Списъкът !!!

• 196 503
  • 581
  •   1
Отговори
# 360
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Ухх ,съвсем съм готова,но ще трябва да навивам другия агент,че нещо се е бъгнал! Mr. Green

# 361
Тъжна мама,честита бременност ! МНОГО  се радвам за теб !  Hug И те каня официално да се присъединиш към нас юлските мами 2010. Grinning Ние те очакваме. Hug

# 362
Zolla, честно казано и ние с мойто мило бяхме се поуплашили и бяхме решили да чакаме до пролетта или лятото и в итерес на истината се пазехме - а то пък взе че си стана бебонче newsm78 Още не сме наясно как се случи да си направим бебе с пазене Rolling Eyes - въобще не очаквахме. А бе луда работа. Сега с милото мислим за контрацептивни методи след раждането ( нали не мога да пия противозачатъчни заради тромбофилията), а той се шегува, че май ще трябва да спим в отделни стаи... Embarassed 
бяла лястовица , благодаря за поканата  - най - официално ще се възползвам.

# 363
Не можах да се стърпя и аз да не се запиша в хубавото списъче за юли месец! Успех на всички и този път да имаме много поводи за празнуване  Hug

# 364
MONIQUE много се радвам за хубавата новина! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно, здраво и красиво бебе на финала!   bouquet

# 365
MONIQUE лека и безпроблемна - накрая ще се радваме заедно! Hug

# 366
лека бременност и от мен ,ще се радвате разбира се на сладки и здрави бебочета. Hug Hug Hug

# 367
MONIQUE,радвам се! Желая ти лека бременност и на лято  най-щастливата мама  Hug.

# 368
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
ЧЕСТИТО Моник! Hug И  fingerscrossed !

# 369
  • Варна
MONIQUE честито! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче през юли!

# 370
M0NIQUE Честито миличка. Пожелавам ти най-хубавия подарък през юли.

# 371
MONIQUE,честито пожелавам ти лека бременност Hug

# 372
Моничка,честито,мила! Hug

# 373
 txtloves luvbed txtloves
Хайде да ни е честит  св.ВАЛЕНТИН!!!
Правете любов и малки бебенца!
Кога ,ако не сега -стават чудеса!!!!!

Моничка,честито!!!! Heart Eyes Praynig

# 374
Е, събрах смелост и аз да се запиша...  newsm45Преди 3 месеца загубих сина си (ВСМ) и малко след това установих, че отново чакам бебче  newsm17... Присъединяам се към всеобщата радост на всички бъдещи мами, мами на Ангелчета - успех на финала и да гушкаме едни сладки и ЗДРАВИ бебчета!  newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт