Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 393
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен!
Кабранска, мерси за изчерпателното описание на прощапулника Hug
Ани, свалих Derailed, но съм изгледала до 40-тата минута, защото преди това дремнах с Румчо, а пък той после не спа още много. Но филмчето ми харесва и ще го догледам, днес може би Rolling Eyes
Румен от една седмица е усвоил умението да прескача между мебелите до диванчето и от там се почеква на масата. Вчера го изпуснах за малко от поглед и по едно време го гледам, той надига чашата ми с вода, посръбва си малко, олива се по потника и после пак надига и си посръбва. Много ми стана смешно, а после сменяхме дрехи и се подсушавахме Grinning
Вчера сутринта пък му направих филия с жълтък и сирене, оставих го на столчето му сам да я яде и тъй като той беше супер съсредоточен в заниманието, аз през това време измих чиниите и се приготвих за разходката. Дори задобрява, много малко трохи имаше на земята Peace
Надеждна, голям екшън сте преживели. Направо незнам как си се оправила с малката по време на пътуването. А и Румен хич не обича да му сменям памперса и затова гледам да му давам нови и непознати предмети, като помпичката за нос например и той докато ги проучва, аз сменям.
Кристен, тортата ви от рождения ден е била страхотна, а и вие изглеждате много добре! Отчитай се редовно Hug

# 91
Добър ден и от мен! Heart EyesАз си запазвам ,тогава правото да се разпиша след Сиската/на следобедното кафе/...и ще гледам да излезем днес,че май леко полъхва вятър..........да си видим личния състав дали е налице/Калинка и Миленка/.....обаче напече ли-тук ще съм........
Иначе и аз имам една кошмарна купчина с дрехи за гладене.......ама съм пас......

# 92
Добро утро,

Все за Ани сервирате тоя чай, ама и аз ще си позволя да си сипя от него. А-така. Много благодаря.  Wink
Ето снимките от Боровец http://foto.bg/showgallery.php/cat/3714 , а това тук са двамата ми съквартиранти, седнали сме на бира:
Кирстен, много готин тоя басейн, направо цяла занималня. И ние купихме, ама ще го ползваме от другата седмица, когато отиваме в провинцията, щото апартамента ще изпада в ремонт.
За прощъпулника, ние направихме такъв, когато Марто се пусна да ходи сам, но не изминаваше кой знае какви големи разстояния. Сега вече като че ли укрепна и доби смелост да се пуска и да обикаля градинките и апартамента самичък. Което дава свобода на пръста ми и ролята на зорко следящия ястреб.
Хайде, ще бягам, че работа ме чака.  Peace

# 93
  • Варна
Аз не можах да се обадя на Страйпър-чето вчера  Cry
Макси от вчера е с възпалена кожа на дупето - там където минават вътрешните ластици на памперса - и явно много го боли миличкото ми, та се прибрахме вчера набързо от работа да се лекуваме и ходим по голо дупе в къщи.

Иначе, Люба, и при нас можеше да е отворен бокса към хола и с барплот примерно /както е при съседите на другите етажи/ но аз не обичам да ми сварват гости мивката пълна с чинии примерно или да им умирисвам дрехите докато вечеряме. Та затова сме с плъзгаща врата то нямаше и друг вариант там де

Елфче, мерси за комплимента за мъжо. Ще му предам Simple Smile Ама той вече не е толкова атлетичен в сравнение, като се взехме. Сега е трупнал бая килца, явно и на старата кухня съм му готвела добре .....

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 15:42 от Vif

# 94
Сисе, Кате мерси за чая.
Днес ще пиете по две кафета  Wink
и по два чая!  Laughing

Люба, племенника ти добре се е ориентирал към презерватива  Joy, но ми е интересно за какво беше наречен !? Мерси за разяснението за прощапулника, а това че гостите трябва да бягат или скачат ми стана много смешно.  hahaha

Днес вече си направихме и разходка преди обед, така че днес няма филм, но поне вече се живее и навън!

# 95
Ани, смешно си е......ама това беше единственото от суеверията дето ги приложих/пък и става весело като се разскачат разни лелки и чичовци..... Laughing/А доколкото знам едно време се е правило това на улицата/е тогава е била по-голяма веселбата/...А за презерватива-умната идея беше осенила зет ми/т.е. таткото на детето/...и не беше наречен за нищо.....но пък нали опаковките са лъскави и позайте кое първо му привлече погледа Mr. Green....но тук се намесихме със сестра ми и дадохме втори шанс-та тогава хвана фотоапарата/което вече си е професия/,но таткото каза,че щял да става актов фотограф/абе мъжка логика/
Виф,че -с какво се мажете?...че имам едно евтино кремче наум/от опит изпробвано,не от мен,но с очите си видях как помогна/..........иначе ,наистина най-ефективно е голото дупе.......
Денз,много ти хубави съквартирантите.......иш ти завидях лекичко,че хем ти ходи сина,хем можеш от разстояние да го надзираваш...че моито диване пак виси на пердето,след като го свалих от бюрото....а за батко му да не разправям/днес излиза със свеки, и сигурно го е държала вързан-щото сега е като улав....търчи и няма спиране/

# 96
Брей... Голям застой в темичката днес... Щом успях да изчета всичко...
Днес вече се дишаше навън, може би всички са наваксвали с разходките. И ние до 20 ч. бяхме в градинката. Венци се измори хубавичко и отдавна сладко спи. (Аз пък в суматохата забравих да му дам следобедната закуска  Embarassed , та направо минахме на вечерята. Явно и той я е забравил, защото не си я поиска   Simple Smile )
С нова прическа сме. Ето поздрав от нас за всички дечица:

То уж аз щях да се подстригвам, ама реших първо да изпробвам фризьорските умения на жената от салона върху детето. За 5 мин. го окръцка, а междувременно аз изкарах певческия си репертоар 2 пъти, за да кротува. И после си тръгнахме, че му омръзна там и до мен не стигна ред.
Много се радвам на снимките с басейните и коритата. Нашият единствен балкон е остъклен, претрупан с какво ли не и не става за плаж  Cry  Cry  Cry . Затова пък днес купих надуваема топка и поясче с дупки за краката. Е ще почакаме 2 месеца докато дойде ред да ги ползваме, ама поне ще си ги гледам и ще си мечтая.
Виф, много ви е хубава кухнята. Да ви е честита и много вкуснотии да си готвите. И ние се готвим да обновяваме нашата, пък дано ми дойде мерак за кулинарстване.

# 97
Мноооого по диагоналната система пак четох.Ама снимките ги разгледах до една и не мога да ви опиша колко съм смаяна!Досега разпознавах децата,а сега все едно сте ги сменили бе хора!Даже Миа/дето я виждаме всеки ден на нови снимки/ ми се видя страшно променена!Невероятни сладурчета,пу-пу-пу!А аз досега се фуках,че мойто най-убаво Mr. GreenЕ,поне приза за бели е наш 100%.Честно да ви кажа,направо не знам как може един толкова малък мозък да мисли толкова много!Изобретател голям,мама да му мисли.
Искрено ви завидях за басейните и горещото време.Тук продължава да е студено.Моята свекърва изпраща смс вчера вечерта:''да се пазите от жегите''.И Петър се хили:''току-що термометърът в колата показа 9 градуса''.Така си живеем ние-на хлад,а летните дрешки си почиват в гардероба. Crossing Arms
Много ви благодаря,мамчета,за подкрепата!!! Hug Hug Heart Eyes.Мислех да не пиша в прекрасната ни темичка,но се чувствам толкова сама в това,което преживявам.Защото човек,който не го е изпитал,не може да разбере какво е.Сега/в мой стил/ ще се отплесна и моля мамите в добро настроение да не четат.Но някой ме беше питал какви са симптомите.Не е задължително да имаш всички мои,а може да имаш и някой допълнителен,но ето накратко за какво става въпрос.Много пъти на ден:пример:стоиш на касата и плашащ,започваш да говориш с жената и изведнъж подът под теб започва да се отнася и размива,все едно се движи настрани.Става ти лошо на сърцето/много е странно/,не можеш да се съсредоточиш и мислиш,че ще припаднеш.Вие ти се свят и те обхваща невероятно чувство на паника.Че ще умреш,че ще ти стане лошо и дори да дойде линейка,не си сигурен,че ще те спасят.Звучи ужасно глупаво,знам.Чувство е,не мисъл.Стоиш пред магазина и се чудиш дали ако влезеш,ще ти стане лошо,после не можеш да излезеш,защото се притесняваш за същото.Понякога,ако започнеш да говориш за това,ти става лошо.Днес видях,че на китката отгоре нещо стърчи/Петър твърди,че е скъсано сухожилие,болеше ме/ и ми стана лошо.Само мисълта за лекар ме вади от равновесие и главата ми започва да плува,а хората и реалния свят да се отдалечават.А аз се свивам,свивам,свивам и имам чувството,че душата ми става на топка.Малко прилича на състоянието пред заспиване.В книгата,която чета,пише така:да се опиташ да обясниш чувството на паника на човек,който не го е изживял,е като да се опиташ да обясниш цвета червено на сляп човек.Така е.Затова приключвам с обясненията,на които не им е място и без това в тази тема.Но ако някой някога изпита нещо такова-отидете веднага на лекар,защото стане ли сериозно,е ужасно.Контролира живота ти и се бориш с пан атаки всяка будна минута.УЖАСНО Е.Днес бях по-добре.И съм обнадеждена...
Прочетох за Mcheuz.Това ми сгря сърцето.Мислех си за нея на 19-и май и се молех нещо да направи живота й по-лек.Честито и ще се моля всичко да бъде наред! Praynig
На 3 май едно момиченце изчезна в Поругалия.Родителите му са англичани,отишли на почивка там.Било е отвлечено докато е спяло.Моля ви,мами,оглеждайте се за него,запомнете снимката му-може да е навсякъде по света.http://www.findmadeleine.com/
Айде,оставям ви и отивам да дочитам Wink

# 98
Ужас за това момиченце Маделайн! Тръпки ме побиха докато разглеждах уебсайта, дано на никого не се случи подобно нещо!!!

Ние днес бяхме на ваксини -- 4 и биха, горкото, много плака, но се държа геройски като цяло. Гледам и първия и кътник е пробил (това видях докато плачеше по време на ваксината.. Sad) Тежим 8.8 кг и сме високи 73 см. Милото, не и се падна мистериозния "висок" ген в родата. Simple Smile Това е майтап, и двамата с Джеф сме средна работа.

Нямаме анемия, и много се успокоих, понеже много много не и давам месо. Леле, още една седмица остана докато си дойдем, толкова се вълнувам, не мога да спя дори. Ще гушна мама и тате!!! Simple Smile

Желая на всички лека нощ и утре дано ви е по-прохладно да живнат бебоците и да сте цяяял ден по разходки!

Аз още ви чета и ви схващам кой откъде е, ще ме извините, че не се обръщам към никоя мама и бебче по име, но и дотам ще стигна, само да ми мирне малко главата като си седна на д-то при нашите.

Поздрави от нас с Джейна-Мейна!

Ели

# 99
  • Велико Търново
ДубрУтру!Айшето тази сутрин е наспана още от 6 и веднага ви тУрвам кафето и чая за който иска  food010 kaffeetrmker_2 morning CoffeeЩе пиша пак накратко,защото ще ни спират тока за профилактика,а и по някое време на деня заминаваме за Емен.

Ирка,мила радвам се,че се разписа Hug и се  Praynigвсичко да се оправи и да си си предишната Ирка GrinningЯ да разведрим настроението да вземеш да сложиш една снимка на Елла,че тя Люба на Априлци не спря да говори колко и е хубава снахата и сватята Heart Eyes

Звездолина,много ти е хубаво и пораснало момчето GrinningЗа басейн на балкона недей да съжаляваш много,защото при нас два балкона и басейн,ама няма кой да стои вътре Mr. Greenдиването излиза и се хили!

Да не забравя да кажа,че Калинка и Змейковица са големи чаровници,а Миленка къде ги видя тези паласки не знам newsm78

Този инцидент в Португалия наистина потресе света и дано никога не се повтаря/дълбоко се съмнявам/

Виф,оправи ли се дупето на Макси?

Айде и аз да се изкажа за прощапулника-ще поканя две-три приятелки/като Божа се пусне сама да ходи/ще омеся една пита и ще наредя разни предмети и това ще е!Това за подскачането не го бях чувала и виждала до преди две години,когато една съседка звъни на вратата,но осветление на площадката тц и гледам някой скача и ми тика в ръцете нещо,че тогава го видях туй чудо,но не мисля да го прилагам

Надеждна,не се притеснявай,че още не ни знаеш с повече висене във форума стават чудеса Grinning
Като загоряла тенджера с боб,не доогладена купчина с дрехи,прахосмукачка цял ден до краката ми и все ей такива работи Mr. Green

За сега ви желая чуден ден! Hug

# 100
здравейте Hug
отдавна не съм се влючвала но мисля да се поправя Embarassed
гледам бебоците по снимките.не че са нашите ама са най-хубавите Mr. Green
при нас няма кой знае какво интересно.от гергьовден беба ходи.все още е само с две зъбчета,прави мнооооооооого бели.в момента е болна от два дни-висока Т,разтройство,вчера отказа да яде цял ден и повърна нарочно защото я карах да яде.изглежда че има пак някакъв гаден вирус така че пазете дечицата.
на 16.07 заминаваме на почивка в шипково.достраша ме да отидем на море така че тази година ще сме на балкан.
поздрави на всички. Heart Eyes

# 101
Добро утро и от мен!

Днес се връща мъж ми  newsm44 newsm44, много се радвам, защото изкуках самичка тази седмица. Хич не обичам сама да съм, (е децата са при мен, ама те си лягат в 20.00 часа).

Снощи бяхме на празник на училището и Георги имаше представление - танц. Много добре се справи, днес сме пак там, пак ще танцува, а в 21.00 часа има нещо специално от него  Sunglasses. Иначе е много весело, има различни игри, томболи, хапване и пийване. Естествено Килиан не ме остави да се наслаждавам спокойно на празника  Crazy и ходеше навсякъде, качваше се по пейките и масите и викаше мам-мам и си просеше пържени картофи  smile3511. Утре ще кача снимки.

Сиска, мерси за кафенцето   bouquet!

# 102
  • София
добро утро,

изглежда , че на моето диваненце не му се седи в стаята и ме дърпаше и мрънкаше..... кафето не мога да си изпия и за малко да си остана с пилинг маската (добре, ч едърпа яко , та не забравям, вс епак я махнах дори и със закъснение  Crazy) ..... та я занесох да се охлажда в ....  банята  Grinning Mr. Green, там й харесва явно, понеже не се обажда освен, че си мърмори под носа и вади списанията от коша и каквото друго прибара там.
хубаво, че препаратите са нависоко. онзи ден беше извадиал решетката на канала на пода на банята и си дъвче тапата, с която запушваме отвора, да  не идват миризми. на баща й му стана зле като разбра какво е задъвкала  Joy

мами, някой дава ли фризо 3? ние получихме такова от сп. моето бебе и го отворих, ами то е невероятен аромат на ванилия, чак си подправих кафенцето, ммммммм. на миа няма как да го пробутам освен в някоя каша, но тя почти ги отказва вече, мина изцяло на храна за големи. дори филийките с яйце не ги давам с жълтък само, ами с цяло яйце...

моля се за това детенце маделин, направо ми се свива сърцето. да не дава Господ на никого да се случи това...дано се върне жива и здрава у дома!  Praynig

# 103
Добър ден и от мен!
Днес е Петровден. Честито на всички именици!
Ирка, за твоя мъж се сещам. Да е жив и здрав, и много да те пази и обича. Дано той и Ел-чо да ти помогнат по-бързо да преодолееш това състояние, в което си сега  Hug . Не ти ли изписаха някакви лекарства? Не помагат ли? Имах приятелка, която преживя нещо такова и "розовите хапченца" много добре и подействаха.
Моля се за малката Маделайн  Praynig . Дано я намерят и се върне при семейството си. Не бях чула за този инцидент. Направо ме побиват тръпки. Ужасно е...

Мойто диване е ненаситно на вода. Освен, че едвам насмогваме с памперсите, навън вече с цистерна-водоноска трябва да се придвижваме.
Ставам да оправям багажа, че ще ходим на гости на бабата и дядото.
Слънчев  и усмихнат ден на всички!

# 104
Здравейте!  Stop
Честит имен ден на всички именици! Здраве, щастие и късмет!

Ние няколко дни нямахме нет и щях да се побъркам. Съседите, с които сме в мрежа решили като заминават някъде извън града да се изключват от рутера, но този път изключили нас. Направо щях да ги  #2gunfire

Иначе тези дни в жегите се спасяваме или с бани на терасата или по аква парковете. На Гоги определено му хареса. Даже с тати решихме тази година да не ходим на море, а да си вземе отпуск и да разпускаме на някой аква парк. Че то иначе щяхме да можем да отидем само за 2-3 дни - нощувка се намира трудно за по-малко дни, а багажа пак щеше да ни е като за 10. Така, че единодушно решихме да си останем тук, а догодина вече живот и здраве...

Ирка, така като описваш състоянието си ми звучи доста страшно, мила. Аз нямам опит в такива състояния, но ти пожелавам от сърце да се оправиш бързо.

Здездолинка и ние като вас пием по страшно много вода, направо се чудя къде я събира, диването. Вчера изчислявах, че му се събира да пие по около 1.5 - 2 л. на ден и за сметка на водата не мога да го накарам да яде нищо, но явно го морят и него жегите, горкото. Confused

Да се похваля, че ние от вчера имаме нова придобивка - къщичка /само нея нямаше вкъщи/, но пък малчо много и се радва, а и баба му и дядо му решили ей така, без повод да му я купят.  Shocked Е, ще го преживея да прескачам и къщичка... Ето я и нея: .

А ето и една снимка как се забавляваме в увеселителния парк на въртележката:

Ох, щях да пиша още нещо, но ми избяга мисълта.  newsm78

Поздрави от мен и Гоги на всички мами и сладки бебоци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт