прилошава спокойно мога да си спя и така. И аз оттогава не го мисля толкова. Чувсквам се добре така Rolling Eyes
Добре завърнала се на Кали Hug Оф така ми се ходи  и на мен ooooh! на моренце, ама май няма да е тази година  Sad
Новата мама- поздрав и от мен, макар и с известно закъснение  bouquet

# 204
айде и аз като Тиарчето да се избухам рано рано сабахлямта във форума ooooh! ooooh!
Моя мъж ме събуди и така се раздразних яко Crossing Arms ooooh!Тъй хубаво си спинках като патенце-влезе да ми давал целувки ,пляс,мляс,цун гун и патенцето се озъби вече Sick Sick Shocked Shocked
И ся му викам -аз ко ше прая от толкоз рано сабахлям а  newsm78-цял ден муци-кукуто тука в таз жега и в тая къща ooooh!

Тиарче- за спането по гръб знам че притиска някаква главна вена на матката  и самата мама нямало достатъчно оросяване на крайниците и изпомпването на кръвта ставало малкопо трудно-което е било пък предпоставка за сърцебиене,защотот се затруднява сърцето.Абе кво да ви говоря-то ако има как да спим на ченгел вече ooooh!
И аз таз нощ се усетих че спя н адясната страна-и айде кръгом обратно на лявата #Crazy.Инъче и аз спя по гръб-даже си шия гоблена по гръб Sick-ами какво да направя-то инъче само на една страна не става да се стой и спи бе newsm78 newsm78Непознавам досега някой така  да кибичи постоянно newsm78 newsm78
Е гати аз ве4е огладнях hahaha тъуй пък мойто от излюпването и вече съм гладна направо на нищо не прилича Mr. Green

Момичета -аз утре съм на ехограф Peace ще давам отчет след 8 часа вечерта,щото съм  към  19.30 часа Peace..Д авидим бебока-бебоната дали е седалищно както аз си мисля Thinking Thinking
Да ви кажа ся като си гледам краката лекичко са миподутички,ама и пръстите на ръцете-тва е 100% от жегата Thinking PeaceЕ гати и гадното значи...дано не с еподувам още докрая Sick Sickчи хептен ще замязам на плпндер Joy Joy
Аз пак се улях с писането-само да вмена на МОРЕНКАТА-Тенкюююю за рецептата там си харесах и едни картофикиии....и много доволно останах ...аз много обичам да експериментирам ...и ще ти пробвам пиленцето Peace Peace и картофките Peace Peaceче и апетитни снимки си сложила  chef как да не си оближе човек чак пръстите на краката hahaha hahaha

# 205
  • гр.Варна
Добро утро мили майчета!  bouquet
Нямам време да чета и пиша много , но не мога да не ви поздравя!
Надявам се, че всички сте добре в тези жеги.
Целувки и много прегръдки от мен! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 206
Момичета-аз вече съм в отбора на надутите плондерчета Sick Sick Peace
Ръцете ми все едно не са мойте-пръстенцата ми са надути и едни такива странни ги усещам #Crazy #Crazy..краката същата работа.Вярно че  не са много надути ..но са си НАДУТИЧКИ ooooh! ooooh! ooooh!дали ще помогне студената вода да ми спадне отокът newsm78 newsm78

Гледам Саморасличето тука...ей загубихте са вие,барабар с Дудаланка че и Людмилчето и тя се позагуби нещо...да давате отчет ей Peace

Аз да взема да звънна на Дудаланката да слага в пералнята пране и д апростира денонощно че не е добре работата с туй слънце детое пекнало #Crazy #Crazy

# 207
Добро утро Hug - насъбрах сили да попиша и аз малко...Ще ме умори това време да знаете - от тия жеги почна да ми се гади и да ми се повръща Sick, но понеже съм магаре и не мога да повръщам още от дете ме избива на другата крайност "Дежурен до тоалетната на рядкото щастие" #2gunfire С триста зора съм заспала снощи след дълго, омаломощително въртене ooooh!
Ани, писах ти за магазина в Чайка къде , във въпросната тема за детските магазини- само, че там цените са по така щото се предлагат марки...Аз си харесах някои работи и ще си ги взема Hug
Кокошчица, айде пак да се повторя, че лекциите на училището не ги изпускам, така че четвъртък ще съм там Peace Темата ще бъде "Уроци по кърмене"    bouquet
Морена, твоите рецепти са ми на почит и уважение, обаче с тях под 100 кила не мога да се удържа посмъртно Whistling  bouquet
Басилиск, къде си ти??Без твоя колорит ще увяхнем в тая жега??
Относно посещението ми в София петък и събота свършихме хубава работа Hug - поръчахме си количката и сега ще я чакаме да дойде от Германия newsm44

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 09:04 от samorasliche

# 208
Привет и от мен,
Карен недей да се тревожиш за тези неща,това което е било,било,не се напрягай и това да мислиш освен изпита.Пий си магнерича и но-шпато и бягай на защита-ние стискаме палци,само че се настрой позитивно и мисли как да се представиш на ниво,другото бъди сигурна,че ще бъде наред.Иначе нищо няма да излезе на изпита Naughty
Стискаме ти палци и да се похвалиш после с най-лесно взетия изпит.
Лекси не се тревожи всеки си има пътечка в този живот,може и да сте прекалено настроени срещу него и да ви правят впечатление само кофтите изказвания,а другите-позитивните и отношението му към сестра ти- не.Дайте има шанс,още повече тя има нужда от вашата подкрепа сега.
Инка честито паднало зъбче-метнахте ли го на враната на някой покрив.Аз така правех като малка-мятах върху покрива и виках"на ти врано бяло зъбче,върни ми желязно" -защо ли пък желязно-може би за здравина:35:
А колежката ми каза,че тази вашата фея -оставяла парички под възглавницата за всяко изгубено зъбче Laughing
Е аз ви напускам:)аааа и Моренка-страхотни рецепти,тъкмо се чудех какво да измисля за вечеря-само ще сложа и малко чушчица-мерси за идеите:)

# 209
  • София
Здравейте момичета !   bouquet
Желая на всички лек ден !
Karen, трябва да се заредиш с положителни мисли за бебо и за изпита. За изпита всички ще ти стискаме палци, а за бебо трябва да вярваш, че всичко е наред и така ще бъде до септември. Още повече, че сте му избрали едно прекрасно българско име  Hug

Добре дошли на новите момичета с малко закъснение, но с искреното пожелание на есен на гушкат здрави бебета !

Общи условия

Активация на акаунт