Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 345
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
БЛагодаря за бързите отговори....то наистина се бяхме спрели на Митцубиши....после решихме съвсем друго....накрая висях в нет-а и четох,четох....и сега съм съвсем объркана....ама накрая ще хвърлим чоп и ще видим какво ще се падне май/още повече,че при нас климатика ще е за най-топлите летни дни за преходните сезони,или за топла зима като изминалата-че парното е неефективно като не работи на пълна мощност...а и да си призная ме мързи да се занимавам с чистенето и поддържането на камината/......А иначе и аз съм убедена в това,че ако искам и да е добър и икономичен трябва да се бръкнем повече,ама пък това ми бърка сметките за колата...........аман вечеи.....
Галюшана,аз наистина писах за пъпките,че Иво още има/макар и да позавехнаха вече/...отначало мислех,че са от претопляне/но пъквзимам мерки да не се запарва-къпем се поне по 7-8-9 пъти дневно,ходи само по пампа,навън го изкарвам съвсем леко облечен и само забърсвам с хавлийка/...после под влияние на форума се замислих за шарка/ама пък никакви други симптоми нямаше/,в крайна сметка днес исках да го види педката,но докато стигнем до нея/че чаках да мине голямата жега/ и тя си отишла....но все по-сериозно се замислям,че може да са реакция то Занзарин-а......щото се появиха с вкарването му в употреба ито по местата където съм пръскала/уж е за бебета и малки деца,ама знае ли се/...засега почнах хомеопатично да го третирам-но дано да съм на прав път...
Стайпър-че,да се накиснете и заради нас.....и дано се видите със Варненските сладурки-ама после нали си знаеш-пълен отчет и фоторепортаж чакаме........
Велиска,за кецовете  ми е толкова позната историята...навремето Сами като се беше влюбил в едни гуменки и само дето не спеше с тях.....то не бяха маратонки,то не бяха други обувки.....хич не му дремеше ,че били маркови или скъпи-искаше си детето простите гуменки/дето му запарваха краката,та ги перях през ден....ама тайно/.А на какво се дължи,не мога да ти кажа,щото моят отговор е-характер,..ама едва ли ще те успокоя с него Crossing Arms
Пастичка-аз не разбрах има ли начин да сте си направили второ-тамън като останеш да си го гледаш и Ема и без ясли ще мине.......Но наистина проблема май е сериозен в големите градове/то и тук е същото/,ама Иво поне за сега не мисля да го пускам/не че са се засилили да го взеимат,де/....май ще си го гледам....или ще опираме до детегледачка/което също е трудна работа-с намирането на свястна/
Днес забелязах Иги,че чете,ама гледам,че не се е разписала...да не казвам кои още не са се отчетали скоро,че ще стана като форумски полицай-но ако не им коства усилие да щракнат някое изречение...Ирка-и ти пиши....ако не друго поне ще се разтовариш.......

Отивам да си полевам китките,че в тая жега много изсъхват.....
От мен лека и спокойна...... Heart Eyes

# 61
Ани,в твоя чест,като редовно пишеща,ти пускам отделен постинг-но първо:в събота на срещата на випуска да се натанцуваш и заради мен/че още ме е яд,дето се прибрах /,за питката-може и в неделя.....а и важна е идеята-не толкова гостите/макар,че ако носят подаръци и не дават акъли са добре дошли/
За климатика-аз принципно съм против,защото не приемам за естествено да се получават големи температурни разлики/работила съм на климатик и като излезех навън все ми се подкосяваха крачката/,отделно дето въртят един и същ въздух и това си е предпоставка за зарази, и още ред възражения мога да си изсмуча от пръстите, .........ама като гледам милото как се препулва и взима дава Sick...пък и гостите като дойдати като запъшкат/пък нали у нас е почти легализиран хан/...та поне за дневната и хола капитулирах.......
За пожеланията на Анна,реших,че лани я трето бебе ,я нещо такова си е пожелала и затова питах/че сда не изпусна нещо аз/...Че сега разбрах,че Сиската има зълва/ама като не е писала /-та да и пожелая и на нея-да е жива и здрава и много обичана....и да се уважават много със снахичката/че тя си е съкровище също/
Хайде-тоя път наистина ви пожелавам лека нощ..... Heart Eyes

# 62
Здравейте от мен!
Искам първо да се извиня че не съм много редовна тук. Дори не съм пуснала още снимки от рождения ни ден от 30 май,но скоро ще ги пусна. Сигурно съм пропуснала доста интересни неща около вас,но ще си наваксам.
А около нас новите неща са,че преди около 20 дни Васко направи първите си крачки. И започна да ходи,сякаш го прави от месец-два. Но...падна и си ожули челцето. И сега не иска да ходи много. Колко ли време ще е така,незнам. Аз не го насилвам.
Другото ново е,че имаме вече 4 зъба-много бавно му излизат. Интересното е,че отдолу има само един зъб,който проби на Великден,а отгоре има 3. Дано му се подредят както трябва.
Сега искам да попитам мамите от Пловдив за детска кухня около Военна болница. Сега мисля да го запиша,и то май до петък най-късно. Най-вероятно нашия дядо ще ни я взима,а офиса му е зад Военна болница. Предварително благодаря.    smile3525
Чао и целувки от мен  love001

# 63
  • Велико Търново
Олче,темата отново е страхотна/каквато съм овца вчера забравих да го напиша Embarassed/отново голямо благодаря Hug

Айде,да ви сервирам кафето и чая  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

# 64
  • София
Ето ни и нас в басейна (забелязват се и новите ни обички, въпреки, че са много миниатюрни).

# 65
  • София
...но все по-сериозно се замислям,че може да са реакция то Занзарин-а......щото се появиха с вкарването му в употреба ито по местата където съм пръскала/уж е за бебета и малки деца,ама знае ли се/...засега почнах хомеопатично да го третирам-но дано да съм на прав път...

Кабранска, да ти кажа , че вече напълно изкукуригах  в тая жега... - имам много основателни подозрения да си мисля, че нашите пъпчици не са от ухапвания, а също от проклетия Занзарин. Първо не са същите като вид (ухапано от комар), и второ - появиха се точно на местата, където съм мазала с въпросния смрадлив репелент...  Shocked Бузките, ръчичките и крачетата...  #Crazy Нали спим само по боди и не че през дрехите не хапят "гадините мръсни"  hahaha, ама нещо много ме съмнява пък точно намазаните места да са им най - апетитни. Явно е алергична реакция, а и като гледам как мирише от километри, нещо хич не ми се връзва да е измислен за кърмачета и малки деца, но повечето репеленти пък са за деца над 2 г...  ooooh!
Иначе, за разписването, ЕВАЛАТА, давай в същия дух - нямаш грешка! Heart Eyes Успех с ремонтно - обновителните начинания и дано оцелеете психически и финансово... Че ние един покрив препокрихме на новото място и една баня ремонтирахме (трябва и аз да я снимам и да ви я покажа...  Flutter) и сме толкова вътре, че ще видя и море и океан  Laughing, когато си видя ушите...  Confused

Аз... пак се отплеснах  Embarassed, всъщност се разписвам да ви дам така дългоочакваните координати на хижата ни в Кърджали, че нали Мариян е много "сериозен", чак снощи ми ги донесе.  newsm66
Къща за отдих 8
с. Главатарци - гр. Кърджали
За резервации:
GSM: 0888 297 388
         0889 799 110
http:// home-8.com

Дано някой има възможност да отиде, струва си! Peace

Честити първи стъпчици на Ивко, Ани, да го нацелуваш много силно този сладък пешеходец! Heart Eyes

Прекратявам емисията, че нашата темичка, въпреки опасенията на изявени писателски таланти  Laughing, НЕ е "Мама Люба пише...", а май стана "Авторката само си пише...", та ще си взема бележка и ще ви дам малко отдих от нас с Велизаркин, искам само да ви покажа накрая как и ние открихме летния сезон, в тон с морското заглавийце на Ани...  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=y2FKkX-pQpE
http://www.youtube.com/watch?v=I7ia6ubCUXs
Сисе, мерси за кафенцето душа, с кеф си го пийвам.  Heart Eyes А ти къде се изгуби? По - често да пишеш, че ще ти дърпам ушите! Mr. Green

# 66
  • София
добро утро и от мен,

ей свикнах да спя до 9, как ще стане догодина със ставането за работа не знам.....  newsm78

ани, за филмчетата човек трябва да отделя време, много добре правиш. това спада към духовния фонд "и ние сме хора" хахахахахах. макар, че не трябва да се ограничава само до филми, понеже това пасивно занимание води до по - особеното състояние на духа "мързел"  Party Party Party  Joy

и понеже е рано да разсъждава човек в този ред на мисли, предлагам ви да видите мойта мома какви ги върши:  Mr. Green

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1060362.jpg - и тук се навира Simple Smile)

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1060370.jpg - сбарах я преди да изсипе всичко на пода.

тук се разхлаждаме на едно специфично място  Mr. Green Laughing :
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1060377.jpg

а тук се ориентира към модата отрано  hahaha

пс. честит рожден ден на патерица на анна, верчето и много любов на недето по повод годишнината й!   bouquet

# 67
  • Плевен
Хей, Олче нацелувай и намачкай този сладък смехурко Вели  Hug Heart Eyes Hug, направо се размазах от смях и кеф като го гледах на клипчетата. Тери, като го чу и тя се залепи за монитора. Голям сладкиш  Hug.

Искам да ви почерпя, че днес мъжлето има рожден ден:

Прохладен ден ви желая, ние изчезваме на разходка!

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 10:24 от Люсил

# 68
О, ние също се разведрихме и развеселихме с клипчетата на Вели и снимките на Мия и Евка...тука Сами чак се размаза от радост...обаче сега замрънка да пълним басейн и да се къпем/обаче всичките надувни истории са май на Гълъбово/,тук имаме само един дето се ползва за кош за играчки...и май е малко по-пробит в основата си/ама май ще пробвам да го напълня,докато стане приемливо времето да стигна до Била и да купим нещо по-приемливо/което пък ми напомни,как навремето племенника ми закова надуваемия басейн с пирони за земята-да не му мърдал Mr. Green/...Олче,мерси и за моралната подкрепа относно ремонта-то вече се почна/с дискусиите.....сметките...а снощи ме уведомиха че ако искам да видя Менуър,мога да ида сама,пък Асен да си седял в Пловдив Thinking.....то не,че няма да го направя и това....ама пък ще ми е гадно после/обаче има още два дни за мислене и обсъждане на темата/
Люси-да поздравиш татито от нас...да ви е жив и здрав и да си се радвате още много години!  bouquet  bouquet  bouquet
А,за Занзарина-и аз съм в потрес от миризмата му/ама си мислех,че грешката е в мен/,на нещо прокиснало ми дъхне Sick,сега мажем с Аутан/не че нещо ги разгонва,ама поне мирише на хубавко/...Змейковица,кажи ти доволноали си от ролката/беше български препарата и на доста прилична цена..."Бейби гард" май се казваше./
kristen,ти от Пловдив ли си?И чак сега да се обадиш.....За кухнята-има хубава на "Богомил",ама незнам дали ще ви огрее със записване/доколкото знам се чака с месеци/,вариант ти е с частните кухни/има две/-носят храната на място..и е сравнително добра,само дето идва малко по-скъпичка...Ако искаш координати-пиши ми на Лс,а за държавните-има пускани доста теми/или питай в отчетната Пловдивска/
Сиске,къде така набързо,бе..........

# 69
Здравейте. виждам добре се забавлявате с басейнчета и филми, та малко ви завиждам. Аз работя и мога само да си мечтая за такива екстри, поне още 2 седмици. Вчера ни сложиха ваксината, най-накрая, че нали я отлагахме поради вируса, който изкара Мия.
по отношение  на климатиците, ще кажа, че ние се родихме с нашия. Преди това се отоплявахме на ток и в най-студените месеци имахме сметки за ток -400лв. -това преди 3 години, когато не отплявахме едната стая изобщо. Купихме си Осака -инверторен, основно за отопление да го ползваме и сметката ни падна на половина. Сега през студените месеци след като отопляваме вече целия апартамент и тока го повишаваха сигурно 5 пъти с по 15% сметката ни не е била по-голяма от 360 лв. За охлаждане рядко се ползва, тъй като апартаментът е доста хладен. Така, че в общи линии сме супер доволни от климатика -топли много по-добре и е много по-икономичен. Хайде доскоро, че имам работа сега.

# 70
  • Варна
Олче, и на вашия моряк костюма е много готин  Heart Eyes да го нацелуваш сладура  Mr. Green

Велиса
, и при нас имаше проблем със смяната на обувките - не щеше да ходи с отворените сандали и ревеше в началото, ама аз реших, че трябва да си поиграем с тях първо, да ги опознаем, пробвах първо само в къщи да ходи, и вече нямаме проблем.

Люба, правилно си се ориентирала - имаме си само кухненски бокс, към хола е вратата. То и затова снимките са такива измъчени, щото няма как да я снимам цялата кухня, я врата, я стена пречи, я нещо друго.... А за климатиците - нашия е Осака, но не е инверторен, щото е поне 3 годишен и тогава почти нямаше такива. Ама върши работа, икономичен е по принцип, а тая зима като гледам най-голямата ни сметка е била 140 лв за климатика в хола и радиатора в спалнята+останалото /то и зима нямаше де/.

Пастичка, чакам да видя снимките на вашата кухня, че ме заинтригува  Mr. Green

Мерси на всички мами за пожеланията   bouquet като успея да сготвя нещо ефектно ще снимам и ще почерпя  Wink поне виртуално...

Аз имам проблем някакъв с тъпия нет-доставчик, и затова не мога да кача клипчето от морето в никой от възможните сайтове, било уж много голямо, а не е чак толкова - 36 Мб....

Айде аз ще взема да звънна на Страйпърчето като се събуди юнака и ще избягаме малко от работа ако и тя е наблизо, че да се видим  Mr. Green

# 71
Много смешен този Велизаркин-не съм чувала друго бебе да се смее така истински Heart Eyes
Аз само ще се оплача,че Алекс е с "асфалтова екзема" на челото и ми е много жал(ама тъпата ми свекърва е виновна-уж детска учителка ,а ги върши едни по-глупави и от Алекс) #Cussing out Люба, ти не даваше ли нещо хомеопатично при такива случай newsm78.
Виф,благодаря за съвета за обувките-ще пробвам и аз така,иначе ще си ходим с мокри крака като Сами на Люба Sick
Иги и аз я засекох да чете,но нищо не казва Naughty
Няма да пиша повече,че ми е скапано настроението SadДобре че беше Велизар да ме развесели Simple Smile

# 72
Честит рожден ден на Анна!!!  newsm51 Пожелавам й усмивката никога да не слиза от лицето й.
Честит рожден ден и на Валери. Да бъде много обичан от двете си жени.
Поздравление и за новопроходилите дечица. Да стъпват смело напред и да обиколят много интересни места. Ние за съжаление още не се пускаме. (въпреки, че направихме пита) Точно като Ивайла сме - като ни извика някой пускаме се и се хвърляме се напред, колкото може по-бързо и ако не ни хване някои може да забием глава в пода. Държи се за ръка, колкото да знае, че има опора, а като вземе играчки в двете ръце забравя и тръгва смело напред. Ей, много е предпазливо туй дете ... Притеснявам се, че може да стане на 2 докато проходи. А иначе устата й не спира -  мамо, тате, бабо, како, банан и всякакви такива. Всеки ден е научила нова дума и при това я казва както трябва. А как говори по телефона. Направо падам като я видя, чак ме заболява корема от смях. (ще се опитам да я снима и да ви я покажа)
Личи им на дечицата, че много се радват на басейните. Сигурно и морето много би им харесало. А Вели как се смее от сърце. Всеки път като го чуя и ми става едно такова приятно, весело. Дано винаги е толкова усмихнат и сърдечен.  HugHeart Eyes
Ирка, аз също по едно време страдах от страхова невроза. Много е неприятно. Дано се справиш с проблема. Пиши тук или си намери нещо, което обичаш много да правиш и това малко или много ще ти помогне. Heart Eyes
Ще бягам, че работа ме чака, а от тази жега мозъка ми направо спира да функционира. Какво стана с това време?!  newsm78 Такива жеги в Бургас никога не е имало. Май и ние сме се замислили за климатик, но кога ли ще стане?
Лек и прохладен ден.

# 73
  • София
Тоя лаф за асфалтовата екзема ме изкефи  Joy Дано не е плакал много Алекс.
Страхотни са снимчиците и клипчетата Hug
Зарибих се с филма, който Ани препоръча и сега само чакам на Румчо да му се доспи.
Пастичка, и аз се заинтригувах от собственоръчно направената кухня и мебели, снимай смело.
Размечтах се аз климатик покрай обсъжданата тема тук, но май ще вземем чак като се преместим в нов апартамент след около 2 години Confused
Чао

# 74
Велиска,за всякакви травми/оток,кръвонасядане,мускулни/ и т.н.давам Арника/в 5 или 9 СН/...определено съм се убедила, благодарение на нея ги понасяме по-леко последсвията......
Ние също сега се прибрахме от терасата/ама слънцето тъкмо се премести от другата страна и вече не е толкова жежко/...и направихме една дълга баня в бебешкото корито/докато дойде татито с басейна,че мама я мързи да иде до Била,нищо,че и е под носа/
Пастичка,и аз искам да видя снимки.......пък и после да ги използвам с назидателна цел-"Видиш ли какво правят другите мъже.........  Crossing Arms"
Сега аз пак се надявам и Ивчо да заспи/макар,че спа до 11.30 днес.....но пък явно се умори от банята/..........и ако ми е писано-да взема и аз да изгледам някой филм/макар,че Змейковица тука ми пусна една муха....и от половин ден само преравям един сайт с прИмоции/..ама няма да е зле,че нещо "духовния ми фонд" напоследък е доста позанемарен Embarassed

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 14:23 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт