Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 322
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София
привет!

ние се крием на хладно  Mr. Green, миа спинка, а мама гледа филм.  лелееее, този  "кървав диамант" е ..... без думи... който го е гледал знае какво имам предвид, пък и няма да развалям очакването на тези, които искат да го гледат.

сутрин ходим в парка, само така  се живее тези дни. а после по пътя до кухнята.... предизвикателство на тъсене на сенки по пътя  Party Party

довечера след 7 пак сме навън, миа се научи кога излизаме и направо става нетърпелива като наближи времето.

от утре ще е по -приятно навън, казват синоптиците, пък да видим  Thinking

# 46
  • София
Анна, честит рожден ден, желая ти много щастие, лична реализация и удовлетвореност, любов и хармония!
Ти все се спотайваш и нищо не казваш мъркащия ми зет какво прави...  Crossing Arms Rolling Eyes Laughing

Честити първи стъпчици на Венцишо - сладкишо! Ама наистина е много сладък! Heart Eyes И на милата бузанка Тери! Те с Велизаркин май вървят с еднакви темпове на развитие, че и той се пуска за 2, максимум 3 крачки...  Laughing

Неде, честита ви годишнина, още 50 пъти по толкова и все да сте влюбени и щастливи!  bouquet

Вифчо, страхотен моряк Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, страхотно семейство (сте)! Очите ми останаха.  Hug И в кухнята  Party, и в моретооо, много благодаря за снимчиците, изгледах ги с невероятно удоволствие.
Като казах моряк, ето един линк със снимчици от вчерашния  рожден ден, на който бяхме, ако на някой му се гледа и има време за убиване, мога да предложа на вашето внимание още един "моряк"...  Joy Joy Joy

Ирка, какви са тези неврози, какво е това чудо, бе душа? Я по - редовно тук при нас и няма да имаш време да се замисляш за тъжни неща!!! Peace Heart Eyes Hug

По въпроса за кухните и ние трябва да ходим в най - голямата жега, но съм адски доволна от нашата, винаги е супер прясно, вкусно и разнообразно. И Вели мисли така, както и кантарът, който показа, че за последния месец е качил 800 г...  Animal Pig

Ох, както съм се заседяла сега, да се разпише и Кабранска  Heart Eyes, какво друго може да иска човек от този живот...  Joy Joy Joy

# 47
Честит рожден ден Анна, желая ти много щастие и любов!

Да ви покажа моята манекенка с блузка и коланче на мама

А това ни е любимото занимание http://images18.snimka.bg/003266535.jpg  да ровя в коша на Мариса, само там стои залепена и как да се научи да ходи, вкъщи се отпуска за по 5-6 крачки но ако има някой отсреща и отива тичешком и се хвърля, иначе се придвижва залепена за пръста ми, то почти не се държи но не го пуска.
Ние днес избегнахме горещините, даже и за кухня не сме излизали, Дени взе и нашата и организирахме набързо яслата, и сега са уморени героите и спинкат.

Анна навреме си получила подаръка, и аз чакам тия дни да ме изненадат с климатик, че и целия апартамент ни е южно изложение и щорите не помагат.
Виф честита кухня, много ми хареса и на мен, със здраве да си я ползваш.

Венци много е сладък, много ме радват дечица които си стоят с шапките и кърпите на главата, при нас няма как да се получи.
И ние всяка събота и неделя сме на село и там даже си е хладно вечер, купихме басейн но не беше толкова топло че да го пълним, даже и вятър подухваше и ето как го използвахме
http://images18.snimka.bg/003266527.jpg

Стига толкоз, отивам да свърша нещо докато не се е събудила Ивайла, и дано да се захлади малко че да се разходим привечер.

# 48
Честит рожден ден на Анна, честито на всички проходили!
 Честита племенничка на Имар!

newsm67 newsm67 newsm67
Честито за хубавата кухня на Виф, да си я ползват със здраве.

Някой ден ако се наканя ще ви пусна снимка на моята кухня. Дизайнът и изчисленията са мои, а татито ни сам я направи. Това важи впрочем за всичките ни мебели.  smile3521
Във Варна въздуха не се движи, което рядко се случва! Направо не се диша!!! Моето работно място е една къща на 3 етажа, но нямаме климатици. То май няма и как да стане, защото имаме няколко кабинета, заседателна зала, склад, сервиз, абе доста площ. Къщата е хладна, други години не е трябвал, ама тая, ще умрем от жега и задух. А у нас - три стаи, само юго-източно изложение, зимата супер, ама и там сега ще умра от жега.
По въпроса за второто дете, мен от как ми се върна цикъла - февруари, е нарядко, ама по много, та бях, до днес, с едно прилично 20 дневно закъснение, та си мислих, че може и да не разбера кога и как сме си го изработили. А пък сега ми падна кръвното и ми е гадно, гадно, а и май малко се разочаровах.
На ясла не е приета Ема! Януари 2008, втори опит ще направим и нямаме право на отказ, че детето няма да има вече кой да го гледа. Днес в 10ч. е бил протеста пред община Варна по повод яслите и градините, дано има резултат някакъв.
Ема започна да харесва вече морето - ходила е 3 пъти.  newsm47 Първият път такива писъци бяха, че се бях притеснила даже, втория път беше спокойна вече, а третия- още от колата махаше на морето. Даже в морето успя и да си пийне   Crazy
В понеделник заминаваме за една седмица на Царево.  newsm44 Аз му викам почивка, а татито ни казва: "След почивка с Ема, ще трябва после още една седмица да се възстановяваме"  Mr. Green  Crazy  Joy Не е лъжа, ама искам да съм си с детенцето!!!
Идеята беше на 09.07. да сме някъде, че имаме годишнина от сватбата (втората), но какво гледах, как направих резервацията - 9-ти не се включи  newsm12. Та ще се приберем и май ще се престраша да оставя Ема за една вечер на баба й, та да си направим малък интимен празник!!
Приятен ден на всички!!!
аз продължавам да се варя в собствен сос!

# 49
Аз втора покана няма да чакам Mr. Green-разписвам се веднага.........
Олче,като гледам и Вели са го наръфали "мръсните гадини"/цитат на Сами,а източника на израза е предполагам баба му по майчина линия,дето само такива ги ръси Crossing Arms/Иначе гледам добре се е позабавлявал  юнака на РД-то...а и поне на снимките 800-те грама личат......
Виф,че страхотни снимки....много сте хубави ,бе...пу-пу...и кухнята е много стилна и изчистена....и аз нещо такова замислям,но да питам-това е кухненски бокс-нали?....че и при мен мясотот е малко.....макар,че мислепх да бутнем малко стени и да я вкарам в дневната/ама финасовия директор нещо взе да пребледнява вече като ме види/.....
За климатика-мога само да завиждам на Анна-че ние чак на 9-ти ще се сдобием с такова чудо на техниката.....и понеже гледам,че има и други дето скоро ще купуват,та питам:от кои марки сте доволни,и как е разхода на енергия/че ние нали си имаме проблеми с енергото/,а одеве моичкия ми прати линк какво е харесал-но при вида на енергиен клас Д,веднага получи остра реплика......уточнявам,че при нас трябва и да е поне 18-ка......../не ,че тук е най-правилното място зда си пусна питането,ама не пречи да пробвам Mr. Green/
Деси,като гледам скоро ще имаш конкуренция на гардероба......но при такава чаровна щерка,няма начин......
Чакам и Марто с новата подстрижка....
Венци е доста променен-определено е порасъл и май вече няма много останало от бебешкия фасон.....и гледам добре се забавлява на село..........
Идеята за детска ясла/със съфорумски деца/ ми хареса....и смятам да я предложа на Пловдивчанки-стига да оцелеят след жегите/и ние след ремонта/
Ани,я дай жокер какво си пожела Анна на миналия РД?/че не всички помним като теб Wink/
Сега отивам да стягам раирания костюм на Иво,че май това е модната тенденция сред майските юнаци Laughing...и като се наспи баткото,прибере таткото и позахладнее малко да бягаме навън/че и ние излизаме надвечер,и мерим улиците и столчетата на кварталните кръчми до късно/

# 50
Ха да взема и аз две думи да кажа докато не се е събудило зверчето ми(той много обича да го прави когато се наканя да пиша) Simple Smile
Честит рожден ден Анна!Нека си все така лъчезарна и ти и семейството ти!
Кажете ми бре момичета какво да го правя този мой син-днес най сетне му намерих едни сандали(че ходи с кецове) и той се разрева като се опитах да му ги обуя(а съм ги платила вече).Не че ми е за парите,ами ще се свари в тая жега,че и чорапи му слагам да не му направят рани кецовете SickИ следващите ми опити завършиха по същия начин SadНякои имал ли е такъв проблем и на какво ли се дължи newsm78
Люба, ние след дълго избиране взехме климатици Панасоник-инвенторни(така ли се казва newsm78),че с тях се топлим зимата.Положенията са две-или даваш повече пари за климатик и плащаш по-малко за ток или обратното.Първо избрахме Мицубиши,но вносителите са много некоректни и ти дават едни характеристики,а като пристигна климатика и данните му бяха други и като ефективност и като клас на потребление на енергия и с цялото си нахалство питаха доставчика-той клиента от къде е видял,че са други данните(а ние просто му погледнахме книжката) #2gunfire #Cussing outМай се разприказвах много Simple Smile
Алекс вече ходи сам,но мен си ме е страх и тичам след него да не падне и наведена при това #Crazy
Страшно се е обринал от жегата и аз щях да се притесня да не е нещо друго,но е по свивките дето се поти най-много.Жал ми е ,ама гол ли да го пусна по улиците-ще ми го приберат социалните Mr. Green
Ирка я се стегни-какви са тези страхови неврози!Ти си позитивен човек не може да се тровиш за глупости!
Миленка това последното важи и за теб-аз с баби не се съобразявам !
Моето чудо се събуди...

# 51
  • София
Люба, за климатика много си зависи как ще го ползваш. Имам предвид дали искаш и да се топлиш с него или само за охлаждане като нас от време навреме. Иначе най-добрата марка на пазара е Тошиба, разбира се най-скъпи са. Ама трябваше да питаш Стоянчо, той нали това работи. Пък и е монтирал доста преди да седне на бюро. Вчера нашият го монтира за 3 часа сам, а като знам иначе как се мотат по двама "майстори" цял ден. Само знам, че е върл противник на Самсунг, защото доста дефекти давали.

# 52
Да кажа само за тези пъпки май и Люба имаше някакви притеснения - Мариса имаше такива миналата седмица и аз си мислех че са от претопляне защото бяха от врата до талията и отпред и на гърба не я сърбяха, но педиатарката каза че може да е някаква алергия и ни изписа по 5 капки десет дена Зиртек и след третия прием се оправи сега има само на вратлето отзад но те вече може и да са от потене защото изчезват и се появяват.

# 53
Здравейте,
Да взема да напиша и аз два реда....
 newsm67 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АННА!Желая ти всичко най-добро, много усмивки   bouquet

Гледам прекарвате си времето доста сполучливо - събирате дечурлигата на едно място и им гледате саира Simple Smile
Никола в момента се дупи на леглото. Вече е доста изтущен и преди малко в стремежа си да слезне си прасна главата в пода.... но това въобще не му попречи да продължи да беснее след като се нарева порядъчно!

Аз, естествено, умирам от жега и най-накрая ще си го изкарам на някого.... да видим кой ще е печелившия  Mr. Green

Хайде, доскоро, пък дано вече се захлади времето....

# 54
Честит рожден ден на Анна и от нас!
Пожелаваме й много здраве, щастие и успехи!

Утре планираме да сме цял ден във Варна. Ако някой иска да се разходим из Морската градина нека ми се обади.

Не знам какви са плановете на мъжа ми, но аз бих искала да се разходим там преди обяд. Веднага след плажа. Ако още някой е там по това време може да се видим,

Иначе ние сме добре. Много ми харесва тук. Ако можеше да живеем вътре в морето щеше да е супер Simple Smile Особено  в тези жеги.

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 15:27 от Stryper

# 55
Честит рожден ден на Анна! Много любов, щастие и здраве ти пожелавам!

Лелеее, тия жеги нямат ли край!? Вчера ходихме на басей и ни беше много добре, но днес пак мор. Но пък Гоги намаза с две бани на терасата. По обед точно като се прибрахме заморени и запотени си потопи дупето, а одеве пък взех, че откачих и реших да пържа картофи и тиквички... такава жега стана вкъщи, че с баща си избягаха на другата тераса и ги гледам - Гоги се плацика в лодката, а баща му седнал на мокрия под и разпуска. Е, накрая си направихме семеен плаж.

За климатиците - ние си купихме още миналата година - Осака - инверторен, само в спалнята, разхода ни през зимата не се е вдигал кой знае колко през , а и миналото лято също. Но то пък и кой знае каква зима нямаше тази година, но все пак си вървеше.
А сега какъв е кеф под климатика,.. какво му трябва на човек...

desiiv, много ти е фешън момата, а и всички дечица от снимките са страшни сладури.

От мен толкова, че ми се е сварил мозъка и не ми се отдава много мисленето.
Лека и хладна!

# 56
    Честит Рожден ден на Анна и от нас! Пожелава ме и много здраве, щастие, успехи във всяко начинание и много любов!   bouquet

Честито на новите ходещи крачета!
    Честита нова кухня на Виф, много е стилна!
   И нас не не приеха в ясла Crossing Arms. Аз живот и здраве ще почна нова работа на есен и майка ще го гледа, ама по-сигурно беше на яслата. Баба ми си счупи крака, та за нея ще има гледачка, а майка при нас. Но дано се оправи до тогава!
  Ирка, дано бързо да се възстановиш. Какви са симптоми те, че ме съмнява и моя милост. Имам моменти когата се ядосам, чак ме се замайва главата Rolling Eyes То и жегите помагат!
    Това от нас за сега!

# 57
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АННА!ПОЖЕЛАВМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

Днес милата ми зълва и тя има РД и също се казва Анна и ви черпя скромно beer beer2 Wine Glass  smokeuu

Като прочета всичко и ще де разпиша Mr. Green

# 58
  • Varna
Stryper-че, ние говорихме днес с Вифи щях да ти пиша но нета ми избяга в хотела.... И двете сме свободни след 17часа. Аз преди това не мога да мръдна от хотела. Така че утре сутрин ще ти се обадя да видим ......................
  Честит Рожден ден на Анна много щастие.

# 59
Виф, честита ви кухня!
Честити ходещи крачета на Ива и Вели!

Ние днес вече съвсем усъвършенствахме ходенето. Пуска се за по няколко крачки и за баланс си отваря широко устата.  Laughing Голяма радост е. Че се замислям дали в събота да не направя питка, но пък тогава ще имаме среща на випуска и да не ми дойдат в повече мероприятията.

Гледам че обсъждате климатиците...и мен май ме застрашава това чудо на техниката да влезе в дома ни. Досега все удържах фронта и разубеждавах Дидо да не купува, че аз тука в тоя апартамент се смръзвам и от време на време излизам на терасата да се стопля. Но днес вече наистина стана 28 градуса,ама и аз доста държах отворена вратата към терасата. нали имахме гости за басейн. Следобед и аз се възползвах от басейна на терасата. На Ивко му стана скучно по едно време сам, облякох банския и се бухнах при него. Голяма игра и пляскане падна. И аз днес като Ванила успях да се насладя на още един филм  - Deriled - тоя е по як от вчерашния. Ивко пак направи рекорд за това жегаво време , спа 2 часа и половина и аз естествено се възползвах.

Люба, не знам какво си е пожелала Анна миналата година, но все нещо трябва да си е пожелала, а ако не го е сторила, сега е момента.  Joy Издигнах се и аз в очите на слепите , че много помня!  Joy

Сиска , честит рожден ден и на зълвичката ти!

Общи условия

Активация на акаунт