Списъкът !!!

• 196 484
  • 581
  •   1
Отговори
# 405
Ето снимки:
http://www.facebook.com/editalbum.php?aid=26140&add=1#!/album.php?aid=26140&id=100000053572824

# 406
Честито и от мен още веднъж!   party006
Искрено се радвам за вас!   bouquet

# 407
  • София
Неви, прекрасно бебе си родила! Много, много се радвам за вас!

# 408
Тъжна мама, честита ти дъщеричка! Радвам се за теб,мила! Бъдете щастливи !

# 409
Тъжна мама, честита дъщеричка   bouquet Да ти е жива и здрава  Hug

# 410
  • Варна
Честито, Щастлива мамо на Симона! Бъдете здрави и много щастливи заедно! Слушай шефа и ви очакват незабравими години игри, веселие и любов!   bouquet

# 411
   bouquetЧестита дъщеричка
Много здраве и щастие на мама, тате и малка Симонка/моята дъщеричка също се казва Симона/

# 412
Честита дъщеричка  !Да е живичка и здравичка и много да радва мама и татко  bouquet

# 413
честито да сте живи и здави!!! ти от днес си ЩАСТЛИВА МАМА  Hug  bouquet

# 414
Поздравления, Мамо на Симонче! Здрава да ти расте, късмет да й отреден, щастливи да бъдете всички около нея!   bouquet

# 415
Честито мило мамче!!!  Praynig  Отсега нататък само хубави емоции с красивата Симонка  bouquet

# 416
Честито и тук!   bouquet Hug И да, Нана е права - време е да смениш ника! Peace А само аз ли нещо не успявам да видя снимките?  Confused

Трябва да се коригира списъка!  Grinning

# 417
Ако някой коригира списъка, може ли мен да ме направи в розово, чакаме момиченце  Blush

# 418
Честита сбъдната мечта на Тъжна мама ,нека да е жива и здрава и много много щастлива малката Симона.

# 419
 HugHugHug  Честито на Невена за прекрасната госпожица!!!Желая ви цялото щастие на земята и от сега нататък усмивката да не слиза от лицето ти!Следя форума, но не пиша често в него да не кажа почти хич, много се радвам за всички мами в този списък и така искам и аз да съм в него някой ден.Успех на всички които чакат срещата с така желаните ви рожби. А на мамите като мен успех в бебе правенето! И дано да няма вече тъжни мамчета.Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт