Отговори
# 105
Миксилена, свекито ти се е справила доста добре Simple Smile След тези снимки мога да пусна моята на бартер. Бих се пробвала в продавалника, ама надали някой ще даде пари (да не кажа, че може да се наложи да плащам, за да я вземат)  Mr. Green
Джиджу,  за тебе майка, за него тъща. Колкото и прекрасно да се разбират мъжа ти и вашите, той не се чувства като у дома си. Ако имаш възможност се преместете, пък майка ти ако има мерак да ти помага, може и у вас да го прави. Най-важното е семейството да си е отделено все пак. Постави се в неговото положение и помисли как ще се чувстваш ако постоянно около теб стои свекърва ти.
Ели, аз за сефте чувам, че има комарници за количка. Ако има в Пигис, Мими, моля те ми пиши  Peace

# 106
Оххх жега. А и мъжо е свикнал на климатиците в офиса и сега само ходи из къщата и пуфти  hahaha
Милия преди малко го накарах за сложи памперс на една плюшена маймуна, защото ни отмениха часа в МА-МА
И той взе че го сложи наобратно  Heart Eyes И около крачетата имаше място всичкото съкровище да изтече
Но съм сигурна че много бързо ще се научи  Mr. Green После ще стане и по-добър от Ицо на Ели  smile3534  smile3533
Обаче не мога да си представя беболинчо как ще се чувства в тези жеги  newsm78 Нямам идея как ще го разхлаждаме  Confused

# 107
  • в мечтите си
  Renie78  , elpet   Радвам се ,че ви харесват придобивките,то мойто свеки наистина добро..и си го не заменям за друго  Naughty ..пък да ви кажа и ние живеем при мойте родители..вече 1 година,и смея да кажа че мъжът ми е по-привързан от мен самата.Аз напирам за новото жилище,пък той мрънкоти само..
Мойто бебе голям инат... вече всичко е готово за да идва...на лице са и всички признац за раждане..да ама не..неще да излиза и това си е....
А тук в Ботевград започна един слен вятър да духа...обаче пък много топъл...та става още по-зле положението  Crossing Arms

# 108
Хайде да взема да се отчета и аз днес че да не си помислите че съм родила .Все още сме 2в1 въпреки адската жега.
Сега де кажа и добре дошла на Спринт .
Честито рожденик arksi_.
И честити покупки  и на mixilena .
Мен ми е много горещо и не ми се занимава със снимане нещо  Blush

# 109
  • София-Лозен
Мен ми е много горещо и не ми се занимава със снимане нещо  Blush

И аз съм тъй! Ама другата седмица кът ги изпера и изгладя дрешоляците може и да поиграе апарата, та да ви покажа урожая!  Joy

arksi, да е жив и здрави баща ти и много да го радва малкото буболече дето идва да му стане внуче!

mixilena , бравос на свеки, добре се е справила!

Уж съм седнала в най-хладната стая на къщата, ама нцъ "пот ми тИче по гърба Утзад"  Joy Спасение от жегите няма! Снощи тъкмо де радвах, че ще постоим в градината на хлад, ама тия комари направо бяха невероятни. На рояци на рояци, надушиха ни и ни направиха на решето. Развалиха ми целия кеф и от барбекюто и от тревицата и от хладината  #2gunfire #2gunfire

# 110
Здравейте и от мен.
Тук съм още, и ми е адски жега, но въпреки това изгладих бебешорските неща, направо съм герой  bowuu
Да се похваля монтираха ми последните уреди в кухнята и вече си имам чисто нова кухня.
Пожелавам ви малко прохлада   bouquet

# 111
Танче и аз съм герой-правих пица на Надина за обяд с таратор и картофки,щях да припадна,а тя почти не яде.Пусках прахосмокачка ,мих пода,сега ще простирам дрехи.Само на мен жегата не ми действа и апетита си ми е супер-все ми се яде. Laughing Теди,стига бе,ти ме разби,щом и при вас е жега и кофти,а аз тия дни само си мечтая да ида на някоя къща с дворче,където да напълня басейнчето на Надина, да пийвам цитронада докато тя си играе,вместо да бъхтя из София и квартала.Вчера в Борисовата градина нямаше грам хладинка,чак към 20.00ч. позахладня.АРКСИ,ако имаш гъби възможно е това течение гъсто като белтък да е от тях.Относно мъжете си мисля,че на тях сигурно им е по лесно да живеят при родителите на жената,защото по цял ден са на работа,имат си хоби и обичат да им прислугват.По мои наблюдения доста неща си спестяват по тоя начин,но пак всичко е въпрос на характер,не всички обичат да са под чехъл.

# 112
И аз свърших с чистенето и готвенето. Опекох се, заедно с обяда Joy
Някой знае ли дали може да ползваме препарати против комари, с които да се пръскаме или мажем? Дали няма нещо де ни навредят newsm78 Аз два пъти се мазах и сега се замислих, че май по- добре е да избягвам тази опреция Rolling Eyes

# 113
  • Sofia
tada!!!!!!!!!!!!!!!

Iskra rodi momchence - Alexander, 3,400 kg, 48 cm.

Simple Smile

Nikolay.

# 114
Аз жегите нещо не ги усещам, ама това е щото не излизам от нас! Климатика не го спирам изобщо - 21 градуса е вкъщи и съм се завила с едно пухкаво одеалце, че студ!  Grinning Нощем не спя изобщо, но не от жега, а от проклетите венци, много ме болят и нищо не помага, ако някой знае някакъв лек, да казва!  Cry

Изпрах и изгладих дрешките на бебчо, но без омекотител ми се струват малко твърдички и се чудя, вие сложихте ли?!? Все пак той не се изплаква и е вид химия, та за това се почудих.
borianna, аз питах в аптеката за проклетите комари и мацката ми каза, че не пишело нищо конкретно за бременни, но не се препоръчвало да ползваме такъв вид отрови!  Peace

# 115
Ха, докато се чудеше тапа ли е, не е ли!  Grinning
Живи и здрави да са и само положителни емоций да изживяват заедно!   bouquet

# 116
Е браво:)
Каква стана тя....
ЧЕстито на Искрето и на таткото, да са живи и здрави и много да ги слуша малкия юнак  bouquet

Оредяхме за срещата май.....ние в 18 00 сме там, а пък дано да не сме сами..

П.С. Боряна, чувала съм че лимоновия сок предпазвал от ухапвания. Дали е верно идея си нямам. Сега съм се намазала пък да видим. ЧЕ мен дето уж не ме хапят гадовете тая година вече 3 пъти ме гризват , все на едно и също местенце.

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 15:40 от r0ksi

# 117
Ей как се зарадвах. Честито на мама Искра и таткото и на малкия бебок  Hug
И на кг и см звучи като манекен. Не е толкова голям за колкото се приказваше. Стискаме палци да се гушкате скоро и чакаме новини как сте.

# 118
  • София-Красна поляна
Урааа! Имаме си още едно бебче! Честито на Искра и Николай! Да им е жив и здрав малкия бебун!  newsm07  newsm67

# 119
Честито на Искра ,много да я радва малкия бебок!  Laughing
Ох едва пуфтя в тия жеги,вентилатора не се изключва,а все едно съм в сауна  Tired . Мъжа ми си намери спасение и отидоха с кръсника на басейн и да се поразходят малко до Тетевен и Рибарица , и аз искам ама в тия жеги и с тоя тумбак накъде  ooooh! .  Сега ми е малко гадно , но края му се вижда  Simple Smile
Приятен ден и стойте на хладно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт