Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 458
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Ох Кате, дано си получат заслуженото тези, които не са помислили за обезопасяване. Така ми стана мъчно за Георги, сигурно много се е изплашил, а предполагам, че го е заболяло. Хайде, дано ги оправяте по-бързо и безболезнено зъбките Praynig
 И за малкия Ивко се моля скоро да се оправи и да не тревожи мами и тати с тази температура Praynig
 Много голям ми се стори Криси, толкова  е хубаво на морето, нямам търпение и аз да го видя скоро Party
 Ние тъкмо направихме прощапусник на Йони. Съвсем импровизирано, с малко закъснение, но поне го направихме, за традицията. Събрахме се с две дружки и още едно детенце имаше за компания на Йон и добре си прекарахме. Йони хвана молива, който бяхме нарекли за писател, друго не пожела да взема, направо си грабна молива и това е Grinning Ще качим снимки и видео по-късно.

# 151
Здравейте.
Тази сутрин Ивко пак вдигна 39.1Т. Свалихме я и спа до 10.30ч. На лекар ходихме още в събота като вдигна първия път. Изписа ми само хомеопатични и ми направи схема. Действам по нея. Но ме предупреди , ако до 03.07. продължи да вдига, ще има АБ. Хич не ми се иска и се надявам това да е последното вдигане на температура вече.

Люба честита ви кола, фритюрник и тонколони. Кажи сега, похвали се каква марка е колата.

Кате , много кофти преживяване сте имали, Добре че не са му засегнати нервите. В БГ винаги е така, чакаме да се случи нещо за да обезопасим даден район. Поне при вас си мислех че нямате такива проблеми!

# 152
  • София
Здравейте, мами! Жегата май пак се отразява зле на способностите за писане в темата.
Ани, от два дни се каня да ти отговоря за филмите, но все съм заета с нещо друго. Derailed ми хареса, после успях и Premonition да изгледам, и той ми хареса, така че ако намериш нещо интересно, споделяй пак да тегля. Че и освен това реших вече да ги гледам без субтитри с образователна цел, за да не забравя как звучи английската реч Rolling Eyes
Кате, кофти инцидент се е случил, дано Георги леко да понесе посещенията при зъболекаря.
Дано и Ивко да свали днес гадната температура, че като знам какво е, добре че иначе е жизнен и има сили за игра.
Румен така да се каже има две вечери - към 19 часа изяжда супата от кухнята, а към 21.30 преди лягане пие АМ.
Абе Мимозка много дълга почивка изкара, няма ли вече да се разпише newsm78
Кабранска, честити придобивки. Аз се подготвям с такива за морето - оня ден слънчеви очила, днес рокличка, ако знае мъжо още колко неща ми трябват, лошо ще му стане, но и аз гледам да съм практична де. Не съм с много широки пръсти Simple Smile Sunglasses
Аз може и нещо да съм пропуснала, но Надеждна, ти защо реши да се връщаш в БГ, а да не сте при татито? Бях останала с впечатление, че има някакви проблеми...
Да чукна на дърво, жегата хич не се отразява на апетита на Румен, няма проблеми с хапването Praynig Дано така да продължава, ча като знам какъв зор беше при пюретата, гадно си е детето да не яде.
Вода обаче и той много не пие, ама му давам шишето и когато му се пие, се налива. А отделно, че малко ме мързи да му правя сокове (нали плодовете цели ги яде).
Галюшана, а защо не отложиш тръгването на работа с един месец, хем Мариса да почне яслата, хем и ти да се настроиш психически. Хубаво е, че тя ще тръгва на ясла, защото ние не сме приети, а бях казала, че ще започна работа от септември и сега не знам какво да правя. В едната ясла Румчо е трета резерва, но директорката каза, че всички са потвърдили и нямаме шанс, та се чудя дали да търся детегледачка на половин работен ден, а следобед свеки да го гледа, че тя е до обяд на работа.
Другият вариант е да го пратя при майка ми в провинцията, а и там проблеми с яслата няма, но пък варианта да го виждаме само в събота и неделя като си идем, също не ми харесва, та сме в чуденка... newsm78 #Crazy Rolling Eyes

# 153
Здравейте. Отдавна не съм писала, ама пък чета.
Виф за ваксината, нашата педиатърка каза, че може да отидем през септември и да ни сложат наведнъж и полиомиелита и ДТК. Не си спомням кога точно ни е бил третия прием миналата година, но ще погледна. Може би има значение, че и миналата година аз слагах имовакс полио, а не капки.
За връщането на работа, аз вече работя от 7 месеца. Нямаше как -простата сметка показваше, че издръжката на Мия само за храна и памперси е 250лв. , а ние бяхме с доста намалени финанси точно тогава и прецених, че за да осигуря на детето си най-доброто, трябва да работя. Слава Богу майка ми се съгласи да поеме майчинството и така всички сме щастливи. Мия много обича бабаси, а за баба й нищо няма да казвам -тя направо се разтапя като я види.
Кате, много неприятна случка, но така е с децата, няма начин. Дано бързо да се оправят нещата.
Аз нещо хич не се чувствах добре през почивните дни, пих фервекс и надявам се да ми се размине. Мия ми скъса нервите вчера -около 5 часа мрънка за щяло и нещяло. Но пък след като й мина тоя период, се смя доста, така че не мога да й се сърдя.

# 154
  Дано всички болни дечица да оздравеят! Ние също като имахме Т бяхме жизнени и всичко си хапваше.
  Днес имаме 2 годишнина от сватбата и ви черпя със сватбената торта!

Майка ми е на гости, а ние ще излезем да се почерпим!
   Малкия постоянно вади нови синини по краката, все го гледам, а някои даже низнам от къде са??????
  Приятен ден на всички!
   Мами внимавайте по кръстовищата http://vbox7.com/play:dfb61cd0

# 155
МММММММ ще си хапна от тортата благодаря и да имате още много щастливи години заедно и още децича  Hug!!!
Не знам къде е разхладило но тук все си е мор дават го към края на седмицата да живнеме та дано!!!
Аз мисля само за това че трябва да се върна на работа след месец (не мога да откажа защото много уважавам шефа си и за да ми се обади значи е на зор) свеки се съгласи да гледа Мариса докато тръгне не ясла което е добре тъкмо ще може да свекне да е далеч от мен и на яслата да не й е много голям стреса от новите хора ще се разнообразява с баба си, която до момента вижда рядко. По този повод таткото реши да ходиме на море още юли а аз исках септември хем да е по спокойно хем да не е толкова силно слънцето, но...знам ли ще мога ли да си взема отпуска и затова ще е този месец. Решихме да вземеме на морето и майка ми с нас да се прибира по обяд с детето и вечер като й се доспи да си я води в квартирата а ние лайф ис лайф както се казва (че то и аз имам нужда малко са съм без нея и да ме разхождат за пръста насам натам). Тези дни ще направиме и прощъпулника така скромно колкото да си мине по реда макар че тя може да ходи но си търси пръста ми и това е много й се дразня като я оставя да се сърди и не й давам ръка кляка и лази smile3515 smile3511 Дано се пусне до септември че няма да има ясла.

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 15:22 от galiushana

# 156
Верче, да сте все така влюбени и щастливи! Тии си била много хубава булка! Я дай цялото албумче от сватбата да го видя, моля те!

# 157
  • Варна
Верче, да сте все така влюбени и щастливи! Тии си била много хубава булка! Я дай цялото албумче от сватбата да го видя, моля те!
Peace

Аз днеска набързо, че не ми е много ден.... с шефа се карахме, после уж говорихме и всичко е наред, ама то аз май на попивателна гъба за чужди емоции се обърнах.... и мъжо ме накара да му кажа, че напускам, ама айде, няма да е тоя път....
А за мамите дето се чудят какво да правят с работата и яслата - ми ако Макси беше приет щях да го дам, ама то аз даже не съм подавала молба  Mr. Green та ще видим чак догодина.

Верно, че Мимозата я няма повече от седмица  newsm78 ама то след като се върнат, колко ангажименти ще имат, докато се видят с близки и т.н.

Люба, айде издай по подробно колата каква е? И може направо снимка с всички ви, нагиздени вътре  Mr. Green

# 158
Я да кажа и аз едно добрутро. Ама набързо, че Джейн пак се изхлузи из ръцете ми преди да успея да и сложа гащи, и чакам резултата, ама не с голямо нетърпение. Simple Smile

Люба, ще липсваш на форума, дано намериш минутка за нас.

Кате, много гаден инцидент, добре че има разрешение! Милото Георги, гушни го от нас!

Галюшано, Мариса е очарователна с таз рокля/шапка!

И Пеизи, тс тс тс, размечта ме за бяла сватба! Нашият основен проблем семеен е сватбата, или по-точно принудителният развод, който техните ни наложиха. Но филмът ми е доста сложен, и не е за разправяне тук, затова засега ще ви го спестя.

Гледах снощи Derailed и много ми хареса. Онзи дето преди препоръчах е на англ. Breaking and Entering, да го намерите като теглите от нета. А тука в нашият градец снимат в момента поредната серия на Индиана Джоунс, с Харисън форд, и съответно центъра е преобразен, по магазините са свалили таблата с имената и са изрисували фалшиви старовремски: вчера влизам в любимия ми моден бутик на Ан Тейлър, и чета на стъклото: Бръсанрница. Така се оцъклих отпърво!
Ама тука са харесали архитектурата готическа на нашия местен Йейл Юнивърсити, затова тук снимат. Ще пратя някоя снимка, ама след Деня на Независимостта.

Айде, захленчихме.

# 159
Честита годишнина Пейзи, страхотна булка си била!
 Ето малко снимки на Йон,  да я познаете като си дойдем в Бг Mr. Green Ето от вчерашния ни малък празник, прощапулника, с моливчето в ръка, писателка ще става

А тук Йони прави бъркотия Crazy   

# 160
  • Велико Търново
Верче,честита годишнина!Желая ви дълъг съвместен живот пълен с хармония и любов!

Много хубави снимки пак сте сложили няма да изброявам поименно,защото съм страшно бясна и сега и на вас ще се оплача та дано ми олекнеТа сега ще се опитам накратко-излизам с Божа пред блока и там две съседки,но аз с едната не разговарям,защото не ми е приятна,но другата има правнуче и завързахме разговор за децата и аз,обеснявам,че Божа е страшно привързана към мен и от всички реве вкл. и от баща си.Въпросната съседка,с която не разговарям ми казва,че ако майка ми била жива как щяла да ми помага и аз,възпитано отговарям,че това е положението и аз отдавна съм се примирила със смъртта и.Тя,обаче продължава да ми казва,че не съм я била познавала и аз,таман да кажа,че я познавам,но просто не ми се говори с нея и тя изцепва,че познавала майка ми още преди да ме вземат/осиновена съм/ и аз,с най-сериозния си поглед и глас я питам кой и от къде ме е взел и това и го повтарям няколко пъти и тя само ме гледа и нищо не казва.Аз,станах и  я светнах,че знам,че съм осиновена,но тя няма от къде да знае,че аз,знам и тя с цялата си наглост ми каза все едно нищо не съм ти казала.За част от секундата се замислих дали да и вдигна скандал и да да направя сеир или да си замълча е замълчах си/много ми е странно как го направих де/ и се чудя на простотията на хората.Е оплаках ви се,ама вие ще ме извините Blush

Само да кажа,че Мимозка е тук и да вземе да се разпише Heart Eyes

Люба да не ми се мотае,ами бърза снимков материал да приложи на автомобила и др.придобивки

Катя,ужасно е това,което е преживял Георги-дано да не се е уплашил много Praynig

Ще кача снимки от Емен-беше страхотно Grinning

Ставам,че на Божа и избиват няколко зъба едновременно плюс кътници и педиатърката днес и изписа хомеопатичен сироп и той май успокои малко нервите,че не знам дали ще се спи тази нощ!Утре на наспана глава ще пиша както аз,си знам Blush
НадежДна,страхотно се отчиташ,ама,ако сложиш и снимков матрял равна няма да имаш Grinning
Бъбълче,как е Деспет?Толкова отдавна не се е отчитала и Фи,ако знаеш как е Таня и ти пиши!

Вече съм станала и ви желая спокойна нощ!

# 161
Здравейте!
Честит празник, Верче! Пожелавам ви още мноооого дълги години да сте заедно и да се обичате все повече и повече!

Аз се поизгубих малко, не съм писала, но ви чета. Тези дни ми е адски нервно, мъчи ме предМ синдром и ми иде да убия някого. На всичко отгоре на Гогито му пробиват зъбки и е нетърпим. Вече съм кълбо от нерви, но и гледам много да не избухвам, защото и на милото му писна вече от моите настроения. Както той казва - 2 седмици предМ синдром, след това М и следМ синдром и той месеца минал, а ти все си нервна.

Петя, много ви е сладка писателката. Направо да я схрускаш!

Кате, съжалявам за неприятното ви преживяване, много кофти. Дано всичко се оправи и детето да забрави бързо.

Ани, дано милият Ивко се оправи и да се размине с АБ!  Praynig Най-лошо е да гледаш как детенцето ти не е добре.

Люба, честити ви нови материални придобивки! Ама и аз си мислех, че сте отпрашили към Джулая. Нищо, важното е че имате пък возило. Все на хубави места да ходите с него.

Абе Мимозка много дълга почивка изкара, няма ли вече да се разпише newsm78
Аааа, засякох я аз днес да чете, но може и да има да наваксва с четенето и затова да не се е разписала още. Ама Мимоз, хайде, чакаме снимки, да докладваш как е минала почивката. А и за Жули ни домъчня вече. Нали знаеш - очи, които не се виждат се забравят. Внимавайте!  Naughty

Сиска, сега ти прочетох поста. Това хорската простотия край няма, еееей. Направо ме изумяват тия хора. Не стига на човек колко му е тежко, ами и те ти го вгорчават още повече. Хем ми иде да те успокоя и да ти кажа да не им обръщаш внимание на такива, хем си мисля, че си заслужава да я поставиш на мястото й. Такива хора си позволяват да са безочливи и нагли, именно защото все им се разминава. Дори не си дават сметка колко много могат да наранят хората. Оттърване няма... Но пък ти нагушкай едно хубаво Божа и ще се поуспокоиш. Не е истина как толкова малки същества успяват да ни заредят с толкова много положителна енергия.

Да ви попитам - по колко време спят малчовците ви през деня? Защото ми се струва, че Гоги спи малко - само веднъж по 1.5 , максимум 2. 
И още един въпрос, към тези, на които са били ваксината, тази в 13-ия месец. Разбрах, че давала реакция и се получавали обриви след около 10-15 дни от ваксинацията. И долу-горе по това време на Гоги му се появи обривче по коремчето, вече взе да отшумява. Дали е от това?  newsm78

Ох, много се унесох. Извинете ме ако съм досадила...  Rolling Eyes

ЛЕка и спокойна нощ на всички!  Hug

# 162
Добър вечер и от мен.

Верче, честита годишнина! Пожелавам ви дълги години да се обичате и да запазите тръпката   bouquet
Лони, и Никола спи веднъж дневно по час и половина максимум два (в много редки случаи). Възможно е обривът на Гоги да е от ваксината. Нашата педиатърка каза, че се появява по гърдите, но то къде гърди, там и корем Simple Smile
Сиска, не се ядосвай на хорската простотия! Няма смисъл да си хабиш нервите за липсата на възпитание на околните. Според мен този тип поведение си е типично българска черта. Жената иска да покаже колко е "близка" със семейството ти (което е адски грозно, но пък ти не си виновна за нейния манталитет!)
Любче, честито ви возило! Да ви е от голяма полза и в помощ! Дай повече инфо за колата, пък и снимков материал!
Ани, пиши как е Ивко. Спадна ли му температурата вече?

Хайде, изчетох ви, разписах се, сега мога спокойно да ходя да си лягам  Mr. Green

Лека вечер!

# 163
Пайзи, честита ви годишнина. Пожелавам ви здраве! То се подразбира. Пожелавам ви дълъг съвместен живот! И това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ви пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства!

Момичета , благодаря ви за подкрепата от все сърце! Да ви кажа имам надежда! Днес последно вдигна температура следобед и след като я свалихме не е вдигал. Продължавам да давам лекарствата по схемата. И ако и утре няма Т, ще съм много щастлива. newsm44

Бабъл, точно тези двата и на мен са ми фаворитите за последния месец. Аз покрай това заседяване из нас, още филмчета поизгледах, но не са кой знае какво. Ще споменавам само готините.

Пайзи, тези камери в София ли са? Те направо на блъскащи колички си играят!

Сиска, а тази твоя комшийка е престъпница направо. с право не разговаряш с нея. Намери начин да си получи заслуженото, че подобни постъпки са долни и трябва да бъдат наказани.

Лони, ти сега ме хвърли в тъч с тоя обрив. Тъкмо се успокоих че Ивко вече оздравява, но днес забелязах ситни пъпчици по сгъвките на крачетата. Дидо ме убеди че са се получили, защото последните два дни не го къпем като хората, ами само го позамиваме. И днес му теглихме една хубава баня. А за съня, от няколко дни ми спи по много, но то е от Т. Но обикновено спи по 1 или 2 пъти през деня. Ако спи два пъти му се събира 3 часа сън, но ако спи 1 път спи около 2 часа или 2 часа и половина. И ние не спим много.

# 164
Само да вметна, че чак сега погледнах на Ани снимките на Ивко, и направо ми идва да ти го схрускам на закуска този твой син! Много хубави деца, само българските деца такива могат да са!

Сиске, много тъпо се е получило с тази бабка. Ама то тяхното поколение нали са били като комуна малко, всеки се е въргалял в бизнеса на всеки, та жената няма много такт. Бая е сгафила, ама айде, нали няма друга драма в живота, решила е чрез теб да си направи.

А моите снимки са ми отдолу в подписа, и редовно ги обогатявам, та хвърляйте по едно око.

Тука е почнаха раздялите с приятели, и  ми е едно сълзливо вече... Ако зачезна да знаете, че страдам тайничко някъде.

Общи условия

Активация на акаунт