Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са темите за разговор във форума?
Кога започва раждането и спира ли бебето да се движи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са темите за разговор във форума?
Темите за разговор във форума варират от бременност, покупки за бебето, здравни проблеми, съвети за изследвания, до обмен на лични преживявания и смешни истории. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват бременност, изследвания на урината, покупки за бебето , преживявания с медицински специалисти , съвети за пелени и кърмене и споделяне на лични преживявания.
-
Кога започва раждането и спира ли бебето да се движи?
-
Как мога да стигна до магазин Piggy's с градски транспорт?
-
Какво да очаквам по време на раждането и какви са нормалните симптоми?
Иначе вървейки по константин величков трябва да стигнеш и пресечеш сливница и продължаваш още нагоре, тогава ще стигнеш един светофар, който е за новия булевард, който направиха. Ама ако не се движиш с кола надали съм ти полезна с тия обяснения.. Идеята е, че пигиса е на този новия булевард, който пуснаха преди няколко месеца.

Последния дех отскочихме до Елена на рожден ден на племенницата на милото. Добре, че заваля надвечер, че стана към 25 градуса...Много ме морят тези жеги и това си е. Сега съм се барикадирала в нас, пуснах пералня, хапнахме с мъжо и малко да ви видя.
И как съм се нагласила скоро да раждам

Да ви е живо и здр
Добре, че на детенцето ти нищо му няма, направо не бих могла да си представя какво ти е било преди да си я гушнеш. Наистина направете курбан и да е жива и здравичка малката
шегувам се