Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 329
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Честито на всички християнчета. Да растат здрави ищастливи деца.
Змейковица, не си го слагай на сърце. моята тъй-наречена свекърва пък е в другата крайност - интересува се от внучката си само проформа, така да се каже. Все я подканям да дойде да я види, да прекара повече време с Мия, а тя все нещо не й е удобно, я гости ще има, я нещо друго и после й е криво, че малката все се разплаква като я види. Ами просто рядко я вижда и явно не я приема като познат човек. Това е положението. Аз вече няма и да я каня, ако се сети, да мине да я види, ако не -нейна работа.
Взехме в петък изследванията на Мия и според лаборантката били наред. Аз видях, че има малко отклонения в едни показатели, но още не ги е видяла педиатърката. Иначе бебка вече си е съвсем добре, да чукна на дърво -смее се, играе си. Взела съм й същия басейн като на Ралица, но още не сме го пробвали. Мия е усвоила някакви нови звуци и голяма веселба пада. Като я чуе човек отдалеч, ще си помисли, че плаче, а тя се залива от смях.
Хайде това е от нас засега.

# 16
Здравейте отново

ходих да взема храната от кухнята и направо ми прилоша от жега  sweating

змейковица - ние се подписахме без да казваме на родителите ни. никой не знаеше. бяхме само ние, кумовете и брат ми със съпругата си. след това им се обадихме и им казахме, че вече сме семейство.
ние решихме да се подпишем тайно защото щеше да има да ни разубеждават, да искат да каним този и онзи, абе хиляди идеи щяха да дадат и да ни изнервят максимално. 
щом сте си го решили направете го така както вие искате, а родителите дори и да се разсърдят или обидят нещо, ще им мине бързо бързо, като разберат кога ще е купона или като им доставиш удоволствие чрез Калина.
А в тази връзка честити ходещи крачета на Кали.

Кате като каза стълби и се сетих, че вчера най-сетне Ралица успя да се качи и слезе сама от едно стъпало което е по средата на един хол.  Че досега все ме чакаше да дойда да и дам рака.  Но вчера първо го качи, а после събра смелост и го слезе. Но слизането и е толкова трудно с такова залитане, че като я гледам ми спира сърцето от страх.  Че тя права се качва и слиза, като голям човек. абе ужас си е. голям страх брах да не си разбие главата.
Не знам Килиан как се качва и слиза, но мен почва супер да ме е страх от стълби. Как ще я пусна да се катери по стълбище изобщо не знам. Ама ти сигурно имаш тренинг от тези деца който гледаш.  Завиждам ти.

# 17
Здравейте, момичета, и в днешната адска жега!

Снощи съм забравила да отправя доста честитки. Ама то тая жега направо ми изпива мозъка!!!
Честит рожден ден на Верчето! Много здраве и късмет!
Честити християнчета Румен и Съни. Господ да ги закриля.

Честита годишнина на Недето! Много любов и семеен уют ви желая   bouquet

АНИ, със сервираната закуска добре си хапнах на обяд  Mr. Green Бях изгладняла като куче....
Миленка, и аз се присъединявам към казаното от Руми. Направете  си купон, на който вие да се кефите!!! Пък даже и прощъпулник на Калинка направете... който иска ще намери начин да дойде!

Ние днес ходихме да даваме кръв и урина, ама урина не събрахме...
След това отидохме в парка, поспа хубостникът, обядва и се прибрахме.
Баща му реши да му почете книжка и той се хилеше много на интонацията, с която четеше Simple Smile
Хилеше си и докато сие се хилехме на следния текст:
Македонски тълковен речник:
Културен - Прди и вика „Пардон!“
Дволичен - Прди и прашува „Кој прдна ? “
Циничен - Прди и те гледа право во очи
Кавалер - Пушта дамата прва да прдне
Песимист - Уште не прднал мисли дека се усрал
Безобразен - Прди од задоволство
Сноб - Прди само во добро друштво
Чувствителен - Прди и вика „Ах ! “
Сентиментален - Прди и мисли како би било да не прднеше
Нестрплив - Едвај чека да прдне
Добро воспитан - Бара дозвола пред да прдне
Дискретен - Прди и вика „Нека остане меѓу нас ! “
Реалист - Го смета прдењето за природна работа
Егоист - Прди само за себе
Глумец - Прди и чека аплауз
Срамежлив - Прди и поцрвенува
Таинствен - Он не прди туку пува
Лажливец - Прди и вика „Со уста прднав “
Флегматичен - Прди долго
Колегијален - Дозволува и другите да прднат
Штедлив - Прди само во затворена соба
Шегобиец - Прди и вика „Кој прди зло не мисли “
Неспособен - Потпрднува цел ден и никако да прдне
Оптимист - Прди и се надева дека никој нема да чуе
Пензионер - Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
Баксуз - Прди и се усерува во гаќи
Фалбаџија - Прди јако за сите да чујат
Наивен - Прди и мисли дека направил добро дело
Гурман - Прди и вика „Баш убаво мириса“
Спортиста - Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот

Това е за сега от мен. Надявам се допринесох с нещо в раздвижването на темата  Sunglasses

Лек ден!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 14:58 от tania_ark

# 18
  • Варна
Олче, супер си, за пореден път   bouquet

Поздравления на всички, за всичко, което не съм успяла да честитя   bouquet

Ние в тон с новата ни темичка, вчера отидохме на плаж с Макси да открием сезона. Той доста се радваше. Утре ще ви пусна снимков материал, че кабела за фотото не е в мен.

Танче, утрепа ме  hahaha Joy

# 19
Здравейте, мили майски майчета   bouquet

Аз не съм се разписвала от мнооооооогооо време тук. Но колкото по-голяма става Мая, толкова повече занимавка си иска и нямам много време. Но да не си мислите, че съм ви забравила   Naughty хвърлям по едно око и на вашите палавници и на вашите истории и ми става едно мило на душата.

Да питам първескините: "Замисляли ли сте се за второ дете?"

Аз сега съм изправена пред голяма дилема. Искам още едно дете, обаче въпросът е кога? Притеснявам се, че ако се върна на работа да поработя преди да изляза с второ майчинство може да ме уволнят/съкратят, а не ми се сменя още една работа преди следващото попълнение вкъщи.

Въпросите за свекървите и жегите са пословични и винаги на дневен ред Simple Smile Най-доброто средство за намаляване пораженията от тях е избягването им. В първия случай - отделен дом и по-рядко виждане. Във втория - климатик, селска къща с асмяна сянка, басейн.

Като казвам басейн - пазите ли очите на децата по някакъв начин? Аз се чудя дали Мая ще търпи слънчеви очила на нослето  newsm78

# 20
Абе,Олче.....ти пък си се вързала......ама то наистина сатрите теми са поне 30 % мое творчество....и вече взех да се притеснявам....да не пуснеш по-някое време тема със заглавие"Мама Люба пише......."/че за срам и резил не съм даже и през май родила Embarassed/.......Ама добре,че не съм чак толкова срамежлива,та ще продължавам да ви заливам с мъдростите си....
Ние днес си взехме резултатите от изследванията-хемоглобина ни е 103/а уж основно месо набиваме,на постното му се цупим яко/,левкоцитите са малко над норма.....от няколко дни сме все мрънкаливи и леко топли/ама то при тия градуси навън го приех за нормално/,целия е в ситни розови пъпки/и тях отначало ги взех за резултат от жегата....и ги лекувам с хладки бани/,обаче от снощи ме гризе подозрението -да не е някаква шарка това Thinking.......ама утре ако още ги има ще търся лекар/щото на тонуса му няма нищо-беснее та се не спира.....отделно,дето вече бая стабилно ходи и упражнява походки....а и кучешките ни напъват здраво-даже одеве пак усетих стегнатата му захапка/..Та това за Ивото...
Уна,ние също уж щяхме да ходим на море/и аз само оферти отмятам,мейли пускам,планове правя/....ама нещо почнах да усещам,че може и да ми мине котка път/нищо притив котките,такъв е лафа/,че допреди малко ни взимаха размери за дограма/до 10 дни ще я монтират...ама при вас е в ново жилище,при нас е на обитаемо/натъпкано с непотребни мебели и с две цианкалийчета постоянно циркулиращи/......та още от сега настръхвам какво ще стане...пък и ми е ясно,че то оттам се почва-после ще трябва и да се маже, и плочки да се тургат,подове те да посменят....абе ще си направим весело........Отделно,дето Асен пак му дойде зор-а за кола/че то наистина с тоя пикап сме все едно без/и сега само по автосалони обикаля-но поне стигнахме до компромисен вариант да купуваме ван,че то друго вече не ни устройва............Та морето може и през крив макарон да го съзерцавам..............или и ние с басейна на балкона....../да не пропусна-Ралица е много сладка и щастлива на снимката,сега чакаме Макси сниман на моретоыпоне око да оплакнем/
Неде,честита ви годишнина.......да се обичате и уважавате и още поне едно такова хубаво детенце като Стоянчо да си направите!Миленка,ти пък стига и се връзва.....аз ще те подкова идеологически тия дни/ама малко да захладнее/,колкото по-малко им обръщаш внимание и се съобразяваш-толкова повече те хвалят после/личен опит/......аз нали съм ти разправяла как се женихме-е сега от нашата сватба по-убава няма........пък и мен ако питаш си спестяваш доста разходи и емоции/-/ така....пък пита си правете,както са ти казали-който иска да идва.......
Кате,почнахте вие пак първи със следващото ниво на физическата подготовка.......ние добре,че стълби нямаме/освен тия отвън,ама там няма кой да го пусне,че е страшно мръсно/,че сигурно да сме ги подкарали  вече на аренда.........
Танче-изби пак рибата  hahaha-сега го копвам и почвам да пращам....
Лони,важното е,че си разпуснала....пък и явно сте имали късмет........
Руми,много сладък Косьо по голо дупе.......ама сигурно му е голям кеф-я кажи как се оправяте с чишането така?.......А,Виолетов генерал и Нова генерация и още такива и аз слушах/ама то беше преди години....щото човек и добре да живее се омъжва и лека полека почва да слуша музиката на половинката Mr. Green,ама като ми казваше мама да не се женя за метъл,кой ти слуша newsm78/
Елфче,дано да е само леко лятно неразположение....аз  температура свалям с Ефералган свещички/но напоследък все по-често минаваме само с Вибуркол-а/
Дано се оправи Тони скоро Praynig
Денит,честит ви нов член на семейството....а за яслите аз засега съм пас/ама знае ли се/....та ти си питай пак-обсъждането ще е от полза и на такива като мен,че не се знае -може утре да ми предложат някоя лека ,мека и добре платена работа и стой та гледай как веднага тръгвам........
Олче,аз да не забравя най-важното-мерси ти пак за труда който полагаш Heart Eyes  bouquet Hug......А,ако включиш известяване при пускането на нова тема-цена няма да имаш/че то нали си ме знаете мен,че все вятър ме вее......и вече съм поизветряла Crazy/...Приятно прекарване довечера-и дано да намериш още свестни мами наоколо,та заедно да дразните кокошките дето си нямат друга работа Wink
Ани,това за следобедната закуска стига ли?...че нещо се уморих да щракам,а и тая вечер съм решила да сервирам тиквичките печени на сакра....и май е най-добре да ги подхващам.......

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 15:50 от Анонимен

# 21
  • София
танче, имай милост!!!  Joy hahaha

ние сме тук, четем и ни мързи да пишем, ама сега ми е дошла музата, та....  Mr. Green

сутрин сме от 10 в парка, после за кухня и следобед се крием на хладно до 7,8 и пак навън.

суче си здраво и дори главно това прави за яденето сега. апетитът е доста намалял за твърда храна някои дни.

змейко, благодарности за темата ти за репликите на големи кърмачета, супер е!!!

Heart Eyes чета и на тати от там, много е сладка!

и поздравления за веселия повод и да не ти пука кой какво. вие сте си отделно, това е важното! за кърмене, за всичко!  bouquet

# 22
  Привет и от нас!
  Много благодаря за пожеланията! Тук са мами номер едно. Приятелки ми забравиха рожденният ден, но здраве да е! на самият ден ходихме на Драгалевския манастир на една полянка там се спасихме от жегите! Ще празнуваме като взема майчинството, че предното отдавна го няма.
  Честита годишнина на Недка, много да се обичат и уважават и една сестричка за Стоянчо!
  Честити християтчета и ходещи крачета. не споменава имена да не пропусна някой! Всички да се живи и здрави!
  Ние се къпем в коритото, ама в банята, че много жега на терасата. Ради не се търпи и мен пак ме е хванала нервата, тресат ме нерви абе не се трая. Искам и аз на почивка без Ради поне за един уикенд, трябва да презаредя батериите, че такова нещо не ми се е случвало от рождението му. Понякога имам чувството, че есплоадирам.
   Дано болничките да оздравеят скоро.
   Ние също ходехме по голо дупе и отвреме на време го водех в банята и го изпишквах над канала. Ама вчера и днес ми прави странни номера--- много се радва, че пишка и постоянно е клекнал и вика: "Пиш" и пишка навсякъде, то вече няма какво да пишка ама по една капчица, ама да е пишкал, за това е с памперс, че иначе сама с парцала след него. Слагам го на гърне, а той става, кляка и пишка до него.
   Приключвам, че се улях. Сигурно съм пропуснала някой и моля да ме извините!
   Благодаря на Олчето за положения труд!  bouquet

# 23
Ей на-обещах и пак не пиша и чета.Но нали е нова тази темичка-ще се разпиша,пък после ще се върна да я прочета и дори ще направя опит да наваксам малко със старите.Че ви изгубих дирите вече,нямам представа с кой какво се случва.
Елла проходи преди месец и се родих.Много по-лесно ми е.И си играе самичка...е,малко сме си лигички още/нали сме жени/ и настояваме да ни гушкат от време на време/през 15 минути/.Ама това да е.
Моите здравословни проблеми се оказаха съвсем друго всъщност.Не е било от обезводняване,а съм развила страхова невроза с всичките й гадости и сега се боря с нея.Трябва да ходя на психолог-ама то така е след брака...така че който се замисля за сватби,да вземе да ми драсне едно лс-няма да ми отнеме много да го разубедя Mr. Green.
Завиждам ви за жегите!!!!!!Тук продължава да е студено и да вали.Паркът е на 1 мин от нас и дори до там не може да стигнем.Купих на Елчо гуменки 'Денди' и двете сме очаровани от тях.
Прключвам.Мисълта ми се рее и вече дори аз започнах да се оплитам,а представям си за вас какво е.Това е то-загубила съм тренинг.

# 24
Слагам го на гърне, а той става, кляка и пишка до него.
И ние така  Mr. Green Иначе вчера и днес сме без памперс, ама не че ще го уча... Вчера на село наакаxме и пикахме в китките. А днес си пикае над нашата тоалетна  Mr. Green
Ето малко снимки от вчера, да не ни забравите  Grinning
Прав си смучкам джуката  Mr. Green
Плез Stuck Out Tongue
Слизам по стълбите
И ние се качваме, вече и слизаме по стълби, но с нечия помощ. Научила съм го като стигне до стълбите да седи и чака някой да му подаде ръка. Че ме е страх да не се засили сам... ама някой ден и това ще стане  Confused Вчера точно на тези стълби се дупи и катери на 4 крака, но прав още не може сам.
Ей, много са ни сладки децата, беееееееееееееее  Heart Eyes Mr. Green Все гледам и от другите отчетни, ама като нашите хубави няма  Twisted Evil

Миленка, радвам се, че сте си избрали дата най-сетне. Купонът съм сигурна, че ще е на ниво!
Ух, бягам, че ме викат...

# 25
мда.. на моренце е нашето МАЙско детенце  Mr. Green
От вчера сме в Бургас и досега бяхме 3 пъти на плаж и 2 пъти цопа на двора в басейна. Много се кефи на водата, няма излизане  Crazy А на пясъка до вълничките е още по-голям кеф  Sunglasses
По цял ден ходи бос и гол и е супер щастливо диването  Laughing

# 26
Духи, сигурно е много забавен Тони  Heart Eyes Снимай, че после искам снимки!
Ние извънредно и неочаквано заминаваме утре за Банско  Mr. Green Да слушате децата в тия жеги, че и на тях не им е лесно  Wink Mr. Green Hug

# 27
Здравейте момичета!
Честита годишнина на Недка! Желая ви само хубави неща да ви се случват заедно!!!!!
Ирка честито ти ходещо детенце!

Ние май пак ще заминаваме утре - не семе решили още къде да ни закара татито... То в тези жеги в София не се издържа...
Двуумим се дали да не е Боровец - по-близичко, или в Наречен - там имиме познати, където отдавна ни канят. Пък и нервите малко да си полекувам  Simple Smile

Отивам да събирам багаж...

Лек път на Крейзи!

# 28
Недче, честита ви годишнина! Пожелавам ви да сбъднете всичките си мечти! Но ви пожелавам и още нещо – винаги да имате нови мечти, към които да се стремите! Пожелавам ви го от сърце!

Руми, наистина тука имаше страхотна градушка, колкото малък орех, чак дървета повалени имаше. И Лони като писа , се заблудих че навсякъде е минала градушката.  hahaha
Косьо много сладък с това кученце!

Мимикрия, аз за второ дете хич не мисля сега. Това си ми стига засега. А за очилата, ми се струва че са много малки още. По скоро могат да се наранят с тях отколкото да ги предпазят.

А тоя Ради много ме разсмя с пишкането... Joy
Танче, от де ги намираш тези бе душа  Laughing

Ние днес през деня хич не сме излизали. Разходката я направихме на балкона и два пъти се плацика в басейна. За утре сме си поканили и приятелче даже на басейн. И по едно време спа, та аз успях още един филм да си изгледам. 88минути. Готин е, ако на някой му се гледа трилърче.

ООО как щях да забравя.... Ивко днес се пусна и направи 2 крачки сам. Скоро може и да проходи  newsm68

Шуши, какви нерви бе мила, по спокоен човек от тебе няма.  Peace

# 29
  • Плевен
Добър вечер МАЙки!
Честита годишнина Неде, дано съхраните любовния трепет колкото се може по-дълго!   bouquet

Nature Sunny Как сте в тази жега?
Чак в 23ч. заспа Тери , а за утрешната жега не ми се мисли, даже сме на консултация от 11,15ч.
През деня някак си я караме , къде навън, къде в басейна (утре се надявам да приложа и снимков материал, но не съм качила снимките още), а нощем плуваме в собствен сос ...
Да ви се похваля и Тери от миналата събота се пуска за 1-2 крачки сама, а вчера баща й е онемял от вълнение, когато е направила около 10 крачки и после като викнааа, аз чистех в кухнята, та пропуснах събитието. Днес не съм видяла повторение, но явно скоро трябва да го очаквам.
  Nature Sunny Таня, паднах от смях  Joy, къде го изнамери това...
  Nature Sunny Крейзи, нацелувай този сладур Лео  Hug и весело, прохладно изкарване на Банско.
  Nature Sunny На Шуши, също приятен път и да се снимате и след това да се показвате  Grinning
  Nature Sunny Благородно завиждам на Духи и Тони, къпете се в морето и заради наааааас.
  Nature Sunny Пайзи, специални  Hug и за Ради, историята с пишкането ме разсмя, но на теб не ти е до смях сигурно.
  Nature Sunny Змейко, моите поздравления за решението ви. Мое мнение, че вие решавате и вие го правите както си ви харесва, и подписването и прощъпулника, а който иска да идва - вие сте в центъра на събитията, та другите трябва да се съобразят с вас.
  Nature Sunny Ира, радвам се, че се разписа, липсваше осезаемо. Действай с психолога и скоро всичко ще е о.к.  Hug
  Nature Sunny Мимикрия, все още не се решавам за второ и си казвам, че има време.
  Nature Sunny Ани, отдавна се каня да ти пиша, че Тери още на следващия ден след като се прибрахме от Априлци много си харесва пълзящото, пеещо бебе и като започне да пее и тя танцува, ако я издебна ще й направя клип.  Heart Eyes Hug Heart Eyes това е за Ивко и весело цамбуркане утре в басейна.
 Хайде, лека от мен, че днес деня ми беше доста натоварен, едни майстори - сменихме си две варати и сложихме комарници , и чистих ли чистих след майсторите, че нали са едни съобразителни....навсякъде с прашните обувки.... не искам да се сещам.
Дано е лека и прохладна ноща ви!

Общи условия

Активация на акаунт