Лятото навън дойде,а в коремчето ми ЯНУАРЧЕ си расте!

• 16 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • В полите на Пирин планина
Момичета с най-голямо удоволствие ви помагам щом мога - изобщо не ме тормозите  Hug
На мен също ми става лошо от жегата. Усмивка! може би ти е паднало кръвното и затова ти е причерняло така.
микки какви красоти си ни показала - снимките са изумителни.

За килограмите определено се притеснявам, защото не съм тънка фиданка Mr. Green и твърде много качване може да доведе до проблеми, например с кръвното, а високото кръвно е много опасно по време на бременност. Затова изобщо не трябва да се яде повече - бебето си получава необходимото от майката и на практика повече от 10-тина кг наддаване е трупане върху нея и не е в полза на бебето.

# 166
Днес е супер прохладно при нас  Simple Smile

Прогнозата май е за по вечко дъжд...поне по североизточна Бг.

Как сте днес?

Някоя от вас направи ли вече БХС или е рано? Аз реших да не правя.

# 167
Incandescent  пак аз...ама на два трудови договора може ли да съм? Извинявай, ако задавм глупави въпроси ooooh! newsm78

# 168
Incandescent е супер позитивна!

Поздравления  Incandescent всеки път когато чета твой пост се възхищавам от спокойствието и позитивизма ти  Simple Smile

не само в професионалната сфера, ами въобще...когато пишеш ин дженерал  Hug много ти се радвам  Hug

# 169
Incandescent е супер позитивна!

Поздравления  Incandescent всеки път когато чета твой пост се възхищавам от спокойствието и позитивизма ти  Simple Smile

не само в професионалната сфера, ами въобще...когато пишеш ин дженерал  Hug много ти се радвам  Hug

Благодаря  Blush

# 170
Incandescent  пак аз...ама на два трудови договора може ли да съм? Извинявай, ако задавм глупави въпроси ooooh! newsm78

Може, стига да не си се договорила с основния работодател, че не може  Peace

# 171
Днес е супер прохладно при нас  Simple Smile

Прогнозата май е за по вечко дъжд...поне по североизточна Бг.

Как сте днес?

Някоя от вас направи ли вече БХС или е рано? Аз реших да не правя.

Аз съм точно в противоположната страна на България по диагонал - югозападна Grinning и при нас си е жега... Е, малко е по-прохладно от предишните дни, поне духа вятърче.
Аз няма да си правя БХС.

# 172
Здравейте и от мен моми4ета!
Днес е доста по-прохладно от преди6ните дни и аз съм много доволна.
Аз БХС няма да си правя, защото ще си правя ранната фетална морфология за костиците на носа и вратната гънка, което е даже по-показателно за синдром на Даун от БХС. Така поне твърди професор Кременски от Майчин дом.

# 173
Аз БХС няма да си правя, защото ще си правя ранната фетална морфология за костиците на носа и вратната гънка, което е даже по-показателно за синдром на Даун от БХС. Така поне твърди професор Кременски от Майчин дом.

Какво значи ранна ФМ? В коя седмица?

# 174
Мисля, че около 12- та г.с.  newsm78

# 175
  • Карлово
За нухиалната транс...нещо си  ако става въпрос е от 11 о 13 г.с.
И аз няма да правя БХС.

Incandescent /само твоя ник не мога да измисля на български Grinning щото не знам англ/, това са снимки от Карлово, собствено производство. Не че се хваля, но тук е прекрасно място за бременни - има къде да се разхождам на чист въздух и прохлада. Peace

# 176
Incandescent много ти благодаря за инфото...голяма да пораснеш  Hug

# 177

Какво значи ранна ФМ? В коя седмица?

За да отговоря на въпроса ти копирам текст от Зачатие, написан от Мели, където мисля че и ти пишеш:

За феталната морфология не е необходимо ултразвукът да бъде триизмерен. Трябва обаче да е с добра разделителна способност и специалистът, който гледа, да е квалифициран.

За правилен скрининг УЗ изследвания трябва да са поне 3 и да се проведат в следните срокове на бременността (като лично за мен е по-правилно да е към долната граница на срока):

1. 11-13 гс
2. 16-20 гс
3. 22-26 гс

Всеки път се оценяват различни ултразвукови маркери (белези), на базата на които лекарят може да прецени има ли проблем, дали се налага допълнително изследване или всичко е наред. Успоредно с това може да се провежда и т.нар. биохимичен скрининг - т.е. да се изследват различни серумни показатели. А най-добре е двете неща да се съчетават, тогава наистина се постига по-висока откриваемост на малформациите на плода.

# 178
.

Incandescent /само твоя ник не мога да измисля на български Grinning щото не знам англ/, това са снимки от Карлово, собствено производство. Не че се хваля, но тук е прекрасно място за бременни - има къде да се разхождам на чист въздух и прохлада. Peace
[/quote

Incandenscent казват на обикновените крушки за осветление, а преносния смисъл е някой който е много пламенен и ярък и свети в тъмното (последното за тъмното аз си го измислих  Simple Smile )

Мен ме гледаха в 11 г.с. в клиника Малинов в София и док каза че нухиалната гънка е ОК.

Сега ще ходя другата седмица във Варна при Александров, не знам обаче той какъв апарат има....

# 179
Да такъв е смисъла / преносният / - пламенен, буен, страстен. - на моят ник.

Общи условия

Активация на акаунт