Галюшана,аз наистина писах за пъпките,че Иво още има/макар и да позавехнаха вече/...отначало мислех,че са от претопляне/но пъквзимам мерки да не се запарва-къпем се поне по 7-8-9 пъти дневно,ходи само по пампа,навън го изкарвам съвсем леко облечен и само забърсвам с хавлийка/...после под влияние на форума се замислих за шарка/ама пък никакви други симптоми нямаше/,в крайна сметка днес исках да го види педката,но докато стигнем до нея/че чаках да мине голямата жега/ и тя си отишла....но все по-сериозно се замислям,че може да са реакция то Занзарин-а......щото се появиха с вкарването му в употреба ито по местата където съм пръскала/уж е за бебета и малки деца,ама знае ли се/...засега почнах хомеопатично да го третирам-но дано да съм на прав път...
Стайпър-че,да се накиснете и заради нас.....и дано се видите със Варненските сладурки-ама после нали си знаеш-пълен отчет и фоторепортаж чакаме........
Велиска,за кецовете ми е толкова позната историята...навремето Сами като се беше влюбил в едни гуменки и само дето не спеше с тях.....то не бяха маратонки,то не бяха други обувки.....хич не му дремеше ,че били маркови или скъпи-искаше си детето простите гуменки/дето му запарваха краката,та ги перях през ден....ама тайно/.А на какво се дължи,не мога да ти кажа,щото моят отговор е-характер,..ама едва ли ще те успокоя с него

Пастичка-аз не разбрах има ли начин да сте си направили второ-тамън като останеш да си го гледаш и Ема и без ясли ще мине.......Но наистина проблема май е сериозен в големите градове/то и тук е същото/,ама Иво поне за сега не мисля да го пускам/не че са се засилили да го взеимат,де/....май ще си го гледам....или ще опираме до детегледачка/което също е трудна работа-с намирането на свястна/
Днес забелязах Иги,че чете,ама гледам,че не се е разписала...да не казвам кои още не са се отчетали скоро,че ще стана като форумски полицай-но ако не им коства усилие да щракнат някое изречение...Ирка-и ти пиши....ако не друго поне ще се разтовариш.......
Отивам да си полевам китките,че в тая жега много изсъхват.....
От мен лека и спокойна......

...пък и гостите като дойдати като запъшкат/пък нали у нас е почти легализиран хан/...та поне за дневната и хола капитулирах.......

morning
Нали спим само по боди и не че през дрехите не хапят "гадините мръсни"
, ама нещо много ме съмнява пък точно намазаните места да са им най - апетитни. Явно е алергична реакция, а и като гледам как мирише от километри, нещо хич не ми се връзва да е измислен за кърмачета и малки деца, но повечето репеленти пък са за деца над 2 г... 
) и сме толкова вътре, че ще видя и море и океан

)

.....то не,че няма да го направя и това....ама пък ще ми е гадно после/обаче има още два дни за мислене и обсъждане на темата/
поне виртуално...
Люба, ти не даваше ли нещо хомеопатично при такива случай 
Добре че беше Велизар да ме развесели
Пожелавам й усмивката никога да не слиза от лицето й.