Сервирам кафенцето
.Тази сутрин моя хубостник ме е събудил в 6.00 часа
, а цяла нощ беше едно въртене и мрънкане...зъби ли са какво са, абе ужас!Дайте малко жега и насам...Тук вали и е студено
, никъде не можем да отидем на разходка, освен до магазина...Приятно прекарване на всички заминаващи и заминали на някъде
!Змейко, това за свекитата е много неприятно...така да ти се месят, но в крайна сметка си е ваше детето и вие си решавате и това те трябва да го разберат. А за сватбата - това си е пак ваше решение, да не се женят те
. Ирка, защо така бе? Стискам палци бързо да се излекуваш. И аз по едно време след раздялата ми с бившия съпруг имах разни неврози, но бързо се излекувах, защото бях сама с детето и нямаше време за страховете...
Отивам да будя Георги за училище и да правя закуската.

..........ти направо ме довърши..........я вземи се отпусни малко/`щото май много са ти високи изискванията,нищо че така ни се самоиронизираш тук/.....и споделяй повече и по-начесто,.........мисля,че ще ти помогне/пък и за четящите тук ще е удоволствие/..Да намачкаш Ел-чо от мен......и гледайте повече да сте навън,че да не се изнервяте вкъщи....И без да ми се сърдиш-ама другия път що не идете някъде другаде на почевка/че то май идването в Бг си те натоварва психически,а?/........Ох,стига съм се правила на терапевт,че детето стои гладно
! Миналия петък покрай братовчед си, който е на 2 и половина годинки, и Венци се престраши да щъка насам-натам. Главно го примамваха солетките, нали ми е лакомник. Време е да преподредя малко изкъщи, че досега беше що-годе контролируем, ама сега се почва голямото ровене навсякъде.

...