Най-накрая се разхлади това горещо време, та днес бяхме цял ден навън. Вчера Никола изпокъса тапетите в хола... Беше му изключително забавно. С такава широка усмивка и радостни възгласи го правеше, че направо се чудех да се смея ли, да плача ли?!?!
Пастичке, не вярвам това да са собственоръчно направени мебели!!!! Твоят мъж ще трябва да е голям майстор!

Виф, това с ваксините е много тъпо нещо. До сега не ме беше толкова много страх от тях, но вече взех нещо да откачам и само го пипам за температура и го оглеждам да му няма нещо, че нали тази ваксина в 13 месец дава реакция от 5 до 20 ден след слагането й. А пък за следващата ме е още повече страх!
Черпя ви виртуално - днес баща ми е именник

Хайде, лека ви вереч, а аз да си замъквам за*ника в кухнята и да се захващам с работа!
- интересно му беше че са с различна кожа...
такива са сладки, хубавки, различни, но всяко по своему красиво. Аз нещо на много романтична вълна съм го ударила тия дни... може би защото напоследък всеки ден се стараем с Джеф да правим по нещо специално за нас и за Джейн, нали ще се разделяме... Не му се живее на човека в България, и това е. Дано си промени мнението като дойде на гости и се влюби. Не знае какво изпуска.
Ако не си взела решението вече де.
/ Бъди здрава, обичана и щастлива!
/ защото той много обича да е в компания на деца и би му било интересно и приятно. Разбира се, най-важно е как ще го приеме детето, ако покаже, че се адаптира добре - значи е в идеалната възраст за градина
чак ми стана смешно.
тоя пък бил на работа
тия негови изпълнения в стил "майка му" много ме огорчават 

За кърменето благородно завиждам - Тони от 2-3 дни суче само веднъж- през нощта...а пък кърмата ми и без това е мнооого намаляла, както е тръгнало-да видим до кога
Отивам да садя китки 

И на дупето очи да имам пак ще е в нарушение. Горките съседи отдолу - с кутия бонбони и квадратна бутилка трябва да слизам тези дни, всичко, което е тежко и издава звук се пуска от високо и то по няколко пъти за затвърждаване на усещането.
и наполовина намалихме апетита, т.е. от 3 порции, най - много 2 да изяде. ама здраве да е!

)