Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 458
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Честит имен ден на всички именници днес!

Честита прическа на Венци!
Честити ходещи крачета на Димана!

Надеждна, какви са тези ваксини за един ден!?  #Crazy

Ванила, на мен от последния брой от Моето бебе и аз ми се падна прах за пране. Този месец различни ли са подаръците?!!

Днес направо се живее. След малко отивам на козметик, да се разкрася за утрешната среща, и после на фитнес. Тази седмица не бях стъпвала в залата , че и климатика не спасяваше положението там. 

# 106
  • Варна
Днеска ходихме да ни бият ваксина - имовакс полио - 4-ти прием полиомиелит. Педиатърката ни милата се чудеше много какво да прави заради тази ваксина - влязал е в сила нов имунизационен календар при който 4ти прием полиомиелит е на 1г и 2 месеца точно. Ако не го спазят приема - глоба за доктора. А в същото време сменили отпусканата ваксина от ХЕИ, в които инструкции на производител пише 4ти прием - 1 година след 3ти прием. И сега общо взето май експериментират с децата... просто нямам думи  #Cussing out
А иначе за протокола Максим е вече 80 см и 9900 гр. Здрав, като изключим обрива, за който милата Сиска се е сетила да ни пита - за теб   bouquet та него ще си го лекуваме с голо дупе без памперс, а мама ще пере като замаяна май, щото Макси има собствено мнение за ползването на гърнето през деня - само сутрин казва и прави каквото трябва  Mr. Green

Ирка, мила, хубаво е, че поне знаеш вече за проблема и ще го лекуваш. Стискам палци бързо да се възстановиш, всичко да бъде само спомен за лош момент. Аз понякога пък се плаша, че почвам да ставам няква невротичка и имам страх от разни работи свързани с работата ми, хората тук и разни подобни - сънувам разни глупости дори, като ми звънне служебния и ме хваща страх да видя кой звъни... абе луда работа, ма то щото моя шеф и зъл  Twisted Evil и крещи като ненормален обикновенно... много се отплеснах нещо...

Хайде целувки на всички и честит имен ден на всички именници   bouquet

# 107
Честито на всички именници днес!!!
И Мариса пие много течности без значение вода, сок или чай на Хип със сигурност е повече от 1,5л. Така че Лони има и други като вас споко. Честита придобивка на Гоги много е готина къщичката.
Четох на Виф за шефа и не можах да се стърпя да не пиша че моя ми звънна току що (не съм му чувала гласа от както съм в майчинство) и ме иска на 1 август на работа - направо ми дойде като гръм от ясно небе. Не знам какво да правя дали да се връщам или не. Мариса е приета на ясла (с малко връзки) от септември така че само за 1 месец но аз не съм подготвена психически за това.
Ох споделих ставам че ме дърпат за ръката.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 14:29 от galiushana

# 108
Честит имен ден на всички,които празнуват!
  bouquet  bouquet  bouquet
Няма ли да почерпите? С  food002Popcorn или  beer3
Весел празник

Много ми стана мъчно за това детенце. Много е красиво,голяма чаровница е. Дано я открият и да се върне у дома при родителите си,че не ми се мисли какво преживяват в момента.

# 109
Аз набързо, че днес приключвам месеца на работа, защото от понеделник съм ОТПУСКА  newsm44
Видях че е имало интерес към саморъчните ни мебели.  newsm47. Намерих няколко снимки от времето когато правихме кухнята. Тук е леко незавършена (липсват вратички за сушилото за чинии и съседния шкаф, както и половин перваз отдолу) но идеята е ясна

а тук лееекичко се вижда скринчето на Ема, и то е наше дело, аз най-си харесвам дръжките-мечета: кошарата и е в същите цветове и пак с дръжки-мечета.
Извинявам се че запълних страницата  Mr. Green
Ако ви харесват, натривайте носовете на съпрузите, ако не ви харесат - бъдете благосклонни, все пак сме само аматьори!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green а и ни беше забавно.
Пожелавам на всички хубаво време,
леки и спорни ремонти,
успешно завръщане в Бг на мама Ели и Джейн,
Бързо оздравяване на болничките,
Весело изкарване на празнуващите.
Приятни филмчета на успяващите да гледат  smile3503
Лека блеменност на Mcheuz!
Люба, не сме си направили бебче, ама аз първо се попритесних, а после се разочаровах! абе няма угодия Mr. Green
Аз ще пиша след Царево!  newsm44

...Дано стане чудо и върнат Маделин на родителите й  Cry

# 110
  • Варна
Пастичка, кви аматьори бе??? избихте рибата направо!!! Супер са ви самоделните мебели!!!! А как се справихте с кантирането на вратичките и шкафчетата, щото иначе с подходящите инструменти всичко става. Мен баща ми се изявява в сферата направи си сам всичко в къщи и преди ми е правил мебели.
И приятно изкарване на Царево, а после подобаващо отчитане със снимков материал!!!!  Mr. Green

# 111
Vif, мерси!!!  newsm47
реших как ще изглежда, после направих изчисленията, височина, дължина, дълбочина. Сметнахме колко плоскости, с какви размери, какви цветове и какви кантове ни трябват (тънък или дебел). В "Айсберг" - (по пътя за Каменар), нарязаха и кантоваха всичко. Малко е плашещо като ти докарат огромна купчина "дъски" , но мъжо каза "споко"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
сглобява я и слага панти 1-2 седмици, сам. Така направи шкаф за обувки, чекмеджета за козметиката, гардероб, секцийка за дневната с барче и въртяща поставка за ТВ-то.
Похвалих се!!!
Айде че изостанах много!!!

Пак поздрави за всички!!!

# 112
  • Велико Търново
Преди да съм тръгнала да ви кажа по-скромно ги хвалете тези ваши мъже/Виф и Пастичка/,защото не съвсем благородно ви завиждам Mr. Green!
Пастичка приятно изкарване на Царево!

Кухнята и скрина са жестоки!

# 113
  • София
aни,

гледах още един филм, който ме впечатли, reign over me, с адам сандлър, който този път не играе комедия, а точно обратното, но много впечатляващо според мен.

а наградата е от конкурса "ам - ам, ще порасна голям" на миналия брой  bowuu, този още не съм го прочела, а уж го купих.. не съм пращала и талони от стария..  Crazy

пастичка, браво на вас! аз обичам светли кухни, но ми харесахте, скринът е супер!!!

# 114
Леле, Пастичке, а мога ли да наема мъжа ти да ми направи и мойта бъдеща кухня?!!! Супер изглежда!!!

И тук днес с хладно, живее се. Джейн нещо хленчи до мене, не знам дали не я боли инжекцията, казаха, че едната била болезнена за дълго. Ани, биха и против Менингит, против Заушка, Рубела и нещо друго (Measles?) против Дребна Шарка, против Хепатит А, и против някаква пневмония. Някои от жаксините бяха комбинирани, таз затова "само" 4 боцкания... Не знам в БГ как ги правят? И кога?

Притеснявам се малко, чe знам педито в БГ как ще реагира на ваксините дотук и какво ще иска да и слагат, и т.н. Но ще се разбере скоро, де Simple Smile

А гледахте ли Кражба с взлом с Джуд Лоу и Жулиет Бинош май беше? Мммм, заслужава си! За едни босненски бегълци в Англия и какво е да откраднеш нечие сърце... повече на казвам... Айде, че ме дърпат за полата...

Весел ден на всички!!!

# 115
Пастичка,скрихте ми не шапката,ами целия гардероб!Браво!Тц-тц,какви неща умеят хората...На Виф кухнята как съм я пропуснала?Връщам се назад.
Вчера забравих да кажа на мама Змейка,че не искам да я плаша,ама има отклонения в зрението.Щото аз мойто поне го проверявам редовно и тлъстинки не видях-само едни много сладки бебешки бутченца Laughing
Отново ви благоря за подкрепата  bouquet.Това е най-голямата помощ за мен.Но,както виждате,има много по-сериозни проблеми от моя и аз не трябва да съм такава мрънла,а просто да се стегне и да го превъзмогна.Страшно е,но колко по-страшни неща преживяват хората!И аз все си мисля за това момиченце Маделин-какво преживява,къде е.29 човека твърдят,че са го видяли в Малта.Дано наистина е там,живо и бъде намерено скоро!Горкичките родители...те имат още две дечица-близнаци на 2 год,всичките им деца са заченати ин витро.Какъв трябва да е ужасът на майка,която отива да провери спящите си деца и едното липсва.И те са си виновни,защото са ги оставили сами и са отишли в някакъв ресторант на 150 метра.Но всеки от нас се е заплесвал и изпускал от поглед детето си-а тези неща стават за секунди!Вчера пак изгубих Елла в един магазин-намерих я бързо да се запъва за една количка,но грешката си беше моя.Ами ако беше изчезнала?Проверявали са ги на всеки 15 мин и апартаментът се е виждал от ресторанта,но...не мога да ги обвинявам,защото тази грешка те ще носят цял живот в сърцето си,мога само да се моля болката им да спре.
Елчо днес нещо се повреди хайвана-цялата й уста беше в кръв.Имаше едно стърчащо отпред и аз реших,че е избит зъб,ама мама ме успокои,че трябва първо доста да се е показал,за да го избие.Явно е от венеца.Досега много безпроблемно ни избиваха.
Благодаря много на мама Люба за хубавите думи/за които Сиска писа/  Blush Hug.Ще пусна снимка,обещавам,само да оправя циганията вкъщи,че вече съвсем прилича на катун.А нали си имам именик...което ми напомня колко мило от страна на Звездолинка да се сети-трогна ме много! Heart Eyes Hug
 beer Popcorn cook cook cheers-ето малко почерпка от нас!
Кеф!Елин заспа!То сергията по диваните няма да се оправи сама,ама...да взема да ида и аз ли да подремна? Laughing То пък няма къде-нали цялата къща е по леглата и пода.Айде тогава-дългът ме зове clean prostor

# 116
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Вчера и днес наистина се живее дори в Пловдив  Laughing
Да ви се похваля - вече имаме дата за подписването  Blush - 27.07.2007 г., но няма да има тържество (поне не в близката година). Ще бъдем само с кумовете и просто ще подпишем. Сега съм в чуденка само за фамилията какво да правя - с тире или неговата  newsm78 Имам още 20-ина дни да помисля...
Благодаря ви, че така благосклонно сте си затворили очите за моте паласки  Heart Eyes
Ирка, радвам се, че си по-добре, дано следващия път като дойдеш да се видим повечко  Hug Heart Eyes Благодаря ти пак  за милите думи  Heart Eyes И да поздравиш състудента ми именник - много да те слуша и глези  Heart Eyes
Преди 2-3 дни Калина се будеше сутрин с огромни червени пъпки като ухапано от комар, но с връхче. Мазах и какво ли не правих, докато една видна съфорумка - Мис Бу - не ме светна, че това са акари  Shocked По неин съвет изпрах цялото бельо на Калина и всичко в досег с леглото й и сега да чукам на дърво няма нови пъпки, а старите завяхват. Това го пиша, защото Олчето и други мами писаха за пъпки при децата  Peace

Пастичка - страхотни са ви мебелите - браво за сръчния татко  smile3501

# 117
О,благодаря,Миленка,за поздравите! Heart Eyes.Не си затваряме очите-просто не можем да ги отворим за фантазиите,които ти виждаш!И да те предупредим-имаме си официална бъдеща булка във форума,хич не ме интересува ша на каниш ли на сватба,няма ли...ние ще се почерпим за ваше здраве и ще чакаме снимки!

# 118
Pasti4ka,много хубави мебели. Кога ли ще дойде време и ние да правим ремонт  newsm78 ?
Ето ви малко снимки-пресни пресни.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148719

# 119
Пастичка, много са ви хубави мебелите. Чак ви завидях. Simple Smile То и мойто мъж направи едно шкафче и един скрин, но не са толкова красиви. Ако имате време, като минавате през Бургас може да се обадите да се видим.
Миленка, много се радвам за вас. Всеки от нас ще вдигне наздравица във ваша чест, а тържество можете винаги когато решите да си направите. Приготвяте ли рокля за малката шаферка? Heart Eyes
Кристен, люлката ви е супер. Отдавна съм я загледала, но ... Иначе имаме като вашия басейн. Сиси много се забавлява в него.
Много ми стана мъчно за това момиченце. Толкова е красиво и миличко. Дано да е живо и здраво, родителите му да го открият и пак да се съберат заедно.
Филм, май отдавна не сме гледали, но се надявам тази вечер да си пуснем един. Дано не заспя пак по средата.
Приятна вечер на всички.

Ирка, честит ти именник. Да те радва много, да се грижи за теб и да те подкрепя.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт