Змейковица, не си го слагай на сърце. моята тъй-наречена свекърва пък е в другата крайност - интересува се от внучката си само проформа, така да се каже. Все я подканям да дойде да я види, да прекара повече време с Мия, а тя все нещо не й е удобно, я гости ще има, я нещо друго и после й е криво, че малката все се разплаква като я види. Ами просто рядко я вижда и явно не я приема като познат човек. Това е положението. Аз вече няма и да я каня, ако се сети, да мине да я види, ако не -нейна работа.
Взехме в петък изследванията на Мия и според лаборантката били наред. Аз видях, че има малко отклонения в едни показатели, но още не ги е видяла педиатърката. Иначе бебка вече си е съвсем добре, да чукна на дърво -смее се, играе си. Взела съм й същия басейн като на Ралица, но още не сме го пробвали. Мия е усвоила някакви нови звуци и голяма веселба пада. Като я чуе човек отдалеч, ще си помисли, че плаче, а тя се залива от смях.
Хайде това е от нас засега.

хвърлям по едно око и на вашите палавници и на вашите истории и ми става едно мило на душата.
.......ама утре ако още ги има ще търся лекар/щото на тонуса му няма нищо-беснее та се не спира.....отделно,дето вече бая стабилно ходи и упражнява походки....а и кучешките ни напъват здраво-даже одеве пак усетих стегнатата му захапка/..Та това за Ивото...
......А,ако включиш известяване при пускането на нова тема-цена няма да имаш/че то нали си ме знаете мен,че все вятър ме вее......и вече съм поизветряла
/...Приятно прекарване довечера-и дано да намериш още свестни мами наоколо,та заедно да дразните кокошките дето си нямат друга работа 

Как сте в тази жега?