Вече правиме покупки за наште септемврийски бубки

• 18 502
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Кърджали, България
Здравейте, сладурки и благодаря на всички ви за пожеланията   bouquet ! На мен малко ми е тъжно, че много бързо порастват децата, но пък Стоил е горд до немайкъде  Heart Eyes Колежката на bravy май е чела за костенурчето Франклин  Wink Сега момичетата, дето чакат първото си детенце, да извадят тефтера и да пишат - това е една чудесна поредица за деца с хубави илюстрации и историйки  Peace Та, от въпросната книжка знаем за Феята на зъбките, дето оставя под възглавницата парички или подарък и взема падналото зъбче, дето ние като малки го мятахме на някой покрив, ама нищо не получавахме за това  Confused Затова зъбчето беше старателно прибрано от мама в кутията със спомени (много съм сантиментална, какво да правя  Blush ), а на негово място Стоил откри сутринта Foot Ninja - голяма радост настана  Crazy

Karen, ние тука стотина мами плюс още поне толкова дребосъци в нас ще ти пратим цялата си положителна енергия в петък сутринта  Hug Със сигурност всичко ще мине леко и няма да ти се случи нищо лошо! Пък ти имаш време до тогава да визуализираш добрия изход от ситуацията - нагласата и подсъзнанието са голяма сила  Peace

Лекси, сигурно вече ти писна от нас, но просто и аз да споделя, че не трябва да й се налагате на сестра ти, а да й внушите само да не бърза - но каквото има да става, ще стане, колкото и да се опитвате да го спрете... Аз те разбирам чудесно, защото моята сестра също е по-малка от мен и имам чувството, че винаги ще трябва да бдя над нея и да я предпазвам от грешки, сигурно и на 50 г. да стане! Стискам палци всичко да се нареди така, че сестра ти да е щастлива!

# 211
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Добро утро от мен! Grinning

Моя милост последните 2-3 дни е изпаднала в депресия покрай тази жега. Нищо не ми се прави - дори във форума не ми се пише - достатъчно ясен показател, че нещо не ми е наред. Confused Чувствам се като свиня-майка и чакам с нетърпение да дойде времето, когато ще си вляза във форма и няма да се пържа в собствен сос... Както и да е... Ще мине и това.

Добре завърнала се на kali! Mishoka и Beni4 все още ни се губят и чакаме скоро да се отчетат! Hug

Karen, мила, изхвърли всички лоши мисли от главата - сигурна съм, че по-голямата част от успеха се дължи на положителната нагласа! Не приемай и самата защита много навътре - каквото дойде. Ние сме с теб и те чакаме да ни се похвалиш след това! Sunglasses

samorasliche, издай се веднага какво возило ще ви доставят от Германия! Wink Радвам се, че сте свършили работа и че сте щастливи и доволни от което! Peace

# 212
samorasliche,
Тука съм, брей как няма да съм при вас да дойда аз на тез уроци по кърмене! Представям си какви ще ви ги наприказват. Напоследък чувам че за някои работи са се пооправили малко, ама пак има неща дето са  Sick
Инче, честито ви зъбче изпърдяно! Ти как си?
Да ви кажа, мадами, аз съм най-голямата извратенячка сред вас - вчера минах уж транзитно през Хиполенд и установих, че нищо не искам да си купя от целия магазин. Е, имаше по някоя сладка дрешка, но аз имам достатъчно за начало, може най-много още 3-4 парцала да грабна до края. Иначе разходих се край разните му там нагреватели за шишета, четки, биберони, стерилизатори, зъбочесалки и т.н. и само си казах "тва няма да ми трябва, тва и то няма да ми трябва и тва няма да ми трябва, а, тая си го купува, леле hahaha" Нещо такова беше и си излязох. Имаше някакви бременни които в екстаз си избираха нагреватели за шишета и други супер шантави неща, а продавачките ги забиваха яко, все едно искат вкъщи да си ги водят. Бе не знам. Аз верно доста неща имам от баткото, ама просто много се изкефих че освен шкембака и циците ми нищо друго не ми е нужно.
А, някво спално чувалче сигурно ще купя за бебата всъщност - това е моя шопинг лист  Laughing
Но там такова нямаше и отидох да си пазарувам обувки за мен в съседния магазин  Simple Smile Simple Smile

# 213
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!
След кратко затишие пак се включвам.Ние бяхме на море/на Слънчев ден/ с малчо за 5 дена.Изкарахме си супер.Особено се радвам за дечко,защото милия това море го говори от април.Голямо строене на замъци и тунели падна.Да е жив и здрав татито,че се занимава с детенце докато аз си стоях под чадъра,защото имах страшни контракции.Вики пак е при баба си в Русе и се надявам в края на юли да си го приберем окончателно.Дано дотогава да приключим с ремонтите.Много се беше омъчнил за двете седмици там.
Карен,миличка мисли за бебко само положително.Какво толкова-изпит се взема/ако не сега,следващият път/.С това не свършва света.Но бебо трябва да е добре!Ще ти стискам палци всичко да мине по вода!!!
Аз сега се връщам от консултация.Бебчо е седалищно разположен,но има време да се обърне.Видях го да си смуче пръстчето-много сладко беше.А лекарката прати снимка на татито-да не му е мъчно,че не е могъл да дойде.В събота ще ходим на частен преглед за да потвърдят пола.Моето кръвно хич го няма.Аз по принцип съм си с ниско кръвно,но сега съм по-зле и от преди.За килограмите-качила общо 3 до момента,но тъй като продължавам да повръщам от време на време доки каза,че е нормално.
Инче,честито ви паднало зъбче!
Ани-бани,хубаво е,че те гушка и целува мъжо!Радвай се на неговото внимание!Убедена съм,че съвсем не е имал намерение да те разбужда.Прекрасно е сутрин да се събудиш обичана!

# 214
  • Sofia
Лиди радвам се, че ви е харесала ! Grinning

...... как да не си оближе човек чак пръстите на краката
Анич ей за това упражнение непременно трябва да осигурите фото, че държа да видя как ще го изпълниш Joy Joy....

Саморасличе що 100 кила бе... нормални рецепти са си ... нали трябва да се яде все пак. Laughing

Брейви ако говориш за чушчица към пилето с маслинки ако щеш вярвай ама вчера докато бърках въпросната манджичка си мислех същото ...как ли/дали ще се върже и чушка в компанията зеленчуци newsm78 Rolling Eyes  Laughing

Инче пък аз за таЯ Фея от другаде съм чувала... ама от де ли беше newsm78... май гледаха филм мойте по НВОто баш за нея. Rolling Eyes Simple Smile
Иначе за сантимента.... щерката до сега учеше в хола( дето е и наша спалня де), че хем има бюро в мебелировката( ние я наследихме от родата като се нанесохме) и хем да не си пречат със синковеца в една стая- детската. Сега обаче, нали тук ще наместим бебока и щерката ще иде в детската..., та те със сина вчера си разчистиха старите( вече!) учебници и бюрата изобщо и Миа се пренесе от хола в детската и ми казва тържествено "Мамо вече можеш да затвориш* бюрото, аз се пренесох" ..... ми да ама мен ми се дорева Cry... такава носталгия ме стисна, да не ти разправям  Sad Cry  , а хем за хубаво се мести детето ама ха де...

* А бюрото се затваря много готино и в стаята не си личи, че има бюро... абе страхотна идея е( пестяща място и красиво ) ако някой се интересува, само свирнете и ще снимам. Grinning

Брей Анири, това да не си го пипнала от мен, а....

Басилискче тия уроци и тук ги имаше, нЕма нужда чак у Варна да идеш.  Laughing

# 215
От  сутринта  е  36  градуса  днеска ще ни се  стажни.Карен  не се  претиснявай  всичко  ще  мине ,но  трябва  да  се настроиш  положително.Моренка  много  рецепти  икъм  тях  много апетитни  снимки.Инка и  при  нас  феята  носише  паричка  под  възглавницата. Но  и  сега  иска  да  има.

# 216
Имаше ги, Моренка, ама аз ги изпуснах.
Аз пък се чудя кво да приготвя за ядене с минимално включване на печки и котлони. То има малко от едни сърми които правих вчера - голям зор докат се сготвят в тая жега, ама няма да ни стигнат на всички за днес - толкоз листа ни беше дала свеки. Сега се чудя кво да им измисля за дояждане без да включвам котлона. Едва ли ще стане съвсем без хич, ама размишлявам още по въпроса.

# 217
  • Кърджали, България
basilisk, Вилиан, тенкю Hug Аз едва дишам в жегите, но си пия железата и тая седмица смятам да си направя контролни изследвания.

Моренкоо, аз искам снимка! Много обичам пестящи място многофункционални мебели! Ооох, и аз направо настръхвам, като си помисля колко много подобни моменти на самостоятелност и израстване ме очакват  Cry ...

Базилискче, направи им таратор на корем - много върви в жегите!

# 218
  • София
Karen, никакви такива мисли  Naughty ще стискаме палци за успешна защита (не се и съмнявам в това) и ще има да се хвалиш в петък.

Около мен нищо ново, движим едни работи с мъжо и ми е малко притеснено.
Покупки за бебо още нямам. Тъкмо се бях влюбила в една жилетка и твърдо реших, че ще я купя, ама тя да вземе да свърши.  Sad  ooooh! Ще пазарувам по-натам и то няма да е много.
И аз като basilisk все си мисля, че просто няма да са ми нужни много неща. Дано само да се справя с кърменето...  Praynig

# 219
Ей, Карен, успех, мила  Peace
Предполагам вече си там и си се впуснала в дебрите на изпитващите, но честно да ти кажа си мисля, че си най-сладката на изпита и ше ти го дадат най-лесно  Mr. Green Ще защитиш дипломната без проблем. Сигурна съм и чакаме добри новини   bouquet
Инка, честито ви зъбче  Mr. Green
Абе, Саморасличе, кокич, чудя се и аз дали да не се добавя към вас за училището в четвъртЯка ....  newsm78 ама моя мъж се върна и почна да ми забранява да ходя навсякъде, освен из къщи под климатика  smile3516
Вчера за сефте след като се прибра, а аз цяла седмица се побърках в къщи и ми се сви душата да стоя и го изтормозих - бяхме кат' дупе и гащи .... цял ден с него се мотах по ангажиментите му  newsm08, ама то наистина в къщи не се издържа.....  Weary
Заяви ми, че видиш ли за последно излизам в тези жеги - ше си стоя у дома....  smile3516
Да, ама той рожденник днеска и няма как да не ме изведе довечерЯ някъде да го полеем  newsm53
Та, днес още от леглото се въртя около количката, която донесе от Германия от сестра му .... сглобихме я сутринта и цял ден я ръчкам тука да я прочуа кое как и си я бутам из къщи  Mr. Green
Като някоя малоумна  newsm03 ... ама ми е готинко много даже  Mr. Green
Трябва да я фотографирам и да ви я пусна;)
2 бебета е изгледала тя, и сега нашето (живот и здраве  Praynig ) ще е треторо  Blush

Айде, до скоро, мамчета, че таз наща маймуна пак се разбесня ... и цялата се треса след всеки ритник .... така здраво бие, че  ooooh!
#Crazy
ше бягам да се опъна малко пред ТВ-то  Hug

Целувкииии  bouquet

# 220
  • гр.Варна
Ехо, Феми, да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet
Желая му да бъде обичан мъж, уважаван приятел и на есен- най-обожавания татко!
Весел празник! Laughing Laughing Laughing

# 221
  • морето и сините вълни :)
охх Моренка-аз да ти кажа сега и ноктите на краката немога да си подрязвам....а това с облизването на пръстите ще е като родя  hahaha hahaha hahahaще сега ще трябва да смъцафръцам бебока  hahaha hahaha

Инъче кват съм си лудичка ако щеш вярвай ама на студенски години като бях-бях казала на колегите че ако взема един много гаден изпит ще си одаря гъзъ в таван...Взех го и си одарих гъзъ у тавано Mr. Green Joy Joy Joy...беше много интерсен момент...ама нали съм си муци кукуто по народност  hahaha hahaha та от това ще е  hahaha

Вилиан -ммм да мойто мъжле сутрин много ме мляскоти Mr. Green...и ми е много хубаво....ама тази сутрин ме ядоса щото беше много шумен с цАлуФките...точно тип  се едно някоя бабишкера ма ЦАЛУВА с  гадните си устенца..А аз не обичам така чак лиги да ми оставят Mr. Green Blush От мналка се триех по бузата като ме хванеше някоя бабка да ме целува...уу много гнусно Joy Sick

Ей момичета изгорях ви казвам.......умирам отвсякъде Sick #Crazy #Crazy

И аз искам снимка на бюрото  bouquet че и ние сме с малко пространство Mr. Green

Базилискче...що да си извратенячка бе....аз не мисля така...има страшно много излипни неща и глезотии дето продават и мисля че са супер излишни

# 222
Да бе, сетих се още нещо което ще си купувам - памперси за многократна употреба. Ама те ги продават и по интернет в Данет, тъй че винаги мога да ги поръчам. Дори се чудя дали да не си харесям някви от чужбина, че има по-яки.
Ще видим за това - но съм го решила де. Ако ви кажа колко пари сме дали за Либеро в продължение на 2 години не е истина. А ква планина боклук е образувало дупето на сина ми сладурско - това е много кофти, 500 години ще си стоят на сметището в Цалапица в балите - нито той, нито правнуците му ще са живи, но накъканите пампи ще са си там  Sick Sick

# 223
  • Кърджали, България
Феми, 4естит ти рожденик   bouquet   bouquet   bouquet Жив и здрав да е!

# 224
  • у дома с любимите си хора
Ако ви кажа колко пари сме дали за Либеро в продължение на 2 години не е истина. А ква планина боклук е образувало дупето на сина ми сладурско - това е много кофти, 500 години ще си стоят на сметището в Цалапица в балите - нито той, нито правнуците му ще са живи, но накъканите пампи ще са си там  Sick Sick
Ха и при нас така. #Crazy Фенка съм на Либерото,ама за боклука си права!
Направо ме накара да се замисля по въпроса за памперсите за многократна употреба.

Общи условия

Активация на акаунт