Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да посетя педиатър преди или след раждането на детето?
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да посетя педиатър преди или след раждането на детето?
Когато решавате дали да посетите педиатър преди или след раждането на вашето дете, има различни мнения. Някои родители избират да се срещнат с педиатъра преди раждането, за да изградят връзка и да се запознаят с него, докато други предпочитат да изчакат след раждането. В крайна сметка е важно да изберете педиатър, на когото имате доверие и който отговаря на вашите нужди и тези на вашето бебе.
-
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се усетят като втвърдяване или стягане на корема, често с дискомфорт или болка. За да разпознаете контракциите, опитайте леко да стиснете корема си; ако усещате болка или дискомфорт и след това се отпусне, това може да е знак за контракция. Важно е да се консултирате с лекар при всякакви необичайни симптоми.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какво представлява серумното желязо и защо е важно да се изследва?
-
Какво представлява болничният отпуск по време на бременност?
! На мен малко ми е тъжно, че много бързо порастват децата, но пък Стоил е горд до немайкъде
Колежката на bravy май е чела за костенурчето Франклин
Сега момичетата, дето чакат първото си детенце, да извадят тефтера и да пишат - това е една чудесна поредица за деца с хубави илюстрации и историйки
Та, от въпросната книжка знаем за Феята на зъбките, дето оставя под възглавницата парички или подарък и взема падналото зъбче, дето ние като малки го мятахме на някой покрив, ама нищо не получавахме за това
), а на негово място Стоил откри сутринта Foot Ninja - голяма радост настана
Със сигурност всичко ще мине леко и няма да ти се случи нищо лошо! Пък ти имаш време до тогава да визуализираш добрия изход от ситуацията - нагласата и подсъзнанието са голяма сила 

" Нещо такова беше и си излязох. Имаше някакви бременни които в екстаз си избираха нагреватели за шишета и други супер шантави неща, а продавачките ги забиваха яко, все едно искат вкъщи да си ги водят. Бе не знам. Аз верно доста неща имам от баткото, ама просто много се изкефих че освен шкембака и циците ми нищо друго не ми е нужно.
... такава носталгия ме стисна, да не ти разправям
ще стискаме палци за успешна защита (не се и съмнявам в това) и ще има да се хвалиш в петък.
Ще пазарувам по-натам и то няма да е много.

, ама то наистина в къщи не се издържа..... 

... ама ми е готинко много даже