Отговори
# 105
А някой ще ми обясни ли къде се намира Пигиса и как се стига до него с гр. транспорт?

# 106
//www.piggyshouse.com/map.html само така мога да ти помогна, ако се движиш по сливница до кръстовището с К. Величков на горе пеша(по сянката обаче).

# 107
  • София
силванченце:къде живееш. Трамвай 11 примерно ти върши чудесна работа, но не знам от къде идваш. Иначе най-лесното обяснение е - от двореца на децата тръгваш нагоре посока гарата в смисъл по константин величков, 11 минава точно от там.  77 рейса също минава към пигиса. Ама като не знам от къде идваш  newsm78 Иначе вървейки по константин величков трябва да стигнеш и пресечеш сливница и продължаваш още нагоре, тогава ще стигнеш един светофар, който е за новия булевард, който направиха. Ама ако не се движиш с кола надали съм ти полезна с тия обяснения.. Идеята е, че пигиса е на този новия булевард, който пуснаха преди няколко месеца.

# 108
  • Варна
Здравейте и от мен! Как сте, милички?   bouquet

Днес се върнахме от село....беше м/у 35 и 40 градуса...някакъв ад! КАк само си мечтаех за Варна  Heart Eyes Последния дех отскочихме до Елена на рожден ден на племенницата на милото. Добре, че заваля надвечер, че стана към 25 градуса...Много ме морят тези жеги и това си е. Сега съм се барикадирала в нас, пуснах пералня, хапнахме с мъжо и малко да ви видя.

Не знам защо, но имах някакво предчувствие, че някоя ще е родила и ако знаете с какъв трепет отворих темичката  Mr. Green Аз последно време бебока доста ниско го усещам, направо по кокалите на таза го усещам да барабани. Направо си е  Crazy И как съм се нагласила скоро да раждам  Blush

А един въпрос: когато раждането започне(още дори преди да сме сигурни даже) бебето спира ли да се мърда? Бях си решила, че щом мърда не е тръгнало, но дали е така или аз се заблуждавам????

Енти, за пишока - и аз съм чувала, че надолу се слага  Peace

Кроки, честита ви радост  Hug Да ви е живо и здр Hugво племенничето и много да се разбират и обичат с твоя сладур  Peace

Марианамама - случилото се направо е ужасно  Sad Добре, че на детенцето ти нищо му няма, направо не бих могла да си представя какво ти е било преди да си я гушнеш. Наистина направете курбан и да е жива и здравичка малката  Hug

Аз се отчетох в темата:) Която между другото е супер сладурска и тази седмица  Heart Eyes Сега ще се поровя из нета за някои нещица и ще почвам да готвя

# 109
Енти, до х-л Плиска съм. Но сега го видях на картата и горе-долу се ориентирах къде е. Май с 11-ката ще ми е най-удобно. Мерси за разясненията.   Hug

Между другото тебе те знам по ник от един друг форум. Много де радвам, че се засичаме и тук!  Peace И много поздрави на Минчето, разбрах че е станала мама през май!

# 110
Енти, до х-л Плиска съм. Но сега го видях на картата и горе-долу се ориентирах къде е. Май с 11-ката ще ми е най-удобно. Мерси за разясненията.   Hug

Между другото тебе те знам по ник от един друг форум. Много де радвам, че се засичаме и тук!  Peace И много поздрави на Минчето, разбрах че е станала мама през май!

Къде си до Плиска? Май сме съседки

# 111
  • Ланкър, планините Овнерог
Айде и днес да се отчета! Ще се мре от жега вече. Още ми е мокра косата от къпане, а съм потна вече. Едва дишам, спим на вентилатор, но пък се притеснявам да не се изпоразболеем пък сега.

От вчера много ме боли кръста, по-точно опашката. Четох, че това е от разширяването на таза за раждането, отделно ме боли и ниско долу корема-това пък било, щото беб се смъква.....малииииии.....наближавааааа......

# 112
  • Варна
Гита, болките ниско долу като менструални ли са? Защото аз имам от време на време последните 2-3 дни, но си ги определих като контракцийки. Иначе кръста също ме боли чат-пат...

Да повторя питането :

когато раждането започне(още дори преди да сме сигурни даже) бебето спира ли да се мърда? Бях си решила, че щом мърда не е тръгнало, но дали е така или аз се заблуждавам????

# 113
когато раждането започне(още дори преди да сме сигурни даже) бебето спира ли да се мърда? Бях си решила, че щом мърда не е тръгнало, но дали е така или аз се заблуждавам????

Честно казано, забравила съм. Иначе болките ми са като менструални, да

# 114
  • Варна

Честно казано, забравила съм. Иначе болките ми са като менструални, да

Дано някой да знае или помни, защото в момента това ми е единственото успокоение като усетя някакви непривични болки. Викам си, щом мърда, значи още не е тръгнали наникъде  Mr. Green
Аз в момента се притеснявам само за едно - ако тръгна да раждам искам да е по естествен начин, но не са ми вземали секрет и ако имам някакви бактерии и си заразя детенцето ??? Ужас ми е ...

# 115
^Ekaterina^, явно е нормално да ни гони параноята относно раждането. Странно ми е, че ми е второ раждане, а се шашакам повече. С Танти освен ехографски преглед, друго не видях през цялата си бременност-проблеми нямах. Сега и аз съм се побъркала на тема дали всичко ще е О.К. Още повече, че в началото на бременността ми откриха Трихомони, които са си за притеснение. Е, лекувах се няколко пъти, но дали има ефект.....

# 116
Здравейте и от мен!!!

И аз да се запиша на половината на новата темичка.
Много ми е топло бе хораааа, не се издържа.Не мога и да ям, тъпча се с диня и домати и вече съм се подула като балон.

И на мен ми е странно ка ще разбера, че раждането започва newsm78, но не искам да знам още поне месец.

# 117
Тони само ние с теб ли заблудено си кукуваме тук?Знаеш ли кога ще пуснат водата?

# 118
  • София
А Ади брой още една кукувица!:) За вашата вода незнам, една приятелка от високите блокове до 8 - цат аказа,че  5 -ти ще е без вода до 30- ти този месец. Боже ,дано си ме разбрала,че как го написах думи нямам. А за жегите, ако можеш сдобий се с климатик, аз не смея да мръдна от нашия. А мръднах, а без дъх останах . Като пекинезите с изплезен език съм sweating

# 119
вода ли нямате софийски мами да не сте на воден режим  Joy шегувам се
Цитат
Аз в момента се притеснявам само за едно - ако тръгна да раждам искам да е по естествен начин, но не са ми вземали секрет и ако имам някакви бактерии и си заразя детенцето ??? Ужас ми е ...

за бактериите което знам ако имаш бебето се ражда с кониктивид и му се лекуват о4и4ките ако някоя е по запозната нека пише

Общи условия

Активация на акаунт