Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 366
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден на всички, които още шават в тая жега! Simple Smile
Аз снощи се опитах да понапиша нещо, но поста ми се затри и ей ме на пак  Wink
Пък ние сме с гнойна ангина и сега се лекуваме  Cry Аман вече! Днес го записах на кухня и от утре ще го пробвам, но имам сериозни подозрения,че няма да яде (той на скъпите пюрета ми се муси и едва успявам да пробутам някоя лъжица, пък какви  ли ще са тия манжи - 4 броя за 70 ст  Thinking). Пък уж беше всеяден.Ще видим де.
Инак благородно завиждам на 'климатикоимащите'  Mr. Green Мен това щастие скоро няма да ме огрее, пък и морето за сега е под голяма въпросителна  Sad
А,като казах море-всички снимки изгледах.
Виф, за тебе и дребния ясно, ама това и твойто мъж много хубав,бе (това с най-добри чувства   bouquet, да не ме заподозреш в греховни помисли сега  Mr. Green)
Велиса, и ние сме с обувки, но то в случая мама-та е виновна  Blush, че аз от избиране на най-удачни за прохождане нищо друго не харесах, та така...Днес поне беше бос (иначе сме окомплектовани с чорапи, естествено), друг е въпроса,че е като малкия Мук, че нещо се поразшириха... Mr. Green
...и аз искам да видя снимки.......пък и после да ги използвам с назидателна цел-"Видиш ли какво правят другите мъже.........  Crossing Arms"
Уф, при нас този номер не върви, хич не се трогваме  Crossing Arms
Май друго няма за сега  Sunglasses

# 76
  • София
Честит Рожден Ден Анна smile3525 малко на патерица  Hug
Аз имам един въпрос към нея  Thinking - В момента по BTV дават снимки нещо за усмивката и Европа - Лого ли е  newsm78 Та случайно и Евка и татко и да ги  има в това лого. Уф как го обясних  ooooh! Много бързо ги дават и не съм сигурна дали са те?

# 77
Благодаря ви за отговора на въпроса ми!
 smile3518

# 78
Момичета, искам да ви кажа нещо хубаво. Вие може и да знаете, ама аз пак да кажа. Преди малко както си разглеждах разни неща из форума, попаднах на постинг на mcheuz и видях, че е бременна в 18 седмица : newsm44 Пожелавам й една щастлива и спокойна бременност и малко сладко здраво бебе, над което малката Михаела да бди неотлъчно като звездичка!  newsm51

# 79
  • София
Честит Рожден Ден Анна smile3525 малко на патерица  Hug
Аз имам един въпрос към нея  Thinking - В момента по BTV дават снимки нещо за усмивката и Европа - Лого ли е  newsm78 Та случайно и Евка и татко и да ги  има в това лого. Уф как го обясних  ooooh! Много бързо ги дават и не съм сигурна дали са те?

Не са те, поне ние снимки не сме пращали.
Момичета, искам да ви кажа нещо хубаво. Вие може и да знаете, ама аз пак да кажа. Преди малко както си разглеждах разни неща из форума, попаднах на постинг на mcheuz и видях, че е бременна в 18 седмица : newsm44 Пожелавам й една щастлива и спокойна бременност и малко сладко здраво бебе, над което малката Михаела да бди неотлъчно като звездичка!  newsm51
Това наистина е много хубаво. Стискам палци този път всичко да е наред!

# 80
  • Велико Търново
Даниеле,чудесно е това,което ни съобщаваш GrinningИ аз,се присъединявам към твоите пожелания към mcheuz!

Аз,не съм писала два три дена,защото Джордж беше счупен,но Чемширов се погрижи бързо да ми го оправи,че то с мен на глава не се излиза Mr. Green
Всички снимки разгледах и на Вели клипчетата,абе страхотни са ни децата/пу-пу/
Вчера бяхме с Божа на детски РД и то милото ми детенце по-вече от час не мръдна от количката,но беше до един татко,който само и чупеше пита и я подаваше  и по едно време ми вика,абе това дете не изяде ли много Mr. GreenКупихме басейн като на Евка,ама няма кой да се къпе в него,само да я сложа и излиза,абе голяма чудо става,но това е положението.

Люси,да ти е жив и здрав рожденника и само радост да ти носи Hug

Виф,кухнята ти е страхотна!В такава с кеф ще готвя Heart Eyes

Айде,стига толкова съм писала Blushдовечера пак!

# 81
  • Пловдив
Здравейте и от нас!!!
Ох, големи сладурковци са ни всички бебоци - не мога да им се нагледам  Heart Eyes

Само аз ли съм изтървала кухнята на Виф  Embarassed ще се върна назад, че нали и ние сме на тая вълна... Оооо видях я - супер е  Laughing, и ние имаме същата пералня. Със здраве да си ползвате кухнята и много вкусни да стават манджите   chef
Вчера бяхме на басейн за пръв път с Калина и тя пощуря от кеф  hahaha Бяхме с още 2 форумски мами с по-големи дечица. Ето и снимков материал

А ето и останалите снимки, ако ви се гледат  Mr. Green Само моля не обръщайте внимание на паласките в шарения бански  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147965

Кирстен, защо се сърдиш  newsm78, Люба ти е отговорила малко по-нагоре за кухните, да не се повтарям и аз   bouquet

# 82
Миленка, аз паласки не видях.  newsm78 Само едно сладко момиченце и неговата майка.  Heart Eyes
Много се радвам за mcheuz. Дано всичко бъде наред и след време се радват на едно хубаво, здраво бебче. Praynig
Ние след малко ще ходим до Приморско. Да видим едни приятели и хотела, които ни препоръчаха. Дано само не завали, че е леко примрачняло. А и още е доста топло навън. Днес сигурно вече избихме съвсем всички температурни рекорди. На обяд докато простирах дрехите и стигна до последните, първите вече бяха изсъхнали. #Crazy
А татито снощи от прегряване ли, от що ли ми вдигна 39 градуса, а на сутринта вече нищо му нямаше. Дано скоро се разхлади, че така вече не се издържа. Shocked

# 83
Люба, благодаря ти за специалния пост! Ама ако и някой ми каже горе долу какво се прави на прощапулник, няма де е зле!

Олче, вели голям смехурко в басейна. Чак и на мен ми стана смешно докато го гледах. А с тези препарати против комари, аз по лице не мажа. само крачета и ръчички.

Бабълче, я кажи кой от двата филма изгледа дето ги препоръчах. Аз днес още един успях да изгледам - Next - ммммм  става, ама нещо незавършен ми се видя.

Змейко страхотен воден парк си имате. Их как ми се доходи на мен на басейн с Ивко. Дано да си намеря съмишленици и отиваме.

Честит рожден ден на Валери!   bouquet
Честити ходещи крачета на Васко.
И аз много се радвам за mcheuz. Пожелавам и една лека бременност и да са много щастливи с малкото човече след като се роди.

# 84
Хайде и аз да пусна малко снимки.
Това са снимки от рождения ни ден- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148222
А това от първия ми плаж- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148221
Дано ви харесат

# 85
Да приключа и този този ден и да съм спокойна да лягам.......но то с тоя форум май няма изгледи да ме хване сън скоро Mr. Green
Ани-веднага докладвам,мила:прощъпулник се правило когато детето се пусне само/някъде чакат като проходи съвсем стабилно,но аз знам,че е като се пусне..та да са муздрави краката/...събират се гости/ама не те съветвам да са много ,че става лудница.....прави се питка/може и готова/,постилаш едно бяло платно/покривка/ и търкулваш питката по него към наредени предварително вещи/ама умната ги подбирайте,че малкия ми племенник навремето хвана презерватив-а Mr. Green/...каквото хване детето-такъв ще му е пътят в живота/незнам колко е вярно,ама традиция/............После от питката си чупят парчета гостите и бягат или скачат/да му били здрави крачетата и да му е лек пътя/......Има и разни варианти,като например да обиколиш махалата и да раздаваш на хората по-улицата питка,а те да скачатили бягат,ама това според мен в града ще е меко казано странно....Иначе ти може после да си раздадеш на комшиите/с които се познаваш/.....Една юнска мама разправяше,че вързавли крачетата с конец, и други разни ритуали....ама аз си ги спестих.......Съвет от мен-спокойно можеш да си я направиш питката и през деня/следобед/ на сладки и кафенце.....и да си спестиш шетането/то те знаем,че си работна,ама си пази силите-ще ти трябват/...Ако има и някой друг дето да си каже-аз изобщо не твърдя,че съм на 100% в час.....
Миленка,дай боже всекиму такива паласки Laughing...
Анна,това е Аквапарка,за който ме питаше......ама аз пропуснах тоя път Sad..
Иначе днес купихме най-накрая басейн,макар че да бяхсе сетила,че то трябва и да се надуе....а помпите и те са на село....та май и утре ще сме пак в коритото...но пък падна голяма веселба,от която май аз накрая бях най-мокра:
Елфче,то и при нас не минава номера...ама аз се пробвам...абе на шега на истина,ама мойто мъж станал много примерен напоследък....и направо се чувствам като в първите месеци от брака/или по-точно от преди да се разпишем/...така,че да ви дам една надеждица,че стават и такива работи....Само дето май наистина няма да се ходи на концерт Sad..че Асен е в командировка два дни...и не се знае кога ще се прибере от нея....а и както и да ги смятаме-поне едно 300лв ще ни легне разхода за мероприятието....а пък покрай дограмата трябвало и замазки после да се правят....абе битовизми Crossing Arms/макар,че имаше оферта да ида сама....ама тоя път не ща....искам с либето,пък/
Виф-че и нашия бокс е такъв малък....ама пък всичко е на една ръка разстояние.....и колкото и да исках да го приобщим към дневната,май ще кандисам да си е отделно/че да не се умирисва всичко като кулинарствам....а и ако оплескам нещо-да остане скрито-покрито Wink/
Ей,това за  mcheuz, е страхотна новина...дано този път всичко е наред и с нея и с бебчето и да изкара една много лека бременност Praynig Praynig Praynig
Сиске,ти пак ни претупа....сутринта да се разпишеш,ей Naughtyтака не се брои..
Хайде,лека и спокойна от мен...че то аз мога и до утре да си пиша....ама покрай писането и една кутия вафли изядох/че то топло,топло,ама на сладко не прощавам/ и ще вземе да ми стане лошо от седене пред компа........
 Heart Eyes Hug  bouquet

# 86
И аз да се разпиша в новата тема. И тука е жега като в недрата на земята, чудим се къде да се крием денем, Джейн е с мравки в гащите като майка си и не спира, и само се чудя къде да я водя, ама хем да е интересно, хем с климатик.. Напоследък само на корнфлейкс с мляко или кърма кара, вкъщи ходи само по памперс, а по-често и без. В тази връзка да питам: вашите дечковци протестират ли бясно като ги сменяте; Джейн се върти като шило, почти е невъзможно да и се сложи памперс, дърпа се, крещи, лудница настава.

Миналия петък имах студена тренировка за полета до България. Трябваше да закараме по-голямата част от покъщнината ни, която пращаме по море до София, че по самолета е невъзможно, до Ню Джързи, и то не как да е, ами с камион под наем. Кашони много, камионът -- нали знаете кабинката колко е. Между нас с Джеф между седалките закрепихме столчето с Джейн, даже без колан (нямаше). Уж моя мъж беше се подготвил, ще караме по маршрут изчислен от сателитното му устройство, за да стигнем по възможно най-прекия път. А то какво се оказа -- най.прекият не значи най-бързият.  Висяхме в трафик насред ню Йорк 4 часа, една миля после видяхме, че сме минали за 2 часа и половина!!!! Нормално разстоянието би трябвало да е около 2 часа. Да не ви описвам Джейн как получи нервно разстойство в този камион, аз също покрай нея, абе ужас. Добре че на връщане бяхме с влака, камиона оставихме в Ню Йорк. Е, поне се разкарахме привчер насред центъра на Манхатън, видяхме лудницата. Толкова хора, такова чудо, не знам как хора отглеждат деца в тоя град. Та така сега отдъхваме от приключения и се готвим за следващото...

# 87
  • Велико Търново
ДубрЮтрУ!Сервирам ви кафето и чая за Ани   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffeeи отивам да гладя докато е още хладно и Божидара спи!Люба,като заспи Божа за обед ще се разпиша както аз,си знам Crazy

# 88
Добро утро!

Сервирам ви кафенцето и чая

Понеже мъж ми го няма, Георги използва намалението да спи при мен на спалнята и тази нощ беше върха. И двамата с Килиан се въртяха като пумпали и заемаха всевъзможни позиции само не и правилната  Crazy. Вместо да спя, аз все ги нагаждах и завивах  Crazy.
 Миленка, много сте хубави с Калинка в басейна (и за какви паласки говориш?). И ние този уикенд, ако не ходим на езерото ще сме в кварталния аквапарк. Дано да е хубаво времето тогава.

Кристен, Васко е голям симпатяга, да се отчиташ редовно със снимки!

Надеждна, големи перипетии сте имали, дано от тук нататък да ви върви всичко по вода. Кога ви беше полета за България?

Страхотна новина за mcheuz! Желая й много лека и безпроблемна бременност, здраво и хубаво бебче!

Айде да ви оставям и да си оправям дечурулигата...

# 89
Днес ще пиете по две кафета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт