Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 458
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Айде и аз да кажа,че виждам Мимозата,че чете...пък тя си знае-да се разпише/и не с два реда....че има да наваксва Laughing/
Честита годишнина на Верчето и съпруг и от мен-да са много щастливи заедно и много да се обичат и уважават!
/а снимката с тортата е приказна....много красива булка си била,Верче/
Виждам,чие то от вас май нищо не може да се скрие/ама то аз и без бой всичко си казвам/...та да ви покажа придобивките:първо колата/снимките са отпреди да я купим-сега вече е в по-добър вид/-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32390&photo=70/уточнявам,че тове е компромисен вариант пък като си стъпим финансово на караката след ремонта ще мислим пак за нещо по-голямко-че нали сме пълна къща с хора/а и с тоя закон със столчетата просто не могжем да си помислим за трето преди да сме си купили поне бус Mr. Green/,ето и фритюрника/та аз понеже имам,но ми е много сложен за миене-та се спрях на най-опростения откъм частиhttp://www.amazon.co.uk/Kenwood-Kenw-Df-650-ws/dp/B000095Z3Q/и понеже тия дни се уляхме пак от посрещане на гости-изпробвахме го и откъм издържливост-засега се справя на натоварването Laughing...а за тонколоните-няма да показвам-който иска-да заповяда-стига да устиска на джангъра.............
Сега да си кажа и по обсъжданите теми:
За яслите,аз няма да ползвам това чудо-според мен това е крайния вариант за работещи майки-все пак там са доста деца и сравнилтелно малко персонал който ги обгрижва с/у скромно възнаграждение....та предполагам и колко внимание им се отделя.....оделно дето съм чувала как ,например отваряли прозорците,за да поразлеят малко деца....та да имало по-малко на другия ден/това за Пловдивска ясла ми го сподели една позната/...ако ми се наложи да тръгна на работа-ще търся детегледачка....или баба/макар,че те моите са едни баби....,но майка ми поне мога да я строявам и навиквам/Иначе мисля,че поне до към година и нещо,две е хубаво да съм си при детето/от опит го споделям-Сами ми стана относително самостоятелен и не толкова привързан към мен на тая възраст...но предполагам ,че при всяко дете е различно/
Сиске,то  няма какво да се ядосваш.....той Господ я е наказал тая женица достатъчно/щом можеш да намериш сили да кажеш такова нещо,и то пред други хора предполагам,а и щом изобщо не разговаряш с нея-явно има причина/..а и нали знаеш-тя простотията не ходи по гората....ти си се радвай на Божа и бъди благодарна,че животът ти се е стекъл така,че имаш нея...мъжът до теб и още толкова хора които те обичат/пък и нас/
Ани,дано подействат хомеопатичните и дано Ивко се оправи....И дано не правите реакция от ваксината/което пък мен сега ме подсети да взема да го подготвя хомеопатично моя Ивчо,че утре ще ходим и ние на ваксина/
Лони,то и мен ПМС-то ме тресе по половин месец....ама то понякога не е от него май/че преди малко пак се озъбих на милия ,ама такава купчина имах за гладене покрай жегите...а той решил на духовит да се прави...и майтапи да пуска.......а,не на мене тия Naughty......./А за зъбките-стискам ти палци...и да те успокоя,че все някога свършват/или поне има моменти в които не растат...и се спи/
Кате,много неприятно това с Георги......дано да има начин да му оправите чаровната усмивка/и да е безболезнен/ Praynig.а ти си напиши оплакването-при вас поне може да направят нещо.........
Йоанката е много сладка на снимките.....има и тя "творчески" блясък в очите/и много женствено излъчване/...а ,понеже съм пропуснала,Смайли-кога си идвате?
А,като я похвалих и се сетих за изказването на Лони за очите дето не се виждат....та ,Ирка,ако имате пресни снимки....да пратите малко..че тук едни моми напористи....... ooooh!
 nadejdNa,да ви няма и вас после във филма/да кажеш да се оглеждаме/....а за завръщането в Бг-дано да се чуствате добре/че при всички случаи си свикнала да живееш в един малко по-уреден свят/..пък тук си е малко ...как да кажа...абе хаотично/всичко е въпрос на късмет/....но пък си е при родата....
Вишф-че тегли му една благозвучна на тоя шеф,твоя......не стига че му работиш,ами и ще те ядосва.........ако не ти стиска на глас,поне на ум ...... Mr. GreenЩе ни ядосва той,хубавата мама.... #Cussing out

Аз,пак уж отивам да спя,пък утре-ще видим ще има ли комп...няма ли/че то ние днес бяхме на село....ама аз там малко трудно устисквам ако не се налага....та се прибрахме да си спим в Пловдив..........но почне ли се голямото разбутване-пишете ме заточеник там......./
Лека и спокойна от мен Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 01:47 от Анонимен

# 166
оделно дето съм чувала как ,например отваряли прозорците,за да поразлеят малко деца....та да имало по-малко на другия ден/това за Пловдивска ясла ми го сподели една позната/
Ама ти сериозно ли говориш?  #Crazy А аз ги поставях бг яслите на пиедестал. И му казвах на моя мъж колко е хубаво в бг детска градина - колко са мили и любезни всички, как ти хранят детенцето, ако не може само, как ги слагат да спят в креватчета, с колко много неща ги занимават и т.н.

# 167
 Благодаря за топлите думи, Йоанка се е променила направо след годинката, а и  след кърменето може би. Много е посулшна и самостоятелна, бързо учи всичко, което и покажем, усмихната и по-малко реве Mr. Green  Спането, също е по-добре и на нса ни поолекна. Спи два пъти на ден сутрин 2часа и следобед 2, долу-горе. Ако не спи веднъж, но 3 часа, че и по-вече. През ноща се буди 1 път за мляко.
  Мама на Джейн, къде по-точно сте в  Щатите? Кога ще се връщате ?
  За Кабранска и останалите пропуснали, се връщаме двете с Йони до Бг много скоро. newsm44 newsm68 На 19 летим и първо ще посетим Мимозката smile3521 И два месеца ще си починем в нашенско. Много се вълнувам, това е ясно.

# 168
Добро утро!

И днес се очертава горещ ден, така че ви сервирам по едно разхлаждащо кафе и студен чай, разбира се:

Люба, ти направо ми строши очилата с това за яслата. Все си знаех, че не ги гледат както трябва, ама това вече е върхът. Аз съм гледала лятото как сестрите извеждат навън бебоците, постилат им някакво одеало на земята и ги оставят да се оправят сами, а те си пушат цигарите на беседката. Кое реве, кое се смее, кое пълзи, кое ходи... Пълно безхаберие. Повдигат си за*ниците само ако някое се удари или разплаче. Но не го успокояват, а просто го връщат на одеалото. А те милите бяха такива сладури... За съжаление при мен яслите са единствения вариант, ако тръгна на работа.  Confused Не, че много ми се тръгва, ама няма как, е то не е и много сигурно, че при мен е много объркана история...

Желая на всички ви хубав ден, а ние отиваме да се оправяме и да излизаме по-навреме и да се прибираме преди жегите.

# 169
  • София
оделно дето съм чувала как ,например отваряли прозорците,за да поразлеят малко деца....та да имало по-малко на другия ден/това за Пловдивска ясла ми го сподели една позната/
Ама ти сериозно ли говориш?  #Crazy А аз ги поставях бг яслите на пиедестал. И му казвах на моя мъж колко е хубаво в бг детска градина - колко са мили и любезни всички, как ти хранят детенцето, ако не може само, как ги слагат да спят в креватчета, с колко много неща ги занимават и т.н.

Аз се включвам, като човек минал през яслите и съм за тях с две ръце. Незнам ние ли случихме на ясла, но Монката имаше голяма полза от ходенето там. Сега септември ще записвам Евка пак там, дано до април-май ни приемат. То вярно, че си е до дете, но аз лично смятам, че добре се грижат за тях, Мони почти не е боледувал в яслата (пък и после в ДГ).
Вчера Баткото ни се прибра от море (беше на Черноморец от ДГ). Страшно почернял и още по-хубав от преди (нали си е на мама гарджето). Децата всичките бяха много въудошевени от прекарването си.
Сиске, добре, че не си се скарала с тази дърта клюкарка-няма защо да и падаш на нивото.
Верче, честита годишнина на патерица!

# 170
Добро утро.........май съм се изложила с правописа/за което направо се изчервих Embarassed/,но наистина знам за една Пловдивска ясла където,лелите и сестрите така проветрявали/обикновенно докато децата спят/..но не казвам,че навсякъде го правят.....факт е обаче,че много деца боледуват/което е обяснимо и поради факта,че все пак се събират много накуп и съответно се сблъскват и с нови болести/.....но не казвам,че няма и свестни ясли и персонал/обаче аз поне,ако опре до такова заведение -първо ще разпитам подробно,че да не ме изненадват макар,че то навсякъде май така трябва да се подхожда/че и за детска градина в квартала мога да ви разкажа как детето на моя позната е било приспивано в 12 и нещо и вдигано от леглото в 16.....през което време учителките се правели мохабет....и отначало майката не вярваше,обаче накрая се оказа,че си е баш така-и другите деца го потвърдиха.........или ,че на купения със събраните от родителите пари телевизор се излъчвали почти целодневно санпунени сериали....та поне ги научиха децата .......но вече е наред всичко,за съжеление след доста разправии/...И донякъде съм солидарна,че заплащането е ниско........ама пък то на кой в Бг му е тамън....все пак като си избрал една професия-работи я както трябва....Съжелявам ако съм уплашила някой......и дано при вас яслите да са добре организирани.........

# 171
  • София
нМихайлова -- видях аз Стоянчо едничък на 27ми май, и си казах: ето, с него ще празнуваме рождени дни. Simple Smile Снаха имаш ли обещана вече? Simple Smile
NadejdNa, бяхме си поискали една мома, но не ни е дадоха  Embarassed таткото се дърпал - е то с такава хубавица му е простено. Та сега сме без гадже.   bouquet То ме е страх да попитам, но ако ни харесвате,....... няма да се откажем от тези сини очи и руса коса.
За яслите - наистина трябва да се сондират мнения преди да се даде детето  Peace За тази, в която е приет Стоянчо само хубави неща чувам - дано да е така  Praynig
Любе, честити ви придобивки.
Сиске, таз бабетка добре си е игнорирала, нали знаеш приказката - Убий простака с мълчание!
Смайли, Йонката много сладка и пораснала. Мариса също  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821 Ето и малко снимки от последният месец.
А сега да бягам, че някой иска внимание.
  bouquet

# 172
Привет момичета  Grinning!Много нещо сте изписали,сума ти време чета,че да наваксам,за да съм в час..

Върнахме се,чудесно беше.Хотела е много хубав,спокоен,само за семейства с деца.Невероятно красиво,така озеленено и направено..красота.Ултра ол-инклузив -всякакви храни и напитки почти денонощно,минибар и всякакви анимации,атракции и пр..Басейни няколко,детския с пързалки,бебешки с пързалки и още по бебешки.За големи басейн,след това градина с палми,олеандри и шезлонги и после плажа на морето пак шезлонги..Имаше уроци по гмуркане,сърф,катамаран-безплатно,организирани забавни игри и съзтезания,аеробика и още сума ни неща още.Храната беше страхотна,сигурно ни личи вече  Animal Pig невероятни вкусоти,напитки по всяко време ,но не само местни ,а и вносни...За децата беше невероятнооо-забавления безспир,добре,ме та обяд спираха за малко,че да могат да ядат ..По цял ден си лежахме на шезлонги,почивка,обяд на открития ресторант-барбекю  покрай басейна,че там може по бански,а на Основния трябва да си облечен..Карахме джет,возихме се на банан,някои и на парашут/без мен ,че ме е шубе  Laughing/..Ходихме на екскурзия до Демре,Кекова...разходка с яхта.Видяхме потънал град на ликийците и много красиви заливи като по Северното Черноморие,църквата на св.Николай,там където е роден,скалните гробници на ликийците..Много беше интересно ,но толкова горещо Rolling Eyes Температурите бяха над 50 градуса на открито....Но в хотела беше добре,защото има страшно много зеленина,на брега на морето е и там се живее...Бяхме в един от Аквапарковете-Троя,който е на 7зв. х-л Риксос Премиум.Много интересно решен тематично всичко е като Троя-Троянския кон,щитове мечове,крепости.........Единствената в света пързалка,където водата върви нагоре и се пързаляш нагоре ,а не надолу  #Crazy Беше мноооого хубаво и за нас,защото много от съораженията са за възрастни и деца ,абе всички освен 1-2..Чудесна почивка,обслужването на турците е страхотно,очаровани и впечатлени сме..Ние имаме мнооог о  да се учим ,ама много....

Ходихме на турска вечер,после в нашия ресторант имаше такава...
Докато бяхме там собственика на веригата хотели прави сватба на дъщеря си/зетя -американец/ и то именно в нашия хотел.Имаше много красиви украси и плуващи икебани и свещи в басейна...За гостите беше направена Галавечер с няколко партита,забавна програма и много анимации.Галавечерята беше страхотна гръцки антични статуи,бял и черен сатен навсякъде,невероятно красиви ледени склуптури в най-различни цветове и форми..Чудесии-вкусотии ,от пиле мляко,всякакви деликатеси особено морски,даже и някакви огромни риби в човешки ръст,дето не ги разбрахме какви са,а такивова обилно и разнообразно меню на шведски маси,че в чудо се видяхме от кое да опитваме.Постоянно се изнасяха нови и нови вкусотии,торти сладоледени с крем,пълнени плодове с плодове или крем,сладкиши,баклави,сиропирани сладки ,плодове..........Ох много ,много...Беше страхотно.Въпреки,че в двата хотела общо бяхме може би 2000 човека,организацията беше на ниво,постоянно сервираха,отсервираха,зареждаха,усмехнати и изпълнителни...Да допълня,че  хотела ,в който бяхме са два един до друг.Единия е от вили/нашия/,другия от 1 огромна и лъскава сграда.Спим в единия,а ползваме ресторантите,развлеченията,басейните,атракциите и на двата..Т.е всичко двойно  Laughing Ние искахме да сме във вили,че е по-спокойно и зелено,красиво и т.н.В ол-инклузива ни влизат и посещения на всички ресторанти в двата хотела ,които са А-ла Карт т.е по меню,а не шведска маса.Необходимо е само предварителна резервация.Ние посетихме барбекюто и Китайския,че те бяха много и нямаше време за всичките..Бяхме и 1 вечер в Анталия и там на Рибен ресторант...,разходка и т.н.
Организацията в хотела е супер-всеки ден се чисти,сменят се кърпи,зарежда се минибара,охраната също.Пиле не може да прехвръкне.Мой близък идва да ни посети,ние бяхме на екскурзия и те го държат на бариерата.Като се върнахме ,мъжът ми слезе от автобуса да го вземе с нас и да обясни,че ни е гост.Казаха,че ще го пуснат ,когато мъжа ми отиде на рецепцията и оттам позвъни на бариерата.Пуснаха го за 30 мин.,ако се забави и секунда,охраната идва да го търси/с него беше човек,който е работил в хотела и се притесни да не закъснее и секунда,че ще ги издирват/...Впечатлени сме!!!

Хигиената е страхотна,постоянно около шезлонгите минавата момчета с кошници да отсервират посуда,да почистват едни глинени гърненца за фасове и боклуци...Едно фасче или боклученце не видяхме!!!!Алеите са като облизани  Rolling Eyes
Абе с кеф да си дадеш парите там и пак да искаш да отидеш там.Жалко,че по-рано не сме отишли.Аз бях предубедена към Турция,но съм очарована!!!!!!!!!!! Crazy

Още много имам да разказвам ама ще запълня темата  Laughing

Жули добре са я гледали,без проблеми.Само дето всеки ден ме е търсила.Като видела кола,която пролича на моята отивала да наднича вътре и да ме търси.На разходка като видела руси жени и бягала след тях и викала мама..  Cry Последния ден явно усеща ,че ще си идваме и плакала доста.Като си дойдохме обаче ме гледаше странно и се цупеше,не идваше при мен,а батко си и баща си като видя,ухили се и ги гушна,мен обаче не  Cry Но и мина ...Само дето сега е болна..От 2-3 дни с доста висока температура,афти и зъби я мъчат и вече сме на антибиотик от снощи...Дано повече да не вдига,че се измъчи горкото........

Само да ви кажа,че при нас си е хладно ,особено вечер за връхна дреха.....На фона на средиземноморските жеги особено....

Ще кача снимки по-късно и ще ви ги покажа.

Мноооооого имам за писане ..........
Честитя на всички празниците,които сме пропуснали-християнчета,рожденници,годишнини и родени бебета!!   bouquet  bouquet

Преди да заминем се видяхме със Страйпър-много е мила и децата са сладички,нежни..Обаче беше набързо за 1 час,че трябваше да стягаме багажа и беше лудница........

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 16:33 от mimozata

# 173
Ето ме и мен днес. Моята сладка дъщеря вчера пак орева парка, този път не разбрах какъв беше проблемът изобщо. Беше си спокойна и в един момент почна да мрънка и това прерасна в рев и докато се приберем се дереше направо. Предложих храна, защото обикновено този рев е бил само за храна, отказа, намазах венците, не се успокои, накрая със сешуарчето й подухах на коремчето малко и спря да плаче. След това цяла вечер беше готина, усмихната и много се забавляваше. Направих и страхотни снимки, които ще гледам да ви пусна довечера.  Тя от известно време насам спи само веднъж на ден от порядъка на 2,5 -3,5 часа слетобед. Вечер вече заспива към 10 часа и съответно мама нито може да потренира, нито да сготви като хората или да изгледа някой филм. Като капак на всичко това детската кухня ще бъде в ремонт около 2 месеца, така че сега й готвя всеки ден.
За яслата аз съм абсолютно против. Последно говорих с една съседка, която ми каза, че в групата на внучката й били 36 деца. Нали се сещате колко могат да ги гледат 2 лелки и 1 учителка?!
Сиска, много просташко от страна на тази съседка, ама мен вече нищо не ме учудва. Хубаво е, че си запазила самообладание. Само така могат да се поставят на място тези хора.

# 174
Мимоз, ти не се притеснявай-ако трябва специална тема за теб ще отворим, само разказвай, разказвай... Mr. Green Звучи наистина приказно, а пък 'на живо' сигурно е...незнам  Crazy
При мен работата с почивката е още тъмна Индия, та за сега ще се задоволя с разкази и снимки   Confused
М/у другото, по повод на това, което казва Люба за яслите-преди време имаше точно такава тема в един друг подфорум...та една майка разказваше за случайно дочут разговор м/у две госпожи в ДГ - едната се оплаква, че  имала много работа, защото всички деца присъствали този ден, а другата казвала, как тя в такива случаи ги слагала на гърне и отваряла прозорците (в студено време) и на другия ден половината били болни   #Crazy #2gunfire
Потресе ме, та затова го запомних. Може да са 'митове и легенди', но хич няма да се учудя на известна доза истина  ooooh! .........

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 14:51 от elf4e

# 175
Здравейте милички!

Ние се позагубихме малко, но бях отпуска една седмица, правихме кръщене, после с кумата и децата ми ходихме до провинцията, по плажове и така.... Много динамична почивка изкарахме;) Още не мога да си почина;)
Съни вече е християнче

А мама вече е "негърка"Wink

Още снимки от кръщенето на който му се разглежда има тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149900

А снимки от нашата почивка съм качила ето тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149909

Сега отивам да чета какво сте правили вие докато нас ни е нямало...Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 14:53 от gwendoline

# 176
  • София
М/у другото, по повод на това, което казва Люба за яслите-преди време имаше точно такава тема в един друг подфорум...та една майка разказваше за случайно дочут разговор м/у две госпожи в ДГ - едната се оплаква, че  имала много работа, защото всички деца присъствали този ден, а другата казвала, как тя в такива случаи ги слагала на гърне и отваряла прозорците (в студено време) и на другия ден половината били болни   #Crazy #2gunfire
Потресе ме, та затова го запомних. Може да са 'митове и легенди', но хич няма да се очудя на известна доза истина  ooooh! .........

Въобще не се учудвам, приятелка на майка ми ни е разказвала същия случай за ДГ на дъщеря си, абсолютно го вярвам, то ако ги гледаха добре, нямаше така МАСОВО да боледуват мъниците веднага, щом тръгнат на ясла.  Sick И не е само до контакта с много деца, явно си опира пак до Човек-а или до късмет. ooooh!
А и ние каквито сме БЕБЕТА, направо не виждам как и кога Велизар ще е готов за такива екстремни промени и отделяне. Не е въпроса в това, непрестанно да си сравняваш детето с другите, но ние май сме особен случай.  ooooh! Може да ходи, но го е страх да се пусне и стои като побит в земята, дави се от непознати вкусове, храна на частици, още пасирам повечето неща  #Crazy, въобще не мога да го науча нито от сламка да пие, нито от чаша, нито от шише с накрайник дори. Бебе! #Cussing out Абсолютно нищо не копира, на никой не подражава, имам чувството, че прави напук на това, което се опитваш да му наложиш. От гърне реве, подозрителен е към всичко. На моменти се отчайвам и ми се отщява и второ, и трето  Laughing е*ати и особения случай е този мой син. Иначе е супер лъчезарен и общителен, отворено и слънчево дете, но е опасен чешит... Рогато отвсякъде! ooooh!
За него ви се оплаках, сега да ви се оплача и от нашия тати, че вече не знам къде се намирам от притеснения... Всичко започна още на Априлци, където от панталон, който го стягал  Crazy, от дългото шофиране, после седене на едно място и пр. застой от подобен род, си беше попритиснал някои деликатни части топките  ooooh!, но всичко уж в границите на нормалното и му мина (уж). Е да, ама не! След повече от две седмици от тази случка в неделя го е боляло зверски, но беше по - важно да си замълчи и да си урежда някакви си други негови неща по колата или по приятелите  #Cussing out... Вчера се връщаме от кухнята с Велизаркин наобяд и Мариян (татито) лежи вкъщи и пъшка... Отдолу се подул ужасно, боли го чак, не се търпи. Болката обхваща чак корема долу ниско и краката му се схващат... Shocked Цял ден търчим по болници, той не може да търпи, навсякъде ни размотават, ад под небето. Накрая след много чудене и препращане от едно място на друго решиха да го гледат с ехограф и се установи, че има ХЕМАТОМ точно между тестисите, назначиха му антибиотик за 46 лв, който трябвало за 10 дни да  разбие въпосното образувание, ако не, ще го оперират...  Cry Cry Cry Аз не знам от вчера къде се намирам и ту обвинявам себе си, ту него за това, че вечно излиза нещо друго на преден план, а ние все не можем да си обърнем нужното внимание и ето докъде се стигна, от отлагане и безсмислен героизъм. Стискайте палци да оздравее, споделям го с вас, защото ви чувствам много близки и не ме е срам да ви изложа фактите, просто няма с кой да споделя. Скапах се от нерви, изобщо не се чувствам пълноценна и като жена, и като майка, съзнанието ми е превключило на вълна мрачни краски и направо не ми се живее...  Cry Още веднъж се извинявам, че ви натоварвам.
 Hug виртуално Сиса и Катя, като на първата ще и дърпам ушите, че се ядосва на хорските простотии (питай ме ти мене за тях и мога 3 - томник да издам! #Cussing out), а иначе е толкова готин и слънчев човек! Heart Eyes А Катето я разбирам какво притеснение е за детето ти  Sad, дано няма последствия, че определено много сте се изплашили, а и се убедих от личен опит, че когато нещо със здравето не е наред, всичко останало губи смисъл...
Дано Ивко и Жулката и те да са здравички вече, малките душички! Peace
Мимозке, БЛАГОДАРЯ за страхотния разказ, много се радвам, че сподели с нас част от своята приказка, ще чакаме и снимки! Heart Eyes
Верче, честита годишнина, съжалявам, че е със закъснение, но вчера хич не ми беше до комп-а, още 100 пъти по толкова и винаги да сте лудо влюбени.   bouquet
Кабранска, аз пак с риск да съм се отчела телеграфно  Embarassed, искам да ти честитя новите придобивки, дълго и безаварийно да ви служат и много да ви улесняват!  HugСега като имате вече МПС, след рушенето вкъщи  Mr. Green се позамисли за един тур към Шопския край  Laughing, че нашият тати нали дефектира и аз пак си останах само с обещанието да ме закара до Майнишко... Confused
И много ще ни липсваш тук, но ти това си го знаеш! Heart Eyes

Спирам, че доста изписах, извинявам се още веднъж, че звуча така унило. Дано следващия път да е с по - добри новини. А за новата тема - ще гледам да я пусна, но АКО недай си Боже  Praynig нещо се объркаме и влошим вкъщи, след като изпишете 15 - та стр. и стигнете до 16 - та, ако не съм я пуснала може вече някой да пусне такава вместо мен. Стигнете ли до 16 стр, това ще значи, че мен нещо (знаете какво Sad) ме е възпрепятствало и не съм смогнала... То не е сигурно, но за всеки случай.  Sad

# 177
Олче, току що прочетох постинга ти и бързам да ти пиша да не се притесняваш! Сигурна съм, че не е нещо сериозно, защото хематомите са струпване на кръв в даден участък на тялото, който принципно се разсейва с употреба на антибиотик, който леко разширява кръвоносните съдове и стимулира кръвообращението. Звучи гадно, но не е толкова страшно; обикновено може да се получи след травма и кръвоизлив, но е временно  и после изчезва. По-бързо става със съответните лекарства, в мнооооого редки случаи може да не подействат, но... надявам се, че няма да сте от изключенията. Praynig Малко вероятно е; така че... успокой се миличка, успокой и мъжа ти, защото те (мъжете) доста се стресират, когато някой проблем възникне от кръста надолу... Стискам палци просто по-бързо да се разсее и мине! И чакам да пишеш какво е станало! Прегръщам те!

Пейзи, първо честита годишнина със закъснение - желая ви да бъдете щастливи и да се обичате, толкова, че никога да не си и помисляте за раздели, караници или лоши неща! Обичайте се и бъдете заедно и все по-влюбени!!! Hug Heart Eyes
Да знаеш, че съм пуснала твойто бебонче в седмичната прлограма на Труд и 24 часа, която ще излезе тази събота. Simple Smile

# 178
Олче, хич не се извинявай, че ни натоварваш. Ако не нас, то кой?! Дано бързо да се оправят нещата при мъжа ти. Стиискаме палци.
А като описваш Велизар, все едно чета за моята Мия. Ние само гърне не сме пробвали още, защото смятам, че й е много рано. С чашата никакъв успех -от тази с накрайника на Авент пиеше половината сок като беше на 11 месеца, а сега и толкова не ще. Купих със сламка, въобще не я иска. Храна намачкана яде, но въобще не иска да дъвче нещо по-твърдо -примерно коричка хляб, солета или нещо подобно. Тя изобщо не приема храна с пръсти, а като й я сложа в лъжичката и отваря уста да я хапне, но иначе не ще.  То вярно, че допреди месец нямахме нито един зъб, та може би затова, но сега вече имаме 4 и никакъв напредък. Не иска да ходи с колани, та кръстът ми вече хич го няма и т.н.

# 179
Их Олче, много неприятно, дано бързо се оправя Мариян с антиботика. А ти се стегни малко, макар и рогато, детенцето ти е сладко и послушно. Едно от малкото , които спи добре през ноща и то доста часове Wink
 Мимоз, страхотен разказа, наистина като приказка. Радвам се, че сте изкарали толкова хубаво и сега сте заредини с положителни емоции.
  Гвен, страшна прическа, още от преди си те спомням с плитките и не мога да не кажа, колко много ти отива. Ама и си си хубава, то на хубав човек, всичко му отива Laughing И честито ти християнче! Страхотни сними, толкова си щастлива с двете си момчета Hug
   Потресена съм от отношението в детските градини и ясли, дано това са отделни инцидентни случаи Rolling Eyes Тук ми се струва, че вниманието е на ниво, нали се съдят за всичко и има доста договори, които подписваш(например, ако детето падне, че вината не е тяхна). Даже има градини с камери, където може да следиш цял ден какво става в градината и какво прави детето ти. За сега ще си я водим на гледачка, за по-малките градината е по-скъпа. Малко да порасне и ще я дадем, все пак има нужда от контакт с деца.

Общи условия

Активация на акаунт