Кабранска, мерси за изчерпателното описание на прощапулника
Ани, свалих Derailed, но съм изгледала до 40-тата минута, защото преди това дремнах с Румчо, а пък той после не спа още много. Но филмчето ми харесва и ще го догледам, днес може би
Румен от една седмица е усвоил умението да прескача между мебелите до диванчето и от там се почеква на масата. Вчера го изпуснах за малко от поглед и по едно време го гледам, той надига чашата ми с вода, посръбва си малко, олива се по потника и после пак надига и си посръбва. Много ми стана смешно, а после сменяхме дрехи и се подсушавахме

Вчера сутринта пък му направих филия с жълтък и сирене, оставих го на столчето му сам да я яде и тъй като той беше супер съсредоточен в заниманието, аз през това време измих чиниите и се приготвих за разходката. Дори задобрява, много малко трохи имаше на земята

Надеждна, голям екшън сте преживели. Направо незнам как си се оправила с малката по време на пътуването. А и Румен хич не обича да му сменям памперса и затова гледам да му давам нови и непознати предмети, като помпичката за нос например и той докато ги проучва, аз сменям.
Кристен, тортата ви от рождения ден е била страхотна, а и вие изглеждате много добре! Отчитай се редовно
Аз си запазвам ,тогава правото да се разпиша след Сиската/на следобедното кафе/...и ще гледам да излезем днес,че май леко полъхва вятър..........да си видим личния състав дали е налице/Калинка и Миленка/.....обаче напече ли-тук ще съм........

Ама той вече не е толкова атлетичен в сравнение, като се взехме. Сега е трупнал бая килца, явно и на старата кухня съм му готвела добре .....
, но ми е интересно за какво беше наречен !? Мерси за разяснението за прощапулника, а това че гостите трябва да бягат или скачат ми стана много смешно. 

) Тежим 8.8 кг и сме високи 73 см. Милото, не и се падна мистериозния "висок" ген в родата.
morning
Ще пиша пак накратко,защото ще ни спират тока за профилактика,а и по някое време на деня заминаваме за Емен.
. Иначе е много весело, има различни игри, томболи, хапване и пийване. Естествено Килиан не ме остави да се наслаждавам спокойно на празника
и ходеше навсякъде, качваше се по пейките и масите и викаше мам-мам и си просеше пържени картофи
. Утре ще кача снимки.
!

.